- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WAYTEQ X980BT navigáció (térkép szoftver nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Gondolom ezzel próbálják meg kicsit kompenzálni az emelést, hisz az nekik se jó ha csökken a GE vásárlók száma. Ki van ez matekozva.
Más:
Épp megy a filmmánián a Repülő Erőd nevű förvedmény (2012). Épp ott kaptam el a jelenetet, hogy egy rajnyi BF 109 F-1 próbálja a hős B-17-est leszedni. persze csak pár lyukat ütnek rajta, és a sniper lövészek kiszednek párat közülük. Közben 2 szálon fut az esemény, egy F-1-es üldözőbe veszi a kísérő P40 Kittihókok egyikét (persze kancsal a német pilóta és nem tudja eltalálni), aztán a kitti überpower módon lemássza, persze a BF közben átesik, így ő utána tud fordulni!!! (még véletlenül sem átesni ugyanúgy, volt energiája fordulni!). Persze utána megy és szétkapja. Cirka 6-7 BF-et inntéztek el, veszteség nélkül. Ez még Arcade-nak is rossz.Akinek bírja a gyomra az ilyesmit, kapcsoljon oda....
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Fel
addikt
válasz Találtgyerek #7292 üzenetére
Me-262 UHG (
UltraUberHochGeschwindigkeit)...
Szerintem ez nagyon ocsmány... Még jó, hogy nem tudták mevalósítani.
Nagyszerű ötletnek tűnik, hogy a pilótát hátraköltöztették a függőleges vezérsíkba. Biztosan jó lett volna onnan a kilátás.. A WoWp-ben előbb-utóbb biztosan megjelenik--------------------------------------------------
Nocsak... Premium Account Price Change
Az egynapos és egyhetes prémium acc. ára kicsit növekszik, míg az összes többi opció olcsóbb lesz. Pl.: 100-100 GE-vel csökken a 30 és 90 napos prémium acc ára.
Lehet azzal van összefüggésben, hogy növekedtek az árak az orosz portálon..[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Viszont ez mindenkinek tetszene, mi?
War Thunder: Gelesztaa
-
RG4L
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Hogy mééért ? Komolyan fejtsem ki ? PONT NEKED ?
más: Vampire és Venom FB4 milyen , lécci mindjárt tier V-be érek
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
RG4L
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Találtgyerek #7271 üzenetére
Akkor a haverom is szarrul csinál 2 napja valamit
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ez a játék egyre szarab G6 lefordulta az lf mk9-et , pedig 230-nál fordultam majd az a fos 1-re előtte a motorom , én meg meg sem karcoltam őt....
-
Micsurin
nagyúr
Mit rontok el ? tegnap reggel óta angólokal csak vesztek , a hispanot láttom ahogy gellert kap és lepatan az A8 foka szárnyáról stb... sehol nem tudok őlni másnak is szarok ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Találtgyerek #7260 üzenetére
Nekem , már írtam itt is írtma , RG4L aszondta régi bug , már elv jelezve van , numpadon probáldmeg ilyenkor az "5"-öst meg nyomni
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Valakivel előfordult már,hogy a kamera 45 fokban elfordul valamelyik irányba és úgy marad?
Nem látom a célkeresztet se stb.Ma már 2. alkalom.Eddig ilyen nem volt.06-3o/9759I39
-
Micsurin
nagyúr
Venom FB4-ről valaki mondana valamit ? Meg a vámpiról ?
-
Szőrös
veterán
válasz Találtgyerek #7257 üzenetére
Én MG esetén ground target-et ( apt ) használok ha az nincs akkor universal , Cannon-nál meg HE .
De ha nagyon jól tudsz célozni akkor stealth-et érdemes.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Találtgyerek
veterán
Lőszerből melyik fűzést érdemes használni gépek ellen?Eddig nem foglalkoztam vele,mindig Universal-t használtam.
06-3o/9759I39
-
Micsurin
nagyúr
válasz Francia91 #7251 üzenetére
Rendben köszi , akkor ma össze kaparom az eéső griffont és irányba állok a német ágon
@ RG4L: Az egy dolog , de mégis OP volt a srác mert az f80c-t is szédszedte , a képemen látszik is
-
Micsurin
nagyúr
válasz Találtgyerek #7248 üzenetére
A szemét bomber lőtt engem golyóból kapott szét még csak kárt sem tettem benne, túl Op-k a bomberek Torz on Borznak van igaza
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Találtgyerek #7246 üzenetére
Detto , ma össze szedtem a G2-t (hisz itt valaki letolt jogosan , hogy élvezem a gamet...) és p40-eket lőttem
RG4L : Kimaxoltam igazából nem , a fegyverzetét kihúztam és annyi szóval már nem alap , rá foghatom , hogy én megprobáltam a maxos (most is lecseszel tudom pont mint azért mert nekem a Focke Wulffe-k mint dorák ) nálam a fegyverzetre van , mert én előszeretetel megyek headont jenkikel mert az .50-esek elég táposak és jó esélyel viszik a pilótát , ha meg nem , akkor az cumi
más: Minden bf ilyen hamar melegszik ?
szrk.: megint megprobáltam japánok , és nagyon csúnyán elpicsáztak minket
ez a gép a vicc kategória , 2. gólyoból szét robbantam
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Már eltörölték ezt a teljesítmény alapú MM rendszert, tehát elméletileg egyáltalán nem kéne befolyásolnia a kapott ellenfeleket. Lehet, pont úgy és annyi ember várakozik, hogy egymás után többször tied a legkisebb BR a meccsen...
Egyébként én úgy vettem észre, hogy kb. annyiszor az enyém a legmagasabb BR, mint a legkisebb, pedig nem tartom magam szar játékosnak.
-
Colos1
őstag
válasz Találtgyerek #7243 üzenetére
Túl ügyes vagy, ezért szívat az MM
Ha jó köröket mész, akkor a kapsz +BR -t, ezért feljebb rak.
Ha viszont töketlenkedsz, akkor -BR, és lejjebb rak.Persze, ez csak akkor működik rendesen, ha van elég játékos, így ez nekem SB -ben nem mindig sül jól el. Volt, hogy a G2 -vel már P-51 -ek ellen mentem 2-3 meccset, lőttem is párat belőlük, szóval nagyon jól ment, és már teljesen ráállt a kezem a nehezen lelőhető gépekre. Aztán a következő meccs előtt már fura volt, hogy túl sokat kellett várni, és mi történt?!? 2-es szintre rakott, mert 3-4-esbe nem volt játékos A tömegmészárlás nem kifejezés arra, amit ott végeztem
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Találtgyerek
veterán
Nem tudom mi van ma a játékkal,de egyfolytában feljebb dobál.Volt,hogy P40 Kitty-vel mentem Bf109 G2-k ellen.Azért ott már elég nagy különbségek vannak.
06-3o/9759I39
-
Micsurin
nagyúr
p80 láttán kedvem elmegy az egész jetezéstől , de He163 láttán detto előbbinél N1K2 mindent vissz , gyorsabb erősebb , jóbban emelkedik , fordul , japánok ellen megyünk már ki is lépek... végig ilyen fosok lesznek a sabrekig ? f84-is ilyen lesz ? Mert akkor inkább átnyergelek a pantherekre , azoknón legalább van fegyverzet.
-
RG4L
őstag
Hétvégi bevásárlás
-
RG4L
őstag
1.45-ben lesz cannonos Ki-43
-
-
Eagle16
addikt
F4U-1c-vel szállnék fel hordozóról, erre 137km/h-nál beakad a gép sebessége és a tengerbe zuhan. Ugyanaz mint a Zero-nál, kijavítani minek ugye, elfér ez is.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Micsurin
nagyúr
szrk.: majd az OP fos Yak-ok ellen igazán remek ... 200 darab 20mm lőttem bele a gyerekbe hátúlról , majd bemegyünk fórdulózni , gyullad , elalszik ÉS LEFORDÚL és lelő 3-4 gólyoból
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Iwo Jima meccs csak 50 percig tartott. Grat az összes bújkáló B-57-nek. Szerencsére van rendes, hosszú reptér, szóval ticketekben is vezettünk, köszönhetően a bombázásomnak (7 leszállás).
-
Szőrös
veterán
Nekem Ki-84-ben volt hasonló , bejött velem szembe egy Mustang, én megküldtem a 4 20assal látszott a találat de csak hitet kaptam , emmeg kilőtte a motor , likas lett mindkét szárnyam aztán elkezdett égni a gép és szét is esett az egész.
Szóval még mindig túl van buffolva az az .50-esMondjuk SB-n pont emiatt jó murican gépekkel repülni .
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
RG4L
őstag
R2Y2 vs. F-80 head on.
A .50cal kinyírja a pilótámat és konkrétan felrobbantja a gépemet. Látom, hogy majdnem minden lövésem eltalja a gépét a 4x30mm-el, critical damage, repül tovább. Öhm.
Ja igen, utána azt írja, hogy az illető, akibe belenyomtam 30kg lőszert, crashel.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Érdekes amit írsz, és lehet is benne igazság. Bár én szinte csak AB-t játszok (röstellem, de RB-hez ritkán van türelmem és időm), a nagy peccs óta utálom ha német jön ellenem. Legalábbis ha BF109, vagy Fóka. A Fókák 1-2 lövéstől már szárnyat szakítanak, a BF-ek meg amellett hogy szintén jó tűzerővel rendelkeznek, rengeteg lövést is bírnak ki. Na jó, nem annyit mint a kaYak 9 és hasonló UFO orosz társai, de érezni a változást.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Colos1
őstag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy lehet valami abban, hogy aki amerikai/orosz géppel megy, azok nem a legjobb játékosok. Amióta javítottak a német gépek gépágyúján / realizálni kezdték a szövetséges gépeket, előfordul, hogy 3-4 gépet lövök csatánként - SB -ről beszélünk - úgy, hogy a mi csapatunkban van még 3-4 ember aki lőtt, míg az ellenséges csapatban 1-2 ember lőtt 1-1 gépet. A múltkor volt, hogy én lőttem 6-ot, a másik 4-et a többiek lőtték le, és az orosz/amerikai oldalon nem volt kill, csak az egyik nooB-25 szedett ki 5 tankot.
Ezt azzal lehet magyarázni, hogy aki szenvedett eddig a német gépekkel, az mára olyan tapasztalatot szerzett, hogy a jobb pontosság / hit detection miatt lazán legyőzi azokat, akik direkt az OP gépekkel repültek a sikerélmény miatt, és most nem tudnak mit kezdeni a reálisabb gépekkel.
Itt realizálódni látszik az összeesküvés elméletem is Pár hónapja beszélgettünk a klántársaimmal, hogy vajon mi az oka annak, hogy a német repülőket kezdték el legelőször kidolgozni, azok kaptak először normálisabb flight modellt, a szerencsétlen Bf109 F4- et pl. volt, hogy hetente 2X patch -elték ilyen hibajavításokkal, hogy picit orrnehéz volt, nagy sebességnél picit rosszabbul fordult, stbstbstb, és a többi Bf-109 is kapott ilyen nagyon finom FM hangolásokat, amelyekkel először rosszabbnak tűnt, de 1-2 kör után rájött az ember, hogy nem is rosszabb, csak meg kell szokni és jobb lesz. Aztán elgondolkodtam, hogy ha én csinálnám a játékot, akkor a kedvenc gépeimmel kezdeném a sort. Igaz, hogy így eleinte nehezebb lesz azoknak, akik ezekkel játszanak, de ha majd sorra kerül a többi gép, akkor fordul a kocka, és nekik lesz sokkal nehezebb, mert nem lesznek hozzászokva ahhoz, hogy melegszik, átesik, nem fordul, 1-2 találattól szétszakad darabokra, stb. Most pont ez történik. Tehát lehet, hogy a fejlesztők a német gépekbe vannak belebuzulva?!
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Szőrös
veterán
Ez olyan mint a tegnapi japó Zeng....mittoménmi a neve event. Tizensok kört mentem és mindegyiket nyertük. Szerencsétlen muricánokat már majdnem elkezdtem sajnálni olyan alázást kaptak...na jó nem is .
A legjobb az volt mikor egy nagyszájú orosz Mustang pilot meccs elején benyögte "love raping japanese girls" no a gyerek a végére maradt és vagy 5en lőtték rommá...persze 0 ponttal zárt mert csak menekült.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Micsurin
nagyúr
-
munnergep
senior tag
Mentem egy SB módot (rossz event-et választottam ), leszedtem egy gépet, kilőtték a motorom, leszálltam az utolsó pillanatban, elkezdték javítani a gépet és kiírta, hogy a csapatunk elvesztette az összes gépét...
SB-ben nincs javítás?"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Micsurin
nagyúr
válasz D.Orion #7206 üzenetére
Rendben , köszi , akkor sajnos nem orvosolható a dolog csak gép cserélve , csak azt nem értem pl AC4 maxon megy
-
D.Orion
veterán
válasz Micsurin #7205 üzenetére
Tankos rész sokkal erőforrás igényesebb, mivel sokkal részletesebb. Próbáld ki, hogy kétfedelűvel nagyon lassan és alacsonyan repülsz el RB tankcsatában. Észre fogod venni, hogy a rengeteg megjelenítendő növényzet és árnyék miatt repülőben ülve is drasztikusan esni fog az fps-ed. Tankosban vedd lejjebb a növényzetet és az árnyékokat. Bár ezért könnyen megkaphatod a low graf noob jelzőt. SB-ben pl. én utálom mikor valaki low grafikával és növényzet nélkül jön, szinte wallhack mode...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Azon filóztam , hogy nálam biza valami nem kerek , 1. tudom , hogy laptop! de : max graf , 720p , repcsikel nagy csetepaténál van 10-20 méteren is 100 fps-em , (80-100 között ingadózik) addig tankoknál ez a szám 10 , mediumon van (árnyékok levételével) 40-50 fps , várható esetleg még egy kis további optimalizálás a tankos részhez ? vagy estleg fog nőni a vas igénye a tankoknak ? Vagy nálam valami gebasz van ? mert haver asztalija is detto ezt csinálja Köszönöm ha elolvastátok
-
RG4L
őstag
-
Francia91
veterán
En is igy voltam a G6-ossal, azt hittem, sosem lesz kesz a teljes fejlesztes, de meglett, es megerte. Eleg jokat lehet menni mostmar vele. Ha meglesz az Me-262, akkor folytatom a Bf 109 G10-zel, majd a K4-gyel
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest