- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Találtgyerek #14813 üzenetére
Nem lehet úgy tudom
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #14810 üzenetére
Prémiummal nagyobb teret ad. Anélkül szigorú átgondolás kell.
BogyóBP
Magas BR-be már csak prémiummal lehet érvényesülni, anélkül szenvedés. Így van megalkotva a játék üzleti felépítése. Ez van. Vagy fizetsz vagy kis br-ben találod meg az élvezetet. Mindaddig így lesz, amíg lesz elég fizető közönség. Amint az kezd érezhetően fogyni, lejeb viszik a limitet, és már Br5-ben is fizetni kell, mer nem tudsz rentábilisan üzemeltetni gépeket.
ez van -
BogyóBP
addikt
válasz
Találtgyerek #14810 üzenetére
Én nagyon levagyok gatyásodva nem megy a játék, BR 11 ben már kb mindegy mit csinálsz tele van F14 essel bár ti lehet tankoztok.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #14746 üzenetére
Nem ia tudom, a gepek egymas kozotti sebesseg viszonya mas.
Egyes bombazok ugy forognak mint a vadaszgep, ha tavolrol nezed. 10 mp alatt betolnak egy 180 fokos fordulot.
Az F82 murepulo 300km/h nal, egy motorral.
Ugyan azokat az ertekeket latod, de megsem stimmel valahogy gyorsabb, mint eddig.
Asz legenyseggel a kezdo, tartos forduloba leforog leforogja a spitit egy F4F el. Ajulasig terhelve a pilotamat. Ivet kellett valtanom, hogy ne ajuljon be a pilota. :).Valamelyik ferissitesnel irtak, hogy matyakoltak vele valamit.
Viszont az ellen gepek, most jobban lathatoak a sziluett tisztabb.
Ami erdekes, hogy zome ez sztem 80% felett kezdo par orat, vagy egy ket napot jegyzo jatekos. Also tierben.
Vasarolhat sok mindent, tudom, de a tudast nem
Voltak infok, hogy sok jatekos friss akkontal vag bele a jatekba, es abba kolt penzt. Nagyobb elvezetet ad.
Vagy a tokom tudja.
De megint valtozott.
Most mar azert van eleg repult oram, es nagyon sokat figyelem a jatekot is, mikor mi tortenik.
A foldi csatakban brutalis a megjelenes kesleltetes.
Ez sok mindentol lehet. De jelen van a legi harcban is.
Ismeretlen helyen van. Lehet a szerver kiszolgalason mulik, de el nem tudom kepzelni, mi a banat ez, egy samitogepes algoritmusba?Sztem ez egy kiskapu. Sokszor volt, hogynem lattak, ott allt elottem. De inkabb meglatnak, mindenhol. Egy lovest adok le, es pontosan belo a fedezekbe. (Nem tidom, hogy csonaljak. :) Hogy lehet kiszamolni egy lovedek roppalyat ha az indulo pont ismeretlen es annak a pillanatnyi allapota.? Valami csusztatas van, az biztos. :) -
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14742 üzenetére
Nekem a külsejükkel semmi bajom ,de a régi gépek azért IRL is jobban bejönnek valahogy. (makettom is sokkal több II Vh-s gép van mint modern)
Azért a délutáni sikereim ellenére jobb szeretem a 6.0 alatti (és mégjobban a 2.0 alatti) érát.Jah hát szórom őket, igaz h gamet jóformán csak 14 és 18 óra között találok, de ez van.
Na, tolok egy kis 2.0-át
(event pontok megvannak már, BPvel jól állok)
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14739 üzenetére
Jó, akkor legyen így :
Az első irányított rakétás killem :
Újabb légigyőzelem egy másik meccsben :
Gépágyúval is megya dupla kill:
A rang sem számít :
Hát JETel ilyen meccset még nem mentem :
Végül 8 kill és 2200 pont lett a vége,nem tudom, hogy a játék kezdett el hirtelen a tenyerén hordani, vagy mi történt, de váratlanul megtanultam rakétával lőni, és gépágyúval is csak úgy szedem a kill-eket 9.0-ás BRben. (meccseket is pillanatok alatt talál most érdekes mód) Ráadásul mivel RANK VI, csak úgy ömlik az eventbe a pont
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14739 üzenetére
Ahhoz az kellene, hogy ne HVAR meg Tiny Tim legyen a gépemen... Már amikor egyszer végre valahára kifejlődik, mert JETeknél egy gépet kihúzni még prémmel együtt is, rengeteg idő, és rengeteg totál esélytelenül lesz0pott meccs.
Véleményem szerint a rakás szerencsétlenségek sajnálása helyette, nagy előrelépés lenne, ha irányított/követő rakétás gép nem kerülhetne egy meccsbe olyannal, amelyik nem rendelkezik ilyennel. (De részemről már az is sokat segítene, ha nem lennék állandaón 0,9-1,3BR-el feldobva, stock gépekkel is).
Mindenesetre ezek azok a dolgok amiért 6.3 felett nagyon nem szeretek játszani, és hanyagolni is fogom mégjobban. -
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14736 üzenetére
Mindjárt megsajnálom, no nem a konzol miatt, hanem, hogy nem sikerült a szüleinek megnevelni. Vajon a leősibb mesterséget űzőanyukájával is így kommunikál, hogy STFU?
Próbáltam már a játékot joy-al, teljesen más világ. De ő konzolon AIM segítővel és kontrollerrel játszik.Egyébként az egész BR-el bajom van, mert arról szól, hogy BUMM lelőttek távolról egy követős rakétával oszt szevasz. Ha észre is veszem, hogy jön a rakéta, nincs esélyem megúszni : RBn sikerül nagyon néha kikerülnöm, de a manővertől rögtön törik a gép, szóval ugyanott vagyok, ABn meg még konkrétan talán sosem sikerült kikerülnöm. Hőpatron, meg ilyesmi meg ezen a BRen még kurvára nincsen. Sőt, ilyen rakétám sem, esetleg pár száz (vagy ezer) agytépő meccs után...
mindegy is, amúgysem szeretem ezt az érát, a II VH-s része a nekem való a játéknak...csak jó lett volna most az eventre normálisan szedni a pontokat, és közben gépet is fejleszteni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14729 üzenetére
Nem az a bajom, hogy nem nyertem meg. Hanem, hogy se assist, se kill, se földi, se semmi. Full nullásba az egész.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14714 üzenetére
Maradok az ABnál, az inkább nekem való
Mindenféle BRben szoktam játszani, ahogy épp jólesik. (vagy amit a feladat megkíván) -
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14710 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14708 üzenetére
Össze-vissza játszok, (a lényeg, hogy 6.7 a maximum, felette nem tolom hiába vannak presetjeim és gépeim) ma is mentem több 5.7 - 6.0 körüli meccset, de volt 4.0 és 5,0 is pl.
De egyébként mostanában eléggé sokat játszok Tier 1-ben 1.7-2.0 és meg kell mondjam, hogy ezt a részét élvezem a legjobban a játéknak.Maga az éra is bejön (bár makettban főképp később 4.0-6.7 közötti gépeim vannak, meg sok kedvenc gépem van onnan), másrészt nem szar, hogy ha nekiveselkedek akkor egyedül is megtudom nyerni a csatát, nem úgy mint a "közepes harckocsis" rendes bázisos felállásnál, ahol egyedül tényleg esélytelen lehozni, bármilyen preseted is legyen.
Nekem ez az alacsony tier merő funMég akkor is, ha ezzel szinte alig fejlesztem a későbbi gépeket - igen, a képen látszik már 11.0-ás gépeket húzok).
-
conqver
aktív tag
válasz
Találtgyerek #14690 üzenetére
Az elsőben ritkábban, műveli aztán elfogy a memória.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14657 üzenetére
ígyis lassan talál game-t
Belenéztem ebbe a modba, semmit sem értek belőlecserébe szaggat mint atom
-
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #14654 üzenetére
Hidden away within the rocks of these deserts are creatures known as the Desert Snails, who have long held a prophecy that Soon™ the stability will be improved.
Ezen mondjuk jót mosolyogtam -
KROK640
nagyúr
válasz
"Nekem az is elég lenne, ha visszaállítanák a játékot a 6 évvel ezelőtti állapotába.
" ha nem is 6 évvel ezelőttre, de ahogy mondtam, az utolsó jó patch az 1.69 volt (mikor jöttek az olasz repülők).
Én arra a szintre állítanám vissza a játékot.
nem, is annyira a plusz fákkal van a bajom (bár egyik szerencsétlenebb mint a másik, nem bezsélve a sok ctrl+c ctrl+v cuccról) hanem úgy sok mással. menü GUI, használhatóság, sebesség stb.
Egyébként anno 2018 táján volt szó egy jugoszláv fáról is, amiből nem lett semmi, lett helyette francia (ez még Ok is), svéd (kissé foghíjjas ezis mint az olasz de OK), kínai (ctrl+c ctrl+v javarészt) és a mostani izraeli ami számomra kész katasztrófa, ABben egy 3 gépes presetet nem lehet összerakni, hogy ne legyen minimum 1.0BR eltérés, de 4 repülőnél 2.0 lesz az ... Aztán pár másolt prop után jönnek jetek, amik nagyon nem az én világom... szóval neki se láttam annak a fának.
Viszont évvekkel ezelőtt láttam egy jól kidolgozott jugoszláv fát az bezzeg seholNa, ránézek van-e valami mod, meg hogy hogy fut a játék...
-
Francia91
veterán
válasz
Na, akkor mégis csak lesz valami.
Én sem foglalkozok velük, sztem azért ne,m hallottam az ideiről sem semmit
/A repülők véletlen sem a Dűnéből lettek másolva.... Meg úgy az egész/
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #14652 üzenetére
Szokott lenni április 1-gyel egy külön mód pár napig. Bár erről most semmit sem olvastam, szerintem a háború miatt nem foglalkoznak most ezzel, amiért a társalgó is le van tiltva a játékban
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14642 üzenetére
Nem vagyok az utolsó mondatodban biztos. (szerencsére!)
Ugyanis ha végre globálisan elég ember rájönne, hogy a coinbányászok az egész emberiség ellenségei, és globálisan betiltanák a bányászatot (sajna az önmagában kevés, hogy eth átáll POSra mert akkor jön másik shit coin), akkor aztán tényleg hihetetlen mennyiségű VGA szabadulna a piacra.
Plusz, azért is várok javulást, mert az Intel is beszáll a piacra, valamint két új gyára is épül (egyik Olaszországban), úgyhogy szerintem legkésőbb(!) 2 év múlvára normalizálódhat a helyzet (persze egy elhúzódó Ukrán háború ronthat ezen, de ahogy látom az már szerencsére nem fog sokáig tartani). De én már nyárra/őszre is komoly javulást várok. (Addig anyagilag is rendbejövök). -
laskr99
addikt
válasz
Találtgyerek #14636 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14636 üzenetére
Úgy látszik akkor nekem van a legnagyobb "szerencsém", akad is, és a kilépés sem megy
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #14635 üzenetére
A kilépéssel viszont nekem is meggyűlt a bajom.
A Windowsba ki lépett, viszont a játékot nem zárta be. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #14630 üzenetére
Nekem nincs semmi akadás. i5 10600k - 1080 Ti
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14540 üzenetére
Hát én sem sokat.
Valahogy a tankozás része abszolút nem fogott meg a játéknak. A hajózás is ilyen ... próbáltam szeretni, de nem ment.Még repülővel jelenleg 78 nap és 18 órám (1890 óra összesen) van, addig tankkal 2,5 óra, hajóval pedig 13 óra játékidőm van.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Találtgyerek #14040 üzenetére
En is repcsikkel toltam nagyon sokaig
Aztan a tankos resz megtetszett, jobban bejon hogy lehet bujkalni taktikazni.
-
Kempetlen
tag
válasz
Találtgyerek #13797 üzenetére
Ez ilyen babona, persze, hogy nincs alapja, meg rá is feszül az ember. Amikor parázok az 500% mellett, hogy lőjek bármit, akkor többnyire nem jön össze semmi, ha meg tök elfelejtem, hogy beaktiváltam valamit, akkor néha pislogok, hogy honnan van 200 ezer silverem.
-
Kempetlen
tag
válasz
Találtgyerek #13703 üzenetére
Kösz! Jah, a legjobb gép azóta is.
Ezen kívül nincs is igazán kedvencem, mert a többinek kicsi a sebzése / nincs elég lőszer / lassú / nem dolgozik nagy magasságban / nincs semmi energia-megtartása. Ez a G.56 egy kivétel, az összes fenti kritériumban jó, egy ingyenes prémium. Mármint kurvadrága, ha javítani kell, de nem szabad elpusztítani, ez a titka.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #13678 üzenetére
Sokan a CTRL+C CTRL+V-re panazskodnak.
Erre szoktam azt mondani, hogy azt szeretem a kínai fában, hogy orosz, amerikai, angol gépek együtt repülhetnek egy presetben -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13671 üzenetére
Azért bombázózok szimulátorban, mert azokat billentyűzettel aránylag normálisan lehet irányítani. A vadászokat már elég nehézkes, ott véleményem szerint már joystick kéne.
Visszatérve picit a jetekhez (Reál):
Az nem jön be, hogy hasítasz 900-zal meg 1000-rel, és csak egy pillanatnyi esélyed van leszedni a másikat. Nem lehet élvezetes fordulómeccseket vívni, párharcokat, amiket én a propos gépeknél tudok élvezniEz is például egy jó meccs volt, vagy egy másik
Jetekkel ilyeneket nem nagyon lehet kivitelezni. Legalábbis nekem sosem sikerült, pedig párat már kifulloztam Reál meccsek alatt -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13663 üzenetére
Csak A-26C "Invader"-rel, és pár amcsi bombázóval szimulátorozok. Ha tudsz bánni a lövészekkel (és belső nézetből letenni a reptérre egy dudva nagy B-17-est vagy B-24-est), akkor jó RP-t és Lion-t termel a szimulátor bombázgatás
-
frame>24
addikt
válasz
Találtgyerek #13659 üzenetére
Ha benyomjuk a BATTLE feliratot, és megnézzük az egyes szervereken a csatára várakozók sorát, akkor rank 3-4-5-ben van a legtöbb ember, ezek alapján tehát valóban kevesebben jet-elnek, ennek ellenére reálban a matchmaker szinte instant csatába dob.
Jólvan, itt úgy tűnik csak én vagyok erre behülyülve, de nekem a Mig-21, és most az első Mirage + a Starfighter berakása kb. a kánaán, jizz in my pants, stb.
Másik, most pont az olasz F-104 miatt elkezdtem húzni az ITA tech tree-t, a régebben "final sale"-ből megvett Fiat G.55S-el, hát a prop. játék most uncsinak és lassúnak tűnik.Emlékszem, hogy szarakodtam annak idején a Wings over Europe sorozattal, ami akkor egyedül tartalmazott hidegháborús gépeket... azért a WT ezerszer jobb.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13659 üzenetére
Jet reálban 10-ből 9x mixed csata van, szerintem pont azért, mert nem játszanak vele ennyian sokan... De nem is olyan élvezetes, sokkal jobban szeretek propelleres gépekkel repkedni és harcolni, hiába van már egy talicska jetem
-
BoB
veterán
válasz
Találtgyerek #13654 üzenetére
"újraindítottam és vissza tudtam lépni a meccsbe"
Ez mindig így volt. Legalábbis nálam.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13622 üzenetére
Fullra van fejlesztve, csakmost a P-38-assal volt kedvem repkedni
Fogok én még a P-51H-val is repülni -
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #13615 üzenetére
Nagyon hasznos az emelkedesi ido bongeszesre :D.
Sok mindent meg lehet csinalni az ido alatt. :D -
frame>24
addikt
válasz
Találtgyerek #13613 üzenetére
Illetve nem utolsó sorban air realisticben van érdemi különbség is a gépek között.
De elsőre unalmas lehet, tudom, climbfest, stb.Ezért (is) szeretem a jet érát, ott nem kell 5-10 percig magasságot gyűjteni, viszont minden nagyon gyorsan történik és eszkalálódik.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #13608 üzenetére
Az első 10 hely légi killből :
BF 109 G14 - 966
FW190 A5U12 - 933
P47 D28 - 860
P47 D25 - 838
BF 109 G6 - 802
I 16 Type 10 - 568 (ezen meglepődtem, hogy feljött)
BF 109 G2/Trop - 550
FW190 A8 - 529
BF 109 G10 - 496
BF110 C7 - 483 (emlékszem mikor még ez volt az első) -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13609 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13594 üzenetére
Ahha, most nézem, hogy amíg én tankozgattam vagy majdnem 3 évig, beszórtak 2 db Corsair-t a fejlesztési fába
Ilyen téren picit lemaradtam. Pl régebben A-26-os sem volt, csak az Eventen megszerezhető A-26C, amit még én is megszereztem. Aztán rá kb 1,5 évre betettek egy A-26-ost, ami simán fejleszthető, azóta meg lett egy második A-26-os is
Ugyebár nekem ez az Eventen megszerezhető A-26C Invader van meg, vagy éjjel kettőig eventeztünk a klánnal ezért a gépért
Annyi előnye van a másik kettő A-26-oshoz képest, hogy ennek van bombázó nézete (a másik kettő "Csatarepülő", ez "Frontbombázó"). Márpedig én ezzel a géppel szimulátorban szoktam tevékenykedni a jó bombateher végett (2x2.000 lbs), ott pedig aranyat ér a bombázónézet.Bombázókra rátérve:
Én 2013 februárja óta WT-zek, repülőzéssel kezdtem, a tank csak amolyan mellékágszerűen lett játszva. annak idején, olyan 2017-2018-ig bezárólag a bombázók egészen jól használhatóak voltak a Reálban, a B-17-eseket és B-29-est ott húztam ki. Aztán elkezdték nerfelni őket, azzal, hogy a legelső találat a lövészeket vitte ki, így esélytelen voltál védekezni, meg vmiért nem úgy sebzett a lövész géppuskája, ahogy korábban (M2 Browning-ra gondolok itt most). Amit én észrevettem, hogy jelenleg a bombázók szimulátorban használhatóak nagyon jól, és jó sokat lehet velük keresni, amennyiben értesz a lövészek kezeléséhez. Szimulátorban nehezebben tudnak célratartani a vadászok, valamint sokkal jobban lehet érvényesülni a lövészekkel, sokszor a bombázókra rá sem mernek menni a vadászok, csak elrepülnek melletted. Időigényes a szimulátor, meg elég nehéz letenni a reptérre a bombázót, de ott van haszna a bombázóknak, és szerintem jobban lehet keresni, mint vadásszal. Bombázóval én szinte már csak szimulátorba megyek. Nem beszélve arról, hogy sokkal jobban lehet fejleszteni a modifikációkat szimulátorban, több RP-t kapsz. -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13594 üzenetére
Akkor olyan Corsair, amit pár hónapja rakhattak be, mert korábban nem volt ilyen
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #13596 üzenetére
Kifullozva nagyon állatok...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #13579 üzenetére
G10, G14-est érdemes kihúzni. Nekem jobban bejöttek mint a K4 ...
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13585 üzenetére
Vágom én, de így?....
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13581 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13579 üzenetére
D12-essel a javítási költsége miatt nem repkedek, sajnos a Griffonok és BearCat-ek eléggé megnehezítik a dolgomat. Valamint a Fw 190-esek nem fekszenek nekem. Pedig ki van fullozva a D12-es is, de régebben vhogy jobb gép volt.
A Ki-84-esek is megvannak, kifullozva, de a 6.3-as (ami korábban 6.0-ás volt....) Ki-84 Hei-nek is 20k a javítási költsége....
F7F TigerCat-nek is közel 20 ezer a javítása, persze a prémium F7F javítása 6.700 Lion, adatlapon tök ugyanazt tudja, mint az én kifullozott F7F-esem.... Csak az nem prémium, ezért odab*sznak neki jókora javítást, mert jól használható gép... Mostanság rámentem azokra a gépekre, amiknek 10k alatt van a javítása, és jól is használhatóak: F8F-1 BearCat, PBJ-1H, P63A-10, P-38J, N1K2-J, Typhoon Mk1a. Ezekkel jó meccseket lehet menni, és nincs a csillagos egekben a javításuk.
B-29-esnek is odaraktak majdnem 40 ezres javítást, közben meg az airspawnos 30 mm-es ágyús gépek egy laza sorozattal röhögve leszednek a spawn után 2 perccel úgy, hogy még bombázni sem tudtam, mert el sem jutok odáig.... Kösz, de ez nem kell nekem
Azon csodálkozok, hogy legalább a Gaijin arra rájött, hogy a B-17G nem való 6.0-ba, ahol korábban volt, hanem letették 5.3-ba, ahová tényleg való -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #13577 üzenetére
Nekem még csak tankoknál van ászos legénységem, repülőknél még vmiért nem foglalkoztam vele. Nem repültem egy géppel annyit, hogy az RP alapján kigyűljön az ászra való pont, aranyért meg még nem vettem Ász képzést
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #13124 üzenetére
Hétköznap délelőtt kb 24 ezer estefele 7-10ig kb 50ezer +.
kb ez a szám marad hétvégén is. Ez bizony 3 éve még bőven 100+ volt.
Érezhetően kevesebben vannak. br7,0 körül már olyan sorsolások vannak a nemzetek között... nem ritka a minden nemzet minden nemzet ellen.Ebből a szemszögből az RB, AB lett.
Ismét kapott pár kardinális kérdést a gajin embere. Maszatolás volt megint. Mennek a saját fejük után, ami fos azt meg beállítják jónak.Szóval minden a régi.
-
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #13124 üzenetére
Nem vettem észre hogy olyan borzalmasan hosszú lenne a várakozási idő - francia/olasz tier 1-től egészen amcsi/német tier 5-ig játszottam mindenfélét.
-
BoB
veterán
válasz
Találtgyerek #13034 üzenetére
Poén volt, nem neked. De amúgy neked is
Fejkövető nélkül mondjuk tényleg nem érdemes.
-
BoB
veterán
válasz
Találtgyerek #13031 üzenetére
Nem hivatalos.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek #12837 üzenetére
Köszi, amúgy szerintem is teljesen igazad van.
RB-zgettem is, de mivel nem akarok sok rosszat irni most inkább nem irok, az ottani dolgokról. Talán majd máskor. -
BoB
veterán
válasz
Találtgyerek #12755 üzenetére
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #12550 üzenetére
Esetleg PS4-en?
-
SP4C3
veterán
válasz
Találtgyerek #12527 üzenetére
Alacsony tierben (2.3-3.3): P400, A36, P38
Középmezônyben (3.7-4.7): P47D, P39-ek, F-6F3, Corsair
Középfelsô (5.0-6.7): F7F3, Az F6 20mm-es utódja, P51-ek
Felsô tier (6.7-9.0): F7F3, F2H Banshee, F9F2 meg most vettem meg az F80-at (7.0) de szegényke elég lassú.
Jet-eknél a rohadt MIG-ek szednek szét azokkal végképp nem tudok semmit kezdeni, 109 szindrómásak, jobban fordul, jobban emelkedik, utólér és vége.Tegnap 4.7-es sim-ben, míg nekünk volt 4 kill (abból is 3 az enyém), addig a németeknek 15, ott 7kill 1 death-tel állt a "pro" wehraboo...
-
Dingle
tag
válasz
Találtgyerek #12512 üzenetére
Csak azért kérdem hogy be tudnék-e csatlakozni valamikor valakikhez akik nyomják.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12468 üzenetére
Air respawn.. höhö, megérdemelte. Eddig tálcán kínálták eléjük a mélylevegőjű életformákat. Az volt az utsó gép, amit még repülgettem, de már annak is jópár hete. Ti hogy a fenében nem unjátok? Bár lehet, hogy pont emiatt a változtatás miatt tovább visszük kicsit a fejlesztéseket a zöccsel, így legalább nem állandó szopás bármi mással repülni.
A németek akkor lesznek rendben, ha MEC nélkül is WEP-elhetők maradnak.
Ez a lövéshang-újradolgozás pedig... Teljesen mindegy, hogy 12,7-essel 1 szem lőtoronyból lövök, vagy 14 darabból elöl, ugyanaz a hangeffekt... Direkt meghallgattam, ahogy sorra besülnek a fegyók, és végül már csak egy lő > ugyanaz. Sok év fejlesztés alatt a realitás pápái ezt tudták összehozni.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #12468 üzenetére
"Air respawn has been removed."
Vééégre!
Hiába repültem jól emelkedő La-5-össel és La-7-essel, mire 4 ezer m-re értem, ezek 5-6 ezer m-en héjáztak felettem vagy hárman minimum. Undorító előnyük volt!
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #12465 üzenetére
Igen
.
Azert sikerult a Nemet Gepeket eleg szepen felhuzni. Pancelzat es manoverezes telinteteben.
Az egyik sir a masik nevet.... -
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12465 üzenetére
Hogyhogy? Nem olvastam át részletesen.
-
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #12462 üzenetére
A sima .50-es F4U-4 nekem is bejött, az ágyúsat most probáltam. Tök jó hogy rengeteg lőszer van, de baromi hamar besül az ágyú, ráadásul ami sebzést a browningok csinálnak, sokat nem segít az ágyúra csere csak emeli a BR-t...
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #12452 üzenetére
Atszoktam tankrealba, es ott repulok.
Ott jo csatak vannak. Csak azok a legvedelmis cuccok ne lennenek..
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #12448 üzenetére
Rendszerint ilyen csapatot kapok, egy rakás agyhalott, rohannak előre, aztán nincs csapatom 5 perc elteltével....
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12435 üzenetére
Tök mindegy, bármelyik Spiti megeszi őket reggelire.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12427 üzenetére
Hát, nem erősek. Akármelyik nemzettel vagyok, a tisztán oroszok ellen repülés mindig a könnyed kört jelenti. Simán lemászható az összes. Egyedül talán az attackerjeik kemény diók.
MikaVejneGI: Amik erősek az említett rákfene P-47-eken kívül, azok az amcsik, a Spitfire-ök, és a rang 4-es japánok. A többiből max 1-1 gép tetszik: TA-152 H-1, Do 217 M-1, I-185 M-71, Hornet Mk. III, G.56. Az utóbbi kettő egyelőre még nincs meg, csak felbasznak.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #12429 üzenetére
A premium p47 gepek varazs repulok. 5.0 felett kellene lennie mindnek. 5.7 .
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #12427 üzenetére
Fel is tolták a P-47-esek BR-jét
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12419 üzenetére
Lehet, valami update pakolta alapbeállításra vissza.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12417 üzenetére
Ilyet nem vettem észre. Egy természetes mechanika van beépítve, ami magától értetődik, mégpedig az, hogy – főleg bekapcsolt landing flaps és a leszálláshoz képest túl nagy sebesség mellett – a szárnyak és a talaj közt fellépő légnyomás "visszapattintja" a gépet. Erre az a megoldás, hogy jobban odafigyelsz a sebességedre, és általánosan 170-180 km/h alatt teszed csak le a repülőt. Automatikus felhúzásról nem tudok. Viszont van egy beállítás az opciókban, amit szerintem érdemes kilőni. Erről van szó:
Controls > Instructor > Auto-restricts of the airplane near the ground
Irányítás > Instruktor > A repülőgép vezérlésének korlátozása a föld közelébenLehet, hogy ez szól bele a dolgokba, engem legalábbis rohadtul idegesített az, hogy a talaj közeledtével vízszintbe dobjta a gépet akkor is, ha csak egy dombocska fölött repültem el, és teljesen megakadályozta azt is, hogy felszállás után egyből be tudjam dönteni azt. Ezért érdemes kilőni. Egy picit óvatosabban kell bánni a géppel a talaj közelében, főleg kis sebességeknél, de az irányítás szabadsága sokkal élvezetesebb lesz így. A reál módhoz is jobban illik, hogy nem dobálja automatikusan a géped.
Egyébként szerintem az Instruktor szekción belül érdemes minden mást is kilőni, főleg, ha szereted magad állítgatni azt, hogy mikor dobja ki és húzza fel a kerekeket, és hogy milyen pozícióba álljanak a flaps-ek. Utóbbi különösen ajánlott akkor, ha scroll gombbal állítod a flaps-eket (ez amúgy az X-Mouse Button Control nevű segédprogrammal lehetséges; ha valakit érdekel, akkor készítek róla leírást).
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12414 üzenetére
Igen, egy nagy katyvasz már így is. Valamelyik nap 4 nemzet jött velünk szemben. Éljen a reál!
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12405 üzenetére
Ti nem néztek War Thunder videókat? Ott van mindig belinkelve a kliens bal oldalán.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #12396 üzenetére
Akad meg par gep, amit tolni kellene felfele.
Pl P47 premiumok. 5.0-6.0 koze kellene betenni.
Raadasul tovabbra is a kisebb br-es gepek ellen teszi be.
A repulo rb-bol is kezd elegem lenni.
Tankrealba lehet repulni jot. Tegnap elott egy CW-n egy barati csapat ellen repultem, jobb pilotak voltak, megis kihoztuk a legicsatat gyoztesen ugy hogy csak egy 3.3 geppel mentunk az 5.7-ek ellen.
A p47es reggelire is keves
A loszereknek van erejuk, nem csak csillog a nemet gepeken....
Nincs enemy kijeloles.. azt sajnalom, hogy bekerultek a seged iranyzo korok, eger kurzorok. Nekem nagyon zavaroak. -
SP4C3
veterán
válasz
Találtgyerek #12396 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #12381 üzenetére
na az meg a másik... Spittel nem érem utol, vagy ha mégis akkor belemegy egy tár és max elkezd füstölni, miközben ő 1.2km-ről 1 találattal már letépi a szárnyamat
Mostanában inkább hagyom is őket a francba, Spitet nem erre találták ki, szedjék le őket a nehézvadászok.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #12375 üzenetére
Most jol erzem magam a Brit gepekkel.
.
Vegre picit huztak rajtuk felfele. A nemet vadaszokat nerfeltek.
Vegre le lehet loni oket 12.7 brit loszerekkel is. Es nem csak csillog villog rajtuk. Nsgyon ideje volt mar.
CW-be, spitik, meg a japok mennek, ezekkel lehet a levegobe tenykedni. A szarazfold ellen meg a 30mm cuccok jol szaggatnak. -
stork13
aktív tag
válasz
Találtgyerek #12199 üzenetére
"Nekem nagyobb élvezetet nyújt mászni és 3-4 gépet leszedni,mint lent maradni esetleg 1-2 killt összeszedni és lemészároltatni magam."
Nekem is nyújtana, de pont most írtad te is, hogy orosz erre nem alkalmas.
A cél úgyis egy T5 gép mielőbbi megvásárlása, aztán jöhet más nemzet is. A grind így pedig gyorsabb.
3-4 repülő lelövése nekem már álom, 3 géppel léptem túl az 1-et meccsenként és ebből az IL-2M az egyik...Az esetek nagy részében angol/USA meccsek vannak, kevés japán és szökőévente egy német/olasz. A japánt utálom a legjobban ellenfélnek, orosszal.
-
Francia91
veterán
válasz
Az La-7 (B20)-asom fullos, az La-9-esem félig felfejlesztett, de mindkettővel szépen lehet 5.000 m felett harcolni Reálban
-
csongi
veterán
válasz
Jah
Bár mindegy mivel kezdek, valahogy mindig van aki magasabban van.
Az oroszokat nem szeretem, bár ha eljut az ember a Jetekig ott átfordulnak az erő viszonyok.
A MIG elég erős már ott. -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #12161 üzenetére
A Messer 262-es és Messer 410-es biztosan hangosabb
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12083 üzenetére
Gondolom, te már rég birtoklod az összes gépet, amit ki akartál próbálni.
Én még csak most népesítem be a rank 4-et az amcsi és a brit vonalakon. Az nem olcsó.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #12043 üzenetére
Nemtom, én így, 13 ezer lelőtt gép után sem érzek ilyet, pedig szoktam próbálgatni a reált. Nekem az unalmas, mert a 90%-a a repülésnek arról szól, hogy valamerre szenvedsz. Lehet, hogy a reggeli kávé mellé jobb, mert belövöd a szöget, és ott hagyhatod mászni, miközben megreggelizel. Az, hogy minden meccsen csak azt nézzem, hogyan berreg előre a gép, és 5 percig sehol semmi, ahhoz nekem nincs türelmem. Az a 2 perc is bőven elég árkádban.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Találtgyerek #12010 üzenetére
Annyira túl vannak terhelve a szerverek?
A 1.69 megjelenésekor nem így vettem észre emlékeim szerint...
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11990 üzenetére
Jó, mondjuk múltkor én is jót röhögtem az egyik arcon. Rámírt a meccs után, hogy csíter rohadék vagyok, menjek az anyámba. Felért egy elismeréssel, volt egy pár killem....
F-82
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11988 üzenetére
Röhögni? Inkább idegesítenek, és kurvára nem kéne létezniük sem.
Az emberiség és a kultúra egy sorvadó szerv... -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11957 üzenetére
Hát most gondold el...
Felmászok 6.200 m-re, erre lent van mindenki. Ejj de mérges voltam, hogy le kell másznom
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11954 üzenetére
Itt pl nem közelítgettem, csak a harmadik gépnél
Mikor hogy kívánja meg a szituáció és a kedvem -
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11918 üzenetére
Nem hát.
-
donmackó
addikt
válasz
Találtgyerek #11913 üzenetére
Aki nem ismeri a felségjelzéseket az ne játszon SB-t.
pc360: A büntetés is fincsi amit a TK-ért kapsz.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11913 üzenetére
Hú, pedig azt egyszer én is ki akartam próbálni. Olyan attackerrel, ami a felszálló gépek fölött kezd, és van egy termetes bombája, az egyszerűen vonzza a lehetőségét, hogy egyszerre lehajítson 10 gépet.
-
donmackó
addikt
válasz
Találtgyerek #11909 üzenetére
Ez így elég egyoldalú megközelítés. Miért mi csináljon a bombázó? Erre lett tervezve (annak idején is több repülőt bombáztak le lenn a reptéren, mint amennyit légiharcban lőttek le). Ennyi erővel az is undorító hogy a bombázókat addig lövik szét még újratöltenek a reptéren.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11907 üzenetére
Ezekkel nem lehet mit kezedni.
Ettol fuggetlenul jo lenne ha lenne spawn vedettseg, vagy idohoz kotve , vagy palya szakaszig-magassagig.
AB-be a spawnkillerkedes eleg ocsmany dolog. -
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11903 üzenetére
Most orosz+usa
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11901 üzenetére
Mindig a másik nemzetet javítják mint amit éppen repülök
Nah de azért is leküzdöm a gonoszt.. -
Hauptmann
veterán
válasz
Találtgyerek #11888 üzenetére
Szerintem már tudod skinelni a G-14-et a mai patch-el.
'Bf109G-14/AS - An inability to create custom camouflage has been rectified.'
-
donmackó
addikt
válasz
Találtgyerek #11890 üzenetére
Nem kell átnevezni .blk-ra. Egyszerűen ki kell választani a testreszabás/felhasználói festésnél a template-et ha átnevezted. Ebben van a sértetlen és sérült kép a repcsiről.
Szerk.: Sajna nekem az a két gép nincs meg így nem tudom megnézni.
-
donmackó
addikt
válasz
Találtgyerek #11888 üzenetére
Itt le van írva a skin készítés menete -> Skin Készítés avagy hogyan húzzunk új bőrt gépeinkre. Ez használható leírás, én is többször használtam már. Ha a két repülő formája megegyezik akkor egyszerű dolgod van, mert csak át kell helyezni egyikből a másikba és átnevezgetni. Ha nem akkor kell egy kicsit szerkeszteni is.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11885 üzenetére
Nem, ezt nem lehet állítani (pedig lehetne). Azóta egyébként rendbejött, de azért összehozott egy teljes képernyőnyi dominátor játékot a history screenen...
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #11880 üzenetére
Ha jól emlékszem szokott lenni évente "leárazás",amikor prémium gépeket lehet megvenni kevesebb arany sasért. Ezek ilyen 50-75% osak szoktak lenni.
Nem tudja valaki mikor szokott ez kb. lenni? -
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #11878 üzenetére
Hogy feszt leszednek a szemetek, bár inkább a D-13...
És mivel még nem sikerült unlockolni (leragadtam az A sorozatnál, egyszerűen nem tudom megszokni hogy a vízszintes vezérsíknak szinte semmi hatása nincs + amcsi bombázókat meg Yak-okat játszottam mostanában) nem ismerem a gyengéit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- VR topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged