Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
eleg komoly idegbaj ez a cucc
de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.
mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.
meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest