- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
irkalgatok mindenfele szarsagokat, eddig van egy olyan ami ha felpakolod a progikat jo helyre osszerakja az ikon kepernyoket meg el is inditja a progikat.
az utoljara hasznalt progik dolog vszeg ebben a formaban halott otlet, mert baromi lassu lett, ahelyett probalok epp vmi turhetot kitalalni.
sztem ha az egyetemi hazijaimat megcsinaltam osszedobok egy mas szamara is mukodokepes verziot.
-
tomcs
őstag
teszek fel 1 kepet is hogy hogy all eddig
ezeket az ikonokat a legyartott inik alapjan pakolja be 1 mortscript, osszeteteluket nem kell nezni, csak osszedobaltam mindenfelet, windows taskbar szerintem folosleges, bananapc modositott valtozata kerul a jobb felso sarokba, azon lehet nezni a futo taskokat meg allitani a hangerot.
sok hianyzik meg, de azert halad
a feliratok kicsit csalek de maradnak is, sysinfo-nak csak annyit lehet megmondani hogy hol kezdje kiirni, tul sokat meg nem akarok szarakodni a szoveg hosszusag szamitgatasaval, talan egyszer kesobb, most nem erzem fontosnak.
btw ha vki tudna szebb hatteret meg gombot csinalni, ne tartsa magaban, leirom hozza a reszleteket.
-
tomcs
őstag
ami segitseg kene kb annyi hogy progikat kiprobalgatni, reshacküel vagy amivel sikerul kibanyaszni az ikonjukat, egy init megirni majd az egeszet bevagni egy zip-be.
na meg jo lenne ha valaki olyan rajzolna hozza grafikat aki a kopipasztolason kivul mas muveleteket is ismer a gimpüben
-
tomcs
őstag
megneztem alaposan ezt a sysinfo cuccot, eleg hasznalhatonak tunik. 1 kis mortscripttel megtamogatva szerintem ki lehetne belole hozni kb amit kene.
az ilyen valaki altal osszerakott csomagoknak az a baja hogy marha nagy melo karbantartani, meg ami benne van az benne van oszt kesz.
olyat pl ossze todnek hozni hogy inditokepernyon legyen nagy navi ikon, mellette vmi, alatta meg az 5 utoljara hasznalt progi (erre mar mortscript kell), kulon lapokon a progik kategoriankent, ami nagy szam lenne hogy a progikhoz egy leirofilet kene megirni, es akkor a rendszer szepen magatol osszerakna a sysinfo inijeit, magyarul ugy mukodne hogy ha fel akarsz rakni egy erre keszitett csomagot csak bemasolod, nyomsz egy auto frissitest es ott van az ikonok kozott.)
kerdes hogy erdekelne-e vkit igy a masik meg hogy segitene-e vki csomagokat csinalni hozza (progit ce feluleten letesztelni hogy jol fut-e, kb annyit kene osszeirni hogy ha menteget adatokat akkor hova, meg hogy hogyan indul, melyik file futtatasaval)?
-
tomcs
őstag
-
tomcs
őstag
pontos eleresi utat kell beirni.
ugy kell hogy \SDMMC\konyvtaraholvan\program.exe
ezen kivul szokozt se tartalmazhat, mert mar az se mukodik. activesync-en ugye mukodik a registry editor neked is? nekem ugy ment. a ce eleres persze hogy nem mukodik, azt a yf indito figyelte. tehat inditsd be, megakad ugyan a kep, de az activesync szerintem menni fog.
egyebkent ha mindenkepp flashelni kell, az a n350 patchkent emlegetett rom biztosan mukodik, de ahhoz ennel sokkal melyebben kell elrontani.
azt a romot amit te talaltal viszont legyszi linkeld mar be, mert arra meg en lennek kivancsi, ugyanaz-e vajon.
-
tomcs
őstag
valahol vagy itt vagy a n350-es topicban linkeltem egy registry editort ami activesync-en mukodik.
valahol a hklm-ben azt hiszem init alatt vannak olyanok hogy launch10, launch20..., a launch50 az hogy yfloader.exe. ezt ird at arra amit el akarsz inditani. a baj ezzel az, hogy ugy vettem eszre, hogy a gps csak akkor mukodik ha yf shellbol inditod, mondjuk mortscripttel megoldhato valahogy. ha esetleg kiprobalod, szamolj be az eredmenyekrol.
ha elrontod ezt a sort a registryben, akkor ugyan semmi nem fog indulni a gepen, megall a boot kepnel, de a regedit mukodik activesync-en, meg tudod javitani.
eddig forgatassal kinlodtam, de az elegge zsakutca volt, valoszinuleg meg majd folytatom de nem hiszem hogy hamarosan. ezt a si fele menut en is neztem, ossze is akarok hozni vmit magamnak, szerintem kovesd a forumot, jovo het vege fele lesz idom ezzel foglalkozni.
-
tomcs
őstag
van jobb, osszedobtam 1 mortscriptet ami kitomorit 1 csomo dolgot szepen oda ahova kell
osszesen ennyi fut nalam:
# Show the hourglass, we are working now
ShowWaitCursor
#unpack the mio unlock files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\unlock.zip", "")
#unpack the .net cf files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\gapi.zip", "")
#unpack the cardexport files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\cardexport.zip", "")
#unpack the nyditot virtual display files
HideWaitCursor
# Then start the windows explorer
Run( "explorer.exe" )ez egy autorun.scr a mortscript konyvtaraban, az autorun.exe-t beraktam a yfloader helyere a hklm/init-be es ez igy kb 2-3 masodperccel dobja meg a gep indulasat, de azt rakok a zipekbe amit jol esik.
rom-ban is sikerult turkalni, meg megy is az osszerakott rom, de csak ugy hogy 1 file ki, 1 file be. a .net cf filejait epp ki lehetne sporolni, de ezeket a cuccokat nem erdemes romba pakolni mert akkor a .net-et kene masolni. nyditot sajnos nem jott ossze, pedig az jo lenne nagyon. js landscape se. talan a hpc-s valtozatot kene megszerezni, de nem sikerult. sejtesem szerint azt is a romba kene behekkelni mondjuk.
igazabol xda-dev oldalon rengeteg cucc van, lehet hogy amit probaltam azert se ment mert nem jol csinaltam, pl xip cuccokat nem olyan konnyu csinalni, konkretan meg nem jottem ra hogy ebben a romban hogy kene. ha lenne csak erre egy hetem kiserleteznek esetleg vmilyen xda-s rommal, aztan a tanult dolgok egy resze talan alkalmazhato erre is. lehet hogy meg is fogom tenni, de egyelore hanyagolom a temat, sajnos hazijaim is vannak, jelenleg egyre komolyabb kesesben.
-
tomcs
őstag
par napja nem irtam, pedig volt tortenes boven.
vegre most sikerult osszehoznom egy modositott image-t, eddig persze semmi ertelmeset nem kezdtem benne csak lecsereltem a windowsce.bmp-t
az a lenyeg hogy felflashelodott es mukodik.
xda-developers fele rommaster-t, es szinten xda-s dumprom-ot hasznaltam, az a baj hogy ezek az eszkozok ugy veszem eszre nem teljesen kompatibilisek, bele kellett nyulni az image-be.
a problema az, hogy barmit kezdeni lehessen vele, ahhoz a boot hive-et kell bantalmazni, az meg a romban van. maga a boot hive nem lesz egy nagy feladat, viszont meg be kene suriteni par dolgot, ami azt eredmenyezi hogy ki is kell nehanyat szedni. yftools ugy azonnal mehet is a fenebe, de az keves lesz ugy erzem. talan .net cf fileokbol lehet vadaszni, azok a boot folyamat soran meg nem kellenek, talan raer oket utana bemasolni a ram-ba. nydidot/js landscape mind ott akar mar a bootolas soran lenni, vagy ezeket kene betenni vagy a display drivert meghackelni (s3c2440disp.dll)
ennek a dllnek szereztem egy forrasat, elvileg fordithato "rotate" mellett, ekkor ugy veszem eszre engedelyezett a forgatas, ami alapesetben nem. leforditottam igy, de fogalmam sincs hogy mukodni fog-e, ezt meg ezutan kene kiprobalni.
-
tomcs
őstag
hulye vagyok, fat32 kartya kellett hozza. nem mellesleg ihattam felul az oprendszert, nyditot elso probalkozasra taccsra is vagta..
vszeg a registrybe irta be magat a pda-s 5.02 verzio, azert nem i tudott rendesen bebootolni, nem meg kapkodtam es nem ellenoriztem hogy az initbe rakott-e valamit, csak ujrainditottam miutan beallitottam a fileok masolasat.
mindenesetre adok neki egy probat, bar lehet hogy vegig kell nezegetni a regebbi verziokat, allitolag a 2.01 hpc lenne az igazi de ahhoz meg nem tudtam kodot szerezni, es nem mukodik az a 7 nap trial sem aminek lennie kene.
-
tomcs
őstag
sajna ilyet az enyem pont nem csinal, ugy ahogy ignoralja ha nyomom a powert bootolas kozben. annyira mondjuk nem erdekes, jo lenne de azert tudok elni a porsches logoval is.
erdekesebb, hogy osszedobaltam egy automatikus masolo scriptet, szepen a bootolaskor meg 8 masodpercig homokorat villogtat, de fenn van a dotnet cf, a mio unlock cuccai (ezekbol ki lehet meg selejtezni parat, de nem sok megtakaritas, cska pl folos ikonok), wincesoft gapi (szerintem kivaghatoak belole a tesztek, meg nem probaltam, az olyan 1 mega, kb 2 masodperc gyorsulas lenne) valamint a card export.
gapi emulacioval kiprobaltam par jatekot, a megjelenites hibatlan, de a touchscreen kezeles a forgatas miatt bugos volt. nyditot nem lesz egyszeru, de valahogy muszaj lesz megoldani... nem latott vki vmi nyditot pna-ra rakasi utmutatot? nem fontos ehhez a pna-hoz, barmi jo.
-
tomcs
őstag
elegge banalis modon sikerult elernem a rejtett flash meghajtok kozul kettot, kineztem a registrybol hogy hova mountolja oket, es be kellett irni a konyvtarat, a listazasnal nem jeleniti meg.
btw
/ResidentFlash3 -> itt van a "6 gombos menu" osszes cucca, kulonfele progik vannak a funkciok mogott
/RegFAT -> system es user hive, a registry adatokat tarolja itt, nem kell bantani (meg nem is olyan konnyu)harmadikat nem sikerult elerni igy, meg ugy sem hogy a regisryben megadtam hogy hova szeretnem ha mountolna. ha valaki rajon, azert kivancsi lennek ra. meg mindig nem tudom, hogy azt a szegeny porschet hogy lehetne eltuntetni, mar unom
mindensetre az yf menu cuccai kozott kulon kepkent nem volt.
btw a yf cucc eleg nagy, szerintem arra a helyre siman beferne 1 mortscript ertelmezo + inditaskor masolando cuccok, meg a lathato flash is megmaradna progiknak. 13 mega a yf cucc, csak nem tudom hogy gps inditast hogy oldom meg nelkule, lehet ki kene probalni hogy darabjaiban mukodik-e, mindenesetre az egyik skin biztos leirthato, 5 mega darabja, mar annak a helyere beferne szerintem minden
-
tomcs
őstag
kiprobaltam, azt mondja hogy nem tamogatott.
mindenesetre kiserleteztem meg par dologgal, nyditot eddig nem jott osszede elvileg nem lehetetlen, meg itt van ra a delutanom.
softick card export ugy latom mukodik, az arra valo hogy a benne levo memkartya meg flash usb meghajtokent latszik, ki kell valasztani hogy az usb kapcsolaton ezeket ossza meg vagy activesync legyen. sajna fizetos progi, ezert csak megemlitem.
-
tomcs
őstag
kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.
rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.
jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.
touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.
osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.
problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.
ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem
most meg mentem aludni
-
tomcs
őstag
eleg komoly idegbaj ez a cucc
de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.
mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.
meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy
-
tomcs
őstag
en azt a voice patchet szivesen szetszednem, az vmi imge file, meg kene nezni mi van benne.
kicsit csak szovegesen megneztem, van benne par progi, dll, ilyesmik. valahogy ki kene bontanielinditani nem mertem, szerintem n400-on nem is menne.
egyebkent azert nem irtam mar ket napja mert vasarnapi kispesti kabellopas elegge erint, allitolag ma estere javul meg a dolog, most epp sulibol irok
-
tomcs
őstag
otlet vegulis mio c710-rol jott, egy olyanon kellett terkepet frissiteni es akkor mar meg is nezegettem.
meg lehet pl ugy is oldani, hogy registry-ben az automatikus inditasnal az yfshell-t lecsereled explorer-re, de ebbe ne kezdj bele csak ugy, elobb meg kene meg par dolgot nezni majd leirom. pl en atirtam egy nem letezo file-ra, hogy akkor mit csinal, es nem csinalt semmit, ugy lehetett megmenteni hogy registry editor van ugy is hogy activesync-en keresztul, es vissza tudtam allitani. elismerem, kicsit vakmero probalkozas volt
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.
mindenesetre ha probalkozni akarsz rakj fel activesync-et es a registry editor pedig ez volt:
mobile registry editoregyebkent eleg sokaig kell nyomni, az ujrainditastol egeszen addig amig megjelenik a ce felulet. esetleg probalj ki mas kombinaciokat is, en is ugy talaltam ra hogy vegignyomkodtam az osszes parositast
-
tomcs
őstag
Konkrétumokat ki ne felejtsem..
Ma került a kezembe az eszköz, pár dolgot kipróbálgattam, sikerült kilépni a "6 gombos" felületből, és elérni a windows ce-t (egyébként ehhez - hasonlóan mint a logoutos mio-nál, az ötlet onnan jött - nyomva kell tartani reset közben a menugombot és a hangerő kart "fel" állásban)
itt pakolgattam fileokat, sikerült pár pocket progit elindítani, de elég esetleges az egész, néha megy néha nem.
valaki más próbálkozik ilyesmivel?
-
tomcs
őstag
Valamikor régen írt valaki a logouton arról, hogy hogyan kell PNA-ból PDA funkcionalitású eszközt csinálni, az az írás mio c710-ről szólt.
Valami hasonlót szeretnék elérni a WayteQ kütyüvel, a topik leginkább erről szeretném, ha szólna. Szerintem jogos az új téma, bár a wayteq n350 nagyon hasonló eszköz, a 400-on windows ce 5 van, míg a másikon 4.2.
A topikban nem szeretnék igo és más navigációs programok beszerzéséről, elindításáról beszélgetni. Ha eredeti, akkor van hozzá könyv, ha meg másolt akkor azért. Nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest