Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
otlet vegulis mio c710-rol jott, egy olyanon kellett terkepet frissiteni es akkor mar meg is nezegettem.
meg lehet pl ugy is oldani, hogy registry-ben az automatikus inditasnal az yfshell-t lecsereled explorer-re, de ebbe ne kezdj bele csak ugy, elobb meg kene meg par dolgot nezni majd leirom. pl en atirtam egy nem letezo file-ra, hogy akkor mit csinal, es nem csinalt semmit, ugy lehetett megmenteni hogy registry editor van ugy is hogy activesync-en keresztul, es vissza tudtam allitani. elismerem, kicsit vakmero probalkozas volt
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.mindenesetre ha probalkozni akarsz rakj fel activesync-et es a registry editor pedig ez volt:
mobile registry editoregyebkent eleg sokaig kell nyomni, az ujrainditastol egeszen addig amig megjelenik a ce felulet. esetleg probalj ki mas kombinaciokat is, en is ugy talaltam ra hogy vegignyomkodtam az osszes parositast
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kicsi, erős, de nem bors
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.