- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egy plusz crewra érdemes szerintem maximum. Túl hosszú crew sornak amúgy sincs sok értelme főleg azt újabb fáknál (olasz, francia, kínaoi) ahol sokszor 4-5 hasonló gépet is nehéz összerakni. Annak meg ugye semmi értelme, hogy 6-7-8-10 crew van, de a sor egyik és a másik vége között meg 2-3BR eltérés van.
Szerintem elég az amit a német fámnál is csináltam pl, hogy 6 hely, és minden gépre backup. így 12 géppel tudok kijönni (ha mondjuk bomber nem hozok akkor is 10), ami azért előny mert mindegyik gép "kétszer játszik" gyorsabban fejlődik a crew, és maga a gép is ha nincs kifullozva, elvégre kétszer is kpa lehetőséget egy csatán belül.
Backupot szerezni nem nagy cucc, kötvényekből (warbounds) is lehet venni, meg légiostromon is lehet szerezni.
Na meg nem volt még olyan hosszú csatám sosem, ahová 10-12 gép ne lett volna elég ... -
KROK640
nagyúr
Igen, árkádban (bármennyire is fáj neked). Nos azt is eltudom képzelni h a felső 1% a felső 15%, de mivel erre nincs reprezentatív mérésem, csak egyfolytában, folyamatosan és állandóan (hogy nyomatékosaítsam még?) +1.3-1.7 UPot kapok, a matchmaker nyilván tudja h mi a helyzet és ezért kapom. (még azt is nehéz elképzelnem h a játékosok 5%-a kap egyfolytában iylen up-ot)
Nos az is lehet h csak úgy kapom ezeket, mertszar a matchamekerde mivel a matchmaker szerint és sérthetetlen, és minding igazságos, nem tudok feltétlenül azt gondolni h véletlenül kapom ezeket.Érzek némi savanyúságot (jujj holnap milyen remek hordós káposztát fogok enni, majd te jutsz közben eszembe
) tous alle amiatt hogy én játszok arcade. Pedig nekem ez a játék eddig érdekes, mivel nem való nekem sem a sim, sem az RB, nem beszélve az RBn látott sokkal lassabb fejlődésről (egy jármű annyi idő alatt mint arcadeban 5-6? Ez most komoly? Hiba dupla/tripla az XP ha sok járművet akarsz fejleszteni nem a legjobb).
Értem és érzem én a belülről eredő ős lenézést amiért arcadeozni merek, de most erre mit mondjak? Meló után este, nekem erre telik. Nem mellesleg (a simet ugyan nem tudom) de szerintem a fejlődésnek is jobb útja ez. (a bombereimet RBbebn fejlesztem, nyugi)Az pedig h egy Messer feljön 30mp alatt 3000 métert, tényleg tragédia, ahogy az is h nincs a játékban akkor olyan bomber ami ne esne szertendő szanaszét egyetlen találattól...
El lett bacva olyan patch 1.79 környékén, és azóta sem nagyon érzi az illetékes dilettáns, hogy állítani kéne ezen... ezért nincs bomberem, se az oroszba, se az olaszba, se a japába se sehol.. .csak a németben (He177, de lassan azt érzem ki kéne vonnom) meg az amcsiban a B29, amit ki akarok fejleszteni de már látom, h nem nagyon fog menni ...
-
csongi
veterán
Engem rendszerint telibe tolnak.
Foldi celok vadaszataba siman kapok annyit, hogy kehes legyek, de van, hogy szenvedve jutok vissza a bazizsra. Az enemy repteret pedig elve nem vagyom el.
Ebben csak az a bosszanto, hogy engem az orosz farepulok szednek ki a bazisomon, es elmegy tuleli. -
csongi
veterán
"De van a másik, szintén elég remek megoldás, amit én is alkalmaztam: abba kell hagyni a játékot, és akkor nincs semmi probléma. Kicsit kihevered a sérelmeket."
Ez igazEzzel az egésszel csak arra reflektáltam, hogy az 1,87 mit hozott.
Érdemben semmit, csak skinezett szét techinkákat. Valamikor érdeklődtem miért nincsenek modern vadászgépek. Akkor az volt a válasz, hogy technikailag nem kivitelezhető. Hát azóta sem de rá erölteték a motorra ezeket.
Most már azt mondom, Sajnos. De úgy tűnik ebből van már csak bevétele, és ezzel tudja kielégíteni a törzs bázis igényeit.
Én csak ki duzzogom magam, aztán ennyi
Jut eszembe, ha van kedved beszerezni egy Joy.t akkor lehetne menni IL-be. hívtak játszani. -
csongi
veterán
Ez a GAzsin magyarázata, lehet ezt sokféleképpen magyarázni
Ugyan ezt látom a játékba, messze mellém lő, és mégis beadja a találatot.
Real felvétellel sem születik más. A rejtett lőszerekkel mindig van valami variálás.
Néha mindent visz, néha semmit.Ezt te is megtapasztaltad már oly sokszor.
Bob, hol volt itt 300as ping?
-
pc360
addikt
És ugyanígy, a gépet nem forgatja játék közben pont oda, ahol amúgy az ellenfeled már látja a saját célkeresztjét, ott is van egyféle csúszás. Hiába látod azt, hogy eltalál, pedig még nem is fordult rád teljesen, az azért van, mert a gép modellje késik. Ebből nem kell ítélni, és nem jelent semmit. Mondom ezt is ezredjére...
-
csongi
veterán
Az egesz jelenlegi helyzeten nem csodalkozom, ha igaz a wikipedia ironyama, ami szerint beta verzios a jatek. Ebbol az aspektusbol megkozelitve, barmilyen jeleggu elvaras vagy szamonkeres nem lehet.
Minde a gazsinnal hagyott penz, tamogatoi hozzajarulasnak minosul szerintem. -
wollnerd
aktív tag
Én is nagyon sokáig játszottam a játékot (AB) mindennap is, akár 1.5 teljes éven át, leginkább low tier repcsikkel is, egészen addig amíg nem jött az olasz és francia ág. (inkább a francia ág megjötte óta hagytam abba igazán a teljes folyamatosságot)
Mostanában már én se játszom ezt. Amióta a francia repcsik megjöttek, gyakorlatilag felbomlott az K/D arány egyensúlyom... Semmi mást nem csinálnak, csak nerfelnek...Régen számomra is sokkal jobb játék volt mint most.
Gyakorlatilag sajnos elég sok játékról tudom ezt mondani. Pl. régen még a COD-ok (MWII/III, BO2) is jobbak voltak...
Manapság már nem is játszom egyáltalán az FPS játékokat, pedig sok-sok évvel ezelőtt a Couter Strike:Source-ben félprofi játékosnak számítottam, aztán jöttek a COD-ok...
Mára már teljesen kikoptam. -
KROK640
nagyúr
"Megfigyelhető, hogy minden második verzió sikerül jól. A köztes mondhatni a tesztverzió. 98 > Me > 2003/XP > Vista > 7 > 8 > 10"
Ebben igazad van, ezt én is megfigyeltem.
Ebből gondoltam is, hogy a Win9 majd jó lesz .De sajnos átugrották a jó verziót, mert egyből 10 jött. (amit marketing szempontból sem értek, miért nem one már mondjuk akkor? vagy csak simán Windows?)A többire azt mondom parttalan vita lűátom már. Sajnos előbb utóbb úgyis át kell majd térni Win10-re mert mindent elfognak követni, hogy rá legyen kényszeritve az ember, aztán meg majd úgyis bevezetik a fizetős frissitéseket/működést, elvégre egy oprendszernyi árból ne várjon senki élethosszig tartó update-t meg supportot.
-
PAtr0n
addikt
Mondasz sok igazságot, meg elnézve a vitát KROK640-el, értelek én, úgyis az lesz amit írsz, előbb-utóbb mindenki átáll 10-re, és csak nosztalgiázni fogunk a 7-esről. Ezt tettük a XP-vel is, nem szívesen engedtük el, de akkoriban a Vista szerű élmény nagyon átjött mindenkinek, kikövezte az utat a 7-nek, ami tényleg az első nagyon kiforrott rendszere lett az MS-nek. Ezért is volt nagyon durván visszatetsző amit a 8-asnál műveltek, nem sokan hitték, hogy még van visszaút, de a 10-esnél bebizonyítoták, hogy van még remény, de pár dolgot bizony le kell nyelni a fejlődésnek nevezett úton. Az Office-t csak megemlítettem, mert szégyen mit művelt vele az MS.
A 7-essel kapcsolatban érekes amit írsz, az összeomlásokról, számomra az első Win amit nem kellett évente újratelepíteni, és amikor kijött az RC, az volt a gépemen addig, amíg le nem lőtte az MS, utána jött a rendes release amit csak azért telepítettem újra egyszer, mert új gépet pakoltam össze, azóta ez van fent, immáron 6.-ik éve. Ez idő alatt 2x hozta magát vissza a halálból az automatikus javítás, és az XP-vel ellentétben itt tényleg működött a javítás. Belassulást én igazából nem érzek, pedig egy 60Gb-os SSD-n szűkölködök (bocs KROK640, de nekem is elég volt eddig ennyi hely
)
Egy kicsit eldilemmáztam, mert lassan kap a gép egy 250Gb-s SSD-t, hogy mi is menjen fel köv oprendszernek, és bizony elszomorít, hogy jövőre lelövik a 7-es támogatását. Valószínű beállok a sorba, és kénytelen leszek megszokni
Részemről ennyi az OFF, ha már a játékhoz nem tudok hozzászólni érdemben, már hónapok óta nem idegesítem magam vele. De ahogy olvasom sokszor, jobb is.
-
KROK640
nagyúr
Te jó ég!
Van összesen 120GB SSD a gépedben és annyi? Mire tudod igy használni azt a gépet?
Nekem már 2003ban 2×80GB HDD-m volt, a 120-as HDD pedig következő évben követte. Mondjuk ez a 120GB még elmenne úgy 2007-8ban, na de ma? O_o
Csak az SSD-m 500GB-os...Megnéztem a képeket, hát a külső az semmit sem fejlődött az elmúlt évek során azt látom, még mindig a Win95-öt idézi számomra, ami a Win7 aero után elég nagy visszalépés.
A "rolling release" egy remek kifejezés arra, hogy miért egy félkész vackot használsz már évek óta. A legjobb az lesz amikor majd kitalálják, hogy havi dijas legyen (és az lesz, mert azt ne hidd, hogy 1 oprendszer áráért életed végéig free supportot kapsz majd!), és ha nem fizetsz akkor távolról megállitják a rendszered, vagy csak nem kapsz frissitést a félkész szarodhoz tovább.
Eleve sokat elmond a dolog sikeréről az, hogy az MS csak úgy tudja a 10-re terelni a usereket, hogy olyan húzásokat csinál minthogy nem adja ki a DX12-t csak Win10-re, vagy hogy a hiresen jól sikerült 7-es alól kiveszi a támogatást. Ugyanezekkel a módszerekkel irtotta anno az XP-t is, és folyt minden csapból, hogy huhhha de veszélyesek már ezek a rendszerek! Gondold el, nekik anyagi érdekük, hogy időről időre válts. -
Francia91
veterán
A DELL Precision M6600-asomon használtam egy ideig Win10-est, de nem volt jobb, mint a 7-es. Ráadásul 7-esen sok program, ami nekem kell (CNC, EdgeCAM, AutoCAD, Citroen szervizprogram) tök stabilan működik, 10-esen ki-ki fagyogatott rendszeresen
Ezzel a hardverrel meg nem volt érdemi eltérés a 10-es javára
-
PAtr0n
addikt
Személyes véleményem, hogy a Win7-nél jobb Win nem jött ki, a 8-nál kezdődött a hanyatlás, ami a felesleges innovációkat és újításokat illeti. Lásd csempe erőltetés, start menü elhagyás, amiből ugyan visszatáncolt a Microsoft, de hülyék lettek volna nem behódolni a feldühödött felhasználóknak.
Win 10 érdekes egy jószág, nem mondanám rossznak, a 8 után felüdülés, de szintén "újítottak" benne egy rakás dolgot, amit nem kelett volna, és ami mondjuk nálad letisztultságot jelent, az másnál nem feltétlenül igaz.Számomra az MS Win csúcsa a 7 volt, most ne arról beszéljünk, hogy mennyire driverezhető, meg mennyire "önálló" rendszer a 10, nyilván előrelépett, de sok embernek, köztük nekem is, bőven maradhatna még 20 évig a 7-es.
Az erőltetett fejlődés legjobb példája az MS-nél, a rosszabbnál rosszabb és átláthatatlanabb Office csomagok, bent a cégnél napi szinten püföljük az Excell-t, anno a 2007-re mondtuk azt, hogy mennyire egy fos lett, most már a 2013 után visszasírjuk. Instabil, zabálja a hardvert, és logikátlan a menürendszer, mi hol van, stb, egyszerűen nem tudom megszokni.
Anno amikor a cég áttált egyszer 2000-ről XP-re majd onnan 7-re, nem volt ennyi negatív visszahang, mint most 7-ről 10-re.Értem én hogy fejlődés, de én úgy érzem érdemi fejlődés csak a 7-esig volt, azóta csak erőltet az MS sokmindent, tök feleslegesen, ha van is felejsztés azt az átlag user észre sem veszi.
No offense, csak egyéni vélemény -
Sgt. Chris
aktív tag
Természetesen a WIN10 már eleve az SSD-re került , aztán ment fel rá az összes többi cucc. A Steam mappa másik meghajtón volt, pont azért, ha a WIN lehal, ne kelljen mindig újraszednem mindent...
Így most egyszerű dolgom volt, mert a WIN telepítés után feltettem a steam-et, aztán megadtam a elérési útnak a régi mappáját a HDD-n, a kliens leellenőrizte a fájlokat és minden ment a maga útján.
Ez eddig döfi. Aztán a játékok közül párat át akartam mozgatni az SSD partíciójára, ebből az Arma3, meg a DCS world sikerült is, de a WT-ben nem találtam ilyen opciót sajnos.
-
-
frame>24
addikt
-
KROK640
nagyúr
Destroy 30/15/10 player controlled enemies (AB/RB/SB).
Gain 10 victories with a minimum 60% activity.
Drop at least 10 tonns of bombs (TNT) on the enemy bases.
Destroy 11/4/2 (AB/RB/SB) enemy player controlled vehicles in one battle, whilst flying an aircraft.
Gain a “Assists in destroying enemies” achievement 20 times whilst flying an aircraft.2 naponta kell ezeket megcsinálni, taskok megszerzéséhez. 10 task kell hozzá
-
csongi
veterán
-
frem1790
őstag
Két éve felhagytam a játékkal, de ide rendszeresen benézek elolvasni, hogy hol tart éppen a game. Örömmel olvasgatom az aktív játékosok csatabeszámolóit - pláne ha jól sikerült a meccs - legyen árkád, reál vagy sim. Nem igazán értem, hogy miért akarsz mindenkit elhallgattatni aki árkádban játszik?
Erről a játékról szól ez a fórum és mindhárom nehézségi fok a része.
Ha ennyire zavar, hogy másnak sikerélménye van az árkádban és azt lelkesen megosztja másokkal is, csinálj egy reálos topikot! -
KROK640
nagyúr
Az Arado 234C3-at pl RBben húztam ki. Meg nagyrészt a HE177-et is.
De egyenlőre még csak bomberrel merem bevállalni ezeket, ugyanis, előfordul 1-1 hevesebb légicsatában, hogy széttöröm a gépet a nagy forgolódásban.
Nem azt mondom h tojok az RBre vagy sosem állok át, de asszem fokozatosan fog menni...Egyébként az auto repair nekem is ki van kapcsolva, már 2016 óta. (gratz jó kis irást irtál róla)
-
pc360
addikt
És tudod miért vagyok ilyen biztos abban, amit leírtam?
Mert – mint már említettem – 10 ezer AB meccs után nekem sem akaródzott átszokni, nagyon idegen volt az elején. Talán még a topikba is írtam, hogy tojok az RB-re. De aztán elkapja az embert a hév, a valódibb csaták, a sokkal nagyobb pontszámok, és a géped megmentésének izgalma. Meg nincs az a béna célzó segéd, ami amúgy se segít semmit. Ezeken mi már rég túlestünk, amire te még csak most készülsz (remélhetőleg). Csak téged át kell rúgdosni az átállás folyamatán, úgy néz ki.
Ja igen, még egy beállítás, ami fontos az RB-ben:
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
3-4 évvel ezelőtt repülő RB-ben még volt csapatjáték, ha német vagy japán csapattal mentél, tényleg tök jók voltak azok a meccsek.
Az amcsi-brit csapat már akkor is percek alatt elhullott, mert feltétlen Head On-ozni kellett a 4x20 mm-es ágyúkat viselő Fókákkal, nem fogták fel, hogy Spitfire géppel remek manőverekkel le lehetne gyűtlrni a Fókákat és Messer 109-eseket, inkább szembetámadták a barmok...
-
Köszi!
Azt én is meg tudom állapítani, hogy most éppen akció van-e. Arra voltam kíváncsi, hogy valami fórumon vagy egyéb helyen ki vannak-e hirdetve a közeljövő leárazásai, mert a hivatalos holnapon nem találtam erre hírt. (Steamnél pl. előre lehet tudni.)
Golden Eaglet szeretnék venni, és azon tűnődöm érdemes-e várnom még.KROK640: A szülinapi leárazás jó volt, én is kihasználtam.
-
Mr.Csizmás
titán
vettem egy He-219-est, holnapután jön a japán 50%, meglássuk mire verem el a maradék 1600 goldot.
a Ki-102-108-109 romboló vonal tetszik, de ott kb. semmi nincs megnyitva, azért vennék bele goldos repcsit.
apropó, RB only játszik vki rajtam kívül? (van mikrofonos fejesem, közösködéshez)
-
pc360
addikt
Nah, pont fordítva mondtam a gombpárok funkcióit. De mindegy, hisz úgyis lehet látni, hogy melyik mit eredményez.
A kanyarodást egyébként elősegíti a flaps-ok kidobása (F gomb). Betrükközhető, hogy a scroll gomb azt kezelje, ne pedig a gázt (kell hozzá az X-Mouse Button Control progi, vagy egy jól beállítható egér, hisz arra alapból ott van a W és az S. Scrollal a gázt napestig tekerhethetnéd, mire teljesen leveszed. Scrollal cserébe teljesen is nyitható a flaps, nem csak combat módba. Múgy csak pár másodpercig szabad alkalmazni, különben megeszi a teljes sebességed.
-
Bertiee
senior tag
Szerintem nagyon jól manőverezhető, gyors gép. (Elkezdtem a CL-13 Sabrét kimodolni, hááát, a G91 R1 kezesebb, könnyebben manőverezhető, persze full kimodolva a CL-13 is jobb lesz.)
Fordulóharcba nem kell belemenni mindennel, például egy P80 le tudja fordulni, viszont ha 8.0-ban repül, gyorsabb mindennél, de 9.0-ban is megállja a helyét, aztán mondjuk a hydra rakéta Század csatában eléggé jól tud működni.... -
-
csongi
veterán
Loszer ballisztika. Meg van magyarazva , hogy nem erdekli oket. Ide tartozik a repulogep loszerei is.
Nem a loszer tipusokkal vannak a bajok, nem a nemzetek fegyverei a gyengek, hanem a motor tudasa.
Mibol szamolodik az aktivitas pontrendszer?
Bonyolult muvelet.Biztosan az, mert ok sem tudjak....
Tovabba a fejlesztesek, megint csoda prototipus orosz gep.
Fel se nagyon tudtak vele szalni az eletbe.
2x silerult, de le is szuhant hamar.Es protoszarokkal teli az egesz jatek. Aze a gazsinnal ha ennyi szakerto epules es tank mernok van, nem is tudom miert jatekot fejlesztenek?
A tankos repules realiszikusabb, mint a repulos RB. Onnan ki kellene venni a Markerezest es ezeket az eger kurzorokat.
Nehezitett arkad, mint ahogy azt korabban mar mondtad.
-
Francia91
veterán
A tankos rész nem volna rossz, ha betartanák a kronológiát, és egy értelmes BR rendszert alakítanának ki. Egészen élhető lenne, ha 2 perc után nem hoznának be 5 bombázót, és bombáznák rommá a csapatot... Meg ha a fizikának lenne köze a valósághoz, mert időnként hihetetlen, hogy 15 mm-es bádoglemezről 200 mm-es átütéssel csak pattanok, mert ruszki vagy prémium járműre lőttem....
-
csongi
veterán
Eleg volt a sok prototipus orosz csoda eszkozokbol.
vagy pl.
Facebook bejegyzes."sziasztok. miért képzelik a játékosok hogy tier V vagy így high tierben van valami szerepe a páncélzatnak?? A Maus, IS6 IS7 IS4 esetleg T32 leszámítva mindent minimális célzással gondolkodás nélkül vagy harcképtelenné vagy mozgásképtelenné teszel és akkor leadsz még 1 lövést és ott a kill vagy egyből. WT live-n panaszkodtam a BMP1 és obj906 ra hogy sokkal feljebb kéne őket rakni, mert gyorsan lőnek, nagy kárt okozó lőszerrel, mozgékonyak és ráadásul light tankok szóval mostmár tényleg semmennyi spawn pointért viheti be őket az egész orosz csapat. Erre azzal érvelnek ellene, hogy nincs páncéljuk, meg hogy a repülő is a géppuskával vagy nehezebb fegyverzettel simán kiszedi. Na de itt jön az, hogy mekkora eltolódást okoznak mielőtt ez bekövetkezhetne. Én marhára úgy látom, hogy az számít, hogy mennyi TNT van a lőszerben, milyen gyors vagy, és hogy te lásd meg előbb az ellenséget. Ezekkel teljesen kizárhatod a páncélzat vastagságának létjogosultságát. Meccs elején ezek gyorsan bespawnolnak és leszáguldanak egyből a capture pointokhoz vagy az olyan helyekre ahonnan ők látnak téged de őket meg te alig és stabilizátor meg APFSDS nélkül olyan messze vagy attól, hogy előbb belődd, hogy mekkora távolságra van a tank, mint amennyi ideje van erre neki. Mostmár tényleg gyűlölöm ezt a két tankot BMP1 obj906 egyszerűen nem ide valóak 7.3 meg 8.0-ba. Amerikával játszom és újratöltésben, mozgékonyságban esélyem sincs ezek ellen offenzíven játszani."
Ha van Joyod, szivesen odadom az IL2-et. probald ki.
Elegem lett a markerezesbol is.
Megneztem par doksi filmet is. A japanok a Hallcat es F4 megjelenesvel elvesztettek a legi folenyt.
De Gazsin jobban tudja. Mindketto egy tehen a levegobe a japanokhoz kepest. Illetve pancelzatuk is erosebb.
Tobb mint 5000 ezer japan gepet szedtek le Hellcatek.
Es csak par szaz darabot a japanok.Az egesz jatek Gazsin gondolatai szerint realisztikus. A fenti linken a lovedek ballisztikara adott valaszukban minden benne van. Ez a Motor nem tud tobbet. Meg lehet tomni barmennyi technikval, de csak xarabb lesz.
Keresgetem a megfelelo joyt, es mehet az IL2.
Ott legalabb a modderek fejlesztenek, es a jateker csinaljak nem a penz a motivalo. -
Bertiee
senior tag
Na, ugyanebben a cipőben voltam én is. Az amerikai F-84 nagyobbik (BR7.7) kimodolása totális sz*pás volt. Folyamatosan G91-ek, ME 163-ak, C-s 262-k ellen dob be, és kb 10 csatából 1-2 végződik győzelemmel a németek/olaszok ellen. Vesztes csata ugye fele RP...
Miután meglett, nekiláttam a G91-nek, hát az egy felüdülés ehhez képest. Dob azért 9.0-s gépeket is mellé illetve ellene, de az a gép 9.0-ban is bőven megállja a helyét, viszont ami nem mindegy a 80 % feletti győzelmi aránya. Mennyivel egyszerűbb dupla RP-vel modolni ki 2-30 000 RP-s alkatrészeket...
-
Igen volt. Egy haveromat én hívtam meg korábban (évekkel ezelőtt), és tényleg most érte el az 5-ös tiert. El is küldtem neki az első képet.
Ezen support cikk alapján pedig tényleg 2.500 GE jár ezért. Szóval nem értem. Adtam fel support ticketet, kíváncsi leszek.
-
BoB
veterán
"Azt hittem, megkapja szépen az fejlesztési lapon új fülként, de nem. "
Mivel a helikopterek most kerültek egyáltalán CBT-be (zárt teszt), ezért hiába keresed ha nem kaptál hozzáférést.
"azt sem jelzik sehol, hogy pontosan miként megy a dolog"
Pedig pontosan le van írva:
How to become a tester
1. Complete 10 daily tasks to receive tester status and gain access to the helicopter CBT.
Vagy
2. Be an owner of one of the bundles and get the tester status immediately.
-
csongi
veterán
Ehhez hasonló idióta módon lehet megszerezni egy prémium gépet.
Agyon bonyolított az egész
Elkezdtem egyszer egy gépet megcsinálni, 25 perc után ráhagytam.
Irdatlan órát kell előtt ülni, hogy sikerüljön. Illetve ha kimarad egy napod, akkor szívás, lehet a pénztárcába nyúlni
Olyan sok nincs már hátra a játéknak, a Gazsi inkább fps játékra koncentrál.
Hétvégén csúcsidőbe se éri el a 60ezret a játékosok száma. -
csongi
veterán
Érdekes lesz, de pálya specifikus.
A javítási költség meghatározza a játszhatóságot. A légvédelem örülhet
Amennyiben a valós fejlettségi szintet "szimulálják" vagy a fegyverzetet,akkor sok keserves percet okoz a földi erőknek. Viszont a repülőgépek ellen nem sok esélye lesz.
Ez egy speciáils haderőnem, ezért is kezelik őket mindenütt teljesen külön, és mindig valamelyik fegyernem kiegészítése támogatása. -
bazsi83vp
senior tag
Repülőtől függ, van amelyikkel inkább az attackereket kell követni.
Én imádom, amikor minden fighter UP-UP-ot játszik. Mondjuk ezt pont leszarom (már elnézést) Ha az elején nem tudok legalább 10 földi egységet kilőni, mielőtt leszednek, keresek másik csapatot azzal az egy géppel a crew lock miatt. -
SP4C3
veterán
Én nem olyan régóta air sim-ezek, réges régen air sim-eztem, meg újabban (már amennyire az időm kiadja, meg mostanában nem hiányzik még minden nap végére egy agyvérzés gazsitól).
Hajók sem vonzanak már, ellaposodott, mióta is ígérgetik őket? 2015 óta? Unalmas lett úgy, hogy még ki sem próbáltam.
-
pc360
addikt
Illetve a hosszútávú fejlesztés első lépése a régi verziók, oprendszerek támogatásának kivonása. Ez épp megtörtént... Ezen is sírunk? És még az is lehet, hogy egyszer lesz valami a DX12-ből, amikor már híre-hamva sem lesz a Win 7-nek, ahogy most az XP lehetőséget lőtték le a DX9 kioffolásával. Addig, amíg a 7 az MS által támogatott (2020 január), és még nem állt át mindenki a 10-re, sejthető, hogy nem erőltetik a DX12-t.
"az újabbak nem akartak települni egy gépen" Ez pedig megoldható. Olyan nincs, hogy a legújabb driverek (nem véletlen a többesszám, mert míg elhiszem, hogy egy verzióval gond akadt, de minddel?!) egy friss Win 10-en ne akarnának települni, ha más nem, akkor egy DDU használata után. Az egyéni szerencsétlenkedés nem érv a régi meghajtók használata mellett.
-
SP4C3
veterán
WT utoljára a "nagy frissítéssel" változott grafikailag, ami annyit takar, hogy DX9-et kivonták, a gépigény növekedett. Fekete víz jelenséget okozott, frissítgetthettem orrba szájba... Nem véletlen frissítenek, de mindig csak a baj van vele? Nem kell mindent megkajálni amit a neten írnak.
Ja amúgy hamár ki3.14csázták a dx9-et, akkor implementálhatták volna a Vulkan-t meg a DX12-t... Érdekes olyan "frissítés" meg nem jött...
-
SP4C3
veterán
Tök alap, hogy azt használd ami mûködik. Nálam az újabbak nem akartak települni egy gépen, ezért kénytelen voltam énis valami 38x verziót használni. Az akadás (fps drop) általában nem a driver miatt történik, hanem mert elfogy a hardware ereje. Természetesen elôfordul a hibás driver, ezért is felesleges piszkálni, csak ha muszáj.
-
Alg
veterán
Buffot kaptak picit a német repcsis ágyúk (meg a FW190-ek is), ezért német ágon most mindenki FW190-el nyomul, kb. a csapat 90%-a az, legalábbis 4.3-4.7 körül...
És mivel a 109-el ellentétben nem emelkedik túl jól, rendszeresen fölötte vannak a Mustangok meg kb. minden szövetséges gép, amiket lefordulni meg legyorsulni sem igazán tud, szóval jó kis defenzív repülés gyakorlás minden meccs...
Prém p47-ek is a földről indulnak most már szóval az a probléma megoldva, át is állta a TA154-re ha grindolni kell.
-
csongi
veterán
Nem tudom, nem ertek hozza, csak a sajat gondolatom irom le. Ha fizikai oldalon hibas a motor, akkor mihez kotod a hangot?
Elmozdul a kep, egy repulo fordul a levegobe, egyszer a feneket egyszer az oldalat egyszer alulrol latjuk.
Valosagban a hang tonusa mindig valtozik ezen esetekben.
Most a pilota fulkeben hallhato fegyver hangokat hallhatod.
Ezt sosem tudtak megoldani rendesen, minden javitasi kiserlettel modositassal volt valami szar.
Pont ugy, mint a talalti szogekkel, loszer tipusokkal es fizikai reakciokkal. Szarny leszakadasa. Volt mikor a szarny legtobb esetben csak reszlegesen szakadt le.
Majd ezt kovetoen szakadt tobol egybol.Az,hogy most is elcsesztek a hangot, az altalad irt eszrevetelekkel, nem is csodalkozom.
Tegnap elott 6.7-be. Egyedul en voltam legcsavaros geppel.Havonta kb 200 jatekost bannolnak.
A jatekosok szama erdemben nem novekszik. A hetvegi plafon valahol 70ezer kornyeken van.
Teljes mertekben a fizetosok lettek eloterbe helyezve. Annyira, hogy, ha valaki pert inditana, Europaba meg is nyerne azt.
Ebbe bukott vele a lootbox talalmany is..
Most azert huztak a nemet agon megint, mert nyavajogtak a nemetek. A P47 mar unalmas volt. De nem akartak ottani fizetos tabort vesziteni. Ezert ezt hoztak ossze.
A fizetosok meg azert fizetnek, mert igy kielhetik magukat. A sok ingyenes predan.
A jatek fizetes nelkul levegobe 5.7 foldon 6.7 szintig jatszhato onerobol, es meg talan elvezetet is ad.
Efelett mar csak kinlodas. Eselytelen korokbe sorsol be a jatek. Magas br-be fele jatekos van csak. Monitorozza, mennyien hagyjak el a jatekot, vagy fel se mennek mar oda jatszani.
A tankoknal akinek regi bokor vasarlasai voltak megtarthattak, es a modositott szabalyok ellenere is feltehetik a tankra
Eredmenye, 6db bokrot tehet fel alcazasra. Az uj vasarlo 3at
az ingyenes semmit.
Elonybe juttatja a fizetos jatekost? Termeszetesen igen.
Ergo, minel tobb penzt koltesz, annal nagyobb lesz az elonyod.Nem a jetekkel meg modern tankokkal van a gond.
Ez csak egy ures maszlag magyarazat, miert nem hozzak be a modern fegyvereket. A valosag az, hogy a jelenlegi feltetel rendszerrel, abba hagyjak a jatekot mielott eljutna odaig.
Kvazi gazdasagilag nem eri meg.Hibas modell:
Alabol irdaltaln baromsag egy megszerzett harcieszkoz fejlesztese.. Milyen tortenelmi alapja is van?
Nesze itt egy uj, jobb repulo vagy tank, de csak akkor kapsz erosebb motort, ha legyoztel 10 ellenseges repulot, akiknek erosebb a motorja. Es ez magas br-be egyre nehezebb.
Persze ez igy teljesen normalis..
A br osszesorolasok is hibasak. Kenyszer szuli, mert nincs elegendo jatekos. Viszont ekkora br szakadekokkal, nem is lesz, csak fogyatkoznak.
A BF5 megjelenese szerintem, ujabb pecsetet nyom a jatekra.Ket idoszak van iskola szezonba amikor jatszhato.
Reggel, es ebed utan kozvetlen, illetve este 10 kornyeken.
A tobbi idoszak felejtos szerintem. A hetvege maga a borzalom.
Eltuno, vagy meg sem jeleno eszkozok.. A megfigyeleseink alapjan, leginkabb a fizetos jatekosok reszesulnek ebbe a kegybe.
A csalok szama rohadt magas. A legutobbi listaba szerepelet altalam is jelentetett jatekos. Vegre egyszer ilyet is megeltem.
Megfigyelheto jelenseg, hogy ugyan azon technika ugyan azon a helyen, ugyan azon a manoverbe teljesen mashogyan viselkedik. Mikor erezhetoen belassul esetlenne valik a tank, boritekolt a szopas.
. Ezt teszteltuk tobben tobb napon keresztul. Es meg szamos ilyen kis trukkje van a gazsinak.
Kesleltetes, hitreg visszavetele, ezt siman aktivalja accont szinten is.. Szandekosan figyeltuk, teszteltuk ezeket a jelensegeket. Veletlennek tulsagosan egyszeru lenne.
Ha megsem szandekos, akkor az elso bekezdes az a valos.
A motor alapbol hibas, csak azt nem kell publikalni, hanem jol megmagyarazni. Sosem lesz ember aki ezt be merne vallani, vagy bizonyitani..
Amugy igazad van, elcsesztek a hangot ismet. Viszont hiaba lesz javitva, a jatek alapbol nem lesz mas.
.
Csak ugy ki irtam magambol, az eddigi eszreveteleket. -
csongi
veterán
Majd tapaszoljak a hangokat, elsore eddig sosem sikerult eltalalni eddig.
.
Most jobban tetszik a fegyver hang, de csak par kort repultem.
Itt szepen leirtak a modositasokat.
A Nemeteket foldon es levegobe szepen felhuztak.
Eddig a P47ek voltak, most majd az uj BF ek lesznek op gepek. -
Alg
veterán
Nekem már közel maxos, de én úgy veszem észre baromi jól emelkedik (főleg nagy magasságon) és egész jól fordul, csak meg kell tanulni kezelni a fékezőlapokat is. Ráadásul pontosabb, mert az orrban van a fegyverzet, nem szór úgy szanaszét mint a 47.
Gunpodokat hagyd, vadászok ellen felesleges, elég a 4x.50 meg az ágyú. Itt az utolsó 2 killem már csak a .50-el volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest