- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
gradient99 #10204 üzenetére
AC Freezer 64 pro-m van menet közben sem megy feljebb 35foknal...
Lehuztam a legujabb NVidia drivert majd meglátom lesz e változás.
Sőt pár hete volt portalanítva a gép és új paszta is van a procinál...az biztos nem lesz rossz.Jah és stress tesztet is csináltam mind a 4 magra,normálisan működik. -
donmackó
addikt
válasz
gradient99 #10056 üzenetére
Jelentkezem én is.
-
Francia91
veterán
válasz
gradient99 #10056 üzenetére
Benne vagyok! Jelenleg 2 Wagerem van, egy 1000 Goldos és egy 1500 Goldos
Jaa hát igen, PAtr0n-t mindig nyösztetni kell, hogy szedjen már egy kill-t, mert addig nem bombázunk ;P
-
donmackó
addikt
válasz
gradient99 #10025 üzenetére
Az uccsó 3 meccsen nagyon ki voltam már égve. Még killem sem volt 2 meccsen, csak földi célpontok.
-
donmackó
addikt
válasz
gradient99 #10013 üzenetére
Ugyan ezen a néven mint itt, csak rövid ó-val mert a hosszút nem engedte.
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #10009 üzenetére
Ha hazaérek felveszlek! Előre láthatólag nekem kb. 9-től jó.
RG4L, Donmaci akkor jöttök ti is?
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #10002 üzenetére
Ez vagyok én:
Én is rád kerestem, de így mint a fórumon nem talállak. Mi az ottani neved?
donmackó:
Azt nyomsz amit akarsz. A lényeg, hogy mindenki bírjon ki legalább 20 körtFrancia:
Nem kapsz semmilyen szankciót ha pár hétig/hónapig nem lépsz be, persze a ládákkal szopás, mert visszadobál, max 2 hétre az aranytól.Cseri0058:
Megnéztem (persze gyorsítva picit), jól használod a tankot nagyon is, érdemes lenne kipróbálni olyan módot is, ahol nem rágják a szádba, hogy ott az enemy.RB tökélete erre, mert ott a csapattársakat még látod a minimapon, meg tán az éppen "spotolt" enemy-t is. Én viszont az SB-re esküszöm ami nem mutat semmit, és only "csövön ülsz" nézet van
-
Because
őstag
válasz
gradient99 #9992 üzenetére
ha hazaértem adok neki egy esélyt kíváncis leszek a repcsikre
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #9936 üzenetére
Még van 3 GE wagerem, de hétvégén elvileg nyomatjuk. Lassan már túl sokat leszünk, az a baj xD
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #9923 üzenetére
Földi célpontok lenullázásával lehet a leggyorsabban nyerni. Tipikus hatékony felállás az amcsiknál max BR 3,7-ig:
két P-47, első B-25, sima P-51 a gyors kill szerzéshez, ezen felül F6F, esetleg SB2C, A-36, ahány crew slotod van.Azokon a pályákon, ahol vannak light tankok, az amcsi 12,7-essel le lehet őket darálni nagyon gyorsan. Taktika tényleg csak annyi, hogy berepülünk a P-51-el, azzal gyorsan szedünk egy killt, én ezután katapultálni szoktam a gépből, hogy azonnal tudjak menni a P-47-esekkel. Azokkal is ha eldobtam a bombát és kilőttem a rakétákat, katapultálok, majd jön a következő P-47, majd F6F vagy B-25, mikor milyen a helyzet
-
donmackó
addikt
válasz
Mindegy hogy játszol csak élvezd a játékot. Én is azt szoktam, darálok amit csak érek.
-
Francia91
veterán
válasz
Első a kill megszerzése, aztán ami a csövön kifér
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #9921 üzenetére
Hát velük igen, mert ott nagyon aprítanak, de a 3.7 bevált. Meg aki nem szeret oroszokkal játszani, azzal nem tudsz mit csinálni. Oké, hogy az 1 szem Tier 3-mas gépnek beteszed a Peshka-t, mert az még belefér a 2.7-be, de na.
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #9919 üzenetére
Egyenlőre csak online chat, TS-t még nem igen használtuk, aztán 3.7-es BR-től följebb nem megyünk mert felesleges. Ja és csak AB, és repcsik.
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #9917 üzenetére
Nekem legközelebb szombat vagy vasárnap estétől jó
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #9116 üzenetére
Kb. 4 óra hossza szerintem.
Patron: még csak most keltem... meg akartam nézni a Forma 1-et, de még reggel is kalózkodtam az ágyban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gradient99 #9066 üzenetére
Tier 4 prémium gépet nézz , azok Tier 3-tól igen jó előnyt adnak DE CSAK ha 250% a szorzója
netto hülyeség már megbocsás: ha van olyan gép/tank amit sokat használsz és pénz/xp gondod van prémiumizálhatod azt. sokszor több ezer GE , amiből szinte már veszel Tier 4-es prém gépet , ami nem 200% hanem 250% , és főlega ruckyknál valamiért kicsit jobban teljesítenek (PL FW190 D9 dora)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gradient99 #9063 üzenetére
Átváltás nem , inkább prémium , az a legjobb. 3 meccs alatt többet szerzel mint ha átváltotad volna , vagy vegyél prém gépet
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #8853 üzenetére
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8853 üzenetére
Gyorsgépelők vagyunk, látni kéne a chat-et. Gyorsabban írunk mint beszélnénk
Amúgy viccet félrerúgva, kéne már egy TS szoba nagyon... Elvileg RG4L csinálni fog. Igaz e? -
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8849 üzenetére
Mindééég, amékor össze tudjuk beszélni.
De ha minden nap ránézel a fórumra, az a legjobb, mert ki szoktuk hirdetniRG4L
Az fajéntos! Én legközelebb péntek este érek rája, most H, K, SZ, CS kókemény munka van. De péntektől jó minden nap köv. hét CS-ig. -
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8745 üzenetére
Magyarul tét. Érdemes a legnagyobbra rakni, bár aki non-prémmel játszik annak meggondolandó.
-
BGyulaHUN
tag
válasz
gradient99 #8745 üzenetére
Minél magasabb a stake annál nagyobb a jutalom. Aktiválni meg akkor aktiváld,ha van kedved nekiállni.
-
neato3loco
senior tag
válasz
gradient99 #8609 üzenetére
Ég és föld a kettő. A WoT-nak van még mit fejlődnie.
Ha már itt tartunk, valaki squad? -
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8607 üzenetére
Köszi, valamikor a napokban nekiállok!
neato3loco:
Ha csak AB módban (arcade) toltad elsőnek, már az is ég és föld a WoT-hoz képest, de az igazi kánaán az RB (realistic) meg az SB (simulator) mód. -
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8591 üzenetére
Ohhh... hát az nem egyszerű, úgy gondolom.
Köszi!
RG4L:
Legalább valódi haszna lesz számodra is, hogy újra repkedünk együtt.Aki akar még jöjjön! Malibutomi, neked jó ma este?
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #8497 üzenetére
Nem nagyon szoktam jetekkel játszani, oroszoknál csak az La-15 van meg, de ajánlott a MiG-ekre menni, azok életképesek.
Francia: Patron azt mondta, este 7-től mehetnénk és akkor ő is tud jönni. Nekem megfelel elvileg. Jól olvasod, minden egyes crew slotban Tier 3 és Tier 4-es gépek lehetnek csak.
-
donmackó
addikt
válasz
gradient99 #8490 üzenetére
Repülővel karcos lenne. Egyedül a 217-es Dornierem és HS129-em van ami T3-as, 4-es nincs is.
-
D.Orion
veterán
válasz
gradient99 #8366 üzenetére
Igen, Achi->achi menüben megtalálod.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gradient99 #8132 üzenetére
Hmm , ha skillkel és később aratni akarsz akkor: Angol (forduló harc) és Német (kiváló gépek 1-től 1-ig , energia harc ,lehengerlő tűz erővel
) Ja az oroszokról... Lagg (a "bece" neve magyarul: Fából készült Garantált Koporsó , itt meg OP mint elefánt a porcelán boltban..... )
más: Ma egy Mig15 nagyon dicsérte anyámat
Korea , halál G-s voltam a sabreval , fordulók a mig fele (csak a kör vonalakból vettem ki , hogy mig és ellen...) de mivel hot fekete voltam a Sabreval a nagy sebességű fordulótól , olyat kócoltam vele
Pedig én SOHA nem rammolok szándékosan , és véletlen is ritka , de most
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8132 üzenetére
Azok is, ami nagyjából reális. Az orosz gépek nagyja is eléggé éghető cucc volt, de mégse szeretnek kiégni.Ki érti ezt...
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8130 üzenetére
Oroszok túlságosan erősek. A szokásosnál jobban sebeznek, és több lövést viselnek el, ráadásul rengeteg gépük átfordul a seggén enyhén szólva, annyira jó flight modellt kapott. (Oroszok a fejlesztők, ez gondolom sokat elmond) Ha valóban fejlődni akarsz, és skill-esedni akkor nem velük játszol elsőnek.
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8127 üzenetére
Mi a kérdés? Ugyanis a tapasztalt játékosok is tudnak neked segíteni ha valami kérdésed van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged