- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
sajna ilyet az enyem pont nem csinal, ugy ahogy ignoralja ha nyomom a powert bootolas kozben. annyira mondjuk nem erdekes, jo lenne de azert tudok elni a porsches logoval is.
erdekesebb, hogy osszedobaltam egy automatikus masolo scriptet, szepen a bootolaskor meg 8 masodpercig homokorat villogtat, de fenn van a dotnet cf, a mio unlock cuccai (ezekbol ki lehet meg selejtezni parat, de nem sok megtakaritas, cska pl folos ikonok), wincesoft gapi (szerintem kivaghatoak belole a tesztek, meg nem probaltam, az olyan 1 mega, kb 2 masodperc gyorsulas lenne) valamint a card export.
gapi emulacioval kiprobaltam par jatekot, a megjelenites hibatlan, de a touchscreen kezeles a forgatas miatt bugos volt. nyditot nem lesz egyszeru, de valahogy muszaj lesz megoldani... nem latott vki vmi nyditot pna-ra rakasi utmutatot? nem fontos ehhez a pna-hoz, barmi jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest