- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amafest
csendes tag
Sziasztok Wayteq X820-hoz keresek segítséget, pdf olvasó progi, fájlkezelő, skinek, PDA-vá alakítás. Ha tudtok már futó fórumról az is segítség.
-
viktorv
csendes tag
hello
olyan problémám van h a wayteq n400 gpsem az inditóképnél lefagy, tudnátok segíteni?? -
Nova89
csendes tag
Hali mindenkinek nekem egy ATD 318b pna am van és segitség kéne ,h lehet win felületet elő hozni Mio on sikerült de ezen sehogy fájlt hiába ilesztek be shell akkor is ottvan ötlet tipp :S
-
Té_Zé
csendes tag
Sziasztok!
Wayteq n410...Igo navigációs rendszerrel,nem találja a műholdat..csak keres..aztán itt a vége..valami ötlet,segítség?
Szép napot! -
boxos16
csendes tag
Keresek hibás vagy nem használt Wayteq N400 navigációs készüléket, olyat, amin jó az érintőpanel, mert az enyémnek a kijelzője sajnos szétrepedt több helyen is, és már csak a beállitás ikont érzékeli a jobb alsó sarokban. Az árban megegyezünk.
-
argo001
csendes tag
Sziasztok! Van egy nagyon érdekes problémám.
Wayteq 400-as GPS-em van, és amikor a navigációra kattintok, elkezdi betölteni a dolgokat. Igen ám de a loading themenél kiírja hogy fatal error, és resetel egyet. Találkozott már ezzel a problémával valaki? Esetleg létezik erre valamilyen megoldás? -
Márton
nagyúr
Sziasztok
410-eshez létezik másfajta autós tartó mint a gyári, cuppanós?
Elegem van abból, hogy minden hónapban leesik, bármilyen erősen teszem
fel, a meleg nyári napokon meg hetente..
Valahogy máshogy kéne ezt rögzíteni, és jó lenne ha közelebb is
lenne a kezemhez, az üveghez sokat kell előrenyúlni.. -
lengyi18
csendes tag
Sziasztok!
Egy WAYTEQ N400-as készülék javításában szeretnék segítséget kérni. ROM flashelés után a kijelző csak fehéren világít, de kijelzőérintésre hangot ad és a WIN CE is ráment. ActiveSync felismeri USB-n keresztül és a registry-jébe is bele lehet menni. Van rá lehetőség, hogy valamilyen módon működésre bírjam a kijelzőt vagy csere? A válaszokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
"Üdv. Köszönöm a linket,nem tudom mit csinálok rosszul,de nem ismeri fel sem a windows7 se az xp, mintha nem is lenne rácsatlakozva, előre is köszönöm a segítséget."
Rácsatlakozva? Miről beszélsz? A link egy tömörített állományt tartalmaz. Abban van egy olvass.el fájl. Benne az instrukciókkal. Nincs benne szó hogy a gps-t össze kéne kötni a számítógéppel. -
hammerg
csendes tag
Üdv. Köszönöm a linket,nem tudom mit csinálok rosszul,de nem ismeri fel sem a windows7 se az xp, mintha nem is lenne rácsatlakozva, előre is köszönöm a segítséget.
-
hammerg
csendes tag
Üdv. Wayteq N410-hez keresek ROM-frisitést. Ha valaki elküldi előre is nagyon köszönöm.
-
djyuri
őstag
Üdv
Szükségem lenne egy "kis" segítségre.
Szoftver frissítést kellene csinálnom egy N410-esen,amin Windows CE Core 5. van.
Jelenleg félig hibásan üzemel,mert fagyogat...stb...
De a cd-jét elhagyták..az adatkábelét is...de a oprendszer kódja legalább matricázva van rajtaSzervizben látatlanul is 20-at mondtak rá..nos 35-ért már másikat vennék inkább.
Érdemes nekifognom,keresgélnem..egyáltalán találok neten valamit hozzá?
Köszönöm
ui.: nem vagyok kezdő gépes,de ezzel még nem volt dolgom.
-
NPeete
tag
Üdv!
Egyik ismerősöm rámbízott egy WayteQ N400 gps navigátort, hogy rakjak rá friss térképet. Bevallom először nem teljesen legális forráshoz fordultam, de utána megtaláltam a dobozában a cdt, amin archiválva volt az eredeti szoftver, meg az eredeti memóriakártyát is.
Először kártya nélkül elindítottam a készüléket, minden gond nélkül futott. Utána kikapcsoltam, beleraktam a memóriakártyát, majd nyomtam neki az oldalán egy resetet. Erre nem indult el a készülék. Vagyis bejön egy ilyen logoszerűség, egy szép kép, de ott megáll. Ezután Power Off, kártya ki, power On, de ugyanígy megáll az üdvözlőképernyőnél. Se ki-be kapcsolásra, se resetre nem reagál.
Mit tudnék ezzel most tenni? -
ika84
csendes tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak szüksége lenne a WayteQ N 400 vagy 410 fájljaira, mert valamit sikerült végérvényesen "elállítania".
Aki el tudná küldeni a fájlt akár e-mailon is, vagy bárhogy, azt nagyon megköszönném...
Illetve ha tudtok ilyen "image"-t ami kering a neten, kérem írjatok!
Előre is köszi : IKA
-
Grenade
csendes tag
Sziasztok! Wayteq n400 -hoz keresek romot. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
-
rigor
csendes tag
Wayteq 410 re. Létrehoztam egy Mobilenavigator mappát és át is neveztem az exe-t, de nem találja a szükséges file-kat az Igo 8. Köszönet !!
-
Krisszes
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudnám a térképemet frissiteni a wayteq N400-ason?
Nem sikerül az istenért sem rájönnöm. -
szomiboy2
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy problémám egy Wayteq N410 készülékkel eddig egy éve használom hiba mentesen de most eggyik napról a másikra elkezdte hogy a hangerőt leveszi nullára hiába álítom vissza 1-2 perc és fokozatosan visszaveszi magától lövésem sincs miért teszi,ha valaki tudna egy megoldást azt megköszönném.
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Tudom biztos már sok szó esett róla,de most nekem nagyon gyors szükségem lenne segitségre! kérlek segitsetek.
Wan egy wayteQ n400-as.teljes európa igo térképet szeretnék rátenni.
Ez van most meg a pc-n: Nav.N.Go.iGO.v8.3.4.102680
ezt rá lehet tenni?
ha igen valaki kérem adjon egy leírást hogy kell térképet rátenni
köszi előre is -
zsolesz10
csendes tag
sziasztok!
wayteq n400- al lenne problémám segítene valaki? -
DM43
őstag
Sziasztok. Wayteq N400-hoz keresnék ROM-t. A link, amit az oldalon találtam már nem él. Ha valakinek meglenne keressen meg legyen szíves !
-
djimbo
csendes tag
Sziasztok! lenne egy olyan problémám hogy van egy waytqe N410 és sztem elromlott rajta a rom ! sokszor veszegettem ki és be a memokarit és olyat csinál,hogy bekapcsolásko a wayteq feliratnál lefagy és nem megy tovább! hiába ressetelek akármi! valaki esetleg nem tud hozzá romot! előre is köszönöm a segítségeteket! üdv mindekinek
-
csanyiati
csendes tag
halihó! Tudnátok segíteni. A gépen nem megy a hangerő gomb. De még programból sem. Nem bírom hangosítani. Egyszerűen lemegy a hangerő... Köszzi: Attila
-
Rapid81
csendes tag
Na a nagyját megoldottam registry hekkeléssel.
A Navitel telepítése az, ami még érdekelne. Ha arról tudna valaki valamit mondani, azt megköszönném. -
Rapid81
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Wayteq/Intensa N410-esem, és mióta megvan (1 éve), azóta próbálok PDA szerűséget varázsolni belőle, de eddig még nem jött össze. Total Commander van az SD-n, az fut, meg nagy nehezen most varázsoltam rá Russa-t túrázáshoz (az ehhez szükséges 3 dll-t alig tudtam megszerezni).
Próbáltam Navitel-t rárakni, de annak még a Russa-hoz szükséges 3 dll-en kívül kellene egy BTHUTIL.DLL, amit viszont sehol nem találtam eddig. Aki itt írta, hogy rakott már Navitelt N400-ra vagy N410-re, az szóljon már, hogy honnan vette a szükséges DLL-eket, légyszi!Valamint itt olvastam, hogy csablak-nak van valami 2.0 progija, ami PDA-sítja az N410-et. Azt honnan lehet leszedni?
Továbbá olvastam olyat is, hogy valaki frissítette a ROM-ot a kütyüjén. Légyszi, valaki adjon egy linket, hogy honnan szedte le a ROM-ot!
Még az lenne a gondom, hogy hiába rakok ki bármilyen ikont az asztalra, az restart után eltűnik. Erre valami megoldás?
Előre is köszi!
U.i.: Tudom kicsit sok egyszerre, de legalább a Navitelt tudjam már futtatni.
U.i.2: Fullos WinCe 5-öt rá lehet valahogy égetni? -
kispumi
csendes tag
.
-
Márton
nagyúr
első körben a szervízben érdeklődnék... mit mondanak?
nem lehet hogy a navi progi hibázik? valamit felülír amit nem kéne?
én se kaptam semmi cd-t, mivel a ROM-ban van a win.ha nagyon nem jutsz semmire, az akksira vevő vagyok
nem lehet kapni mint alkatrész. ha valakinek van, jöhet a privát!
-
Micka80
csendes tag
Sziasztok!
1 éve vettünk egy Wayteq N 410-es készüléket, navigációt használok rajta pár hónapja előtte csak állt, s egyszercsak nem kapcsol be csak a wayteq feliratig jut; gondoltam jaj de jó mert épp honap jár le a garanciája, elvittem a szervízbe frissítettek rajta egy szoftvert és jó lett de csak pár napig. Segítsetek nekem, hogy mi lehet a baja illetve honnan tudok letölteni windows core ce 5.0 szoftwert ami rajta van és elvileg hivatalosan megvettem a géphez mégsem kaptam hozzá se egy telepítő cd-t se egy kódot se semmit.
Mit tegyek?
Segítségeteket nagyon köszönöm: Micka
-
-
hegymenet
csendes tag
Hello! Vettem egy Wayteq n820-at, ajánlják hozzá a Sygic Drive programot. Hálás lennék ha valaki tudna egy jobbat, részletesebbet ajánlani. Köszönöm előre is.
-
yooe
csendes tag
hello
segítséget szeretnék kérni a következőkhöz:
vetten egy uj wayteq n 410-es készüléket, amihez gyárilag nincs térkép. a fentebb leírt oldalakról sajnos nem tudtam letölteni térképszoftvert, így tudna segíteni nekem valaki, hogy honnét és mit kell letöltenem? (gondolom kell egy térkép program és a leújabb térképszelvényekre lenne szükségem)
köszönöm -
rokasjani
csendes tag
Hello!
A problémám az, hogy a bekapcsolás után a 410-em pár másodperc után talál 4-5 műholdat, de ezeket az autó elindulása után rövidesen el is " dobja ". Ha ekkor a Power gombbal kikapcsolom, majd néhány másodperc után vissza, akkor már megint lát holdakat, de ezeket is néhány perc múlva eldobja. Ha tud valaki megoldást pls írja meg. ( azon kívül, hogy próbáljam meg külső antennával is)
-
w@yteq
csendes tag
Kiváncsi lennék, hogy milyen feltétele van az igo amigo elindításának a wayteq 410-en , mert nekem elakad, hibaüzit ír a 320x240 nem jó neki, vagy valami...
De viszont a játékok a windowson keresztűl futnak rajta, és elég jók.Én úgy hívom elő ,hogy mielött bekapcsolom az on/of -al, a menü gombot és a hangerő fel gombot egyszerre nyomom addig míg be nem jön a windows.Utána megkeresem a memokártyára rakott játékokat.Ha valaki tud még játékokat az amigón kívűl, az ossza meg.Köszi. -
Burczy
csendes tag
Tudja valaki, hogy a registrybe a kalibrálásnál a 10 szám mi alapján van kalkulálva?
Gondolom a 10 szám az az 5 pont koordinátája, vagy tévednék?
Ha a koordináták lennének, akkor milyen sorrendben jönnek? Ahogy jelölgetnem kell a touchcal-ba, vagy más sorrend? -
Burczy
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az alábbi registry helyen milyen értékek vannak nektek beállítva, mert az enyém elkalibrálódott. Wayteq N410
[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH]
Előre is köszönöm!
Burczy
-
Márton
nagyúr
Az akksi probléma egyébként áthidalható 4 cerkaakksival és egy tartóval (barkácsboltban kapható 200ft), ezt kell összekötni egy olyan csatival amilyen a PNA töltöje. A polaritásra figyelj!
Egy full töltést simán elbír 4 GP Recyko akksi.
A fényerőt 2-3-as szintre célszerü levenni túrázáskor, és csak árnyékos helyen nézni a kijelzőt
Müködik a dolog! Az ebook reader pedig remekül használható pl. kincsesládák leírásainak olvasására (mindez multitaskban a navi programmal ugye a menu gombbal..), csak előtte egy kis utilityvel el kell tüntetni az ékezeteket. -
m75Marci
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Adott egy Intensa / Wayteq N410 PNA. Már egy éve használom, IGO 8-cal, minden rendben volt. Egyik nap az Intensa feliratú nyitóképnél tovább nem lép...
... pontosabban: fél percig ez a kép, aztán sötét, és megint ez a kép....
ActyveSync nem látja..
Nemrég raktam SD kártyán újjabb IGO-t rá, de nem gondolom, hogy ez a hiba.. Viszont mostanában kezdett halódni az akksija.. kb 10 perc után lemerül, majd kis pihenés után újra majdnem fullt jelez... Lehet ennek köze hozzá..?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
powerwade
senior tag
-
bigyo0
csendes tag
vetem a napokban wayteq n470 csupasz nem birok vele létszi segitsen valaki mert tökhülyének érzem magam.elöreis köszi!!!!!!!!!!!![B][/B]
-
Márton
nagyúr
geocachingre hasznalja valaki a 410-est?
egy egészen egyszerü kis progi kéne ami a kincshez vezető irányt és hátra lévő távolságot mindig mutatja. Russa nem igen akar menni nekem. Valami egyszerü, fapados kéne. -
Robkó
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy wayteq n400 as készüléket.Kérdésem a következő :hogyan tudom r vele elfogadtatni az igo8 at?Végigolvastam az egész ide vonatkozó fórumot de ahogy láttam ezek az infók privát üziben mentek el.Ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném én is egy két okossággal cserébe. -
Trianrta
aktív tag
Illetve az N410-esben hol, melyik mappában található a menüt tartalmazó Skin könyvtár?
-
Trianrta
aktív tag
Sziasztok!
Az N400-asban hol, melyik mappában található a menüt tartalmazó Skin könyvtár?
-
baracsi
tag
Keresek döglött Wayteq N400 vagy Bluepanther BP350 készüléket, olyat, aminek jó az érintőképernyője, mert az enyém nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest