- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9322 üzenetére
Elég sajnálatos, hogy ennyire leszarják, holott bizonyíthatóan a rendszerük a használhatatlan.
Azért a mai, elektronikus dolgoktól függő világban lenni kellene ilyen esetekre jogi háttérnek ami a felhasználót védi, illetve kárpótoltatja a szolgáltatótól!Szinte gondoltam, hogy Gazsiék megtesznek mindent, de citro-ék meg inkább tesznek rá.
Utána kéne járni mit lehetne tenni az ügyben, és nyomni őket közben, hogy valahogy kommunikáljanak Gazsiékkal. Azért nem kéne egy olyan acc-ot elveszíteni, mamibe már rakott az ember pénzt, teljesen mind1 mennyit.Micsurin:
Így van, csakis a gmail ha az ember biztosra akar menni. Anno én prímpostás voltam, de annak idején még nem regeltem oda semmi fontosat, szerencsémre, mert az is megszűnt.
NFS world-ot úgyis lelövi az EA hamarosan a BF heroes-al együtt (utóbbival nyomtam, pénzem is volt benne).Az a baj ezzel az online dolgokba költéssel, hogy bármit utolérhet a végzete, még a WT-t is, de vissza pénzt senki nem fog kapni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9261 üzenetére
Akkor pedig nem látok megoldást a problémájára. Manapság elég buta dolog citrofos mailcímet használni. Világ életében egy buta fos levelező rendszer volt, nem is értem azokat akik arra regeltek.
De szerintem ha kéri a support-tól a mail-cím változtatást, megoldják neki elég hamar. -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9258 üzenetére
Az a baj, hogy a citromail spamszűrője igen buta. Legalábbis pár éve még az volt. Képes nem beengedni fontos leveleket és azonnal visszadobni. Javaslom a haverodnak, gyorsan váltson legalább freemail-re, vagy még inkább gmail.com-ra.
Colos1:
Tényleg ezt már máskor is kérdezni akartam, hogy kábé mennyiszer fordul elő SB-ben, hogy csapattárs benéz, és megsoroz, esetleg lelő? Csak azért kérdezem, mert én eddig SB-t repcsikkel,csak úgy nyomtam (persze egérrel), hogy tank SB event-en, hoztam egy Stukát, vagy BF-et, próbáltam bombázni, persze sikerélményem is volt, mert gépet is lőttem le párat, de azért mindig rá kellett repülnöm az üldözöttre, hogy meggyőződjek arról, jó célpontot szemeltem e ki. Szerencsére, a gépek ismerete (ami azért nem túl nagy), és az érzékemnek hála, sose lőttem le német gépet.Bezzeg kugelblitz-et soroztam már meg Stukával véletlenül
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #9229 üzenetére
Kamu az egész event, minden géppel számolta a killeket és minden géppel számolta a földi killeket is.
Példa: Peshka lövészével felégettem, majd kinyírtam egy I-16 patkányt, számolta a killt, illetve az I-16 bombáival kidobott földi célpontokat is számolta, legalábbis nekem. -
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #9215 üzenetére
Vicces egyébként ez a kill gyűjtés. Feldughatom magamnak az 5 kill assist-ot csatánként. Komolyan mondom lassan ott tartok, hogy én is kilövöm a saját csapattársam. Rádióban kijelölöm a célom, erre gyújtás vagy tail controll után még valaki odamegy és darabokra lövi 50 méterre a földtől. Még egy ilyen és szétlövöm a saját csapattársam is.
-
Colos1
őstag
válasz
D.Orion #9149 üzenetére
Igen, erre gondoltam, ez így valóban érthetőbb
Amivel lehet őket vádolni, az az, hogy sok repülőnél nem a valós, hanem a papír alapú teljesítményt modellezték le. Ez YAK -ok és La -k esetében azért kínos, mert mivel nem volt elég alumínium, gyakorlatilag fából ácsolták őket össze. És egy részük annyira szar lett, hogy sok esetben fel sem tudtak vele szállni. Meg volt olyan, ami jobbra sikerült, de ez volt a ritkább. Amikor a 80-as évek végén a Yakokat elkezdték után gyártani, már rendes anyagokból csinálták - licencelt amerikai motorral, mert az is szar volt -, és mindenki meg volt döbbenve, hogy mit tud. Na, a WT -ben ezek az utángyártott YAK -ok vannak
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9137 üzenetére
Az is igaz, hogy nem mind1, hová dobod a tankon. Mondjuk ez zuhanóbobázóval (Ju, Pe széria pl.), viszonylag könnyű, mert ahol a célkereszt általában oda is megy. De a vicc tényleg az, hogy visszajátszásban megnézed, csapódik a 250kg a tank mellett max 5-10 méterre, és még hit sincs. Nálam az armored car-ok vitték eddig a prímet,
Amúgy megfigyeltem az 50kg bombák szórásánál is, hogy van hogy szemből is kiviszi a medium tankot (vagy csak szerencsém volt, és a motortérre esett???)
A pillboxok tényleg viccesek, néha a 20mm is bemegy a lyukon és robbantja, de a bombától b*szik szétesni ha kicsit mellédobod.Tegnap este viszont volt egy nagyon jó köröm, Two Towns pályán beszorult a sebesen rohanó light konvoj a házak közé, 1 dobásra 16 kill
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9119 üzenetére
RAF fighter-hez csak az AB játszik ha hatékony akarsz lenni, a T2-es Ruszki dolog bőven jó hozzá, elég jól lehet haladni. Én párhuzamosan csinálom most a RAF bomber-t is, van egy német lineup-om (amivel gold-ozni is szoktunk), 3 fighter, 1 heavy, 3 bomber felállással.
He-111 H-6. Nem rossz gép, de egy Ju-88-at még mindig többre tartok, ha ügyes vagy lassabb vadászok megkínlódnak vele míg beérnek zuhanásban, bombateher meg kb. ugyanaz. Arról nem beszélve hogy a 2 hátsó lövésszel szinte mindig szerzek killt. Az egyik 13mm-es, talán azért
munnergep:
Igen, valahogy én is így érzek a yak-ok láttán, annyira skill-less gépek, a hülye is tud velük pufogtatni, ráadásul pofátlanul jól másznak, és idegesítően jól fordulnak. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #9000 üzenetére
Mondok egy konkrét példát. Bemész RB-ben egy Ju 88-assal, ledobod a bombaterhed egy bázisra, és van akkora mákod, hogy haza tudj menni, landolni és újratölteni. Teszem azt, most úgy gondolod, hogy más bombateher kéne, mert más célpontokra mész, akkor a menet a következő:
-megvárod, amíg újratöltik a lőszereket/megszerelnek/megtankolnak
-miután a játék visszaállította a géped a kifutó végére, hogy eredj felszállni, akkor szépen három másodpercig nyomva tartod a J-t, változtatsz bombaterhet és amit akarsz, majd megnyomod megint, hogy to battle.Amire figyelni kell, az az, hogy a SZERELÉS/ÚJRATÖLTÉS után nyomd a J-s dolgot.
Eddig tuti működött ez a dolog, sokan vissza is éltek vele, azóta nem hinném, hogy változtattak volna rajta. -
Micsurin
nagyúr
válasz
D.Orion #8940 üzenetére
Nekem volt , hogy csak a "vázat" sikerült eltrafálnom és bevágta rá a critet.
@donmackó: Fogadunk , hogy egyből is megtudom oldani ? És még csak frizsider katapult sem kell ?minden csak célzó víz kérdése.
@RG4L: Arról lehetne jokat tudna bárki mesélni
YAK3P pl még lángolva is haza lehet vinni
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #8927 üzenetére
"Te aztán jól félreolvastál mindent!" Ne túlozzunk pls.
Akkor angolozzunk egy kicsit:1. "Individual stages must be completed on the same type of vehicle, e.g. aircraft or tank - but you can complete following stages on different vehicles (e.g. Stage I with tanks, Stage II with aircraft etc.)."
Tehát, az egyes fokozatokat egyforma járművel kell befejezni, DE a következő szint befejezhető a másikkal is. (pl az első repülőkkel, a második tankokkal). Ugyanúgy hozzáadja a killek számát az előző szintből, de teljesen mind1, hogy szintenként váltasz e járművet. Ezt meg te nézted be. Nincs több hozzáfűzni valóm.
2 még ide kapcsolódik: "You can receive the prize for completing each individual stage only once (e.g. by completing Stage I on aircraft, completing it also on tanks will yield no additional reward)"
Minden szint után megkapod az érte járó jutalmat, de csak egyszer, tehát hiába állsz neki repcsivel és tankkal is szerezni X darab killt. (De gondolom ez eddig is egyértelmű volt)3. Stage 5 (ugye ez a érdekes inkább):
"Stage IV: 150 / 75 / 30 player kills on air vehicles OR 150 / 75 / 75 player kills on ground vehicles"
"Get either the CAC Boomerang Mk. I or the CAC Boomerang Mk. II
Igen a 150 kill után dob egy gépet randomra a kettő közül (nem választható), ezt nem olvastam el figyelmesen, Uram Bocsá'...És van még egy csavar, ha már esetleg meg lenne mind2:
"- OR, if you already own both Boomerangs -"
"Get one 'Crocodile Trophy' with the following items:
300% Silver Lions Booster (2 games) or 300% Research Points Booster (2 games)
Golden Battles Wager"Ezt szerintem nem kell magyarázni. (csak azért írtam ezeket le, hogy tiszta legyen, én hogyan értem amit leírtak)
A hsz.-ed másik oldala:
Én úgy gondolom eddig elég segítőkész voltam mindenkivel, még akkor is ha valamilyen magyarázatba hiba csúszott. Nem tudom,mivel érdemeltem ki az arrogáns, kioktató hsz.-edet, elnézést hogy nem értettem a "poénodat" pár hsz.-el lentebb, a jövőben akár ignorálhatjuk is az egymásnak irányzott kommentelést ha te is így gondolod.
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #8922 üzenetére
Elég acsinként valamelyik gépparkot abálnod. Tehát az első feladat vagy 10 repcsi vagy 10 tank. Másodiknál 40 ez vagy 40 az, és így tovább.
A 150 kill után pedig választhatsz hogy vagy az Mk1 vagy az Mk2-es Boomerang-ot választod, de a másikat féláron megveheted egy kuponnal ami 3 napig lesz aktív aktiválás után pedig 1napig. Tehát addig veheted meg kedvezményesen a másik gépet. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #8802 üzenetére
Vadászbombázók és attackerek viszik a pálmát AB-ben, ha mindenképpen nyerni akarsz, ebben pedig az amcsik a legjobbak.
P-47, P-51, PBJ, B-25, F6F, F4U...
(#8801) PAtr0n: kapta az ívet a Me 410 XD
Illetve mi még azért voltunk sikeresek tegnap, mert rohadt nagy árkád huszárok vagyunk
Még mindig előttem a kép, hogy bespawnolunk egyszerre, én PBJ-vel, te Do 217 N-el és megyünk előre mint két kamion, aki elén kerül azt daráljuk -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #8802 üzenetére
Nem lehet csak bombázásra alapozni, mivel csak AB csatákat megyünk, így van benne bőven domination is. A legjobb taktika az, ha minimum 5, de inkább 6 gépet viszel, nálam a felállás: 2 vadász, 2 Heavy Fighter/attacker, 2 bombázó jó nagy bombateherrel. Ja és max 4.3-mas BR környékén (Tier 3) pakolunk be gépeket, ez már bevált.
És még így se biztos hogy hozzuk a meccset, tegnap nagyon jól összedolgoztunk, ezért lehettünk ilyen sikeresek. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #8396 üzenetére
True story.
Sajnos nem tudok többet hozzáfűzni. Tudom javasolni minden itteni fórumtagnak, hogy ezeket a "Wager" fosokat hagyják meg, várjunk még vele, hogy értelmes leírás és teljesíthetőség legyen hozzá. Lejárati idő nincsen rajta, szóval elvileg ez megmarad, és halmozható. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #8394 üzenetére
Szerintem ez valahogy úgy működik, hogy ha kaptál egy olyat, hogy ki kell nyírnod 5 játékost egy meccsen, akkor ha három egymásutáni meccsen sem sikerült ezt teljesítened, akkor vége az egésznek, azaz nem tudsz a következő "szintre" lépni.
Értelmetlen, semmit nem magyarázó leírása van ezeknek, nem egyértelmű. Legalább kértek volna fel akárkit, aki anyanyelvén beszéli az angolt, hogy készítesen egy korrekt leírást hozzá.
Én pl. olyanokat nyitottam a ládában, hogy Thunderer/Antimech wager + Wingman/On Hand wager. Most kereshetem elő, hogy ezek az achievmentek egyáltalán mit takarnak. Bonyolult ez az egész, nem is fogom aktiválni őket, majd csak ha lesz 30 különböző ilyen szarom, aztán az egyik majdcsak bejön... ahogy látom, ezeken nincsen úgymond "lejárati idő", mint a boostereken.
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #8384 üzenetére
Ez valami ultra nagy bugos valami. Se ez a destroy se a mission marker nem számol semmit. Mind a kettőre kiírta, hogy ended aztán ennyi. Incomplete... Sehol nincs leírva, hogy hány csata alatt kell összeszedni a követelményeket. A 10 mission marker 3 csata után eltűnt incomplete státusszal. Ez ami a lófütty?
Komolyan mondom szánalmasan amatőr ez a Gaijin.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy mégis miket kellett volna csinálni. Egy maradt, gondolom ebből ki lehet találni, hogy a többi milyen volt. Itt Best Squad kell, 10db. Eddig oké, de mégis mennyi csatából? Mert az eddigiek is csak úgy eltűntek pár csata után és akkor sem számolt semmit mikor egy csatában elértem a megfelelő eredményt. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #8389 üzenetére
Öhm. Ott a legalján írja, hogy "All player's crew slots: III-IV rank"
Biztos nem hagytál bennt, teljesen véletlenül valamelyik slotba tier 1-2 vagy 5-ös szintű repcsit/tankot?szerk: most látom a screenshotodon, hogy a Stuka, ami be van téve neked egy slotba, az tier 2-es. Cseréld le, és próbáld meg így!
-
-
Francia91
veterán
válasz
D.Orion #8108 üzenetére
Ilyenkor mar kedvem sincs emelkedni, tudom, hogy majdnem minden ellenseg felettem lesz. Inkabb lent maradok, es lelovom a tankpucolokat. Amugy jo ez a 12,7-es M2-es Browning. Medium tankokat szoktam a Spitfire Mk XVI-vel kiszedegetni, a csapattarsak meg kerdezik, hogy Spitfire-el hogy a francba szedem a tankokat
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #8015 üzenetére
Az oké, de akkor legyen csak 1-2 repülőjük ennyire titán, ne az összes.
Ezért se szeretek oroszokkal játszani, mert egyszerűen egy csalónak érzem magam velük. Kiherélt DM és FM-jük van. Persze, hogy nem lesz tökéletes, mivel olyan ember sem létezik. Csak a látványos hibákat kéne kiküszöbölni, vagy inkább nem szándékosan beletenni. -
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #7979 üzenetére
Igen, érthető a dolog, és főleg akkor fájó a bele ölt pénz, amikor az ember megunja az egészet, vagy akkor ha pár év múlva lehúzza a rolót a játékfejlesztő, érdeklődés hiányában. Mondjuk a WT-t szerintem ez nem fenyegeti, sok repcsi van még amit a játékba tehetnek, a tankokról nem is beszélve, és akkor a hajókat még meg sem említettem. Ez a játék még 5 évig biztos szórakozás.
Szerintem amúgy teljesen rendben van ha az ember havi 3-4ezret mondjuk prémimum tagságra költ, másra én se nagyon szoktam, vagy most abból a 10k goldenből amit te is vettél, megvesz 1-2 ócsóbb prém repcsit, vagy sima prémet vált belőle 1-2 hónapra.
Ha belegondolunk azt a pár ezrest mennyi más baromságra el lehet szórni havi szinten, legyen az cigi, pia, vagy egyéb olyan szenvedély, amitől kicsit is jól érzed magad. Mi a közös ezekben a dolgokban, tehát a WT-ben is? Mindegyikkel jobban érzed magad tudat alatt, vagy akár fölötte is. Innentől kezdve mind1 melyikre költesz. Amit te írsz az oké, mert ha értelmes és nem gyorsan múlandó dologra költöd inkább ezt a pénzt, azt teljesen normális. -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #7907 üzenetére
Kérlek, ne írj több hülyeséget. Fórumon nagyon faszán kiszámolhatta valaki, na de mi alapján? Látta a programkódot? Akkor, ha már ott volt, pár flight modellt is frissíthetett volna illetve kijavíthatott volna pár hibát.
Ha valamelyik Gaijin developer mondja, akkor elhiszem, másnak nem. Csak olvasni kéne:You should complete all the tasks - after that you will receive your vehicle immediately.
After completing any listed task you will have a small chance to get one of these vehicles instantly.Szóval PAtr0n, a helyes válasz a kérdésedre: ha megcsinálod mind a 19-et például az I-301-hez, akkor a 19. teljesítése után azonnal a hangárodban lesz az I-301. A 18. megcsinálása után még sorsolni fog. Ugyanez igaz az M8A1-re.
-
D.Orion
veterán
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #7634 üzenetére
Ma délelőtt utánnanéztem, és egyik fórumon olvastam ugyanezt, egy srác kiderítette és rájött, hogy ez a frissítés volt a hibás. Már-már elvesztem a windows frissítések listájában, amikor úgy döntöttem újratelepítem a win7-et. Elsőnek az intel hd-t telepítettem, aztán pedig azonnal az AMD Omegát, és azóta pöpecül megy. A játékot még csak félig patcheltem fel, nem volt szerencsém az új driverrel használni még.
Azért köszi a "törődést" XD
-
Micsurin
nagyúr
-
Colos1
őstag
válasz
D.Orion #6973 üzenetére
Biztos, hogy nem reptéren szállt le? Aztán javítás után elbújt? Csak mert ezt a hibát már régen javították, SB -ben nagy szokás volt, hogy az utolsó leszállt valahova a reptéren kívül, és ott várakozott. Amúgy lehet jelenteni a játékost "passzív játék" miatt, bár nem tudom, hogy ennek a jelentgetésnek van-e értelme...
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #6875 üzenetére
Nekem meg az a bajom, hogy ha már idejössz, ne írj baromságot.
Dear friends, here in War Thunder we celebrate our 2 years anniversary and we’d like to thank you for your personal input in the development of our favorite game. Just log-in to War Thunder, complete an easy task and get one of the unique planes for free! You are guaranteed to get an aircraft that you hadn’t before.
"[...] get one of the unique planes for free"
Egy szóval se írta senki, hogy prémium gépet fogsz kapni.Van egy zsák amiben vannak piros, kék, zöld, fekete és fehér színű labdák, mondjuk mindegyikből 10-10 darab. Azt mondják neked, hogy csukott szemmel nyúlj be a zsákba és vegyél ki 5 darabot. Lehet, hogy mind az 5 kék lesz.
-
Micsurin
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged