- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.
rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.
jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.
touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.
osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.
problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.
ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem
most meg mentem aludni
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPad topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Formula-1
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő