- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz
BerserkGuts #15670 üzenetére
Mit akarsz ezzel a szerencsétlennel?! Kína + soviet pro. Easy mode gyerek. A játék igazi rákfenéje, Ka--50-nel ment a legtöbbet simulatorban...
-
SP4C3
veterán
válasz
7Sony7 #15518 üzenetére
Vannak azok a meccsek, amikor en is azt csinalom. Pl m18-cal full uptier, azaz mehetek Tiger 2 H-k ellen meg T44 ellen. Koszi, de nem. Vagy, amikor olyan SIM van. Most perpill helivadaszat van, mert elindul a SIM csata es 4 - 6 Kancer-50/52 nagyokat habzsol, rend szerint 7-9 killel felyezik a csatat. Mi meg -20k ezustel. A szovjet pancel kimondottan bugos lett, t-34 frontjarol lepattognak a 88-asok, a T44 tornya frontban megette a jenki 90mm-es lovedeket. Valami szovjet csoda PC (BMP vagy ilyesmi volt) nem volt hajlando megdogleni 2 HEAT-tol, valamiert nem lepett eletbe az overpressure... Erdekes dolgok ezek na.
-
SP4C3
veterán
válasz
BerserkGuts #15511 üzenetére
Olasz tech-tree-be lesznek...
-
SP4C3
veterán
F-100D:
-
SP4C3
veterán
Mai szenzaciom...
Elinditom a jatekot steamen keresztul, ahogy mar par eve szoktam, es egyszer csak jatek kozben eszreveszem, hogy a nicknevem kicserelte a steamen hasznaltra...
Termeszetesen 1x lehet nevetvaltoztatni anelkul, hogy kenyeret adnek a szajukba, ezert irtam a supportnak, hogy legyenek kedvesek irjak vissza az eredeti, regisztralt usernevemre.
Mas tapasztalt ilyet?Update:
https://steamcommunity.com/app/236390/discussions/0/3800525036432509267/
-
SP4C3
veterán
válasz
Kolbi_30 #15305 üzenetére
Szia, auto-laser-rangefinder, lemeri a tavolsagot es egybol beallitja a lovegmagassagot. Rohadt hasznos, cserebe igazi kin a grind amikor meg nincs "kifejlesztve".
Foleg soviet tankok elveznek elonyt, mert mindegy mire lo, hol talalja el, atviszi es vege.
En mar usa agat vegighuztam, az osszes abrams egy rakas szar, rank 4 is felejtos, igy most SIM only, rank 3 es alatta. -
SP4C3
veterán
válasz
BerserkGuts #15253 üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz
Kotomicuki #15021 üzenetére
Mikkel játszol? Mekkora BR?
-
SP4C3
veterán
válasz
BerserkGuts #14993 üzenetére
Aktiválod és megkapod a tankot, vagy eladhatod, én 18 Gaijin Dollárért vettem, most eladhatom ~30-ért, vagy aktiválhatom, T80 sokkal jobb vétel lett volna, ha lett volna rá gaijin dollárom, de ami volt azt is különböző hulladékok eladásával szereztem... A tankot nem próbáltam, természetesen sz@r, mivel a soviet tankok a top-best-über-mega gépek, a többi híg phos hozzájuk képest!
-
SP4C3
veterán
válasz
H3XHUN #14906 üzenetére
XM majdnem ugyanaz mint az mbt, nincs nem sokat érő autocannon rajta, cserébe kisebb BR.
Gerinctelen vonalon tudom ajánlani a T szériát, unodítóan OP az összes.T64(B) - B jobb, van laser rangefinder!
T72
T80Ezek mind jók, BMP-k egy fokkal gyengébbek, mert gyenge a páncélzatuk, de sokszor hiába lövöm telibe, csak átmegy rajta az APFSDS.
Helikopter: ha übergetszi akarsz lenni, mint azon játékosok, akik a soviet ágat tolják, akkor Kancer-50... Legalább akkora rohadékság, mint annakidején az IS-6.
-
SP4C3
veterán
válasz
H3XHUN #14889 üzenetére
Átérzem, Tier VI már néha játszható lesz, tier V-öt át kell ugrani. T29 meg nem prém verziója volt valamennyire élvezhető. MBT-70-nel még szívni fogsz, utána már ott az első abrams és ha megvan rajta a thermal vision, onnan lovon tudsz lenni. Ha USSR+Germany-t kapsz ellenetek, akkor csak fuss. Tudok tippeket adni, kitartást kívánok, gondolj bele, hogy én prém nélkül szoptam keresztül magam Tier V-ön. Ja, első tipp MBT-70-nel jól lehet a helikoptereket szedni.
-
SP4C3
veterán
válasz
H3XHUN #14877 üzenetére
kb 10 csata van mögöttem, élveztem... viszont tankoknál és repülöknél is ugyanez volt a helyzet, de ahogy haladtam feljebb br-ben, úgy lett egyre egyértelműbb: BIAS, csak az orosz vonalat érdemes tolni -bármivel- mennél. Ka-50 maga a rákos sejt, T széria kontra abrams, na mit gondolsz??? Mig-ek voltak a férgek sim-ben 9.0 körül, de megjöttek a rakéták, majd most kitalálnak valami újat, a végeredmény ugyanaz, játsz a soviet vonalon, max a németek fognak fejfájást okozni, néha.
-
SP4C3
veterán
én a grafikával eddig is elégedett voltam, le a kalappal, nálam relative jól fut a játék.
úgy 3 éve a grind-ra panaszkodok, egyszerűen fájdalmas. Abramseim semmit sem érnek heatfs-el, most az apfsds-t is ki kellene húzni... Számomra már csak pár tank és pár tier szórakoztató, pedig lenne potenciál a nagyobb tier-ekben is, de ka50... -
SP4C3
veterán
válasz
Malibutomi #13975 üzenetére
YT algoritmus néha váratlan videókat dob be az emberek elé ajánlásba.
-
SP4C3
veterán
válasz
csongi #13972 üzenetére
Értelek én, nem tökéletes, a fennakadós részekkel (tegla, síndarab, szalagkorlat)..
Jarmu mozgasa olyasmi, mint a LOD csak a savszel es a teljesitmeny kimelese erdekeben van (ne foglalkozzon a kis kamion utvonalanak renderelesevel, ami 10km-re van toled es meg a hatad mogott is van)
Tereptargyak vram sporolasa miatt tunnek el, ha nem vagy razoomolva.
Jatek motort nem szokas csak ugy eladni, ha eladjak, akkor eladjak az egesz jatekot...sosem volt a jatek dx9c alatt tehat nem dx7-tol 12 (ami egy baromsag)-ig akarnak supportot tartani, regebben dx9ex volt az alja, ez kb 1 eve dx10-re emelkedett, de az is lehet, hogy ma mar dx11 es kesz.
Servernek semmi koze DirectX-hez.Video - az intro-kon kivul nincs video a jatekban, ha a replay-ekre gondolsz, az mas, tenyleg lehetne jobb, de kb 2 evente 1x veszem elo ezt a feature-t.
Indicated Air Speed, vs Speed. talajhoz viszonyítva vs a levegohoz es annak mozgasahoz viszonyitva. 10km magassagban lehet akar a duplaja is (800kmh-val mozogsz a foldhoz viszonyitva, de csak 400kmh mutat a gauge, ritkabb a levego)
jarmu adatokkal egyetertek, sot YT-on mikor mondtak h az m41a1 bulldog tud offroad 70kmh-t easily, azthittem, hogy fosvahanyok...
Hangok sokat fejlodtek az elmult 2 evben, nekem tetszenek bar nem tokeletes, nem is lesz.
-
SP4C3
veterán
válasz
csongi #13962 üzenetére
Na mai nap már el sem indul ez a csoda gém.
Vagyis elindul, csak azonnal kivág a hangárból a desktopra...A másik, ilyet soha ne írjatok, hogy terheljék a cpu-t.... Nem dísznek van, a CPU legyárt egy frame-et a GPU-dnak, az meg "kiszínezi" és megkaptad a képkockát...
Brutálisan leegyszerűsítve ennyi történik.A dagor engine egy kibaszott jó motor lett, persze nem tökéletes, de a többihez képest már majdnem az.
Unreal Engine 4 egy kalap szar, határozottan egy fosstalicska. Mario szintre butított grafikával is zabálja a géped, mintha bányásznának a gépeddel miközben játszol... Egy utolsó fos...Francia - Az a quadro a kukába való, nem játékra. Nem kell ultra grafikán játszani, ne arra merevedjetek, hogy neked überqrva maxon is fut a játék... Játszátok High-on, mert bármelyik játékot pöcsölöd fel ultra-ra, az alatt biza elhasal a gép, legyen akármekkora böszme grafikus benne. 4k-ban még manapság sem tudja a top kártya a 60fps-t ultra beállításokkal...
Várható volt fagyásprobléma, új motor, mindig ez van, majd javítják és megy az élet tovább. -
SP4C3
veterán
Ez nem igy mukodik...
-
SP4C3
veterán
az új vason is szaggat? na nemár...
Az nem informative neked, hogy a prémium német K**Va-1 a menő, azt kell venni, meg egy vagon goldot és már lehet is játszani... Az nélkül meg felültél egy análvonatra, amin nincs fék és te vagy elöl mögötted meg az összes PayToWin hülyegyerek és a sor végén meg a Gaijin Staff. Régen nagyon szerettem ezt a játékot a "valósághűsége" miatt, ma már vicces mikor egy M18-ként német csapattársakkal küzdök az amerikai japán tankok ellen. VICCnek is rossz. *Realism intensifies in Realistic Battles* -
SP4C3
veterán
Látom ügyesen kiszedték az apfsds lövedékeket, miért nem csak smoke-shell-t kapunk vagy max HE és azzal lövöldözünk amíg "ki nem fejlesztjük" az értelmesebb lövedékeket. Egyre szánalmasabb ez a játék, nagyon régen vettem már elő, de úgy látszik nem vesztettem vele semmit, hogy betettem a fiók aljába.
-
SP4C3
veterán
Na ezen már nem 24 fps-t produkál a WT.
-
SP4C3
veterán
válasz
KROK640 #13453 üzenetére
995 nap folyamatos bejelentkezésnél tartok, természetesen volt csomó nullázás... 0 BluePrint, 0 GE, párszor +1000000SL, ami nagyon jól jött a 25millió mellé...
hol tudom megnézni, hogy hány napi jutalmat szedtem fel?!
ALG, semmi sincs ingyen, azért játszik, hogy a sok kis 10 éves csírát szórakoztassa azzal, hogy free kill a számukra, mert ők anyu bankkártyájával megtömték a gazsi zsebeit.
Szerintem célszerű letörölni a játékot, ugyanis ha valaki (pl én) fizetnék érte, akkor azt mondanám, hogy örökös prémet ide, minden járművet unlock és kaptok egy AAA játék árát, azaz kb 50eurót. Gondolkodás nélkül kifizetném, de mivel egy ház ára sem elég az egész játék megvásárlásához, örök prémet sem kapnék mellé, így nem látom értelmét annak, hogy kenyeret adjak a lopó brigád szájába. Kövezzetek meg érte... -
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13050 üzenetére
Ugyanez volt itt is 5perce, remélem mire elrágom a cigit, addigra ismét talpraállnak a krumpli szerverek.
-
SP4C3
veterán
Érdemes, csak szopni fogsz, mint a kismalac.
Tiszta szégyen eredmények...Most látom, találtkolléga csak repcsizik, ott is 109-esekkel. Na az mégnagyobb szégyen.
-
SP4C3
veterán
Én nem olyan régóta air sim-ezek, réges régen air sim-eztem, meg újabban (már amennyire az időm kiadja, meg mostanában nem hiányzik még minden nap végére egy agyvérzés gazsitól).
Hajók sem vonzanak már, ellaposodott, mióta is ígérgetik őket? 2015 óta? Unalmas lett úgy, hogy még ki sem próbáltam.
-
SP4C3
veterán
WT utoljára a "nagy frissítéssel" változott grafikailag, ami annyit takar, hogy DX9-et kivonták, a gépigény növekedett. Fekete víz jelenséget okozott, frissítgetthettem orrba szájba... Nem véletlen frissítenek, de mindig csak a baj van vele? Nem kell mindent megkajálni amit a neten írnak.
Ja amúgy hamár ki3.14csázták a dx9-et, akkor implementálhatták volna a Vulkan-t meg a DX12-t... Érdekes olyan "frissítés" meg nem jött...
-
SP4C3
veterán
Tök alap, hogy azt használd ami mûködik. Nálam az újabbak nem akartak települni egy gépen, ezért kénytelen voltam énis valami 38x verziót használni. Az akadás (fps drop) általában nem a driver miatt történik, hanem mert elfogy a hardware ereje. Természetesen elôfordul a hibás driver, ezért is felesleges piszkálni, csak ha muszáj.
-
SP4C3
veterán
válasz
Találtgyerek #12527 üzenetére
Alacsony tierben (2.3-3.3): P400, A36, P38
Középmezônyben (3.7-4.7): P47D, P39-ek, F-6F3, Corsair
Középfelsô (5.0-6.7): F7F3, Az F6 20mm-es utódja, P51-ek
Felsô tier (6.7-9.0): F7F3, F2H Banshee, F9F2 meg most vettem meg az F80-at (7.0) de szegényke elég lassú.
Jet-eknél a rohadt MIG-ek szednek szét azokkal végképp nem tudok semmit kezdeni, 109 szindrómásak, jobban fordul, jobban emelkedik, utólér és vége.Tegnap 4.7-es sim-ben, míg nekünk volt 4 kill (abból is 3 az enyém), addig a németeknek 15, ott 7kill 1 death-tel állt a "pro" wehraboo...
-
SP4C3
veterán
Mi a sz@rt tudok kezdeni a 109-esekkel sim-ben? Folyamat oneshot vagyok nekik az összes amcsi géppel. Ezek a hulladékok annyira OP-ok, hogy hányingert kapok ha egybe is beleülök. ZeroHero-kat tudom, azok ellen nem megy senki.
-
SP4C3
veterán
válasz
Találtgyerek #12396 üzenetére
-
SP4C3
veterán
Külön meghajtókon vannak a steam játékok, nincs baj az írási jogokkal, direkt én védtem le ponttal kezdődő mappákat, mert túl sok baromságot írt oda a WT, így nem tud logolni hülyeségeket és nem menti el pl a launcher log-jait....
Vannak több gépem amin rajta van a WT, de mindenhol "upgrade"-elt verzió, azaz nem friss telepítés, ki fogom törölni és újratelepíteni, csak majd ütemeznem kell, remélem hogy egy éjszaka alatt lejön.
-
SP4C3
veterán
pontos mappákba nem tud írni a játék, elvettem tőle a jogot, mert telesz@rta a hülyeségeivel. (obsolete mappa kivételével)
Mindenre gondoltam azok közül amit leírtál, és énis arra jutottam, hogy újra kellene húzni, de majd egyszer a következő évszázadban, hátha addigra lesz normális netem és gyorsabban letudja majd húzni.
Screenshotokat is néztem, content mappa 18.2 GB...
config.blk-ról van mentés...
-
SP4C3
veterán
válasz
Synthwave #12364 üzenetére
Csiszolatlan gyémánt ez a game... Vagyis gyémánt, csak betemetve egy rakás -khm- sárral.
Joystick előnyt jelenthet, de ha szimulátorozni akarsz, akkor mindenképp joystick+head tracker.
Valamiért elég kevesen játszák a játékot, konkurenciához képest.
Napi ~20000 játékosa van steam-en, in-game 40-60k-t ír, amit nem hiszek el, mert van, hogy hosszú perceket kell várni egy-egy meccsre.
Személy szerint főleg tankcsatákat (real és sim) preferálom, ahol repülni is szoktam.
Amcsiknál eljutottam a jet-ekig, de a grind egyszerűen bírhatatlan (tankoknál sokkal rosszabb).
Nálam 27.4 GB-ot foglal a lemezen.
Énis repcsikkel kezdtem még annó, amerikai ágon indultam (árkád) és kifejezetten élveztem a játékot, de aztán felfedeztem, hogy vannak tankok is, lenyomtam pár kört és megtetszett.
-
SP4C3
veterán
Jaja, nagyon kellett az amúgy is használhatatlan (air csatákban, tank real-ban 1-2 szárazföldit szedtél ki jóesetben az előző rocket nerf óta) attacker-nek. Nerfeljük szét őket, ezaz. De a japán takony és balzafa gépeket neee, azoknak jár a valamire való ágyú és lőheted őket az .50-essel reggeltől estig. Az amcsi 20mm-es meg sz@rt sem ér, olyan mint a soviet 7.62-es, mert a soviet 12.7-es effektívebb... Migekről meg ne is mondjak semmit...
-
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12320 üzenetére
IL-10 esetleg, nem? Mert az a 1946-os modell, IL-2-ből nem látok 46'-ost...
(#12322) Alg - Jaaa, okés, de emberünk WT-ben akar megtanulni kijönni a stallból...
-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #12318 üzenetére
Kipróbáltam lazán beleférsz az 1km-be, ha gyorsan reagálsz, és teszed amit kell, akkor még kevesebb is elég...
Gáz: MAX
Q and E: Forgásiránynak ellentétesen!
Orr lefelé!!!és kijössz...
Most megint megpróbáltam Spitfire Mk LA 2.7 amit tudok próbálni, mert ott több repcsi nincs
Vadul pörög, de lazán kijöttem belőle 1km magasságból úgy 300m még maradt...
-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #12313 üzenetére
Butaságot csináltál a videón, simán ebből még ki lehetett volna húzni!
Itt NE FELFELÉ PRÓBÁLD HÚZNI, hanem lefelé told az orrát, had nyerjen energiát a gép és sebességet...
"Reduce power" - Nettó hülyeség, ellenkezőleg, ilyenkor full throttle kell, hogy kigyere a stall-ból azaz 100%, 110% vagy WEP, ami van csumagáz neki...
-
SP4C3
veterán
Meglett a banshe (F2H-2), egy kalap kaki.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
stork13 #12205 üzenetére
Na azokat énis rühellem, mindegy, hogy arcade, real, vagy sim. Még simben is rémálom, mindent "kifordulnak" mindent lehagynak. P47-tel ugye az lenne a taktika, ha japán gépet látsz, hogy letolod az elejét és hasítasz onnan a fenébe, de nem lehet, mert a japcsi jobban gyorsul, utólér és oneshot. Németekkel ugyanez a helyzet sim-ben.
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz
csongi #12027 üzenetére
Egy maggal meg nem elégszik meg, mert 1 render thread van a másikon meg physics-et számolja. Szóval egy két magvas modern pentium vagy celeron erős egyszálas teljesítménnyel tuti jó alá, persze egy "i" széria is megteszi, mert ott már van boost clock, ami pont az ilyen játékoknál nyomja az fps-t.
-
SP4C3
veterán
válasz
csongi #12024 üzenetére
Az bizony szívás, mert WT szereti az erős egyszálas teljesítményt, de sok pici gyengusz maggal nem tud mit kezdeni (NINCS MULTITHREADED RENDERING), ami elég nagy baj, de gondolom ezt ők is tudják, de ilyen az engine. Más játékok, mint pl. a Friday The 13th: The Game simán elvan sok gyengusz maggal, WoT már nem, ott az összes mag pörög, de alacsony az fps.
DX12 megoldást jelenthet, de az sem biztos, hogy a játék megkapja illetve segít majd a gyengébb cpu-s gépeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest