Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
sajna ilyet az enyem pont nem csinal, ugy ahogy ignoralja ha nyomom a powert bootolas kozben. annyira mondjuk nem erdekes, jo lenne de azert tudok elni a porsches logoval is.
erdekesebb, hogy osszedobaltam egy automatikus masolo scriptet, szepen a bootolaskor meg 8 masodpercig homokorat villogtat, de fenn van a dotnet cf, a mio unlock cuccai (ezekbol ki lehet meg selejtezni parat, de nem sok megtakaritas, cska pl folos ikonok), wincesoft gapi (szerintem kivaghatoak belole a tesztek, meg nem probaltam, az olyan 1 mega, kb 2 masodperc gyorsulas lenne) valamint a card export.
gapi emulacioval kiprobaltam par jatekot, a megjelenites hibatlan, de a touchscreen kezeles a forgatas miatt bugos volt. nyditot nem lesz egyszeru, de valahogy muszaj lesz megoldani... nem latott vki vmi nyditot pna-ra rakasi utmutatot? nem fontos ehhez a pna-hoz, barmi jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest