- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Ground strike esetén, ha kilépek rögtön, van valamilyen bünti?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #8795 üzenetére
De szépséges! (Emzéperiksz jelentkezz)
Nem vagyok nagy motoros, inkább az ótókat preferálom, de a régi motorokat nagyon szeretem.
gradient99
Persze hogy jöhetel, mindenki számít!
Tegnap őszintén szólva, amikor Francia lelépett, nem hittem benne, hogy megcsinájuk RG4L-el a 20 meccset, de sikerült! És nagyon parádés volt! Kábé az első 10 meccsen csak ground strike volt, aztán a második felében kaptuk a sok sima domination-t. Összesen 2 Air domination volt csak szerencsére, abból az egyiket hoztuk, a másikat meg mind2 csapat bukta, mert lejárt az idő. Ezt mondjuk rohadt szemétségnek tartom, ilyen esetben számolhatna a rendszer mondjuk össz tapasztalatati ponttal csapatonként, és akinek több van, az nyer.
De egy rohadt élvezetes repkedés volt.(A végén "Get rekt" ugye RG4L?
)
RG4L:
No már teszem is fel a cuccot, kíváncsi vagyok, kell az ingyé gold -
RG4L
őstag
Ingyen Golden Eagle - Android alkalmazással!
Az alkamazás itt és ilyen néven található a Play Store-ban.
A lényege az egésznek: fel kell telepíteni az alkalmazást, majd különböző taskok (feladatok) teljesítésével kapsz Golden Eagle-t, minden feladat különböző mennyiségű Goldot ad. Ha összegyűjtöttél legalább 39 GE-t az alkalmazásban, akkor kifizet azonnal. Nem pont 39-et kell gyűjteni, de amint a 39-et átléped, kifizet. Legyen az 45, 56 vagy akármennyi GE, ahogy összejött éppenséggel.
Meghívásos rendszer és példa:
A rendszerben működik egy invitation-meghívásos rendszer is. Mindenkinek van egy meghívó kódja. Ha valaki például az én meghívó kódomat megadja az alkalmazás első indításánál, akkor kapásból +10GE lesz az egyenlege. Ezen felül, aki/akik az én kódommal indították az alkalmazást, nekem is szereznek GE-t, mégpedig úgy, hogy a meghívottaim által szerzett GE 20%-át megkapom én. NEM, NEM TŐLED VON LE, HANEM MÁSOL HOZZÁM, azaz: ha elérsz 44 GE-t, ezt az app elküldi a War Thunder accountodra azonnal (!), illetve én ezért kapok majdnem 9 GE-t.Szóval, aki szeretne GE-t szerezni ezzel, legyen szíves az én kódomat használni, ami pedig az alábbi:
uwmm8
Semmilyen személyes adatot nem kell neki megadni, csak egyetlenegy e-mail címet, ami a War Thunder fiókodra mutat.
Hogy kamu-e? Nem, nem kamu. Miért nem?
1) Bohica is reklámozza YouTubeon (Bo Time Gaming)
2) Fórumon megerősítette Community Helper tag
3) Hivatalos Gaijin oldalon látszanak a kifizetések, amiket az app produkál neked.Hogy milyen feladatok vannak?
-nézz meg egy videót: ezt az alkalmazáson belül meg lehet csinálni, nem irányít át sehova, kb. egy 20-30 másodperces videóról van szó, ha végignézted, megkapod érte a kiírt mennyiségű GE-t.
-tölts le és telepíts fel egy alkalmazást: átirányít a Play Store-ra, ahol le tudod tölteni az alkalmazást, ezek többnyire játékok szoktak lenni, majd telepítés után szimplán megnyitod a frissen telepített játékot, ajánlott megvárni, amíg betölt, majd bezárod, ezzel sikeresen teljesítetted a feladatot.
-játssz netes játékokkal: ezek megadott linken vannak, ahova az app átirányít, legyen ez egy pacman szerű játék, vagy valami ládatologatós, akár flappy bird copy, csak teljesíteni kell, amit leír a feladat, ha ez sikerül, kapod is a Goldot, ezzel csak annyi a baj, hogy nálam elég lassan fut ez az emulátor dolog, és akadósak benne a netes cuccok, de 1-2 még így is teljesíthető, és lehet neketek nem fog akadni
-...Ha nincsen Androidos, lehetőleg nagy teljesítményű tableted vagy telefonod, akkor sem kell pánikolni, itt egy emulátor: Andyroid
Hogy hogy néz ki ezzel az Andyroiddal a virtuális telefonom/tabletem, és benne az ingyen GE app?
Hát így: -
gradient99
tag
Hú srácok nagyon jól nyomjátok! Grat az 1000 GE-hez!
Esetleg majd egy magamfajta noob is csatlakozhat valamikor? -
-
PAtr0n
addikt
Mi az a kép te!
De amúgy nagyon szépen mutatja azt a 2 gépet, amivel a legtöbbet tettünk ahhoz, hogy az 1000 gold meglegyen! És köszi Francia91-nek az első pár kört, lehet nélküle nem sikerült volna (nekem 1 csatán múlott, hogy bukjam az 1000 goldot)
Még több ilyet, az utolsó csata (domination) nagyon epic volt
-
PAtr0n
addikt
Francia91, RG4L este wager buli van, ne feledjétek. BGyulaHUN is jönne.
-
Eagle16
addikt
RB Ground Strike csoda, megjavítom a gépet a reptéren, ctrl+j hogy cseréljek lőszertípust, erre nem enged vissza. Ezt is jól letesztelték az biztos.
-
PAtr0n
addikt
Biztos nem egyszerű ekkora játékosállománynak megfelelni. Pedig nem akkora mint a WoT-é. De lássuk be ott tényleg szarnak a sírásra, még durvábban mint itt, de ott nincs is annyi mód amit csiszolni kéne. Fizika sincs, lehet azért
Pénz beszél. Amíg hónapról hónapra nő a bevételük, úgy sem mozdulnak.
A WT fejelsztői azért jóval kommunikatívabbak, és próbálnak mindenkinek jót tenni. Sajnos mostanában pont a visszájára sül el amin változtatnak, ezért kell folyamatosan piszkálni őket a fórumon. Amíg van lelkes FANbase, addig el is érünk valamit, csak harcolni kell érte. -
RG4L
őstag
Mert nem tudnak programozni. Na jó, ez így nem igaz, de hányszor volt már, hogy késett valami vagy betették majd deaktiválták a dolgot, "due to unexpected errors" meg "devs are working hard on it".
Illetve...mert nem tesztelnek. Olyan rohadt nehéz lenne a dev szerveren ezeket kipróbálni? Szerintem rengeteg ember menne és nézné meg az új opciókat, mivel szart nem akarunk látni a játékban.
Bohica is elmondta, hogy a nehéz dolgokban jól teljesít a Gaijin, azaz tényleg, ha megnézitek a ground forces CBT-t és a jelenlegi állapotát, ég és föld a kettő, még egy fél évet adnánk neki és egy majdnem tökéletes terméket kapnánl, amit bővíteni és optimalizálni kéne csak. A könnyű dolgok, mint például a kommunikáció a játékosállománnyal, az eventek szervezése és tervezése, a leárazások, satöbbi, hát igen, itt már keményen bukik a dolog, pedig... nem mi tartjuk el a céget, úgymond?
Dehát nézzétek a pozitív oldalát, van egy semmittevő WTPC-nek nevezett valamink.
-
PAtr0n
addikt
Szavaztam, eddig jól állunk! Reméljük kiveszik!
Amúgy azt nem értem mi a fészkes szaré nem tudnak különböző módokat beletenni a játékba. maradjon meg a Ground attack, DE egy külön fülön. Így a kecske is jóllakik meg a kápotzta is megmaradik.
Innen látszik, hogy sok igény van, amit úgy próbálnak beletenni a játékba, hogy lenyomják az ellentábor torkán, szokjad paraszt. Pedig sokkal egyszerűbb lenne külön módokat csinálni, és mindenki abban játszik amiben akar. Inkább várok többet 1 meccsre, mint hogy az egész játékélmény legyen oda.
-
Francia91
veterán
Engem 2 olyan meccs mergelt fel, ahol a mi csapatunk csak Tempest es F8F gepekbol allt, a nemetek meg kizarolag jetekkel voltak (Me 262, Ho 229, Arado 234).
Fo az eselyegyenloseg. Az Me 262-esek nyirtak a csapatot, lecsaptak magasrol, majd vissza 2000 m fole.... Sok esely volt ellenuk
En meg a tankokat pusztito Ho 229-est es Aradot termeszetesen nem tudtam befogni... -
RG4L
őstag
Ez a ground strike RB-ben kibaszott jó, mondhatom.
-
PAtr0n
addikt
No Francia91, RG4L, holnap este wagerezünk picit? Azé dobom fel most, hogy legyen idő feldolgozni, meg kitalálni ki ér rá. BGyulaHUN rád számíthatunk?
Esetleg akit még érdekel beszállhat. (4 fős squad a max.) Tier 3 repcsikkel megyünk Arcade pályákon. -
Francia91
veterán
F8F-es csapattal voltunk kizárólag Me 262-esekből és Ho 229-eskből állló csapat ellen (Sicily)
Egyre jobb a matchmaking, komolyan mondom -
Francia91
veterán
válasz
superecneB #8750 üzenetére
Nincs, ez ilyen
A normális Spitek az Mk IX-től kezdődnek, az Mk XVI pedig 10G-t is simán bírja -
superecneB
őstag
Van olyan manőver aminél az MK Vc nem törik szét?
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8745 üzenetére
Magyarul tét. Érdemes a legnagyobbra rakni, bár aki non-prémmel játszik annak meggondolandó.
-
BGyulaHUN
tag
válasz
gradient99 #8745 üzenetére
Minél magasabb a stake annál nagyobb a jutalom. Aktiválni meg akkor aktiváld,ha van kedved nekiállni.
-
gradient99
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Wagereknél, mikor aktiválnám, kér egy stake értéket, ez konkrétan mire jó? Mi a különbség ha például 3000re állítom, és az helyett a maximum értékre? -
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #8723 üzenetére
Én ezt a csata közepébe berakós dolgot a tankoknál vettem eddig észre, de ott is elég dühítő. Ash River keleti oldal, nagy vidáman indulok a kezdőhelyről, mondom megyek a jó kis helyem felé, oszt' a kezdőhelytől kb. 100 méterre a szikla után befordulva les rám a KV2, és belém engedi a mozsárt. Mostanában elég sok az ilyen eset.
Repülőknél hatványozottabban dühítő lehet, mert a legjobban az összegyűjtött magasság számít.
Nem is értem miért rakták a játékba ezt... -
Francia91
veterán
Titeket is mindig 58 meg 57 percnél ad be RB meccsekre a játék?
Kezd már a tököm tele lenni a dologgal, kvázi semmi esélyem nincs sem emelkedni, sem semmi, mert 2-3 perc alatt mindenki a pálya közepén, vagy 2-3 k méterrel felettem van, akármilyen jól emelkedő gépet hozok.... -
olcsii
aktív tag
miért van az hogy 3x eltalálom a repülő farkát 30 vagy 37 ágyúval és semmi baja nem lesz?
-
-
woryz
senior tag
válasz
Micsurin #8708 üzenetére
Bf-109-E-1-el voltam, az ellen nem tudom, mert annyira próbáltam elmenekülni, hogy nem figyeltem...
Ilyen ánblokk bőven elég, ha valami kis iránymutatást kapok, mert addig megyeget, amíg én lövök, csak amikor engem lőnek, akkor általában kampó... Próbálok saját gépek felé repülni, hátha valaki segít, és leszedi rólam az ellent.
(energia fölény mit is jelent?)
-
-
woryz
senior tag
Ha valaki rámtapadt, hogy tudom lerázni?? Én itt próbálkozok, sebesség csökkentés / növelés, pörgés, stb... A "Q" és "E" mit csinál? Csak befordítja a seggét, de még nem jöttem rá, hogy kell használni.
-
-
Sziasztok!
Kezdő játékos vagyok, tankos. Melyik nemzetet érdemes választani? A német volt szimpatikus a tigrisek miatt, de azt olvastam, hogy a németeket szívatják leginkább. Végül is elkezdtem azt is meg az oroszokat is, kb 3-3 tankom van. Bt5, alap meg van Bt-7, T50.
Az oroszoknál miért van 2 reserved tankom is? Az mitől függ? A német oldalon csak egy van.
Egyébként elég fura a játék, mert van amikor 5-6 killem is van, volt fél pályás is köztük. Máskor meg akárhogy lövök, nem sebeződik célpont. Arról nem is beszélve, hogy házakon keresztül is lőttek már ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest