- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
van jobb, osszedobtam 1 mortscriptet ami kitomorit 1 csomo dolgot szepen oda ahova kell
osszesen ennyi fut nalam:
# Show the hourglass, we are working now
ShowWaitCursor
#unpack the mio unlock files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\unlock.zip", "")
#unpack the .net cf files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\gapi.zip", "")
#unpack the cardexport files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\cardexport.zip", "")
#unpack the nyditot virtual display files
HideWaitCursor
# Then start the windows explorer
Run( "explorer.exe" )ez egy autorun.scr a mortscript konyvtaraban, az autorun.exe-t beraktam a yfloader helyere a hklm/init-be es ez igy kb 2-3 masodperccel dobja meg a gep indulasat, de azt rakok a zipekbe amit jol esik.
rom-ban is sikerult turkalni, meg megy is az osszerakott rom, de csak ugy hogy 1 file ki, 1 file be. a .net cf filejait epp ki lehetne sporolni, de ezeket a cuccokat nem erdemes romba pakolni mert akkor a .net-et kene masolni. nyditot sajnos nem jott ossze, pedig az jo lenne nagyon. js landscape se. talan a hpc-s valtozatot kene megszerezni, de nem sikerult. sejtesem szerint azt is a romba kene behekkelni mondjuk.
igazabol xda-dev oldalon rengeteg cucc van, lehet hogy amit probaltam azert se ment mert nem jol csinaltam, pl xip cuccokat nem olyan konnyu csinalni, konkretan meg nem jottem ra hogy ebben a romban hogy kene. ha lenne csak erre egy hetem kiserleteznek esetleg vmilyen xda-s rommal, aztan a tanult dolgok egy resze talan alkalmazhato erre is. lehet hogy meg is fogom tenni, de egyelore hanyagolom a temat, sajnos hazijaim is vannak, jelenleg egyre komolyabb kesesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest