- iPhone topik
- Jött két új Amazon Kindle Scribe, köztük egy színes
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
par napja nem irtam, pedig volt tortenes boven.
vegre most sikerult osszehoznom egy modositott image-t, eddig persze semmi ertelmeset nem kezdtem benne csak lecsereltem a windowsce.bmp-t
az a lenyeg hogy felflashelodott es mukodik.
xda-developers fele rommaster-t, es szinten xda-s dumprom-ot hasznaltam, az a baj hogy ezek az eszkozok ugy veszem eszre nem teljesen kompatibilisek, bele kellett nyulni az image-be.
a problema az, hogy barmit kezdeni lehessen vele, ahhoz a boot hive-et kell bantalmazni, az meg a romban van. maga a boot hive nem lesz egy nagy feladat, viszont meg be kene suriteni par dolgot, ami azt eredmenyezi hogy ki is kell nehanyat szedni. yftools ugy azonnal mehet is a fenebe, de az keves lesz ugy erzem. talan .net cf fileokbol lehet vadaszni, azok a boot folyamat soran meg nem kellenek, talan raer oket utana bemasolni a ram-ba. nydidot/js landscape mind ott akar mar a bootolas soran lenni, vagy ezeket kene betenni vagy a display drivert meghackelni (s3c2440disp.dll)
ennek a dllnek szereztem egy forrasat, elvileg fordithato "rotate" mellett, ekkor ugy veszem eszre engedelyezett a forgatas, ami alapesetben nem. leforditottam igy, de fogalmam sincs hogy mukodni fog-e, ezt meg ezutan kene kiprobalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest