- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Kissssss #11719 üzenetére
Amúgy csodálkoztam is, hogy ilyen hamar megérkezett - hisz nem is olyan régen jelentették be -, nagyon durva munka lett volna. Kell még neki az a pár hónap... Így meg kaptunk egy kis demót.
Annál mókásabb viszont az irtásuk.
Aki eddig nem kezdett el valamilyen bombázó tech-vonalat, most itt az ideje! -
pc360
addikt
válasz
Kissssss #11695 üzenetére
Szóval akkor törlik a gépeket, csak annál nem, akik megszerezték őket. Amúgy mi szükség a törlésre? Gondolnám, hogy kibővítik az olasz repertoárt, nem pedig újratervezik.
Mi a szarért követtem volna 3 éve a játékot, ha csak pár hónapja tolom? És még: ajánlanám figyelmedbe a magyar írásjelek (főleg a vesszők) és a nagybetűk használatát. Nagyban megkönnyítik a megértésed, és nem arról szólja az egész fal, hogy idefosod igénytelen módon a mondókád.
-
Alg
veterán
válasz
Kissssss #11640 üzenetére
Elég borzalmas, a meccsek fele úgy ér véget hogy közöm sincs hozzá, mire odaérek a csatába vége van. Így persze a 60% activity-t is kínszenvedés összeszedni, legutóbbi meccsen pl. hiába nyertünk simán, nem tudtam 5km-nél közelebb kerülni ellenséghez, 0% activity, kuka
Pillanatok alatt ki lehet lőni a bunkereket és vége, így szinte semmit nem lehet taktikázni, olyan mint egy arcade meccs RB-ben is
-
-
pc360
addikt
válasz
Kissssss #11599 üzenetére
Szerintem ezeket a következtetéseket a személyes szerencsétek alapján vonjátok le. Tegnap alig pár lövésekből egy sima BF 109 G-6-ossal 8 enemyt szedtem le sorban. Mi az, hogy az hogy a "közelébe sincs" az oroszoknak és az amcsiknak? Ez nettó hülyeség / találgatás / valamitmuszájírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest