- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
irkalgatok mindenfele szarsagokat, eddig van egy olyan ami ha felpakolod a progikat jo helyre osszerakja az ikon kepernyoket meg el is inditja a progikat.
az utoljara hasznalt progik dolog vszeg ebben a formaban halott otlet, mert baromi lassu lett, ahelyett probalok epp vmi turhetot kitalalni.
sztem ha az egyetemi hazijaimat megcsinaltam osszedobok egy mas szamara is mukodokepes verziot.
-
tomcs
őstag
teszek fel 1 kepet is hogy hogy all eddig
ezeket az ikonokat a legyartott inik alapjan pakolja be 1 mortscript, osszeteteluket nem kell nezni, csak osszedobaltam mindenfelet, windows taskbar szerintem folosleges, bananapc modositott valtozata kerul a jobb felso sarokba, azon lehet nezni a futo taskokat meg allitani a hangerot.
sok hianyzik meg, de azert halad
a feliratok kicsit csalek de maradnak is, sysinfo-nak csak annyit lehet megmondani hogy hol kezdje kiirni, tul sokat meg nem akarok szarakodni a szoveg hosszusag szamitgatasaval, talan egyszer kesobb, most nem erzem fontosnak.
btw ha vki tudna szebb hatteret meg gombot csinalni, ne tartsa magaban, leirom hozza a reszleteket.
-
tomcs
őstag
ami segitseg kene kb annyi hogy progikat kiprobalgatni, reshacküel vagy amivel sikerul kibanyaszni az ikonjukat, egy init megirni majd az egeszet bevagni egy zip-be.
na meg jo lenne ha valaki olyan rajzolna hozza grafikat aki a kopipasztolason kivul mas muveleteket is ismer a gimpüben
-
tomcs
őstag
megneztem alaposan ezt a sysinfo cuccot, eleg hasznalhatonak tunik. 1 kis mortscripttel megtamogatva szerintem ki lehetne belole hozni kb amit kene.
az ilyen valaki altal osszerakott csomagoknak az a baja hogy marha nagy melo karbantartani, meg ami benne van az benne van oszt kesz.
olyat pl ossze todnek hozni hogy inditokepernyon legyen nagy navi ikon, mellette vmi, alatta meg az 5 utoljara hasznalt progi (erre mar mortscript kell), kulon lapokon a progik kategoriankent, ami nagy szam lenne hogy a progikhoz egy leirofilet kene megirni, es akkor a rendszer szepen magatol osszerakna a sysinfo inijeit, magyarul ugy mukodne hogy ha fel akarsz rakni egy erre keszitett csomagot csak bemasolod, nyomsz egy auto frissitest es ott van az ikonok kozott.)
kerdes hogy erdekelne-e vkit igy a masik meg hogy segitene-e vki csomagokat csinalni hozza (progit ce feluleten letesztelni hogy jol fut-e, kb annyit kene osszeirni hogy ha menteget adatokat akkor hova, meg hogy hogyan indul, melyik file futtatasaval)?
-
tomcs
őstag
-
tomcs
őstag
pontos eleresi utat kell beirni.
ugy kell hogy \SDMMC\konyvtaraholvan\program.exe
ezen kivul szokozt se tartalmazhat, mert mar az se mukodik. activesync-en ugye mukodik a registry editor neked is? nekem ugy ment. a ce eleres persze hogy nem mukodik, azt a yf indito figyelte. tehat inditsd be, megakad ugyan a kep, de az activesync szerintem menni fog.
egyebkent ha mindenkepp flashelni kell, az a n350 patchkent emlegetett rom biztosan mukodik, de ahhoz ennel sokkal melyebben kell elrontani.
azt a romot amit te talaltal viszont legyszi linkeld mar be, mert arra meg en lennek kivancsi, ugyanaz-e vajon.
-
tomcs
őstag
valahol vagy itt vagy a n350-es topicban linkeltem egy registry editort ami activesync-en mukodik.
valahol a hklm-ben azt hiszem init alatt vannak olyanok hogy launch10, launch20..., a launch50 az hogy yfloader.exe. ezt ird at arra amit el akarsz inditani. a baj ezzel az, hogy ugy vettem eszre, hogy a gps csak akkor mukodik ha yf shellbol inditod, mondjuk mortscripttel megoldhato valahogy. ha esetleg kiprobalod, szamolj be az eredmenyekrol.
ha elrontod ezt a sort a registryben, akkor ugyan semmi nem fog indulni a gepen, megall a boot kepnel, de a regedit mukodik activesync-en, meg tudod javitani.
eddig forgatassal kinlodtam, de az elegge zsakutca volt, valoszinuleg meg majd folytatom de nem hiszem hogy hamarosan. ezt a si fele menut en is neztem, ossze is akarok hozni vmit magamnak, szerintem kovesd a forumot, jovo het vege fele lesz idom ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest