- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Ha nincs magasságod és sebességed, akkor:
1. kezdj el orsózni és csökkentsd le a sebességed nulla közelire, így van némi esélyed, hogy túlfut rajtad
2. kapd fel a gép orrát, de ne tök egyenesen mert akkor rögtön halott vagy, hanem spirál/orsó keverékben, helyzettől függően gázt szintén nullára, ez ismét egy esély, hogy megelőzzön (autószimes révén ezt nehéz volt leírnom
)
3. nézz youtube videókat ezzekkel a manőverekkel kapcsolatban (hammer-head, immelmann, high-yoyo, low-yoyo, stb.)
4. A billenytű konfigok között van egy ami alapban a page down/up-ra van feltéve, azt én rátettem a bal ctrl-ra, ez azt csinálja mint ha csökig húznád a botkormányt magad felé, tehát hozza a teljes fordulási képességét a repcsinek (persze ez sebességtől is függ), jobb mint ha csak az egeret rángatod.
5. ha semmi sem megy, kezdd el fullba nyomni a kretént
(ez nekem sosem jön be, de legalább nem vágom oda az egeret sehova, mert jókat mulatok)
csaabz: nemár... azt hittem megúszom a függést...
-
Micsurin
nagyúr
Oroszok meg olyan OP szarok (yakok) irány japán ha szívni akarsz
de pl az Angolok nagyon jók minden szinten kb , az elején csak a 120 20mm skuloval kell megtanulni gazdálkodni
ha nincs magasságod: ha az ellen lassab gyorsúlj , majd emelkedj , HA ugyan olyan gyors emelkedj mert hamarabb elveszti ált a sebességet mint a németek. (ván azért kivétel jócskán ! )
-
RG4L
őstag
Ez eléggé egy szívás kategória, mármint a Yakok... mindenkinek csak a baja van velük.
Talán a legjobb tanács, hogy ha van még magasságod, húzd magaddal a Yakot zuhanásba, nagy G-erős fordulókba, kényszerítsd bele valahogy erős negatív G-s fordulóba. Ne fordulj vele, alcsony magasságon pedig ne próbáld meg lefutni, mert nem fog menni. -
PAtr0n
addikt
Biztos van replay-ed, ha azóta nem játszottál 9-nél több meccset. A játék automatikusan menti őket a replays mappába, de max 10-et enged, és folyamatosan felülírja a legrégebbit. Ha átnevezed valamelyiket akkor az nem törlődik.
Meg ne vedd támadásnak, de tipikusan a kezdők sírás-rívása ez a hogy lehet, "hogy egy lövésből kilő, míg én nem egy másikat?" és ehhez hasonló dumák. Elmondom neked, hogy amikor én kezdtem, örültem ha Arcade csatákban 1-2 gépet kilőttem, RB-hez hozzá sem mertem szagolni. Aztán egyre jobb lettem, mire nagyjából elértem a Tier 3-mat minden nemzettel (na hazudok mert az amcsikat 1 évig egyáltalán nem húztam), addigra kezdtem bele az RB-be, amibe jó ha 1 gépet le tudtam szedni, de ekkorra AB-ben már simán jött a 4-5 kill is. Manapság nem ritka AB-ben a 8-9 kill, RB-ben meg nagyon szerencsén múlik, de összejön akár 3 is. Szóval gyakorolj, nézz YT videókat, ki hogyan játszik.
-
-
BoB
veterán
1. Majd arra figyelj hogy nem mindegy hány képzett lövész van és hány lövész kell ténylegesen a gépre mert alapból csak egy van, amíg nem lesz képzett amennyi kell sokkal szarabbul lőnek
2. nemtudom de nem is lényeges mert mire eljutsz odáig hogy a géppel már nem lehet xp-t szerezni már rég több szinttel feljebb vagy
-
BoB
veterán
1. Akkor buktad ha csak egyszemélyes géppel repülsz azon a garázshelyen -> még mindig adhatsz bombázót nekik
2. Akkor már nem szerzel azzal a géppel xp-t -> nem fejlődik az xp sem a fióknak (ami lényegtelen), sem a nemzetnek(#471) PAtr0n: szerintem te kevered ezt a játékot a world of warplanes-el
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam is ez van, még csak a két győzelmet sikerült bezsebelni kb 10 csatából. Meg ahogy elnézem most alacsony tierben is rengeteg a tapasztaltabb játékos. Gondolom a könnyű győzelem reményében jöttek kezdő noobokat darálni.
Bár azt is csípem, hogy bázis foglalós játékmódban az ellenség kezén van a bázis és a sajátjaink meg sem próbálják elfoglalni. Én a legutóbbi körben leszedtem 9 ellenséges gépet, háromszor foglaltam el a bázist, de mindig visszavette az ellenség, mert a sajátjainkat valahogy nem érdekelte az egyetlen reptér sorsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest