- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpcxp
tag
nem hangzik rosszul, tesztelgesd egy darabig hogy nincs -e valami gubanc .
utána dobd már fel , csak ne most mert mindenhol törlik a cuccokat.
ami nálam megy azt nem kell tesztelni f@cán megy.
már eleve a systemInfo szuper , ha valaki nem merne belepiszkálni a winCE-be.
azt csak SD-re azt fut egy szép skin meg indítható bármilyen progi. -
xpcxp
tag
Szia tomcs!
Alakul már a dolog ? Na ,ha telerakod az asztalt parancsikonokkal és on/off elfelejti.
Itt a Cavinton a kütyünek.Nálam bejött. A windows mappában lévő desktop és programs
mappákat másold be a ResidentFlash-be.Utána a regedit-ben menj bele a
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders] mappába.Ott van két bejegyzés. Alapból ez:
"Desktop"="\\Windows\\Desktop"
"Programs"="\\Windows\\Programs"
Ezekben írd át a windows-t ResidentFlash-re.
Így ha pakolsz pár progit ,játékot a residentflash-be és onnan ikont az asztalra
akkor nem fog eltűnni minden ki-be kapcs -nál.
Próba cseresznye !!! N350-en frankó.
Szerintem nekem kész a PNA-ból PDAIlletve nekem ennyi már elég.
-
xpcxp
tag
A bejelentkező logo-t akarod cserélni ????(
Próbáld ki ahogy én csinálom.
SD formázni, válasz egy bmp.-t, méretezd át 320×240-re, nevezd át logo.bmp -re,
másold a karira.
Be a gépbe , újraindítás közben nyomjad a power-t folyamatosan amíg beadja a kék hátteret.
Nekiáll keresni logo.bmp, eboot.bin, nk.bin.
miután csak a logo-t találja lecseréli azt kiírja hogy reboot.
Ennyi, nálam működik. -
xpcxp
tag
hát ez tényleg elég idegbaj cucc( fetrengő szmájli miért nincs ??? )
nálam kalibráció második indításnál beállítva ,onnantól jó , ellenben GPS idő egy katasztrófa
kellet hozzá nem kis idő míg oké lettérdekes a linkelt oldal , bár a játékok szerintem max csak alap futna gombok hiányában
(quake-t nagyon zúztam annó 75Mhz -es P1-en )
AN-318 fórumot szoktam olvasgatni én is van pár hasonlóság a kütyükben
főleg a ház az egy kutyasz@r, ötlet SD-ről futtatni a dolgokat alapból tökéletes, tuti nem hal be a ketyere
ki is próbáltam rendre mindet , negatívumok : belassúl, akad rosszab esetben lefagy.
kinézetre nagyon jók és sztem ebből adódik a hiba zöme agyon vannak skinelve.
alapból tökéletes lenne a winCE aztal sima puritán kék háttérrel pár folyamatosan használt ikonnal és slusz.
ennyi elég is lenne untig
valahol néztem egy dobrogihack névre halgató cuccot kimondottan n400-ra.
próbáltad már ?
ha esetleg belemerülnél a wolf-ba pusztítsd már le teljesen a felületét, egy navi is untig elég bele
megpróbálkozok vele én is -
xpcxp
tag
Na bele néztem én is. Az az OS17 a wiCE.
-
xpcxp
tag
Biztos hogy nem menne rajta.Nálam se indul.
Szerintem a logo17s.bmp az induló képernyő.Illetve ez biztos.
Az OS17S.img a winCE .A U2B17S.bld sztem EBOOT.bin és a YFAPP.wzp a hat gombos
szoftver mindenestűl. Csak más néven. Ez a teljes bazár ami egy harmadik szériás N 350-en van.Ezért lehet vele rendbe rakni ha behalna. Valami hasonló kell az enyémre is .
Csak ha töredéknyi eltérés van a prociban vagy az alaplapon akkor már nem stimmel.
Valahogyan sz@rrá kéne szedni ,de sajna nekem az már magas lenne hogy átszerkesszem. -
xpcxp
tag
Na nálam az Activszirszar se jön be. Mindent kártyaolvasóval csinálok. Összesen egyszer tudtam csatlakoztatni PC-hez. Az összes fellelhető USB drivert leszedtem hozzá de mindíg hibát jelez. És ezt már több PC-n is eljátszottam vele. Csatlakoztatom , újraindítom ,megmutatom neki az inf. fált ,elfogadja és már csat lakozik is magától. Bontom a csatlakozást és onnantól sehogy nem látja. Az XP se hajlandó onnantól foglalkozni vele.
Mindegy végül is az SD-karin mobilenavigator.exe -ként bármilyen progi elindul.
Például cecmd.exe átnevezve máris hozza elő a winfost, onnantól már lehet buherálni,csak minden ON-OFF után elfelejti . A regedit -ben át lehet végül is írni hogy kilője a hatgombos menüt és helyette az explorert indítsa. Viszont valami hiba esetén nem tudnám visszaállítani az eredeti állapotába és itt a gáz.(gari ugrik ) Akinek 3. szériás a kütyü annak ez nem gáz mert az elektrodoki oldaláról leszedhető (wayteq_voice_patch.rar) -al helyre tudja állítani a
navit SD-ről.Pár fórumon néztem már hogyan próbálgatják csak kártyáról futattni a dolgokat.
Szép és jó ,de nem az igazi.Szal ha meglennének a javító fájlok akkor átlehetne minden további nélkül alakítani hogy símán a wince indúljon,de addig párszor biztosan behelna.
Valakinek ötlet ??? Szervízes ismerős ??? -
xpcxp
tag
Hello !
Pár dolog az N 350-ről. Billentyűkombinációval szerintem nem jön elő rajta a wince.
Indításnál power gomb folyamatos lenyomására kék képernyővel indul , Firmware frissítés
lehetőségét adva. Itt ha a szoftverrel azonos update fájlok megvannak az SD-n akkor végigcsinálja kb. 2-3 perc alatt. De ezzel nem érdemes kisérletezni csak ha tisztában van
az ember , hogy valóban hozzávalók a fájlok. Sajna itt is már a harmadik szériánál tartanak,
nem egyszerű eligazodni. Indításnál a háttérben az yfshell-fájl leállítja az exploler.exe-t és
betöltődik a jól ismert 6 gombos menü. Ezért nem látható a windows.Este folytatom .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest