- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
munnergep #9866 üzenetére
Azért nem annyira rossz a japán,mint ahogy páran előadjátok.N1K2 is elég erős most,J2M3 is jó helyen van,Ki84-el sincs gond.N1K2-őt is hiába dobja be a jetek közé simán megállom vele a helyemet közöttük.
Majdnem 80%-os nyerési arány és kb 6-os k/d.J2M3 még az N1K-t is leemelkedi és manőverezni is jól lehet vele.A ki84 ko és a hei is elég jó gép.Zeróból csak párat használtam,de az A6M3 és az A6M2 nagyon jó gépek. -
RG4L
őstag
válasz
munnergep #9866 üzenetére
Szerintem nem szeretnél 1,5-ös szórással menni, pontosabban 1,4 vagy 1,7 lehetne a szórás.
A 0,7-es szórás nagyon is pöpec lenne, ez főleg a tankoknál érződne. Az 1.0-ás szórással sincsen baj, csak azzal főleg, hogy mennyire szarnak a BR értékek módosítására, tehát én a Gaijin helyében legalább kéthetente módosítgatnék a BR-eken, finomításképpen.
Amúgy sem értem, hogy tényleg miért nem tudják csak egy pár napra kipróbálni a 0,7-et...Más:
Próbálta már valaki a J2M5-öt? 5.3-as BR-en van, tehát bőven megy Griffon Spitek, Bearcatek és hasonló finomságok ellen, miközben egy 4.0-ás gép szintjén van, TALÁN. Röhej -
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #9787 üzenetére
Most a D9-es Fókára gyúrok, az egészen ígéretesnek tűnik a tesztrepülés alapján
Az eddig fókák számoma csalódások. Az A8 és F8 is fullra van fejlesztve, de alig emelkednek, a sebességük is hagy kívánnivalót maga után. viszont a D9-es tesztrepülése után egészen fellelkesedtem a fóka iránt, testszik a D9 -
superecneB
őstag
válasz
munnergep #9777 üzenetére
Ráadásul relatíve kevés gép van.
Ami nem gond, de amíg egy kósza lövedék elkapja a gép szárnyának csücskét és leég tőle az egész addig elég szenvedős a fejlesztés.
USA vagy Brit oldalon kicsit jobb a helyzet. Meg orosz oldalon is jobb a helyzet de hát az már csak ilyen... Németeknél G-2 után egy kis stop van, nem igazán van gép amivel olyan jókat lehet repülni abban a tierben. -
PAtr0n
addikt
válasz
munnergep #9716 üzenetére
Én se láttam még, amúgy yutbobon fent van teljesben, beletekergettem, nagyon jók a CGI animációk benne amúgy, de valahogy kavarog a gyomrom ettől a fekásamcsihősös mámegintalázzuk a butanémeteket fílingtől.
Jahh igen ahhoz a jelenthez is odatekertem, beszarok mekkorát örül, hogy kinyírta az Me-262-est és csak aztán veszi észre, hogy van a testén kábé 5-6db 30mm-es lyuk.
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #8686 üzenetére
Most én is a G-2/Trop-ot nyomatom, de az orosz Prémium P-63-asok folyamatosan felettem repülgetnek... Jaa, és a vicc, hogy eddig a mai napon 11-ből 11 meccsen az oroszok ellen adott be. Na meg a meccsek felére 58-57 percnél adott be, így kb a seggére verhetek a jó emelkedésnek...
Ha lecsapok egy ellenségre, akkor meg 3-4 Yak a seggembe mászik, mondanom sem kell, hogy szétszednek...
De tetszik ez a G-2/Trop, a B-25-öst (azt rendszeresen lövök le az oroszoknál) pillanatok alatt darabokra szedem a 3x20 mm-es fegyverzettel, meg bármilyen gépet. Szerencsére így is hozok stabilan minimum 3 killt ezzel a géppel, aztán meg miszlikbe aprítanak -
RG4L
őstag
válasz
munnergep #8340 üzenetére
Mindentől, kivétel nélkül. Vegyük a japán oldalt. A pálya közepén található egy kismillió AAA, minden egyes AAA kilövése 100 ticket, plussz pillboxok, tankok, a négy cargo, a 3 light cruiser, tényleg kivétel nélkül minden viszi a ticketet, nem is véletlen indul valami 6000 körüli mennyiséggel.
Viszont legutolsó tapasztalatom szerint itt nincsen automatikus win egyik oldalra se, egysze csak beakad a pálya menete. Szövetséges oldalon beakadnak a tankok a partra, a cargok pedig nem mozognak semerre. Nem egysze mentem már 1 óra hosszás, azaz teljes idejű meccset ezen a pályán.
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #8325 üzenetére
Amcsi/brit csapattal játszva sokszor előfordul, hogy egyedül maradok legalább 2-3 ellenfél ellen, ebből 1-2 ott köröz a reptér felett, nehogy leszálljak.... Ilyenkor jól jön, ha van miből repülgetnem és keresni a maradék ellenfelet, vagy netán földi célpontokat pusztítgatni
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #8302 üzenetére
Csak ha ráadják a kraftot a motorra, pillanatok alatt otthagynak a fenébe
. tudom, mert én meg a Ki-43-asokat szivattam Thypoon-nal és Spit-tel
. Meg fordítva... Én kevés olyan helyzetet fogtam ki, hogy fordulózni kezdjek, mert kb csak arra való a Ki-43: emelkedni és fordulózni. Még egy Pe-2-est sem tudok vele utolérni, pedig fullos a Ki-43-asom, röhögve otthagy
A Zero-kat is szerettem, de sebesség ott is nulla
Ráálltam a Ki-84-esekre, azok legalább sebességben az ellenfél szintjét hozzák -
Fel
addikt
válasz
munnergep #8293 üzenetére
Változtattak az AP lőszerek "viselkedésén". Nincs már olyan roncsoló hatásuk, mint korábban, hanem egyszerűen csak kersztülrepülnek mindenen (vicces mikor látja az ember, hogy oldalbaver egy tankot, majd a lövedék a túloldalon gellert kap a földön...).
Főleg az APCR és szubkaliber lőszerek használhatatlanok (mivel még csak nem is gyújtanak..). Szerintem ez nem csak a német tankokat érinti, hanem a teljes jatékmenetet borítja, mindhárom nemzetnél. -
Francia91
veterán
válasz
munnergep #8137 üzenetére
Igen, amiben a legtobb "incendiary" van. Ma jatszottam Ki-84 ko -val, ott emlekeim szerint MG-ben az "Ammunition Belt" van a legtobb, azt is hasznalom, cannon befuzesre nem emlekszem. Amcsiknal az M2-es es M3-as Browningban kivetel nelkul Ground Targets befuzest hasznalok, gepek ellen is tokeletes, ha pedig ugy kivanja a helyzet, akkor lehet a Light Pillboxokat es Medium Tankokat pusztitani. Sokszor a csapat csak az AA-t lovoldozi mazsaszamra, nem veszik eszre, hogy egy darab Ticket pontos sem er
. Ilyenkor en elkezdem a tankokat es LP-at pusztitani, ha mi allunk rosszabbul.
(#8138) PAtr0n
Nekem eleg surun sikerul, de csak a Yak-okat, i-185 is szeret egni. Lehet, hogy csak jo helyre talalok be, bar vadaszoknal nem szoktam annyira erre figyelni, csak bombazoknal, hogy hova lovok. -
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #8087 üzenetére
Az N1K2 egy furán beállított gép, erről Gaijin tehet. A flight modellje és teljesítménye az N1K1-ről van modellezve elvileg és korszakokra lehet bontatni a teljesítményét és játszhatóságát, hogy így fogalmazzak.
1.41: használhatatlan, 3000 méter felett 250-ről úgy gyorsult mint egy trabant.
1.43: 3 perc alatt fennt volt 5000 méteren reptérről felszállás után, 2:15 alatt pedig air startból, képes volt fordulni a Spitekkel és Bearcatekkel minden sebességnél, talán az 1.43 legjobb gépe volt.
1.45 óta nem nagyon játszottam vele, valahogy elegem lett a folyamatos szívásból, amit azért kapok, mert kedvelem a japán gépeket. Visszajelzések alapján azt tudom mondani, hogy megint visszavettek a teljesítményéből, lassú, rosszul is emelkedik, egy szóval... nem jó. Lehet vele jól teljesíteni, mert a jól teljesítés nem csak rajtad, hanem csapattársaidon és ellenfeleiden is múlik.A gépről összességében, annyit tudok mondani, hogy ha az első két Griffon Spitfire 5.3, a második kettő 5.7, a Bf 109 K-4 is 5.7, az F7F, Fw 190 D-12 és D-13 6.0, a Tempest Mk.II és F8F-1B 6.3, akkor ez a gép BIZTOS NEM 6.3-ra való, de megszokható a környezet és talán jobban jártál volna, ha egy nagy patch-csel ezelőtt találkozol ezzel a géppel. Mindenesetre amit tudnod kell, az az, hogy ez a gép is "Zéró cipőben jár". Lassú, de relatíve jól fordul. Zuhanásban érezhető lesz, hogy egyre rosszabbul reagálnak a kormányelemek, legalábbis legutolsó tapasztalatom szerint nehéz kiszedni a zuhanásból. A fegyverzet még oké is lenne, ha nem Tier 3-as fejlesztés lenne a normális lőszer a gépágyúkhoz. Ha üldöznöd kell valakit, aki nagyjából ugyanazon a magasságon van, mint te, nem fog menni. Javaslom, hogy próbálj meg potya killeket szedni, a csapatod, mivel japánokról beszélünk, várhatóan jól fog teljesíteni. Saipan-on próbálkozz meg az AI F6F gépek megölésével, potya RP-t lehet velük szerezni, de csak miután úgy látszik a helyzet, hogy magára hagyhatod a csapatod.
Majd azért jelezz vissza, hogy milyennek érződik a gép.
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #8042 üzenetére
Szerintem ez egy elég bonyolult téma és rengeteg mindentől függ. Például a magasságtól, sebességtől, a te és üldöződ gépének típusától, stb stb.
A védekezést nagyon nehéz megtanulni, mivel nem elég ismerned a saját géped erősségeit és gyengéit, ismerned kell az ellenség gépét. Ezt csak tapasztalattal lehet megtanulni szerintem.
-
PAtr0n
addikt
válasz
munnergep #8019 üzenetére
Na igen, és ehhez hasonló anomáliák ha orosz vagy. Tapasztalja mindenki, és mégse változik semmi.
Francia91:
Ehhez már semmit ne tudok hozzáfűzni. Talán annyit, hogy a japánok tényleg vicc. Vagy felrobbannak egyetlen lőszertől, vagy kiégnek azonnal.RG4L:
Az MG151-ben nekem Air heveder van, mégse fogja az oroszokat. A többi nemzetet viszont annál inkább.
Angoloknál már rég Stealth-et használok, de van hogy amcsiknál is. -
RG4L
őstag
válasz
munnergep #8019 üzenetére
Én azt figyeltem meg, hogy mintha pályafüggő lenne, hogy hol fog kilőni az AAA és hol nem. Úgy értem, például New-Guinea pályán az amcsi/brit reptér körül AAA és a cargo shipekre szerelt AAA tuti halál, a közelébe se menj, a többi (pálya közepén) simán farmolható és ticketet is ér. Valami hasonló módon gyilkos a Kursk (asszem ?) pályán a szövetséges, part menti destroyerek és light cruiserek, és még lehetne példálózni pl. Saipan, Zhengzhou pályával. Azért az már vicc, hogy pl Iwo Jimán van vagy 10 cargo ship és mind olyan, mintha a Star Warsból jött volna.
Érdekes módon, van az a nagy havas pálya (német vs. szövetségesek, mindig elfelejtem a nevét), ahol a pálya közepén tizenpár pillbox+artillery+AAA csomag, ott egész nyugodtan le lehet szedni a célpontokat, mert szinte hozzád se nyúlnak, csak úgy, mint pl. Ruhr pályán.
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #7960 üzenetére
Én most egyedül a Spitfire Mk XVI-vel tudok értékelhető meccseket menni. Picit kevés a lőszer, az IL-10-et lőhetem a végtelenségig, ezt leszámítva remek kis gépnek érzem. Gyönyörűen mászik, pedig még van rá fejlesztésem, jól fordul, és 10G-t is kibír, amit az előző Spitekről nem lehet elmondani, 6-7 G-nél repültek a szárnyak
. F7F sem rossz, de picit hamar melegszik, F-80C-vel mostanság csak bukó meccsek mennek. Japánokkal semmit sem tudok elérni, egyetlen golyótól szarrá égek ha Zero-val, ha Ki-43-mal megyek, Ki-84 meg nem nagyon jön be... Oroszoknál Tu-2S-sel tudok felemás meccseket menni, ha éppen nem jön rám 2 F7F meg 3 F8F egyszerre....
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #7928 üzenetére
Már jelentve van a gép damage modellje. Mindentől felgyullad és leég, máshogy szinte képtelen sérülést szenvedni.
Tök mindegy milyen lőszert használsz, úgyis szar lesz, szóval szerintem próbálgasd végig őket. A legjobb a legtöbb robbanótöltetes lőszert tartalmazó lenne, ez a Ho-5 cannonnál talán az universal (HEF-HEF-AP). Lehet tévedek, most nem vagyok a játékban, hogy megnézzem.
-
BR-Steel
tag
válasz
munnergep #7919 üzenetére
Sajnos nekem sem jobb az arányom, most léptem fel tier 3-ba ott van a Ki-43 III otsu na azzal lehet jókat menni.
.Amúgy meg érdekes, hogy A6M5 kap pár lövést és ég mint a karácsonyfa. Spitfire meg nyeli a lövedékeket mint kacsa a nokedlit.Néha bosszantó de kezes gépek a japánok a fegyverzetük hagy némi kívánnivalót az tény.
-
Micsurin
nagyúr
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #7105 üzenetére
Nézd meg a J7W1-nél a modulok árát.
Francia91: A vitality nem fog megvédeni a 12.7mm felett, ha jól tudom és ez így realisztikus is.
Micsurin: Ha hibát találsz a matchmakingben, azaz megengedett BR szóráson kívüli géppel párosít össze a játék, akkor a hibát jelenteni kell a fórumon, nem pedig itt ragelni.
-
yarsley
aktív tag
válasz
munnergep #7062 üzenetére
A legelso boltba ahova beneztem irnak egy 36000FT-os kuponrol, szoval szerintem lehet azt itthon is kapni, csak magyarorszagot "lesporoltak" a honlaprol....
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6778 üzenetére
Ja, a Ju-87 marha jol fordul, a D5-ossel szoktam jo meccseket menni
Amugy jah, ha oroszok ellen megyek, nem sokszor sikerul nyerni, legtobb esetben akkor sikerul, ha Zero-val megyek, japan csapattal, azokkal azert szepen lehet szivatni az orosz gepeket
. Mikor Yak-3-assal probalnak Teged lefordulni, azert az picit vicces, nem is szokta tulelni az illeto
. Viszont ha nem a Ki-102-essel megyek, akkor egy Pe-3-asba, IL-2-esbe, meg Yer-2-esbe kell anyag rendesen, nem nagyon fog rajtuk a golyo. Szerencsere az 57 mm-es megteszi a hatasat, akarmilyen gepet lovok
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6450 üzenetére
Yakobinusok tamadasa
Ha ennyit meglatok, es nem joval felettuk vagyok, en is menekulore fogom gyorsan
Bar azert minden nap trollkodok egy-ket kort a Yak-9K-val, hadd szidjanak csak. B-25-sokre es PBJ-kre elmeny vadaszni, mivel alulrol konnyen tamadhatoak, egyet odadorrentek neki, es hullik kette
. Meg azt tudom imadni, mikor P-38G meg KingCobra elkezd fordulozni velem... A Yak-kal lefordulom, es seggbelovom a 45 mm-essel. Csak ne forrna fel olyan hamar a motorja... Egyenesben 75 %-on kell jaratni, 90 fole csak szukseg eseten engedni
-
Volfram42
senior tag
válasz
munnergep #6444 üzenetére
Egyébként van egy egyszerű módja megtudni az emelkedésedet. Át kell ülni fülke nézetbe és a legtöbb gépen van műszer ami ezt mutatja. Angolszász gépeknél kell figyelni, mert ott nem méter hanem láb, de megtanulható az is. Japánoknál viszont bele se merek gondolni mit jelenthetnek a jelek. Ez az egyik oka amiért nem megyek japókkal. Nem értem a műszereket.
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #6444 üzenetére
Totál felesleges a stat kártyán szereplő adatoknak bármiféle jelentőséget is tulajdonítani. Hivatalos fórumon mondta az egyik fejlesztő.
A lényeg az, hogy amikor átváltasz arra a kamerára, ahol lehet látni az emelkedés szögét és haladási irányodat, ne a célkeresztet nézd, hanem ami alatta van kis pont.
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6441 üzenetére
Én is megyek majd egy-két kört vele ma, tetszik az a sok muníció a gépben
Motorja tényleg jó, nem sok géppel tudom tartani vele a lépést, japánokkal meg esélytelen utolérni őket...munnergep kollégával régebben játszottunk párat amcsik ellen japcsi gépekkel, egyenesben otthagytak a pics@ba
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6262 üzenetére
Lelotte valaki mas...
Most tanulgatok a Zerokkal repulni, agyba - fobe szivatom az oroszokat vele. Lassu vagyok, de elkezdenek fordulozni velem, en meg pillanatok alatt a seggeben vagyok, es durr
. Eloszor csak a 7 mm-essel kostolgatom, ha mar biztos, akkor jon a 20 mm-es. Eszmeletlen, hogy fordulnak ezek a gepek. Kezdek veluk jo meccseket menni. Csak talalat ne erje, egy-ket loves es alig lehet iranyitani.
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6168 üzenetére
Kezdetnek nem rossz, csak az a baj, hogy az a 3600 loszer gyorsan kifogy 12 csovon keresztul
Majd ha lesz egy teljesen felfejlesztett Thypoon Mk 1b/L repcsid, azt is szeretni fogod szerintem. 4x20 mm Hispano cannon (560 toltennyel), meg 31,6 m/s emelkedesi sebesseg (jobb, mint a Bf 109-esek, meg Fw-190...)
A briteknel egyedul ezzel szeretek repulni, razuhanok az ellensegre, beleeresztek parat es csokolom. Ezzel a geppel nem volt meg olyan, hogy valaki felettem lenne.
Tegnap is mentem a Bf 109 G-6-osommal (teljesen felfejlesztett), mikor felertem 5000 m-re, akkor lattam, hogy egy Thypoon kb 5500-6000 m kozott repulget odafent... -
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6134 üzenetére
Arcade-ba néha belekóstolok én is, aztán az életkedvem is elmegy
BeauFightert azért nem szeretem, mert hátul az a 7,7-es lövész vicc, fordulni meg szarul fordul, szétszednek pikk-pakk. Tűzerő tényleg brutális, de könnyű célpont vagy nagyon. A-20 meg B-25 legalább nem adja magát könnyen -
RG4L
őstag
válasz
munnergep #6104 üzenetére
Ez a baj, hogy a németek szintjére hoztak le mindent, pedig nem erről volt szó, valamit tutira nagyon elcsesztek.
1-2 példa:
37mm
orosz 20mm szikrázik folyamatosan egy biplane szárnyán
F8F-1B rommálő idézőjelesen egy biplanet
ellenben a brit 0.303 MG nagyon pöpec!Ezért nem lőnek le senkit könnyen, de te se tapasztalsz változást a németekkel repülve.
-
Colos1
őstag
válasz
munnergep #6025 üzenetére
Röhej... Ha már szóba került, had ragadjam meg az alkalmat, hogy belinkeljem nektek a csapattársam által összeszedett adatokat arról, hogy a különféle nemzetek lőszereinek mekkora volt a becsapódáskor átadott energiája. Értelemszerűen ez minél magasabb, annál hatásosabb volt a lőszer.
Mindenki vonja le a következtetéseket...
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #6021 üzenetére
Csak kerültél volna be ellenem, a nap folyamán A-20G-vel nyomattam nagyon jó meccseket
. Minden meccsen megvolt 4-5 kill, nyertünk is
. Felmentem Tier 4-be, bukdácsoltam csak, szarrá szedtek a Ta-152-esek meg Me-410-esek
Amúgy ez a PBJ nagyon sokat kibír, egy Thypoon Mk1b szarrá lőtt a 4x20 mm-essel, de simán elbírtam mászni a 20 km-re lévő bázisra 1 motorral
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest