- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
H3XHUN
tag
Az elég, gáz, hogy a MBT-70 is rossz. Pedig elég dizájnos tank. Csak undorító módon betették elé az XM-803 az óriási gyenge ponttal az elején. Szerintem hagyom az amerikait semmi tank nincs amivel lehetne húzni. Rank 6-ban is mik vannak elöl? T95E1? T54E1 elég drága... A semmit nem érő M60 variánsok. M551 gagyi, ammo, hosszú újratöltés.
Orosz oldalon melyik Rank 6-os tankot javasoljátok? Van egy jó pár. Elkezdtem a BMP felé haladni mert az IS4-et nem akarom megvenni. A raktás "tankok" felé is eltudok indulni. IT-1, Shtrum.
Más kérdés, helikoptert mennyire van értelme venni?
-
Kinek mi. Merkava MK3D-Merkava MK2-M1 Abrams-M247-AGS-Mk1 merkava kombóval. Ruszki tankokat darálni lehet, ha tudod hova kell lőni. Ruszkikkal meg pont emiatt szívok, vagy alsó lemez és torony ledob, vagy a front kellős közepén basznak át leok, abramsek és társai..
T80UM2 és T72M2 Moderna amivel folyton kikapok
-
-
Francia91
veterán
Top tiert már hanyagolom, pont a prémium csillagromboló helikopterek miatt... Bespawnolsz a meccs elején, a Ka-50 meg azonnal spawnolhat állig felfegyverkezve, 7-8 km-ről osztja a killeket, hogy még légvédelmivel sem legyen esélyed ellene.... Az első 3-4 percben már van 10-12 killje.... Esélyegyenlőségből jeles a Gaijin....
-
csongi
veterán
Az elavult VGA opcio, sztem dx8 szint lehet.A teteje meg 10. talan 10.1.
Talaj VS levego sebesseg.
Levegobol nezve abnormalis mozgasu jarmuvek. A Vram soprplassal a tereptargyak eltunnek, a jarmu mozog, aberalt mozgas latszik.
Sikterepen halad, akkor legjobb esetben is mar csak nagyon kozeli allpotba lesz a mozgasa kiszamithato, es szinkronba a kornyezetevel.
Foldrol a levego iranyaba jobb a helyzet.Vram sporolassal is rontanak az egeszen. 8Giga kozelebe sem ernek. Ha fullon kihasznalod a jatekbol a vramot, akkor is szivni fogsz, mert az elavult VGA beallitassal jatszonal, a kormyezet fele sem kerul a kepernyore.
Ez egy gyaszos dolog.Lovesek balisztikai szamolasa is harmatosan gyenge. Igaz a BF sorozathoz kepest sokkal jobb. :).
Vannak hangok amiket eltalanak, de a kovetkezo modositasnal elcseszik, es forditva.
Mintha folyamatosan akrnak maguknak munkat biztositani. :).De a lezuhant repulo hangja tovabbra is ott marad a jatek vegeig.
Tenyleg ennyire nehez javitani? :). Most mar legalabb 1 eve.
-
csongi
veterán
Bahhatjuk a CPU frame elokisziteset, ha a gyenge API tamogatas is a szuk keresztmetszet.
Ha ez jo motor, akkor...
Egy bughalmaz. Keptelen, helyesen kovetni egy jarmu mozagasat, ha azt a levegobol nezed.
De boven van hiba a jarmuvek megrajzolasaval valos idoben. A tereptargyak eltunnek zoom nelkul. Majd megjelnnek. De a jarmu mogotte nem tunik el. Ehhez tarsul a gyatra szerverek.
Ha akkora kiraly motor lenne, vasarlok sora akarna megvenni.
Meg senkinek nem sikerult dx 7tol dx12ig futtani egy szerveren. Sztem nekik sem. Kb dx9 vagy 10 lehet a plafon most.Video visszajatszas:
Kopedek modon magyarazzak az idobeni keseseket. Semmire nem jo takolmanyt.A legutolso thundershowban, tokeletesen latszanak a jatek motor gyengesegei. Amit vastagon jutalmaznak mert viccesnek talaljak. Eleg szanalmas. :).
Amikor egy Szalma bala pattog a jarmu elott mint egy gumilabda, es egy szalagkorlat megakaszt egy 40 tonnas jarmuvet.. Es ezt keptelnek kijavitani..Erossen messze van a kibaszott jo szinttol.
A jarmuvek tulajdonsagainak nevetsegsen semmi kozuk az adat tablaba szereplo adatokhoz.
A hangokkal szenvednek. Sosem lesz jo.
Sebessegek nem a jarmuvek valos sebessege.
Ez leginkabb legi csataban lehet tapasztalni.
Kornyezethez viszonyitja a sebessegeket.
Szamtalanszor megneztuk, hogy a lasabb gyorsabb tud lenni.Fizetos kozonseg nyavajgasa szerint modositanak jarmuveket.
Egyes jarmuvek tores modelljei vicc kategoria, sosem javitottak rajta. Sosem fognak.
Kinlodnak a loszerek modellezesevel.
Fogalmuk sincs hogyan oldajak meg azok atuto keppesseguket. A legutobbi fejlesztes is csak maszatolas volt.A jarmuvek technikai parametereinek 90% legbol kapott.
A pancelatutes elemzes mar regen viccesen xart sem er.
Pancel modellek, csak fikciok, amik vagy mukodnek vagy nem. De leginkabb nem.A hitreg pontatlan, es beragad.
Egy harckocsi csovet nem tudja modelezzni a tereptatgyakhoz, de meglehet rongalni. Vicc.
A haz sarkabol kilogo teglan fennakad egy tank. :D
Soroljam meg?
A beta verzios allapot a megjelenes ota, meg kb a szanalom legallja.
Tudom, nem kell vele jatszani. :).
Csak a repules miatt marad fent a gepen.
Tobb sponzoraciot nem tervezek.
A kevesebb neha jobb lenne. -
Francia91
veterán
Movie preseten megvan tankban a stabil 75 FPS bekapcsolt VSync mellett
A Quadro-n meg azért nem izgultam, mert a WT csak harmadlagos/negyedleges szempont volt, elsősorban a melómhoz kellett az M6600-as Precision (AutoCAD, Inventor és TopSolid modellezés), arra pedig tökéletesen megfelelt
-
Találtgyerek
veterán
Azért P51,La9,La7,Spitfire,Ki84-ekkel is 400-500 killem van gépenként.
Az mondjuk igaz,hogy a favorit a Messer..
Azt hozzá tenném,hogy én akkor is nagy részt csak Bf109-el mentem,amikor még a Spitfire-ek,Yak-ok és az F8F-ek voltak a királyok a játékban.
Közben letöröltem a játékot,mert ha beültem elé,akkor órákig elrepkedtem. Körülbelül fél éve nem játszom vele.
Barátokkal játszok közben BF5-öt. Szerencsére abban is van Messerschmitt. -
pc360
addikt
Jah, nekem is kielégítő jellegű volt a videóáradat róla, a Thunder Show-ban is egyre több a vizes jelenet. Eszembe sem jut, hogy kipróbálnám. Nekem inkább a noob-okból van elegem. Hiába emelkedek a bomberek után, hogy védjem őket, nem bírnak megtenni egy kört, hogy utolérhessem őket. Tök nevetséges az egész.
-
pc360
addikt
Mit olvastam neten?
Nem kajálásról van szó (már ha ilyen troll módon fogalmaztál), hanem alapvetésről. Az ismertebb játékok és a driverek együtt szoktak fejlődni. Az egyik mit sem ér a másik nélkül. Az, hogy a játék, vagy épp az aktuális driver gány, az egy másik kérdés. AMD oldalon pl. semmi ilyesmi probléma nem lépett fel. Ott csak pár régebbi VGA széria nem kezelte jól a textúrákat.
Ha hibára futsz, akkor jön a különböző driver-verziókkal való szórakozás, de az alapfelállást, miszerint a legjobb futást általában friss driverekkel éred el, nem változtatja meg. Ha nem játékgépről van szó, akkor természetesen nem kell foglalkozni a meghajtóprogramokkal, de a programok terén pl. már megint nem áll meg az a kijelentés, hogy "felesleges piszkálni, csak ha muszáj". Sok idióta pl. ezért nem frissíti a Windows-t, vagy a neten kommunikáló programjaikat, ami nagy hiba.
A DX12 bevezetésének hiánya nem érdekesség, rohadt sok munka lenne. Sok egyéb játék se frissíti a motor alapjait, mert baromi nagy rework-öt jelent, amire nem feltétlen van pénz és idő.
-
Találtgyerek
veterán
Közben rájöttem,hogy félreértelmeztem a hozzászólásodat. Nem figyeltem,hogy Simulátor módban van a gond.
Ehhez sajnos nem tudok mit hozzáfűzni,mert csak Realisticban játszom.
Max annyit,hogy tényleg nagyon erős lett a német. BF109-el 1db 20-as ágyúval szét lehet aprítani a bombázókat. Elég néha 10 lőszer hozzá. Régen se volt gyenge a német 20-as,de azért 1db 20-assal okosan kellett a bombázókat megközelíteni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szimulátorozni majd akkor, ha esetleg már van valami alap (de már használható) rudder-funkciós joy. Mondjuk Track IR helyett szerintem egy hat switch is megteszi nézelődni.
Igen, engem is meglep, hogy lényegesen kevesebben játsszák, mint a World of ... -szériát. Nekem sokkal jobban bejön. Mondjuk már ott megvett a cucc, hogy van cockpit. NAAAGY piros pötty. Arról nem is beszélve, hogy számtalan játékmód formájában egyesül benne a szárazföldi- és légi hadviselés. Hamarosan meg itt a vízi rész is.
Á, arra szerintem ne építs. Én sem Steam-en keresztül játszom, hanem a saját launcher-ével; ahogy szerintem sokan mások - szóval biztos, hogy több az, mint 20K, meglehet, nem is kevéssel.
A magam részéről repülős guy vagyok; imádom a témát, főleg a (korai) fighter / interceptor jeteket. Azt viszont aláírom, hogy WoT után felüdülésnek hatott a WT szárazföldi része; valahogy sokkal jobban él, a hit cam pedig nagy ötlet. Szóval tulajdonképpen fless, de ugye a repülők..
Erről eszembe is jutott a Dogfights c. 2 évados dokumentumfilm-sorozat. Ha még nem volt hozzá szerencséd és érted az angolt, nézzed, mert igen jó kis cucc. Talán még egy-két trükköt is lehet belőle tanulni.
Én is amcsikat kezdtem (a P-51D és az F-86F-2 miatt - a Pilatus PC-9 mellett a két kedvenc göpzim), egyelőre még árkádban. Aztán ha már jól megszedtem magam gyakorlattal (meg egy valamire való joy-val), mehet a simulator / realistic.
Egyelőre még csak Rank III-ban vagyok (~2 hete játszogatok, non-premium), még két gépet kell venni és jön a Rank IV. Persze lesz egy kis idő, mert Silver Lion terén nem vagyok eleresztve. Aztán már csak 500 év lövölde és jön az első mérföldkőnek elkönyvelt P-51D. : >
-
pc360
addikt
Ha újrahúzod, akkor engedd neki, hogy az alapértelmezett helyre, az AppData mappába telepítse magát! Ott nem lesz gondja az írási jogokkal a Win 10-nek sem.
Jah, úgyis az a content legynagyobb, úgyhogy tényleg egyszerűbb a teljes újratelepítés kliensestül, mindenestül. Melóhelyről / havertől nem tudod a fájlokat lenyúlni egy pendrive-on? A saját gépeden/neteden elég, ha elkezded a launcher telepítése után a játék installt, hogy létrehozza a fő könyvtárat. Utána kliens kilő, és benépesíted a mappát pendrive-ból, majd a launcher az újraellenőrzéssel jól be is fejezi a procedúrát.
-
pc360
addikt
Egyes régi, már használaton kívüli fájlokat és cache-eket megtart a játék, ezért nagyobb nálad, mint egy friss telepítésnél. Ha be van kapcsolva az automata replay mentés, akkor az is jól meg tud duzzadni. Nálam 100 RB repülés visszajátszása 272 MB.
A ponttal kezdődő és a cache mappák bármikor nyugodtan törölhetők a nemkellő replay-ekkel együtt. Csongival azt is észrevettük, hogy még elavult mapokat is megtart a játék. Azt úgy lehet takarítani, hogy egész egyszerűen likvidálod a levels mappát, és hagyod, hogy a kliens torrent alapon leszipkázza a friss fájlokat, fölöslegek nélkül. Ezt a tisztítási folyamatot a sound mappával is kipróbálhatod. Bajt nem okozol vele, csak hagyni kell lefutni a kliensben az integritás vizsgálatát, és máris pótolja a hiányzó fájlokat friss alapból.
Ha végképp minimalizálni szeretnéd az installt, és jó neted van, akkor egyszerűen zúzd le az egész játékmappa tartalmat, aztán jöhet a kliens futtatása. A konfig fájlt hirtelen nem tudom, hol tárolja, de azt amúgy is érdemes menteni: abból az irányítás beállításánál lehet bal alul BLK fájlt exportálni. Azon kívül csak a grafikai és hangbeállításokat kell lefényképezned, ha fontosak. Más nem tud elveszni.
-
-
-
Argh!
aktív tag
BR 2.7es összeállitásom van, arcadeban várakozóknál csak pár darab tier 1 és 2-3 tier 2 van, tier 3 tól 0 van mindenhol. Most rank 6 vagyok.
Magas szintü accountomnal ugyanabban azidőben sokkal több a várakozó, biztos van newbie rendszer. Csak nem találtam sehol infót róla hogy ez meddig tart. -
Alg
veterán
-
csongi
veterán
-
Francia91
veterán
Nekem az i7-es esetében ki van kapcsolva a Turbo Boost. Bírja, akár 1 óráig is tartja max órajelen, de csak videorendereléskor engedélyezem neki. 50-60 fps megvan medium beállításokkal, ennyivel elégedett vagyok egy laptop esetében. Így amúgyis 70 fok körül tetőzik a procim (i7 2720QM 2,2 GHz 4 mag/8 szál, mobil), a videokártya pedig nem megy 66 fok fölé. 1 óra folyamatos Turbo Boost max órajel (3,0 GHz) után sem emelkedik 85 fok fölé, tehát a hűtés elbírna vele. Egyszer azért megnéztem bekapcsolt Turbo Boost-tal a WT-t, annyit javult csak, hogy a minimum FPS 45 helyett 52 volt nálam. Ennyiért nem melegítem jobban a procit
-
Francia91
veterán
Nem szokott leesni annyira az FPS , hogy zavaró legyen. 50-60 FPS-sel játszok, de 45 alá akkor sem esik, ha erdőben megyek vagy füst van
Egy DELL Precision M6600-as notiról nyomom az alábbi hardverrel:
- Intel Core i7 2720QM (2,2 GHz, 4 mag/8 szál)
- 2x4 Gb DDR3 1.600 MHz RAM
- 256 Gb mSATA SSD
- nVidia Quadro 3000M (2 GB GDDR5 256 bit) -
stork13
aktív tag
Sziaztok!
Kb 1 éve nem játszottam a játékkal és játék közben hiányérzetem lett (repülős rész).
Ha jól rémlik régen meg lehetett jelölni a célt és zoomolni is lehetett rá (földi célnál jól jött), most azonban nem találom ezeket a lehetőségeket.
Eltűnt a játékból vagy csak én nem találom? -
csongi
veterán
Valamit tákoltak, vasarnap alap 20mm loszerrel kinkeserves volt hitet produkalni. 7.7 Nyomjelzossel, meg elfogadhato modon lehett gyujtani.
Laskr-al bementunk RB-be. Nem sokkal felszallas utan felre nyomott, es leszakadt a fekszarny, vissza bazis.
Ujra neki indultunk, egy enemi, azt leszedte, de serult. Vissza bazis. Visszafele kifogyott a naftam, nem figyeltem oda felszallaskor. Meg eppen be tudtam volna vitorlazni, de jott egy yak, es mindkettonket leszedett.
Bammeg. Draga repules volt. Vissza AB
-
-
csongi
veterán
Azokat hol lehet?
A hofok talan azert jonne jol, higy nem a kohoges jelezne a turbo elfogyasat.
A loszert meg sacccra toltom ujra.
Eddig ez az elso nagyobb magassagban vigig vitt repulesem, tobbnyire lent kavarok.
Most talan figyelmetlenebbek vagy kezdobbek voltak a bombazok. Konnyen lejottek.
Igaz, nem is rangajak oket ugy mint a vadaszokat, csak hat ott vannak a franya loveszekAlg: Az milyen sebesseg?
Haat nekem jobb igy, sokat segitett, foleg a beallitasoknal, es szerintem egesz korrekt munka a forditas. -
Alg
veterán
-
Francia91
veterán
Hiszed te...
Quadro-val lehet gamelni, de egy konzumer kártyával nem fogsz úgy dolgozni, mint egy Quadro-val vagy FirePro-val... Sebaj, nem lényeg...Amúgy egy GTX680M-et simán belevághatnék ebbe a notiba, az i7-es kihajtaná, páran meglépték ezt a cserét
-
Francia91
veterán
-
csongi
veterán
Fékszárnnyal sem ment volna
Megláttam és elkezdtem manőverezni felé, magassági előnyben volt.
Igyekeztem magasságot nyerni de nem volt esélyem pedig, még 8Km-re volt. Mire kellő magasságba kerültem, elfogyott a sebességem, és a manőverezésem a nagy magasságba megszünt.
Könnyű préda voltam
És csak egy géppel engedett be a csatába.
Nah ide még kevés vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest