- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
BR-Steel #9143 üzenetére
Én egyszer leírtam, szerint(ünk) meg éppen fordítva van. A német gépek 90%-ának FM -je teljesen jó, még apróságokra is figyeltek. Most gondolkozz el, ha te készítenél ilyen játékot, melyik gépekkel foglalkoznál először? Azzal, amelyiket kedveled. A többi meg le van sz@rva, majd finomítják, ahogy sorra kerülnek. Ezt kijelentettem a csapattársaimnak kb. 9 hónappal ezelőtt, amikor az F4 -es Messert hetente frissítették, amelyek után újra meg kellett szokni, de összességében jobb lett. Akkor megelőlegeztem, hogy előbb-utóbb a többi gép is sora kerül, és a többiek fognak szívni. Ezután a kijelentésem után nagyjából megcsinálták az amcsi ágat. Azóta SB -ben 3 kill alatt nehezen jövök ki német-usa csatákon. Nemrégiben belenyúltak a sz@rfirékbe is, az MK IX már nem legyőzhetetlen ellenfél. Az Oroszokat is javították pár hónapja, azóta csak a Yak9 -től és a La7 -estől félek, de ezektől fostak a németek is
Persze, AB -ben és RB -ben, meg sima SB -ben is a balansz a fontos, ezért nem történelem hű a MM, de kevert SB csatákba, amelyek többé-kevésbé történelem hűek, meg lehet nézni, hogy az USA/orosz oldalon kb. fele annyian repülnek, mint a német oldalon.
De AB -ben és RB -ben teljesen más FM van, ott lehet, hogy nem olyan, mint SB -ben, én csak azt repülöm
-
RG4L
őstag
válasz
BR-Steel #8045 üzenetére
A P-51 versenyképes a BR-jén (5.0 asszem), viszont jópár gép el fogja kapni a töködet, ha nem figyelsz. Gyorsnak gyors vagy, de meg tudnak üldözni például a D-s Fw 190-ek, La-9, Ki-84, Tempest, sőt ezek a gépek jobban is emelkednek nálad, mivel a Mustang emelkedése elég középkategóriás, azaz fos.
Az F8F egy mindenre képes gép. Jól fordul, relatíve gyors, nagyon jól emelkedik, egyszóval nincsen neki igazán gyengepontja, csak a pilóta. Ennek ellenére rendszeresen le lehet lőni őket.
Bármelyik gépet is választod, készülj a fogyatékos csapattársakra és reménykedj, hogy egyszer végre landolsz már Fakkidon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
BR-Steel #8045 üzenetére
Játék stílus ?
a 2 gép más , nem tudom te eddig mikkel repültél stb... a maci jól fordul , a p51 kiváló B&Z gép , a macin ott vannak a fűrészek , a P51 gyorsan gyújt stb...
ilyen , hogy érdemesebb-e meg venni , szerintem nincs , 1 dolgot mondók , a japánoktól tartsd magad távol , nagyon szarok lettek
Gaijin nem tudom milyért ilyen mérges rájuk
-
PAtr0n
addikt
válasz
BR-Steel #8025 üzenetére
Jaja, én is velük farmolom most a "deed"-eket naponta.
Viszont szakadna a Gazsira egy mázsa szar. Direkt éjszakás után nekiültem, hogy legyen egy tetyves victory, hogy legyen meg a napi "deed" gyorsan, 4-edjére sikerült is, erre b*ssza beadni. Csodás! Aztán gondoltam, megcsinálom az uccsó feladatot ami a I-301-hez kell, szerinted kint van a feladat? Ezeknél nem jár az óra, nem látják, hogy már 7.-e van? -
munnergep
senior tag
válasz
BR-Steel #7917 üzenetére
2 napig nyomtam a japán ágat, 80%-ban vesztes csatákat sikerült összehozni. A Ki61 vagy rögtön robban, vagy fél tár egy ellenfél. Nevetséges. Persze ebben az én bénaságom is benne van, de akkor is a legf@sabb dm-el és fegyverekkel rendelkező nemzet. A végén már csak headon-okkal és kamikaze akciókkal szórakoztattam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Facebook és Messenger
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest