- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissssss
csendes tag
válasz
Micsurin #11853 üzenetére
könnyen meglehet, sőt valószínű hogy berakják majd valamikor, egyrészt gazsibá nagyon szeret mindenféle alfejlesztést bepakolni a már kész tankokhoz repülőkhöz, másrészt az olaszoknak most van 2 jet gépük és nem több... muszáj lesz valamit még bepakolni tier5-be ha nem akarnak lázadást a fórumon.
-
Kissssss
csendes tag
válasz
Micsurin #11819 üzenetére
ahogy elnézem most csak a zárt "world war mod" teszt megy, hajós modulra ha jól emlékszem azt mondták hogy majd év végére(karácsony?) vagy következő év elején jelenik meg az open beta, addig meg csinálni fognak zárt hétvégi hajós teszteket azoknak akik már kipengetek némi zsetont a hajókra... na ebből nem lett semmi, nem nagyon erőltetik.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Micsurin #11763 üzenetére
Szia!
Én is messer fanatikus vagyok.
Sokat gyengültek sajnos. Jobban melegszenek,gyengítették a motorok erejét.
Roll Rate is nerfelve lett.Flaps-et könyebb elhagyni,mivel lassabban áll vissza alaphelyzetbe.
K4 mint mondták elég jó. Szerintem az összes verzió jól használható még,csak nem annyira jók,mint régen. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #9655 üzenetére
Anytime az I-301-esről kérdezett, te pedig jössz neki kapásból top tier jetekkel. Természetesen ez a játék úgy működik, hogy kezdésnél kiválasztasz egy nemzetet, megkapod hozzá a legjobb jetet és visszafele haladsz a tech tree-n.
Én nem szeretem az aratót, csak ha fiatal és jány.
-
superecneB
őstag
válasz
Micsurin #9490 üzenetére
Mármint én csináltam szarul...
100%-on fordultam 260 km/h körül. Elképzelésem sincs hogy csinálta. De több már halott társ aki nézte is kiakadt rajta.
Mindegy, remélhetőleg csak valami bug volt, vagy valami speckó messernek kedvező magasság... Nem tudom mindenesetre nagy szopóroller mikor direkt belemész egy szituba mert tudod hogy előnyöd van abban a manőverben erre körbepisál egy szarabbul forduló géppel. -
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #9087 üzenetére
Ne azt nézd, hanem azt, hogy kis időbefektetéssel ingyen kapod őket. Wargaming mikor ad ennyi acsit egymás után, amivel prém vackokat nyerhetsz? Szökőévente egyszer, Gazsi meg mostanában okádja magából. Az más kérdés, hogy ezt a Krónikás Spitfire event-et egyszerűen képtelenség hatékonyan csinálni. Németként buzinehéz, ha meg a másik oldalon vagy akkor meg jó csapat kell. Ja meg az a "semmi" 225 győzelem ugye...
-
RG4L
őstag
-
törölt tag
válasz
Micsurin #9067 üzenetére
A prémizálás nem netto hülyeség. Azt mondani viszont már az. (Már megbocsáss)
Igen eg prém gép jobban megéri papíron, de ha valakinek nem tetszik az adott nemzet mondjuk tier4es kínálata, az jobban jár azzal hogy egy olyan gépet repül amivel jó, több killt ér el és elvezi a játékot mintha egy olyat amivel nem. -
törölt tag
válasz
Micsurin #9064 üzenetére
Ha nem aktív, prémium nem jó.
ha van olyan gép/tank amit sokat használsz és pénz/xp gondod van prémiumizálhatod azt.
Vagy vehetsz prém repcsit/tankot, az jobban megéri, viszont ugye kötött, hogy mik vannak milyen szinten.Ha jól elvagy xp-kredittel akkor a legénység fejlesztését is megérheti.
Én kifogtam rá egy 50%os leárazást, oszt uccu neki.
Repülőknél főleg csak a g tolerance és a wp maintance érződik, de tankoknál nagyon kijön az előnye amikor pikk pakk visszadobja a legénység a leszakadt láncot, illetve gyorsabban töltik a lőszert.Viszont semmiképp ne konvertáld közvetlenül.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #9020 üzenetére
A lecsatolható üzemanyagtartályokat nagyon sok gép használta, rengeteg amcsi és japán gép, ahogy tudom már le van modellezve a játékban csak még nem tökéletes, ezért nincsen "aktiválva". Igazából sima RB csatákban jelenleg tök felesleges lenne bármelyik gépre is feltenni ilyet, majd ha lesznek hosszú missziók, akkor talán lesz értelme.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8897 üzenetére
Nem tudom, mi az, de nem is akarom.
Más:
A következő közös goldos repüléshez van egy ötletem (mivel gold wagerem nem biztos hogy lesz). Aktiválom ezt a wagert:Ez azért jó, mert elvileg nem fogunk kapni Air dominaton pályákat, amíg nekem aktív.... elvileg. Ki kéne majd próbálni. Ha nem is jön össze 6 körig, hogy én legyek az Antimech vagy a Thunderer, akkor is 6 körig tuti mentesítve vagyunk a csicska Er dominésöntől.
-
woryz
senior tag
válasz
Micsurin #8708 üzenetére
Bf-109-E-1-el voltam, az ellen nem tudom, mert annyira próbáltam elmenekülni, hogy nem figyeltem...
Ilyen ánblokk bőven elég, ha valami kis iránymutatást kapok, mert addig megyeget, amíg én lövök, csak amikor engem lőnek, akkor általában kampó... Próbálok saját gépek felé repülni, hátha valaki segít, és leszedi rólam az ellent.
(energia fölény mit is jelent?)
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8663 üzenetére
Nekem nem fullos, de ahogy elnezem, ezhhez nem lesz turelmem fullra fejleszteni.
A G/2 Tropm viszont fullos, es iszonyatosan jo gep. Bf-ekhez kepest szepen fordul, emelkedik mint a marha (a 3x20 mm-es fegyverzettel is). Az A-4-es Fokat is probaltam, de annak a fordulasa nem jon be...
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8598 üzenetére
Na jah, főleg hogy a Ho 229 sem volt élesen bevetve a II. VH-ban, de mindegy. mint jópár gép a WT-ben
Azok a szarok engem állandóan darabokra szednek (B-17G-vel vagy B-29-cel megyek)
Amúgy ha F8F-1-gyel megyek, akkor is rendszeresen kapok jet ellenfelet, akkor én sem nagyon örülök neki.... -
RG4L
őstag
-
D.Orion
veterán
válasz
Micsurin #8446 üzenetére
Egyszerűen csak oda kéne adni critical hit után az assist-ot vagy a kill-t, mint régen. Nem tudom mit basztak el megint valami update-l. Most konkrétan egy Lagg-3 gépet sikerült kigyújtanom, elaludt majd a repterükön leszállás közben crash-elt és semmit nem kaptam érte!
Még két ilyen és megint hónapokig nem nyúlok a repülős részhez.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8434 üzenetére
Azert ne legy annyira buszke arra a Yak-3P-re... Egy jo Spitfire pilota szepen meg tud szivatni. Ha en is Spitfire geppel megyek (Mk IX es Mk XVI-vel szoktam repulni, mindketto teljesen felfejlesztett), a Yak-3 szinte ajandek kill, de foleg az Mk IX-essel. Be lehet oket huzni a csapdaba
. Persze, amcsi gepek ellen tenyleg jo, de ha 1-2 Spitfire radtapad, vetheted a keresztet
. Tudom, mert a Spit-tel es a Yak-3P-vel is viszonylag surun repulok
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8417 üzenetére
Akkor vmit rosszul csinalsz... IL-10 (1946)-tal viszonylag sokat repulok, azon 1x20 mm SHVAK cannon van hatul, de nagyon hatasos. Az egyik Yer-2-esen szinten marha jo a 20 mm-es cannon a lovesznel. Mondjuk en az esetek 95%-aban atveszem a lovesz szerepet, ha valaki a kornyekemre kerul, nem bizom az AI-ra...
-
PAtr0n
addikt
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8254 üzenetére
Köszi, na majd nézek valamit... vagy ha neked nem kell, add el nekem.
Kikészít a bénázás Event-ben, pedig nagy élmény repülni szim módban. Minden esetre a legutóbbi meccsen BF110C-vel 2 gépet kaptam le. Célon tartani egérrel szinte lehetetlen. Akkor van szerencséje az embernek ha az üldözött fordulóba kezd, mert akkor elé célozva (persze akkor nem látod az enemyt cockpit-ből), érzésből eleresztesz egy sorozatot. Azok a rohadt SBD-k jól bírják a skulót, sokat kell beléjük adni, de pl az IL2-esek könnyen hullanak.
Ezt a meccset amúgy az koronázta meg, hogy a Marder-ral 2x mentem be, mind a 2x felborultam, azé haltam meg. Persze segíteni senki nem jött. -
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8254 üzenetére
A BearCat-ek a legjobb amcsi gépek, amivel játszottam eddig. Német gépek ellen a leghatásosabb jószág!
Nem tudom, hogyan sikerül felforralnod, nekem csak kb 15 perc folyamatos WEP után kezd forrni a motor, amit rohadt ritkán teszek vele....
Ha nem tudsz bánni vele, az a Te bajod, véleményem szerint a legjobb jenki masina. Mondjuk én 760 fölé ritkán megyek, nem is volt még olyan helyzetem, hogy szükségem lett volna ekkora sebességre. Ha valami után nem tudok menni, azt elfogadom, és nem erőltetem. Spitfire gépekkel sem erőltetem a hirtelen fordulásokat 600 km/h felett, mert tudok róla, hogy nem bírja, ennyi! Tanuld meg a gépek használhatósági határait, és játssz azokon belül. Nem szidom én sem a gépeket, mert mindegyiknek más az erőssége és más a gyengepontjuk.De azért az i-185 (M-71) ritka szar gép
. Szerintem miután azzal repülnél pár meccset, nem szidnád a többi gépet
-
Találtgyerek
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest