- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WAYTEQ X980BT navigáció (térkép szoftver nélkül)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ez az AAA hatalmas komolyan..... 5k magaságban a hibátlan p80a-amatt , 1 lövésből knockedelte (100/100 a vitality a pilotnak ) jó meccs.... és persze erre ment a napi is Ezt tudom valahol jelenteni ? Mert azért az AAA ne legyen ilyen tápos
superecneB: Pedig a p47-et nehéz megkerülni (már ha nem fordulózól ), nincs t3-as gép ami szerintem zúhanásban beérné
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
superecneB
őstag
Általában jobban másznak úgy tapasztalom.
Tehát ha megindulunk egymással szemben és olyan 270-280 körül mászok, akkor felettem lesz. Ezt a plusz h-t kihasználva rám tud esni, hiába kezdek zuhanni WEP-pel meg minden.
Köszi a tippeket srácok! Lehet simán hanyagolom ezt a gépet, annyira nem csípem csak a 37mm az azért nem kérdez még egy bombázó ellen sem.Az amcsiknál az F6F uncsi, az F4U borzalmas, P38-cal csapnivaló vagyok, P47-nekem olyan F4U hoz hasonló lomha lajhár, jó a tűzerő, de balfsz vagyok és lefordulnak, mögém kerülnek, onnan meg nincs esélyem csak a katapult...
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Én 80% motorerővel repülök a Yak-9K-val, csak akkor nyomom fel 100-ra, ha azt kívánja a helyzet. Zuhanást még sosem próbáltam a Yak-kal, nem volt rá szükségem
A durrogtatásról: Aki sokat repül a Yak-9-essel és megtanulta, az nem nagyon durrant mellé . Hagyni kell időt a két lövés között (már persze, ha szükség van a másodikra ). Én a 29 töltényből elég ritkán lövök mellé, meccs végére is kb csak a felét használom el, ezalatt 3-4 kill megvan. de én külön használom a 12,7 mm-es MG-t meg a 45 mm-es cannont. Előfordul, hogy csak a 12,7-essel ellövöm a Tail Control-ját az ellenségnek, esetleg olyan sérülést adok neki, hogy nem tudja irányítani (ez nem sűrűn fordul elő, de volt rá jópár eset már). A 45 mm-es mindegy hova talál, a hatás garantált
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
válasz superecneB #6995 üzenetére
Ahogy Francia mondta, tényleg picit problémás náluk a a hűtés, de nem vészes, tehát nem fogja levenni 0%-ra a motorerőt 20 másodpercenként mint egy Bf 109 pilóta.
Hagyd, hogy durrantgassa a cannonját (37/45mm), mert az azzal való lövés bizony szépen lelassítja a Yakot, közben nézz magad mögé és kerüld a veszélyes lőszereket. Ha elégszer lő és ki tudod kerülni a lövéseit, egyszer bizony le fogod hagyni. Egyébként meg próbálj meg magassági fölényt tartani, nagyon fontos a Yakok ellen, viszont én valamilyen szinten biztos vagyok benne, hogy le tudod hagyni zuhanásban.
War Thunder: Gelesztaa
-
Francia91
veterán
válasz superecneB #6995 üzenetére
Az a gond, hogy AirCobra-val esélytelen vagy Yak-9 ellen
Jól fordul (marha jól), jól emelkedik, sebessége is rendben van. Gyenge pontja, hogy nem lehet folyton 100%-on pörgetni a motorját, mert hamar túlmelegszik. AirCobra-nál van WEP, esetleg meg tudsz előle lógni. Elég sokat repülök Yak-9K-val, nagyon jó masina . Az AirCobra-k gyengéje, hogy hátul van a motorjuk, ezért fordulnak rohadt szarul. Nem sok esélyed lesz Yak-9 ellen, esetleg megpróbálod legyorsulni, mást nem tudok"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
superecneB
őstag
A Yak-9-nek mi a gyengéje? P39Q-val nem nagyon tudom lerázni, se fenn, se lenn, se kizuhanni, se lefordulni. Valami csak van ellene...
Az szokott segíteni hogy a függőleges vezérsíkot csapkodom jobbra-balra ekkor a gép bepördül és ilyenkor nem szokott eltalálni mert kicsit random hogy hol kötök ki a "manőver" után, viszont ha ezt lenn próbálom meg nagy esélye van egy sziklába csapódásnak. -
PAtr0n
addikt
Annyira istenítik a Hurrican MK1 és MK2-tőt, nem is értem. Szerintem ezek is egy kicsit túlbuffolt gépek a jétékban.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
válasz Andrewstarr #6983 üzenetére
Ja. Automatikusan párokba osztja a rendszer a játékosokat (auto-squad funkció), buzdítva ezzel a játékosokat az együttműködésre.
-
BreeZeRr
tag
válasz Andrewstarr #6983 üzenetére
Amelyik gépnek zöldel van írva neve az azt jelenti, hogy egy squadban vagy vele.
RG4L: Vannak véletlenek
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
-
Andrewstarr
aktív tag
Kihagytam egy pár hetet, segítsetek lécci, mi az a zöld nevű gép?
-
Francia91
veterán
Meg tavasszal volt olyan, hogy a Ki-102-vel repultem rendszeresen, es Wellington-ba nem volt eleg 2 db 57 mm-es... Mondom WTF . A harmadikra ketteszakadt a torzse . Bezzeg a B-17-est elsore vitte, az IL-2-eseket is elvezet volt vele daralni
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
válasz superecneB #6976 üzenetére
Nem és nem csak az amcsi 37-essel van baj. A japán Ki-45-ös széria (+Ki-96) 37mm-ese is csak szikrázik szinte mindenen. Ez a jól ismert hit detection probléma (jelenleg elvileg dev szerveren van még javítás). Látszik, hogy eltalálsz valamit, de a lőszer nem fejti ki hatását.
-
Colos1
őstag
válasz D.Orion #6973 üzenetére
Biztos, hogy nem reptéren szállt le? Aztán javítás után elbújt? Csak mert ezt a hibát már régen javították, SB -ben nagy szokás volt, hogy az utolsó leszállt valahova a reptéren kívül, és ott várakozott. Amúgy lehet jelenteni a játékost "passzív játék" miatt, bár nem tudom, hogy ennek a jelentgetésnek van-e értelme...
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
D.Orion
veterán
Egy nagyon kedves enemy-t szeretnék megosztani veletek...
[LoPZ]Mr556Norway map, természetesen szövetségesek elfoglalják A-t és így nyerni fognak. Öten maradunk életben három ellen. 3db HE 111 H-6, 1db SM79, és én HE112-ben.
Ellenféltől mind a hárman crash-t szenvednek, de ez a Mr556 nyom egy soft landinget valahol. És itt jön a trükk! 35percet ült a gépben és megvárta míg lepörög a pont és így ők nyertek! Négy bombázónk kicsapta a három bázis és már a Destroy-ereket ritkították, de minden hiába. Nem találtuk meg ezt a drága lényt...Ui.: He51 reserve Hyrdo Prémium lett!
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Micsurin #6970 üzenetére
Az elejen fejlesztesek nelkul picit szar lesz, de majd beletanulsz . Szerencsere a felszallasi hibat javitottak, Te azt mar nem fogod tapasztalni, en rengetegszer tortem ossze amiatt a gepet. Meteor-ok ellen eselytelen, minden mas gep ellen szerintem csak BnZ-vel hatasos. Jol felemelkedsz, aztan fentrol lecsapsz. Maximum 10G-ig terhelheted, 11-nel mar elhagytad a szarnyat. Majd ha fejleszted a teljesitmenyt, erezhetoen jobb lesz, de az F-80C-tol messze lesz akkor is . Emelkedesben nem a legjobb, a Fokak es Bf 109-esek jobban emelkednek, igy ha nemetek ellen mesz, erre figyelj oda. Japanok ellen ugyanez a helyzet, az oroszoknal meg a Mig-9-est keruld el, az IL-28-ast meg csak ovatosan kozelitsd meg, a hatso 2x23 mm-es agyuval pikk-pakk kiszedi a geped. Raadasul azt a mocsok IL-28-ast le sem tudod hagyni, ha egyszer moged kerul... Kezdo jetnek tokeleted, de eleg sok propelleres gep meg fog fingatni, arra keszulj fel. En mar szerencsere tulleptem rajta, bar a vegere egeszen jol ment, neha sikerult 5-6 kill is egy RB meccsen, az atlag 1-3 kill volt. Az F-80C-vel nyomom mostmar, sokkal jobb a P-80-nal. De most az F7F-et fejlesztem, egy OP allat gepnek tunik . Aztan jon az F-84B
-
RG4L
őstag
Jaja, Lassar azt mondta, hogy idén jön a patch, illetve amikor rákérdeztek, hogy mikor várható pl. az Fw 200 meg a J2M Raiden, akkor mondta, hogy "this year". Viszont annyi a baj vele, hogy a Ki-44 nem jön még, mert vagy a J2M vagy a Ki-44 ami bekerül a japánokhoz és a J2M mellett döntöttek.
-
munnergep
senior tag
A tier 3-as yakok szerencsére jól bírják a 37mm-est is. 5-6 találat és megy tovább kacagva. Megnyugodtam.
Kb. mikor érkeznek az amerikai tankok? Onnantól fogom asszem a tankos részt is használni. Na nem azért mert amerikai tankot akarok vezetni, hanem 3 nemzet azért már érdekesebb mint a mostani 2.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Francia91
veterán
válasz Francia91 #6964 üzenetére
Na meg hogy az AA csak ugy tok veletlen pont a szarnyamat szakitja le ugy 7 km magassagbol. Maskor meg siman berepulok az ellenseg repterere a foldtol par meterre, es csak mellem lovoldoz az AA
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Ma Tu-2-essel akartam menni, be is adott eloszor Kryms mapra. Fentrol indulok, mire a kikoto fole erek, hogy bombazzak (kb 4500 m magasan), 3 db F7F szetlo a fenebe. Errek 6 perces Crew Lock-ot kapok . Miutan lejart (mentem egyet a nemetekkel kozben), megint nekifutok, asszem Berlin map. Ugyanez, csak ott 2 db F7F, szinten cafatokra lottek, megint 6 perc Crew Lock.... Kulonboztesse mar meg kerem szepen, hogy otthagyom a meccset, vagy szetlonek a picsaba, es nem akarok még 30 percet Spectator modban nezelodni...
-
Micsurin
nagyúr
Néha bugos az aa , de többnyire ne, az , de azért valljuk be aki kilép magától az úgyis kifog
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Colos1
őstag
válasz Francia91 #6960 üzenetére
Ezt a faszságot azok miatt tették bele, akik kilépnek a játék elején. Ebben igazuk is lenne, de ne kapjon már olyan Crew Lock -ot, aki csinál is valamit! Nekem volt olyan, beléptem, és azonnal lőttem 2 gépet - SB módról beszélünk - , majd egy akkor még OP sz@r nooB-25 rámjött, és lelőtt. Kiléptem, és Creew Lock.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
-
Francia91
veterán
Kezd már a farkam is kilenni ezzel az új rendszerrel...
7 km magasan repülök, kilő az AA, erre letiltja a slotot 5 percre... Vagy a másik eset, amikor rám jönnek minimum 3-an és cafatokra lőnek a 30 mm-esekkel... Mintha direkt leszedettem volna magam
Csak tudnám, mi alapján függeszti fel a slotomat ilyenkor is. Mert ha crashelek, vagy kilépek a meccsből, megértem."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
válasz gainwardgs #6958 üzenetére
Várd meg az USA tankokat, akkor vegyél majd valami prémium járgányt. Egyébként van külön Ground Forces topik itt PH-n, ott talán többet tudnak mondani, de én ezt ajánlom.
-
gainwardgs
veterán
A prémium jagdpanther megéri vagy inkább su122P???
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz superecneB #6954 üzenetére
Na , én is így érzem magam kb semmit nem éreznek meg tőlem én meg rögtön szakadok
-
Micsurin
nagyúr
válasz superecneB #6952 üzenetére
ismerős , ma más is leszikrázik az amcsikal ? egyszerűen semmi.... f8f1b , és egy E1-es szedett le , szikrázok le a szárnyáról , és ő meg 4,7.7-el.... azt sem tudom milyért van tier 2-től 4-ig minden bent
-
RG4L
őstag
válasz superecneB #6949 üzenetére
Én meg nem merek játszani, mert 10 másodpercenként van 80-100% közti packet lossom és teleportálok a pályán folyamatosan, többnyire egyenesen a föld felé. Holnap megyek kábelt venni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz superecneB #6949 üzenetére
9k vagy csak 9 ? nekem is szoktak lenni igazán szar , múltkor a pecsnél 0-a volt kereken
-
Francia91
veterán
A 12,7 mm-es Berezin geppuska javitva lett vmikor?
Tu-2S-sel szoktam repulgetni, de alig hiszem el, hogy ezzel a 12,7-es Berezin MG-s lovesszel kiszedem azt, aki mogottem van . Bf 109 meg F8F gepeket ki tudom vele szedni meglepoen hamar. Eddig nem tapasztaltam, hogy ilyen eros lenne...
Esetleg azert nem tunhetett fel, mert sokat mentem La-5-ossel es Yak-9K-val, bar a Yak-on is van Berezin 12,7 mm-es.[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Oké, király. Illetve nem király, megtaláltam a jelentést róla, a bugreport jelenlegi állása:
Posted 31 October 2014 - 04:10 PM
issue has been forwarded at high priority to the developers
ID: 0020031Ami azt jelenti, hogy lényegében cirka 5 napja van jelentve, magas prioritással javításra kerül, én pedig lehet összekevertem valami másik Mac problémával. Reméljük mihamarabb javítják.
-
madle
őstag
Sajnos, így sem jó egyik formában sem, szóval megpróbálok egy reinstallt.
-
RG4L
őstag
Had tippeljek, fullscreenen játszol. Próbáld meg átteni valamelyik másik opcióra, windowed/full window és próbáld ki úgy. Ahogy említettem már hallottam erről a hibáról a hivatalos fórumon, és csak azért kérdeztem az oprendszert mert úgy emlékeztem nem windowsnál tapasztalta az illető és mintha rémlene valami, hogy azt írták rá kapcsold ki a fullscreent. Talán segít.
Ha nem, akkor jelenteni kell fórumon.
-
Francia91
veterán
válasz Micsurin #6931 üzenetére
Nem olyan gyenge az a WT-hez. Az en VGA-mhoz kepest joval erosebb. Nekem egy ThinkPad T500-asom van (Intel Core 2 Duo P9700 2,8 GHz, 8 GB DDR3 RAM, ATI Mobility Radeon HD3650 256 MB DDR3 128 bit). Ez 60 fps korul viszi Low Quality beallitassal 1680x1050-es felbontasban. Az Intel IGP-k a HD3000-tol kezdve ennel joval erosebbek, csunya lenne, ha nem vinne
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz Micsurin #6931 üzenetére
Intel, de egyébként szépen fut a játék, indításnál is. Meg Rome Total War II is gyönyörűen elmegy rajta. Azért nem értem, hallom a játékban a hangokat, lehet lőni, lehet mozogni, csak épp a hangárat látom magam előtt meg a célkeresztet amit mozgathatok össze vissza, de ugye semmi más, a tank a térképen meg mozog
-
Micsurin
nagyúr
milyen HD5000? Intel HD ? Mert az kicsit gyengécske lenne ide
MÁS : Életem nagy hibája: bele olvastam az SG fórúmba..... És még itt megy a sírás ? jeszus..... azért ami ott megy az oszt igen és ezt most ámblokk értem
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
OFF: Ha jól láttom Saitek X52 már nem gyártanak ? Vagy csak kis hazánkban nem árulnak már ? Mert F.L.Y5-öm van lassan 1 éve ,de örültem volna , ha lehetne újonan x52 szerezni , vagy esetleg van az x52 hasonló joy max 30e ft-ig ?
-
madle
őstag
Sziasztok, amatőr kérdés, most kezdeném a játékot, feltelepítettem. Elindítom, belépek egy game-re és semmi mást nem látok csak a hangárt egy parkoló repülővel. A tankom hangját hallom, hogy megy meg a térképen is látszik hogy mozog és tudok lőni is, de semmi mást nem látok magam előtt csak egy álló képet a hangárról. Volt valakinek hasonló gondja?
-
RG4L
őstag
1.45-ben jön majd a J2M Raiden.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Francia91 #6922 üzenetére
Rendben köszi a kis tipp gyűjteményt , más nem majd repülhetnénk párat most azon filózom , az F2 Sabre mennyire jó a top jetek közt ? Szóval van e értelme végig szívni , f80c , f84 aztán a kis sabrekat
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Micsurin #6921 üzenetére
A nemetektol nem kell fosni, inkabb az oroszoktol. Ott a Mig-9-es utoler, donget a 37 mm-essel, engem mindig kiszednek. Meg az IL-28-ra ramenni is batorsag kell, a lovesz 23 mm-es agyuval van felszerelve. Nem szabad sokat mogotte idozni, megsorozod az egyik hajtomuvet, ha az felgyullad, akkor az esetek 90%-aban szet is szokott egni. M2-esben es az M3-asban is a default befuzest hasznalom, meg vagyok elegedve, gyorsan kugyulladnak tole a gepek. A brit jetek ellen viszont picit keves az F-80C, a P-80-ast inkabb nem is mondom... . Meteor meg Vampir leszed pillanatok alatt. Talan annyi elonyod lesz veluk szembe, hogy a P-80/F-80C gepeket 10G-ig terhelheted, a Meteor 8-9-ig birja csak. En 11G-nel mar leszakitottam a P-80 es az F-80C szarnyat is
-
Micsurin
nagyúr
-
Francia91
veterán
válasz Micsurin #6919 üzenetére
Ja, meg mikor Fw 190 es Ta-152H ellen mennek szembe, bator huzas
Most repulgetek az F-80C-vel, hat a P-80-hoz kepest hatalmas javulas! Van WEP, normalisan gyorsuk, sebessege is rendben van, meg mintha a Browning M3-as jobb MG lenne. Csak azok a franya Mig-9-esek, meg Vampire gepek lelonek a p*csaba...
-
Micsurin
nagyúr
Ahogy figyelem az amcsi oldalon a csapat társakat sírok , néha könyörögnöm kell , hogy a head ont felejtsék már el be ment a hülye gyerek is ma 4x12mm a J7W1 ellen , mondanom sem kell , a Shinden karcok nélkül úszta meg
-
PAtr0n
addikt
Nem is a proto mivolta miatt írtam amit írtam, csak tényleg lufivadászatnak tűnt amit csináltál, holott múltkor még (a nagyobb peccs előtt) arról ment a diszkurzus, hogy mennyire egyenlőtlen Japán vs USA magasabb Tierben. Akkor ezek szerint javult a peccs óta, de még mindig kiegyenlítetlen, főleg hogy vannak kifejezettem rossz damage modellel rendelkező japó gépek Ezt nem tudtam, köszi hogy leírtad.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Colos1
őstag
válasz Micsurin #6905 üzenetére
Igen az, legalább is SB -ben. De amíg mindenféle jöttment mouse sniper bomberes árkádhuszárok is járnak SB -re, néha én is szoktam ilyent csinálni.
A múltkor volt egy mintameccs. Ketten maradtunk 4 ellen, volt egy La7-es, két La5, és egy Yer valamennyi. Én Messer G2 -vel, csapattársam A5 -el. Már fura volt, hogy amikor elmentünk leszállni, a 4 enemy nem próbált meg minket lelőni a reptéren, hanem tisztes távolságban köröztek. Úgy landoltunk, hogy először a csapattársam szállt le, én addig köröztem, majd fordítva. Az egyik La5 közel jött, azt biztos ami biztos alapon megsoroztam 20-assal, de utólag visszanézve a replay -t nem akart ránk támadni, csak véletlen közelebb került a bázishoz. Utána én szálltam le, majd miután végeztem, és felszálltam, megindult a másik La5. Azonban nem várta meg, hogy távolabb érjek a bázistól, ezért a légvédelem lelőtte. A másik kettő eltűnt. Megtaláltuk a Yer -t, aki a bázisukon állt, de nem akart felszállni. Tettünk pár kört, majd jeleztük neki, hogy ha nem akarja, hogy a kifutón szarrá lőjük, akkor szálljon fel. Felszállt Közben azonban megljelent a La7 -es is, aki miatt - repülőnyelven szólva - bonyolult helyzetbe kerültünk, de egy nagyon szép (és kemény) légiharc keretein belül sikeresen leradíroztam az égről. Itt jött a második fura dolog: nem csíterezett le, nem anyázott, nem is lépett le, hanem bennmaradt nézőként. Mivel nekem szellősre lőtte a gépemet, elkezdtem a seggét visszarugdosni a bázisra. Közben a csapattársam ráment a Yer -re, aki átült a gunnerbe. Erre a volt La7 -es elkezdte szidni az all csetben, hogy mekkora egy mouse sniperes buzi gyerek, és biztatott minket, hogy azonnal lőjük le ezt az idiótát Ez sikerült is, majd ahogy kell, megköszöntük egymásnak a játékot
Ellenpélda: A hülyegyerek P-47 -el próbált előlem zuhanással menekülni, amely nem lett volna rossz ötlet, mert a P-47 zuhanni baromi jól tudott. Csak nem 1000 méterről... Még a meccs után is kaptam tőle, hogy egy rohadt szemétláda hacker vagyok, mert G2 -vel utolértem a P-47 -esét...
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
A meccs átlagos, sajna sokat hibázok, de a vége: Like a Boss...
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RG4L
őstag
Persze, meg milyen dolog már, hogy prototípus géppel repülök. Lőjjenek azonnal főbe!
Kitárgyaltuk már a japán gépek problémáját, ebbe nem akarok most belemenni, de csak említésszerűen visszaolvasol pár hozzászólást, az egyik általam írtban van egy kép egy replayből, ahol szinte full jet csapat ellen megy egy olyan japán csapat, ahol talán max 3 jet van (Ki-200 is beleszámolva a maga 5 percnyi üzemanyagával és a még mindig megoldatlan landolási buggal).
Míg a japán pilóták hónapokig szenvedtek a szövetséges jetek ellen, az amcsiknak kb. 3 hete kell ezt átélniük, és még így se full propelleres vs. full jet meccseik vannak.
Az R2Y2 egy nagyon lomha dog, ezt úgy értem, hogy hiába a két sugárhajtómű, 10 fokos emelkedésben is lassul, tehát egy Bearcat simán leemelkedi ugyanolyan körülmények között. A videó nem arra szolgál, hogy megmutassam tudok lufit lőni, avagy jettel propelleres gépet (mert ezt már nem egyszer megtettem pl. a J7W1-el is), hanem arra, hogy rávilágítsak milyen töketlen pilóták léteznek és mennyire nem kell semmit tenni azért, hogy killeket szerezz...
A japán pilóták mégis felveszik a harcot a jetekkel, és rendre sikerül kilőniük őket, propelleres gép ide vagy oda, míg ezek szó szerint a kisujjukat se mozdították meg, hogy túléljék a helyzetet.
Még valami az R2Y2-höz. Elég egyetlenegy lőszer, és tipikus japán módra repülhetetlen lesz. Ahogy a J7W1 damage modellje sincsen rendben, ezé meg aztán főleg. Szituáció: F-84 ellen head-on. 1.3-1.4km-ről elereszti a lövéseket, kitér, nem fordulok utánna, nehogy eltörjem a szárnyam. Néhány koppanás a jobb szárnyra, a képernyő bal oldalán még csak fel se villan a damage indicator, tehát szinte semmi sérülést nem kaptam, illetve a gép skinjén se látszik semmilyen lövésnyom vagy sérülés. Eredmény: ha balra próbálok fordulni a géppel, a gép felmegy szinte függőleges mászásba és talán 5-10 fokot ha sikerül vele fordulni balra, de többet egyáltalán nem, semmilyen módon... ha jobbra fordulással próbálkozok, akkor azonnal megbillen a gép és pilótafülkével lefele találod magad. Kétszer is sikerült reprodukálni ugyanezt a fajta sérülést, tehát nem véletlen van.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Na itt van a felvétel a replayről. Beercans get rekt.
Az első Beercan valszeg afk mászásban volt, na de eddig...? Nem értem.
A második srác konkrétan... nem tudom mit csinált. Az utolsó két áldozat pedig szintén vak ... ?Ez csak egy dolgot jelenthet: 5.3 BR-t az F8F-1B-nek!
-
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi , akkor nyugodt a lelki ismeretem Hülye kérdés lesz: Nem lehetséges beállitíni valamit, hogy azt a nyamvadt [Millitry exercise] mapot ne keljen repülnöm ? (gondolom tutti nincs )
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #6908 üzenetére
En legutobb az F-80C-vel csinaltam, hogy egy repteren allo Ho 229-est lelottem, 920-szal beszaguldozva a repterre . Szerencsere nem talalt telibe az AA, csak az egyik szarnyam lett piros
(#6910) Micsurin:
Eltalaltad, nem lehet beallitani
Tan folyton kikapsz a Meteoroktol?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Szerintetek ,gerinctelen dolog volt , a landoló D13 megsorozni ? ő volt az útolsó enemy , és pont a bázisokun találtam őt felszállás közben
-
PAtr0n
addikt
Ezek nagyon szépek! 1-2 kivétellel, mindegyiket szívesen látnám a madarakon. Mivel eddig a skineléssel nem nagyon foglalkoztam, így ma ráveszem magam, hogy pár gépen kipróbáljam őket.
Van még ajánlott muksó aki hasonlóan jókat csinál?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Micsurin
nagyúr
válasz Találtgyerek #6900 üzenetére
Leszeded , wt-ben user skin mappa (kicsomagolód oda , winrar , 7zip , vagy csak sima windows intézőben belelépsz és kimásolód) , és adott gépnél a customizationban katt a user skinre és ott válaszd ki figyelj a tipusokra mert pl p51-ből amijó a d5-re az a d30 nem biztos és ez igaz lehet a bf-ek al tipusaira
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 14 128GB kártyafüggetlen Teljesen hibátlanul működik Karcmentes Megkímélt Állapotban
- The Last of Us Collector CSAK DOBOZ!
- Supermicro X10SDV-8C-TLN4F ITX + Intel Xeon D1541 + 2x8Gb 2133Mhz ECC DDR4 + Noctua NF6x25 eladó
- Oneplus Nord 2 5g 6/128
- Iphone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 2025.04.03 Apple garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest