Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomcs

őstag

válasz xpcxp #29 üzenetére

van jobb, osszedobtam 1 mortscriptet ami kitomorit 1 csomo dolgot szepen oda ahova kell

osszesen ennyi fut nalam:

# Show the hourglass, we are working now
    ShowWaitCursor
    #unpack the mio unlock files
    UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\unlock.zip", "")
    #unpack the .net cf files
    UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\gapi.zip", "")
    #unpack the cardexport files
    UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\cardexport.zip", "")
    #unpack the nyditot virtual display files
    HideWaitCursor
    # Then start the windows explorer
    Run( "explorer.exe" )

ez egy autorun.scr a mortscript konyvtaraban, az autorun.exe-t beraktam a yfloader helyere a hklm/init-be es ez igy kb 2-3 masodperccel dobja meg a gep indulasat, de azt rakok a zipekbe amit jol esik.

rom-ban is sikerult turkalni, meg megy is az osszerakott rom, de csak ugy hogy 1 file ki, 1 file be. a .net cf filejait epp ki lehetne sporolni, de ezeket a cuccokat nem erdemes romba pakolni mert akkor a .net-et kene masolni. nyditot sajnos nem jott ossze, pedig az jo lenne nagyon. js landscape se. talan a hpc-s valtozatot kene megszerezni, de nem sikerult. sejtesem szerint azt is a romba kene behekkelni mondjuk.

igazabol xda-dev oldalon rengeteg cucc van, lehet hogy amit probaltam azert se ment mert nem jol csinaltam, pl xip cuccokat nem olyan konnyu csinalni, konkretan meg nem jottem ra hogy ebben a romban hogy kene. ha lenne csak erre egy hetem kiserleteznek esetleg vmilyen xda-s rommal, aztan a tanult dolgok egy resze talan alkalmazhato erre is. lehet hogy meg is fogom tenni, de egyelore hanyagolom a temat, sajnos hazijaim is vannak, jelenleg egyre komolyabb kesesben.

Új hozzászólás Aktív témák