- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Az akksi probléma egyébként áthidalható 4 cerkaakksival és egy tartóval (barkácsboltban kapható 200ft), ezt kell összekötni egy olyan csatival amilyen a PNA töltöje. A polaritásra figyelj!
Egy full töltést simán elbír 4 GP Recyko akksi.
A fényerőt 2-3-as szintre célszerü levenni túrázáskor, és csak árnyékos helyen nézni a kijelzőt
Müködik a dolog! Az ebook reader pedig remekül használható pl. kincsesládák leírásainak olvasására (mindez multitaskban a navi programmal ugye a menu gombbal..), csak előtte egy kis utilityvel el kell tüntetni az ékezeteket. -
tomcs
őstag
van jobb, osszedobtam 1 mortscriptet ami kitomorit 1 csomo dolgot szepen oda ahova kell
osszesen ennyi fut nalam:
# Show the hourglass, we are working now
ShowWaitCursor
#unpack the mio unlock files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\unlock.zip", "")
#unpack the .net cf files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\gapi.zip", "")
#unpack the cardexport files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\cardexport.zip", "")
#unpack the nyditot virtual display files
HideWaitCursor
# Then start the windows explorer
Run( "explorer.exe" )ez egy autorun.scr a mortscript konyvtaraban, az autorun.exe-t beraktam a yfloader helyere a hklm/init-be es ez igy kb 2-3 masodperccel dobja meg a gep indulasat, de azt rakok a zipekbe amit jol esik.
rom-ban is sikerult turkalni, meg megy is az osszerakott rom, de csak ugy hogy 1 file ki, 1 file be. a .net cf filejait epp ki lehetne sporolni, de ezeket a cuccokat nem erdemes romba pakolni mert akkor a .net-et kene masolni. nyditot sajnos nem jott ossze, pedig az jo lenne nagyon. js landscape se. talan a hpc-s valtozatot kene megszerezni, de nem sikerult. sejtesem szerint azt is a romba kene behekkelni mondjuk.
igazabol xda-dev oldalon rengeteg cucc van, lehet hogy amit probaltam azert se ment mert nem jol csinaltam, pl xip cuccokat nem olyan konnyu csinalni, konkretan meg nem jottem ra hogy ebben a romban hogy kene. ha lenne csak erre egy hetem kiserleteznek esetleg vmilyen xda-s rommal, aztan a tanult dolgok egy resze talan alkalmazhato erre is. lehet hogy meg is fogom tenni, de egyelore hanyagolom a temat, sajnos hazijaim is vannak, jelenleg egyre komolyabb kesesben.
-
tomcs
őstag
sajna ilyet az enyem pont nem csinal, ugy ahogy ignoralja ha nyomom a powert bootolas kozben. annyira mondjuk nem erdekes, jo lenne de azert tudok elni a porsches logoval is.
erdekesebb, hogy osszedobaltam egy automatikus masolo scriptet, szepen a bootolaskor meg 8 masodpercig homokorat villogtat, de fenn van a dotnet cf, a mio unlock cuccai (ezekbol ki lehet meg selejtezni parat, de nem sok megtakaritas, cska pl folos ikonok), wincesoft gapi (szerintem kivaghatoak belole a tesztek, meg nem probaltam, az olyan 1 mega, kb 2 masodperc gyorsulas lenne) valamint a card export.
gapi emulacioval kiprobaltam par jatekot, a megjelenites hibatlan, de a touchscreen kezeles a forgatas miatt bugos volt. nyditot nem lesz egyszeru, de valahogy muszaj lesz megoldani... nem latott vki vmi nyditot pna-ra rakasi utmutatot? nem fontos ehhez a pna-hoz, barmi jo.
-
tomcs
őstag
kiprobaltam, azt mondja hogy nem tamogatott.
mindenesetre kiserleteztem meg par dologgal, nyditot eddig nem jott osszede elvileg nem lehetetlen, meg itt van ra a delutanom.
softick card export ugy latom mukodik, az arra valo hogy a benne levo memkartya meg flash usb meghajtokent latszik, ki kell valasztani hogy az usb kapcsolaton ezeket ossza meg vagy activesync legyen. sajna fizetos progi, ezert csak megemlitem.
-
tomcs
őstag
eleg komoly idegbaj ez a cucc
de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.
mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.
meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy
-
tomcs
őstag
en azt a voice patchet szivesen szetszednem, az vmi imge file, meg kene nezni mi van benne.
kicsit csak szovegesen megneztem, van benne par progi, dll, ilyesmik. valahogy ki kene bontanielinditani nem mertem, szerintem n400-on nem is menne.
egyebkent azert nem irtam mar ket napja mert vasarnapi kispesti kabellopas elegge erint, allitolag ma estere javul meg a dolog, most epp sulibol irok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivaldi (böngésző)
- Fujifilm X
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows Insider Program
- alza 404 akciók
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest