- iPhone topik
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Láttam én is és kicsit el is bizonytalanított, hogy az N410-est vegyem-e majd vagy az N400-ast... Feltéve, hogy kapható lesz, mert azt az infót kaptam, hogy a Wayteq N400-asok és 410-esek jelenleg országos hiánycikkek...legalábbis a szoftver nélküliek.
Egyébként:
N400
Ez 400 MHz órajelű és Samsung processzorú.N410
Ez csak 376 MHz és SiRF Atlas III processzorú, viszont a GPS vevője 30 csatornás, míg a másik csak 20 csatornás. Mondjuk mivel nem értek hozzá, ez nem tudom hogy teljesítményileg mennyivel jelent jobbat.Amúgy hol láttál N710B típust 34.800 pénzért? Engem is érdekelne, merthogy ez biztos szoftver nélkül van. Tudsz linket adni?
-
Xerxész
őstag
válasz
Viktor0610 #65 üzenetére
Köszi!
De ha ez a SiRF is 400 MHz-nek van titulálva a maga 376 MHz-ével, akkor a Samsung 400-as se biztos hogy tudja a 400-at, nem? Bár nem értek hozzá, én abból indulok ki, hogy pl. hangfalaknál is általában úgy van, hogy mondjuk 250W teljesítménynek van meghirdetve, azt' a valóságban még 200W-ot sem bír (most csak mondtam valamit).
Vagy a processzoroknál ez nem így megy? Tényleg nem értek hozzá, ezért kérdezem. -
Xerxész
őstag
Erről a processzorról tud valaki valamit?
SiRF Atlas III processzor
Jobb / rosszabb, mint a hasonló kategóriás Samsung 2440 – 400 Mhz?
-
Xerxész
őstag
Szerintetek érdemes szoftver nélküli navigációt venni?
Mondjuk ezt:http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09708
Ha letöltök hozzá egy navigációs szoftvert legalisan vagy nem legálisan, akkor az fog futni rajta? Mi szükséges hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest