- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
PAtr0n
addikt
válasz
#67977536 #9003 üzenetére
Imádom az ilyen "pakkokat" a foglalási ponton, annyi eszük nincs, hogy kivonulnának a szélekre, meg is érdemelték!
Nekem eddig max 2 kidobott tank volt a rekord.
(#9006) RG4L:
Biza, tényleg szép. Remélem összekapják magukat Gazsiék, és lesz hama-hama olasz tree.Hauptmann:
A BF 110 a kedvenc heavy fighterem, utána jönnek a Do-k, és csak azután a Ki-k. Beau idegen tőlem, pedig az se rossz gép. Jöhetne több variáns valóban. -
PAtr0n
addikt
válasz
#67977536 #8633 üzenetére
Ja értem, TS-ről eddig nem volt szó.
Mi csak csetbe szoktunk pötyögni, ha ilyen össznépi banzáj van
Repcsiknél azért könnyebb lehozni AB-ban, mert ha Domination is van, a földi célpontok is ticketeket érnek. Be kell hozni 1-2 bombázót, a többi lehet vadász. Ja és Tier 3 környéke ha lehet, fentebb már nehezebb általában. Már csak azért is, mert minimum1 gépnek T3-masnak kell lennie. Nemzet mind1.
Persze lehet tankokkal is összehoznánk, de szerintem a repülőkkel valahogy gördülékenyebb. Persze ki tudja. Minden esetre ha még jönne ma valaki, akkor mehetnénk felőlem! Csak nekem storno a TS, mert kussban kell lennem, valaki aludna itt tőlem pár méterre.Játékban meg felveszlek öribarinak, add meg a nick-ed, ha nem publik, küldd privátban
-
PAtr0n
addikt
válasz
#67977536 #8630 üzenetére
Nem kell ezt privátba.
Tankoknál inkább nem erőltetném a wagerezést, elég kérdéses minden meccs. Repcsiknél könnyebb összehozni a győzelmet. De ha gondolod, és összejövünk 3-man, jöhetsz velünk, de mondom kizárólag repcsivel.RG4L:
Sebaj, majd holnap újra próbálkozok. Amúgy meg ne tanulj annyit, betelik a winyó a fejedben hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest