- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpcxp
tag
Na nálam az Activszirszar se jön be. Mindent kártyaolvasóval csinálok. Összesen egyszer tudtam csatlakoztatni PC-hez. Az összes fellelhető USB drivert leszedtem hozzá de mindíg hibát jelez. És ezt már több PC-n is eljátszottam vele. Csatlakoztatom , újraindítom ,megmutatom neki az inf. fált ,elfogadja és már csat lakozik is magától. Bontom a csatlakozást és onnantól sehogy nem látja. Az XP se hajlandó onnantól foglalkozni vele.
Mindegy végül is az SD-karin mobilenavigator.exe -ként bármilyen progi elindul.
Például cecmd.exe átnevezve máris hozza elő a winfost, onnantól már lehet buherálni,csak minden ON-OFF után elfelejti . A regedit -ben át lehet végül is írni hogy kilője a hatgombos menüt és helyette az explorert indítsa. Viszont valami hiba esetén nem tudnám visszaállítani az eredeti állapotába és itt a gáz.(gari ugrik ) Akinek 3. szériás a kütyü annak ez nem gáz mert az elektrodoki oldaláról leszedhető (wayteq_voice_patch.rar) -al helyre tudja állítani a
navit SD-ről.Pár fórumon néztem már hogyan próbálgatják csak kártyáról futattni a dolgokat.
Szép és jó ,de nem az igazi.Szal ha meglennének a javító fájlok akkor átlehetne minden további nélkül alakítani hogy símán a wince indúljon,de addig párszor biztosan behelna.
Valakinek ötlet ??? Szervízes ismerős ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest