- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpcxp
tag
hát ez tényleg elég idegbaj cucc( fetrengő szmájli miért nincs ??? )
nálam kalibráció második indításnál beállítva ,onnantól jó , ellenben GPS idő egy katasztrófa
kellet hozzá nem kis idő míg oké lettérdekes a linkelt oldal , bár a játékok szerintem max csak alap futna gombok hiányában
(quake-t nagyon zúztam annó 75Mhz -es P1-en )
AN-318 fórumot szoktam olvasgatni én is van pár hasonlóság a kütyükben
főleg a ház az egy kutyasz@r, ötlet SD-ről futtatni a dolgokat alapból tökéletes, tuti nem hal be a ketyere
ki is próbáltam rendre mindet , negatívumok : belassúl, akad rosszab esetben lefagy.
kinézetre nagyon jók és sztem ebből adódik a hiba zöme agyon vannak skinelve.
alapból tökéletes lenne a winCE aztal sima puritán kék háttérrel pár folyamatosan használt ikonnal és slusz.
ennyi elég is lenne untig
valahol néztem egy dobrogihack névre halgató cuccot kimondottan n400-ra.
próbáltad már ?
ha esetleg belemerülnél a wolf-ba pusztítsd már le teljesen a felületét, egy navi is untig elég bele
megpróbálkozok vele én is -
tomcs
őstag
kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.
rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.
jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.
touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.
osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.
problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.
ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem
most meg mentem aludni
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest