- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
Új hozzászólás Aktív témák
-
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Összejött (segítséggel) a Wayteq 400 mint kvázi PDA. A janin féle Wolf-ot buheráltam, az indul az er.navigáció ikonról. Ott elérhető a Windows és amit felpakolok. Én igo-t, igo8(demo)-t, russa-t és pár segédprogramot (a janin SI-ből) raktam rá. Ízlés szerint játékokat is lehet. Minden SD kártyán van.
Jutottál már az elképzeléseddel előre?
Üdv! -
old11
csendes tag
Üdv!
Minden rendben, "már értem miről beszéltél".
Helyrepofoztam. A registry megvolt, csak én a kitömörített méretet néztem. Nem volt telepítve a NET keretrendszer, ezért nem működött. Telepítettem és minden klappolt. Visszaírtam az YFLoader.exe-t, újra régi a szerkezet. Tapasztalat rengeteg. Én is kisérletezem tovább, az SI fazonírozásával, de ma már nem, elég volt ez a kis kaland.
Kösz a segítséget! -
old11
csendes tag
Szia!
Nem tudom indítani a W CE-t. Csak indítóképernyő van (egy autó a tájban), innen nem tudok továbblépni. Az activesync működik, megvan az általad linkelt registry editor, de nem tudom hogy kellene azt elindítani. Ezt szájbarágósan ismertethetnéd.
Letöltöttem az elktrodokitól az N350 pach-ot. Ez nagyobb méretű mint az NKbin. Nem találtam honnan töltöttem le, ezért feltettem a következő helyre az NKbin-t:
http://data.hu/get/132597/an318_2007.rar.html -
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Átírtam a registry, launch50, YFloader.exe-t systeminformation.exe-re. Eredmény a csőd.Megjelenik az indítóképernyő, aztán ennyi. A módszereddel sajnos a W CE -t sem tudom elérni. Most fő a fejem.
Míg ezt "elértem", addig azért jött némi tapasztalat. CE-ből elindítottam az SI-t. Az ikonokra kattintva nem indultak a programok (nem találta őket), míg a könyvtárból indíthatóak voltak, pld a TCM.
Vajon a net-en fellelhető NKbin (BP 350-hez, WCE 5.0-nak írták) felrakható-e erre? -
xpcxp
tag
nem hangzik rosszul, tesztelgesd egy darabig hogy nincs -e valami gubanc .
utána dobd már fel , csak ne most mert mindenhol törlik a cuccokat.
ami nálam megy azt nem kell tesztelni f@cán megy.
már eleve a systemInfo szuper , ha valaki nem merne belepiszkálni a winCE-be.
azt csak SD-re azt fut egy szép skin meg indítható bármilyen progi. -
sohrking
tag
Hi
Ma érkezett meg a n400-am.
Nem sikerült a winCE felületre jutnom. hogy kell? reset közben nyomva tartottam a menü+hangfel gombot, de ugyanúgy a 6 gombos jött elő, csak volt alul 1 kis zöld lakat ikon, és nem reagált semmire. reseteltem, és ment...
mi lehet?
másik... ráraktam 1 navi progit kártyán. el is inult. kicsit játszottam vele a lakásban, majd kikapcsoltam a kütyüt. levittem a verdába, hogy majd élesteszt... na azóta nem indul a naviprogi... vajh miért? -
tomcs
őstag
par napja nem irtam, pedig volt tortenes boven.
vegre most sikerult osszehoznom egy modositott image-t, eddig persze semmi ertelmeset nem kezdtem benne csak lecsereltem a windowsce.bmp-t
az a lenyeg hogy felflashelodott es mukodik.
xda-developers fele rommaster-t, es szinten xda-s dumprom-ot hasznaltam, az a baj hogy ezek az eszkozok ugy veszem eszre nem teljesen kompatibilisek, bele kellett nyulni az image-be.
a problema az, hogy barmit kezdeni lehessen vele, ahhoz a boot hive-et kell bantalmazni, az meg a romban van. maga a boot hive nem lesz egy nagy feladat, viszont meg be kene suriteni par dolgot, ami azt eredmenyezi hogy ki is kell nehanyat szedni. yftools ugy azonnal mehet is a fenebe, de az keves lesz ugy erzem. talan .net cf fileokbol lehet vadaszni, azok a boot folyamat soran meg nem kellenek, talan raer oket utana bemasolni a ram-ba. nydidot/js landscape mind ott akar mar a bootolas soran lenni, vagy ezeket kene betenni vagy a display drivert meghackelni (s3c2440disp.dll)
ennek a dllnek szereztem egy forrasat, elvileg fordithato "rotate" mellett, ekkor ugy veszem eszre engedelyezett a forgatas, ami alapesetben nem. leforditottam igy, de fogalmam sincs hogy mukodni fog-e, ezt meg ezutan kene kiprobalni.
-
tomcs
őstag
hulye vagyok, fat32 kartya kellett hozza. nem mellesleg ihattam felul az oprendszert, nyditot elso probalkozasra taccsra is vagta..
vszeg a registrybe irta be magat a pda-s 5.02 verzio, azert nem i tudott rendesen bebootolni, nem meg kapkodtam es nem ellenoriztem hogy az initbe rakott-e valamit, csak ujrainditottam miutan beallitottam a fileok masolasat.
mindenesetre adok neki egy probat, bar lehet hogy vegig kell nezegetni a regebbi verziokat, allitolag a 2.01 hpc lenne az igazi de ahhoz meg nem tudtam kodot szerezni, es nem mukodik az a 7 nap trial sem aminek lennie kene.
-
xpcxp
tag
A bejelentkező logo-t akarod cserélni ????(
Próbáld ki ahogy én csinálom.
SD formázni, válasz egy bmp.-t, méretezd át 320×240-re, nevezd át logo.bmp -re,
másold a karira.
Be a gépbe , újraindítás közben nyomjad a power-t folyamatosan amíg beadja a kék hátteret.
Nekiáll keresni logo.bmp, eboot.bin, nk.bin.
miután csak a logo-t találja lecseréli azt kiírja hogy reboot.
Ennyi, nálam működik. -
tomcs
őstag
elegge banalis modon sikerult elernem a rejtett flash meghajtok kozul kettot, kineztem a registrybol hogy hova mountolja oket, es be kellett irni a konyvtarat, a listazasnal nem jeleniti meg.
btw
/ResidentFlash3 -> itt van a "6 gombos menu" osszes cucca, kulonfele progik vannak a funkciok mogott
/RegFAT -> system es user hive, a registry adatokat tarolja itt, nem kell bantani (meg nem is olyan konnyu)harmadikat nem sikerult elerni igy, meg ugy sem hogy a regisryben megadtam hogy hova szeretnem ha mountolna. ha valaki rajon, azert kivancsi lennek ra. meg mindig nem tudom, hogy azt a szegeny porschet hogy lehetne eltuntetni, mar unom
mindensetre az yf menu cuccai kozott kulon kepkent nem volt.
btw a yf cucc eleg nagy, szerintem arra a helyre siman beferne 1 mortscript ertelmezo + inditaskor masolando cuccok, meg a lathato flash is megmaradna progiknak. 13 mega a yf cucc, csak nem tudom hogy gps inditast hogy oldom meg nelkule, lehet ki kene probalni hogy darabjaiban mukodik-e, mindenesetre az egyik skin biztos leirthato, 5 mega darabja, mar annak a helyere beferne szerintem minden
-
xpcxp
tag
hát ez tényleg elég idegbaj cucc( fetrengő szmájli miért nincs ??? )
nálam kalibráció második indításnál beállítva ,onnantól jó , ellenben GPS idő egy katasztrófa
kellet hozzá nem kis idő míg oké lettérdekes a linkelt oldal , bár a játékok szerintem max csak alap futna gombok hiányában
(quake-t nagyon zúztam annó 75Mhz -es P1-en )
AN-318 fórumot szoktam olvasgatni én is van pár hasonlóság a kütyükben
főleg a ház az egy kutyasz@r, ötlet SD-ről futtatni a dolgokat alapból tökéletes, tuti nem hal be a ketyere
ki is próbáltam rendre mindet , negatívumok : belassúl, akad rosszab esetben lefagy.
kinézetre nagyon jók és sztem ebből adódik a hiba zöme agyon vannak skinelve.
alapból tökéletes lenne a winCE aztal sima puritán kék háttérrel pár folyamatosan használt ikonnal és slusz.
ennyi elég is lenne untig
valahol néztem egy dobrogihack névre halgató cuccot kimondottan n400-ra.
próbáltad már ?
ha esetleg belemerülnél a wolf-ba pusztítsd már le teljesen a felületét, egy navi is untig elég bele
megpróbálkozok vele én is -
tomcs
őstag
kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.
rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.
jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.
touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.
osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.
problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.
ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem
most meg mentem aludni
-
xpcxp
tag
Biztos hogy nem menne rajta.Nálam se indul.
Szerintem a logo17s.bmp az induló képernyő.Illetve ez biztos.
Az OS17S.img a winCE .A U2B17S.bld sztem EBOOT.bin és a YFAPP.wzp a hat gombos
szoftver mindenestűl. Csak más néven. Ez a teljes bazár ami egy harmadik szériás N 350-en van.Ezért lehet vele rendbe rakni ha behalna. Valami hasonló kell az enyémre is .
Csak ha töredéknyi eltérés van a prociban vagy az alaplapon akkor már nem stimmel.
Valahogyan sz@rrá kéne szedni ,de sajna nekem az már magas lenne hogy átszerkesszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest