Új hozzászólás Aktív témák

• tomcs

őstag

válasz tomcs #20 üzenetére

elegge banalis modon sikerult elernem a rejtett flash meghajtok kozul kettot, kineztem a registrybol hogy hova mountolja oket, es be kellett irni a konyvtarat, a listazasnal nem jeleniti meg.

btw
    /ResidentFlash3 -> itt van a "6 gombos menu" osszes cucca, kulonfele progik vannak a funkciok mogott
    /RegFAT -> system es user hive, a registry adatokat tarolja itt, nem kell bantani (meg nem is olyan konnyu)

harmadikat nem sikerult elerni igy, meg ugy sem hogy a regisryben megadtam hogy hova szeretnem ha mountolna. ha valaki rajon, azert kivancsi lennek ra. meg mindig nem tudom, hogy azt a szegeny porschet hogy lehetne eltuntetni, mar unom :) mindensetre az yf menu cuccai kozott kulon kepkent nem volt.

btw a yf cucc eleg nagy, szerintem arra a helyre siman beferne 1 mortscript ertelmezo + inditaskor masolando cuccok, meg a lathato flash is megmaradna progiknak. 13 mega a yf cucc, csak nem tudom hogy gps inditast hogy oldom meg nelkule, lehet ki kene probalni hogy darabjaiban mukodik-e, mindenesetre az egyik skin biztos leirthato, 5 mega darabja, mar annak a helyere beferne szerintem minden

Új hozzászólás Aktív témák