- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Két hét szünet után tegnap este megpróbáltam RB-t, és lőttem két killt, két földi egységet...majd amikor a harmadikra rárepültem nem húztam fel időben...
Továbbá sikerült leráznom olyan ellenfelet aki mögém repült és rám lőtt, de nem tudott úgy emelkedni és gyorsulni ahogy én,így leráztam majd egy forduló után lelőttem.
Bár veszítettünk itt ki is léptem, a csúcson kell abba hagyni.
-
donmackó
addikt
Nekem a He-111 H6-tal volt 7 felszállás a rekordom. Végig a jött velem a Dornier kísért oda-vissza. Vannak meccsek amik nagyon izgalmasak. Másik kedvencem amikor Spaviero-val mentem és egy Junkers-87-tel egymást fedezgettük szicilián. Angliát meg rühellem, ott ha ledobtam a bombát, biztos hogy nem élem túl mert az elfoglalt A pont olyan közel van az ellenfélhez hogy ha sikerül is leszállni kilőnek mire feltölt a gép.
-
donmackó
addikt
Ezt a véleményt én is osztom. Én legtöbbször bombázóval megyek (99.99%), és igen van olyan pálya ahol 6-7-szer kell fel/leszállni a megfelelő mennyiségű bombateherért. Már amikor túlélem az első vadász hullámot. Géptől függ hogy mik az esélyeid. Nekem is vannak gépek amikkel siker sokat aratnom, de van amivel az istenért sem bírok meg barátkozni (pl.: Dornier széria).
-
m3tr0
őstag
Árkád módban,válasszál ügyesen célpontot...
Amikor 6-7 gép köröz általában alattad és 3 lő egyet, vagy éppen feletted...és mire elhatározod magad valamelyik kilő a 3,14csába 2 km-ről.Jaaa,hogy te csak Rb-t tolsz, hát jó neked, de nekem az RB még annyira sem okoz örömöt mint az árkád.
Repülök 10 percet, a második perctől félgázon finoman mert a motor már 220 fokon izzik.
Van aki már 3 killt szerzett én meg még ellenséget sem látok...aztán jééé egy ellen...ez az felette vagyok vagy oldalról rá tudok repülni...ez az távolság jó, nem is vett észre...vagy direkt úgy csinál...lőni kezdek, szépen,sorozatban megszakításokkal nagyon jó, 2 hit, manőverezni kezd...fordulok utána, a motor már majdnem cseppfolyós...a flapset elhagytam mert 321 km/h -ra gyorsítottam...nem baj, fordulok....illetve for....dul...tam...csak a pilóta elájul mert nem bírja a G-t, magához tér...remek, hol az ellen, ááá ott van...gyerünk fel oda hozzá...jah...háttőőő, az meg hogyan repült fel oda...na mind1 hagyjuk keressünk mást...valaki lő rám...bassza meg..hát de honnan,nem is látom...bammm....gép kettészakad.Valahol a két mód között érezném játszhatónak a játékot.
De már nem merek írni semmit.A fent leírt szituáció csak egy a sok millió közül amit átéltem.
Bármelyik módban, bármelyik géppel abszolválni tudom a leírtakat.
És akkor még nem említettem a csapattársam kezdés után a második másodpercben (nem tudom mivel) de szétrobbantott.
Továbbá a szemből belémtunkoló motort leállító lövést leadó, de air collision-t okozó emberekről, akik az ütközés után tovább repülnek...én meg lezuhanok. -
m3tr0
őstag
Jóvan akkor.
"Ne haragudj, de már millió meg egyszer olvastam a Tiedhez hasonló hozzászólást..." akkor másnak is vannak bajai vele. Nincs dühöngő külön,így ide írtam. Nem tetszik, átgörgeted.Francia91: hányszor? Őszintén. Mert az alapján amiket linkelsz ide képeket,nem úgy tűnik,hogy aláznának.
De látom merre megy a dolog,úgyhogy befejezem a hozzászólás írást.
-
Francia91
veterán
Tankos rész számomra teljesen ismeretlen, nem is kívánok belekezdeni
De egyre jobban eltávolodok a WT-től én is.... Mikor egymás után 8 bukó meccsem van, mert full jet csapat az ellenség....
És mit anytime is írt, hogy pl ott a Yak-3(O)P, ami bármilyen helyzetbel bárhol leszed, egy kib*szott Spitfire LF Mk. IX-szel sem tudom lefordulni landing flaps-szal
egyedül a Tempest-ekket tudok meglógni előlük a sebességelőny miatt... Ráadásul úgy emelkedik, ahogy el sem lehet képzelni...
Nah jah, Yak-9-ből pedig még kevés van, kell még egy garabollyal
A japánokat szeretném húzni, de sajnos minden meccs után egyre jobban és jobban elmegy tőlük a kedvem, pedig már az N1K fele ki van fejlesztve... De mikor egyetlen 12,7 mm-es találattól leég az egész géped, a Te 20 mm-esednél pedig egy brit 7,7 mm-es jobban sebez, az beteszi a kaput nálam.... Egy (EGYETLEN) találatot kapok valamelyik jenki bombázó lövészétől, lángra kap a gép, és égek szarrá.... És ez minden esetben, válogatás nélkül (Legalább a Fóka és a Messer benyel pár töltény sérülések árán, de nem égek szarrá!) Én meg pumpálom bele a 20 és 30 mm-est, és csak füstöl, repül tovább, mint aki jól végezte dolgát... -
CHaooSS
őstag
Ha nem borzalmas akkor mi?
Most őszintén annak mi értelme, hogy összedobjuk a 6.7es tankokat a nagyokkal? németeknél csak Leo ami képes normálisan átütni az oroszokat a Maus meg JT nehezen.. de úgy is közelről.
persze kicsiknél van APCR amivel belehet belőni őket, de azt ki is kell fejleszteni..
Így is nagyon szar a WR a németeknél, de ezek után még rosszabb lesz. jön egy négy fős T10m szakasz és ott vége az egésznek. Most az nagyon megnyugtató, hogy valahol van 1-2 Maus meg Leo..Régen még jó volt a Maus mert lehetett használni a páncélt.. 1200 killt is össze szedtem vele mert azért szépen lehetett használni, de aztán jöttek az új lőszerek meg tankok és onnantól vége volt.
5.7 meg 6.7 volt amiben tényleg jól lehetett játszani a németekkel, de most, hogy összedob így vége. -
CHaooSS
őstag
Persze fejlődött a játék , de rossz értelemben is, damage modelt megnézed tankoknál valami borzalom, az RB nem olyan mint régen volt..
De amióta újra elkezdtem repülőkkel játszani azért ott is tapasztaltam pár dolgot, az, hogy 30 milissel csak hitelek.. látom, hogy ott pattognak le a gépről azért az durva -
-
Találtgyerek
veterán
Más nemzetnél is vannak használhatatlan gépek.HA jönnek új gépek,gondolom majd módosítják a BR-t a régebbi gépeknél.Minden nemzetnél sok gép hiányzik.La9-el elég sokat megyek N1K2 ellen,F7F-hez nem tudok hozzá szólni,kerülöm az amerikai,brit ágat.Ez sem véletlen.Egyre kevesebben játsszák az amcsi,britet.
Briteknél nagyon sok jó gép van,de az amcsi,brit csapat 90%-a teljesen használhatatlan. -
munnergep
senior tag
Igen, 1.4-re gondoltam.
Viszont a tankokat kifelejtettemOtt jogos a 0.7. A tankos rb csaták nálam abban merültek ki, hogy kiálltam a shermannal a mező közepére és szép komótosan kiszedtem a maradék német ellenfeleket, német tankban ülve egyből kilőnek, az oroszokkal meg bármit meg lehet nyerni. (De ez az én tapasztalatom és annyira nem merültem bele.)
Repülőknél engem annyira nem zavar a nagy br különbség. Mert nem a mértékkel van gond, hanem az eleve rosszul belőtt br-rel. Lásd J2M5
-
Francia91
veterán
Neha nekiulok japanokkal jatszani (Zero, Ki-84), mert megjon a kedvem hozza, de par meccs 1 honapra elviszi a kedvemet a japan agtol... Szo szerint el vannak lehetetlenitve... A Ki-84 Hei sem 6,3-as BR-t erdemelne szerintem, na meg a Zerok sem azt, amin vannak... A fegyverek gyengek, a 3 db Ki-84 pedig tenyleg majdnem egyforna a fegyverzetet leszamitva (nem mintha a 30 mm-es olyan sokat erne....)
-
fi:zi'k
nagyúr
Vkinek van kedve egy kezdővel tankolnia?
Mondjuk talán már nem vagyok annyira kezdő, ha sorozatban jönnek az első helyek.
Tegnap is kihalt az egész csapatom, aztán még +5 tankot magammal vittem a végére, így lett 7 összesen. Bár azt nem értem, hogy egyik-másik amerikai tank hogy bír ki 5-6 lövést is Panzer IV E-től, míg a többségnek elég 1-2. Azt hittem már soha nem fogom kilőni.Ja, Pradata néven vagyok.
-
-
anytime
őstag
, most mar en is ertem 😆
OK, akkor figyelem az eventeket.
Ma a Zsuk-al kimentettem egy IL2-t (a srac irta, hogy gebasz van 7km- re voltam, kitartott, lekaptam az angilust es MEGKOSZONTE!!!) es utana leszedtem meg 32 ground unitot. Valahol az egben korozott az utolso enemy, rajta 3 orosz cimbi, en meg funyiroztam. Jo kis game volt -
munnergep
senior tag
Felhúzta magát azon, hogy miközben ment a repterük felé és nem volt tölténye, akkor lőttem ki.
Mondjuk az egy érdekes meccs volt. Ki43-iii oroszok ellen, emelkedés, kimentem cigizni, kint ragadtam, mire visszajöttem, már 8K magasan voltam. 4 ellenfél, 2 saját, a csapatom szidott mint a bokrot (jogosan).
Az ellen reptere felett voltam, le 3k magasra, ott senki, tovább a saját bázis felé, mert még üzemanyagom is legkisebbre állítottam
Útközben jött WTHU-s gyerek, gyorsan leszedtem, aztán jött egy yak, azt is leszedtem, utána jött a la-xx, azt is leszedtem, maradt egy yakp3, ő nagy sebességgel jött, úgyhogy játszogatni kellett vele, de közben kifogyott az üzemanyag. Bevállaltam egy headont, már az első találata pilot knock out volt. Megjött az utolsó emberünk, ő meg őt szedte le. Jó kis meccs volt, csak közben jött megállás nélkül a férgezés meg mocskolódás.Imádtam, ahogy hullottak az orosz gépek és 1 vs. 1-ben simán lehetett velük szórakozni. Lehet, hogy legközelebb is ez lesz, hogy az elején felmegyek az űrbe.
Ráadásul nem tudom mi volt tegnap, de vagy 10 nyert meccs egymás után a japókkal, általában pont fordítva szokott lenni. -
munnergep
senior tag
Ha fordul az ellenfél és "feszül" a szárnya, legyen az yak vagy akármi akkor szaggatnak, de ha valami ami egyenes vonalban repül, abba 4x annyi kell. Viszont nem szikrázik, 90%-ban van hit egy jó lövésnél.
(kivéve B25, arra rá sem repülök.)Másik: WTHU.Ronin04 - ha olvasod ezt a fórumot, akkor itt is leírhatnád, hogy miért vagyok féreg és sz@rdarab, stb.
-
munnergep
senior tag
Én még az elején Franciával mentem sokat, tanultam tőle rendesen, meg persze tőletek is, csak mi keveset mentünk együtt. Aztán sajna annyira összevissza lett a melóm, hogy csak lehetetlen időpontokban tudtam játszani.
Most már sima 8 órás melóm van, esténként szerintem tudok csatlakozni, ha lesz valami.
Játszani most már talán megtanultam, néha még belemegyek felesleges headonba ruszkik ellen, de erről is leszokóban vagyok
(kivéve fw a5u a podokkal, mert az mindent darál)
(Meg rá kellene szoknom a csapatjátékra...) -
fi:zi'k
nagyúr
Volt pár hibakódos ablak aminél felajánlotta hogy küldhetek ticketet. Ezt meg is tettem. De nem mindig dobott ilyet.
Igazából azt furcsállom, hogy volt egy átmenet az egészben: működik, problémásan működik, kvázi nem működik.(#9596) PAtr0n
Asztaliról játszok, ami bár nem egy erőgép, de elvileg elég hozzá, mivel alapból high beállításokat javasolt.
(C2D E6600, HD7770, 4 GB) -
BoB
veterán
A problémám az, hogy minden meccsben ugyanaz történik:
Elindul a meccs, emelkedek amennyire tudok, meglátom az ellent akik sokkal magasabban vannak mint én, azok is engem, majd rámrepülnek én meg akárhogy akármerre megyek leszednekAkkor tudok leszedni valamit, ha éppen engem nem néz ki senki magának.
-
Francia91
veterán
Nekem Mobility Radeon HD3650-esem van, pár évvel öregebb, mint a Tiéd, mégis vígan elviszi a WT-t
-
PAtr0n
addikt
Milyen VGA-ról is van szó? Amúgy szívatott már meg engem is a lapos (bár nekem erős közép kategóriás), hogy valamiért ledobta a performance módot, nem vettem észre, és anyáztam egy ideig, hogy miért fut ilyen szarul a játék. Aztán láttam meg, hogy kiegyensúlyozott módba tette, ott meg nem enged max GPU erőt defaultban. Na azóta abban a módban is maxra van húzva a CPU és GPU használat.
Amúgy jutottál valamire?
-
PAtr0n
addikt
Laposról nyomod? Ha igen, akkor valamiért nem performance módban megy a lapos, így a GPU-tól is el van véve kraft. Meg kéne nézni MSI Afterburnerrel vagy Aida-val pl., hogy WT közben mekkora a GPU terhelés.
Amúgy én már vagyok, csak fürdök gyorsan, Francia-t még nem látom fent. -
PAtr0n
addikt
Persze, igazad van, lehetne ezt mással is csináltatni. De a maga nemében számomra szórakoztató, és amin nevetek az már jó dolog.
Akiket felsoroltál a vége felé, normáisabb játékosok az tény, Entak, Baron stb... nem kell őket bemutatni, árkád huszárok, amit ők csinálnak 1-1 újabb update után, nem rendes bemutató, csak sima gameplay oszt jóvan, az is 99%-ban AB.
Szóval lehet vitatkozni a dolgon miből jó videót csinálni, de egy ilyen játéknál amiben az emberek 90% AB-t jön játszani, ne csodálkozzunk, hogy mire van igény.Szerk:
Apropó, holnap vagy szombaton Gold-ozunk végre?Volfram42:
Welcome to Gaijin world. Az orosz szerverek keresését már kilőttem, katasztrófa volt, hogy a csapatok 80%-a KaYak volt. EU-n meg US szerveren egy fokkal jobb a helyzet. -
Francia91
veterán
Teljesitmeny teruleten ugy kb 3/4 reszig van fejlesztve, de az emelkedese lehetne jobb is, bar azert nem olyan rossz igy sem
. De a Fokak es Messerek felem kerulnek rendszerint, ha az Mk 22-essel megyek. Az LF. Mk IX nagyon pengen emelkedik, es remekul fordul, ezert szeretem annyira, na meg teljesen felfejlesztett. Most pedig, hogy a Browning 7,7 mm-es MG-n erositettek, mar hasznalhatobb masina is lett. Viszont B-17 es B-29, es az orosz gepek ellen gyenge a fegyverzet, oda mar az Mk 22-es valo. Az Mk IX -en az a 240 db 20 mm-es gyorsan elfogy sajnos. Mostanaban rendszerint az USA elleni palyara ad be, ha britekkel megyek, ezert inkabb a bombazokra megyek. A het elejen volt egy meccs, mikor a teljes ellenseges csapat B-29-bol es B-17-bol allt... Remek volt
-
Francia91
veterán
Nekem a múlt héten volt Spitfire Mk 22-essel, hogy az USA elleni pályán voltam, az összes killt elszedték előlem majdnem. Már abban a tudatban repülgettem, hogy ennyi, egy szar meccs, aztán az ölembe hullott 3 kill, egy F7F-1, P-51 és egy B-17-es. egyedül én voltam arra, mindenki más 15-17 km-re volt, én meg bejátszottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged