Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Hogy ez az orosz Pe széria mennyire szar...

-
Edem05
őstag
Működnek már a squad-ok?
-
Colos1
őstag
Az előbb játszottam egyet. A csapattársaim mind Ki-10 -el voltak, az ellenség meg mind P-26 -os bogyóköpködővel.
Én meg egy fullos Ki-61 Otsu -val

Eleinte csak távolabb bámészkodtam, nem volt pofám beszállni a körözgetésbe.
Aztán mégis
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Agyaggalamb lövészetnek sem nevezném

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Igen ezt az elején eléggé érzem hogy erősebbekkel rak össze. Nagyon nem is szoktam az ellenséges vadászokkal harcolni inkább a földi célokra megyek rá.
-
BreeZeRr
tag
A squad lehetőséget mikor akarják visszatenni a játékba?
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A németek "kissé" el vannak nyomva, így mindig nagyobb ellenfeleket fognak kapni, mint kéne!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami tetszett az elején: Me-110C, Ju-87-esek, He-111H3, Cr. 42. (jó pár verzióval ezelőtt röpültem velük...)Arcade csatában egy Me-109E3, F1, F2, FW-190A1, Do-17 J1, He-111H6, tier 2-es sorral már öröm az élet - persze full-osan!

A messzereken a bombákat se kell hanyagolni, mert volt már pár csata, hogy ezek döntötték el -> 1-1 pillbox, romboló lezúzásával... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Férőhelyeket már bővítettem most 4 géppel mehetek csatába. Ma játszottam pár csatét, fejlesztgettem is. Mondjuk nem tudom németeknél melyik ágat lenne érdemes vinni így elsőre.
-
erikke17
őstag
Tankok legénységére ha kiosztom a crew pontokat, akkor az ugrik vagy visszakapom?

-
anytime
őstag
Nagyon eszement dolog SB-ben egerrel es billentyuvel?
Elvileg engedi, nem?
Csak keresem a helyem a nap alatt
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Részemről a legénységek javítási szintjét húztam fel vele a kellő szintre: ugyanis, ha ez nem egyenlő, vagy nagyobb az aktuálisan röptetett gépével, akkor eléggé sokáig javítanak és azt sok silver lion-ba kerül "kompenzálni"!
Természetesen csak azután, hogy az amcsi és német ágon 6-ra bővítettem a férőhelyeket - ez némi pluszt ad arcade battle alatt: több (-féle) gépet vihetsz be a csatába, így növelve a csapatod esélyét a győzelemre. -
RG4L
őstag
Játszott valaki mostanában RB-t a jenki Mustangokkal? Csak mert kb. az új patch óta alkalmatlanok a diveolásra, rettentő könnyen törnek a szárnyak rajta. Redditen is panaszkodnak.
-
Revolit
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Forduló gombokra? Mármint billentyűre a csűrés/csavarás/magassági irányítást? Mert ahhoz én nem nyúltam, elég érzékeny, gyakorlatilag egyből maxra csavarja ki, ami nekem pont jó, mert egérrel irányítok, és billentyűvel rásegítek, ha élesen akarok fordulni (miközben oldalra be van döntve) vagy fel/le akarom irányítani orrát. Az oldalkormányhoz pedig kb sose nyúlok billentyűn, mert meghülyül egér/bill irányításnál... instruktor azt okosan megoldja. Gondolom én...

-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a Golden Eagle-t mire érdemes költeni vagy tartalékolni?
Illetve ai billentyűzettel meg egérrel játszik az milyen érzékenységet állított be a forduló gombokra? Pórbálom variálni de még mindig mintha túl érzékeny lenne. -
Fel
addikt
Ezt is megéltem:
Hú de rossz most nekem...
Az előzménye az volt, hogy... TKed by __Vendetta56__ , majd persze volt egy kis eszmecsere a cseten. Érdekeség az, hogy a kis temkiller lapított, mint az a bizonyos a fűben, viszont valami -ITA- klános kis görcsök szájaltak helyette. Talán négy mondatot írhattam, amiben a "legkeményebb" szavak a retard és az idiot voltak, na jó lehet bevontam anyucit is...
Kíváncsi lennék rá, hogy a TK-ért kapott-e valamit a kis görcs, mert biza reportoltam. -
RG4L
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hogy miért előnyös külső nézetet használni? Erre elég egyszerű a válasz: mert mindenki így játszik, és aki nem, hátrányban van. Az alap beállítások szerint ha repülés közben nyomva tartod a C billentyűt és mozgatod az egeret, körbe tudsz nézni. Nézd meg a látószöget külső nézetben és belső nézetben, ennyi rá a magyarázat. Ja igen, és belsőből igen nehéz észrevenni, ha valaki üldöz, hogy az mégis merre van és milyen gép, illetve nehezebb követni a lead indicatort.
Németek.
Jó választás, csak bírd velük, Tier 3 környékén nagyon megerősödnek."Még talán annyi kérdésem lenne hogy majd a legénységnek milyen skilleket érdemes így az elején fejleszteni?"
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi!
Tutorialt végigvittem ma Arcade fokozaton, az valóban segített. Meg játszottam talán 2 csatát. Szerencsére volt mellettem egy rutinosabb játékos aki pár dolgot elmondott.
Viszont így olvasva azt nézem hogy érdemes külső nézetből játszani. Ez miért előnyös? Egyelőre kezdőként csak arcade módban gondolkodom. Német vonalat kezdtem el. Még talán annyi kérdésem lenne hogy majd a legénységnek milyen skilleket érdemes így az elején fejleszteni? -
RG4L
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ezt így talán túl hosszú lenne leírni, mármint az alapokat. Ha érted az angolt, akkor ajánlom a War Thunder Wikit, illetve ha valami direktebb kérdésed van, akkor arra tudunk itt válaszolni.
Amit így gyorsan tudok mondani, választasz egy kezdő nemzetet, a többi majd idővel fel fogod tudni oldani és náluk is lehetőséged lesz gépeket fejleszteni. Eleinte minden nemzetnél 3 crew slottal kezdesz, ezeket silver lionból tudod majd bővíteni egészen 5-ig, a 6-ik, 7-ik stb slot megvásárlása már golden eaglebe kerül (ez a pénzes fizetőeszköz). Minden lejátszott mecs után kapsz fejlesztési pontokat és silver liont, a teljesítményednek függvényében természetesen. Ha van 3 géped betéve 3 slotra (továbbiakban A, B és C), és mindhárommal játszol egy meccsen, A-val szerzel X RP-t (fejlesztési pontot), B-vel Y-t, C-vel Z-t, akkor az A gép fejlesztésére (modifications) X pont lesz költve, B gépre Y és így tovább, viszont a tech treen az általad kifejlesztett gép kutatására X+Y+Z pont megy. A gépek nyílván különbözőek, motorikusan, repülési tulajdonságokban, fegyverzetben, lőszertípusokban, stb. Idővel látni fogod, hogy milyen a te repülési stílusod, azaz milyen gépek esnek jobban kézre, melyek kevésbé. Ajánlom a tutorialok megcsinálását. nézegesd át az irányítást és a billentyűbeállításokat illetve nézegesd meg a nemzetek további gépeit ha feloldottad őket.
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Ma vágtam neki ennek a játéknak (a repülős részének de tervben van a tankos is) és annyi kérdésem lenne hogy valami kis összefoglaló újaknak mint segítség létezik? Úgy értem mit érdemes fejelszteni, venni az elején. Egyébként hangulatos, jó kis játéknak tűnik de még eléggé bénázok benne, az irányítást szoknom kell.

-
Raidon
őstag
Nah sracok en is vettem egy tank pakkot
Legalabb amcsikhoz tudtam venni premium gepet ami tobb rp-t hoz a hazhoz 
-
Revolit
senior tag
Ez a free repair azért eléggé parasztvakítás, egyrészt hiába javítom meg reptéren, és egy karcot nem ejtek rajta utána, levon egyet akkor is. Másrészt megkarcolja egy sima armored vehicle 7mm-re mondjuk, vagy akármi, amitől még csak be se pirosodik semmi, akkor is vonja le.
Egy nagyobbat befingok a pilótaülésbe már levon egy free repairt szerintem...
Jó, tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát, de majdhogynem azt mondanám, jobb lenne, ha nem is lenne, legalább nem puffognék ilyenekért
-
RG4L
őstag
-
Th1sN04ll
senior tag
Amúgy megy a tankos event... csak nincs tierlimit tigerek ellen meg nem poén egyes szarokkal

-
erikke17
őstag
Igen ma elinditottam valamit akart is csinálni de kiirt egy error-t hogy valami frissitéssel kapcsolatos amiben ott voltak az elérési utak tanks meg ilyesmik.. Majd leellenőrizte fileokat aztán annyi.. Szóval nekiállt de dobott egy errort.. :-/

És valóban ott van, mondjuk érdekes, hogy nem töltött le semmit

-
erikke17
őstag
Hogy tudnám rávenni, hogy letöltse a tankokat? Tegnap ugye megcsináltam feladatokat.. majd később felajánlotta hogy fogadjam el a feltételeket és le lehet tölteni.. Igen ám de kellett el mennem igy a Download helyett arra mentem, hogy Cancel, mondván hogy majd holnap letöltöm ha hazaértem.. Most meg semmi.. :-/
-
Colos1
őstag
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
És honnan tudod, hogy nem számoltak? Az utóbbi hetekben volt szerver karbantartás. Lehet pont erre készültek, és a megelőző lépéseket tették. Csak nem jött össze. Még mindig azt mondom, hogy ameddig béta állapotban van, ezt nem kellene nekik hibának felróni. A Bugfield 4 pl. "kész" állapotban is tudott ilyent produkálni, naponta többször is
A Gaijin legalább béta alatt kísérletezget ilyennel.Majd ha a végleges változatban omlik így össze, akkor én is részt fogok venni annak megtárgyalásában, hogy melyik fejlesztőnek az anyja mivel foglalkozik, meg hogy a fejlesztők mit rakjanak és hova

-
Bingisz
addikt
De itt most nem a CBT szervert nyíratták ki, hanem az air force rendes szerverét.
Ha ilyeneket akarnak, akkor nyissák meg egy hétvégére a nightly szervert és terheljék túl azt.
Amúgy meg ők is tudják már elég rég óta, hogy ~65k embernél omlik össze a szerverük.
Fel kellett volna készülniük, bár ez tény, hogy a kiadók kb.~0%-a teszi ezt meg. -
Colos1
őstag
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Ez egy zárt béta. Azok a "dilettáns barmok" azért adták az eventet, meg boldog-boldogtalannak a CBT kulcsot, hogy sok emberrel le tudják tesztelni a szerver stabilitását. És hogy elvették az eventet...
Igazad van, miért nem hagyták a nyilván instabil szerverrel szenvedni az embereket, és mi a francért kezdtek neki inkább a hiba keresésének 
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
erikke17
üzenetére
Nem jól érted, mert ezután is lehet menni, csak kétséges hogy én fárasztom e magam azzal hogy 30 percig a server busy.... aztán ha nagy nehezen bekerülsz a lobbyba akkor kb még 10+ perc mire elindul egy játék...
Hát nyaljanak sót, adtak ezzel a szarnak egy pofont... bár stressz tesztnek jó volt, megmutatta hogy a szerverek úgy szarok ahogy vannak 
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
predator00
üzenetére
Nem sok mindenről maradtál le... 2 szerver crash, és másfél óra után lelőtték az egészet a picsába... fasza elgondolás volt ez... a megvalósítás már sajnos átment a hulladék kategóriába

Szerk:
Nem is a kínlódás érted, ha nem az hogy adnak egy eventet, megcsinálja x százezer ember, akik várják az este 6 órát... elindul a cucc, erre az első 12 percben elszáll az egész... na jó újra próba és olyan háromnegyed 9 fele megint elszállt aztán még az eventek közül is kivették... magyarul jelezve hogy ennyi volt.... Hát milyen megvalósítás ez kérem szépen... Dilettáns parmok ülnek ott vagy szakértők?
-
predator00
tag
igen

-
RG4L
őstag
válasz
predator00
üzenetére
Mind a két achievmented kész? 10 win meg a repülő killek.
-
erikke17
őstag
válasz
predator00
üzenetére
Katasztrofális volt.. Hamarabb megcsináltam 50 killt chaikákkal mint a 10 győzelemet.. :S
Utolsó 4 győzelemhez 9 csata kellet.. Mondom azt majd tier 3-4-ben megcsinálom, aha persze alig akart menni gyerünk vissza chaikákhoz megint..
Egyébként most már elérem a tankokat kliensből? Vagy hogyan lesz?

-
predator00
tag
nem gondoltam volna hogy előbb meglesz az 50 kill mint a 10 győzelem...
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy gépet kifejlesztettem teljesen, de még mindig repülök vele, akkor továbbra is kapok RP-ket. Azokkal mi lesz ilyenkor? Kuka?
-
Revolit
senior tag
Ha aktiválok egy nap prémiumot, még mindig megkapom visszamenőleg is erre a napra a bónusz ezüstöt meg RP-t? Mert már nem írja csata után, hogy megkapnám...
-
RG4L
őstag
A CBT-n megszerzett tonkok elvesznek, ha lesz open beta?
-
RG4L
őstag

-
RG4L
őstag
válasz
predator00
üzenetére
Steam.
-
Szőrös
veterán
válasz
anytime
üzenetére
Én már áttértem SB-re egy TM Hotas X-et használok ( track ir-t talán ma már össze is barkácsolom ).
AB-n szerintem tényleg nem érdemes joy-t használni annyira könnyített az FM hogy azt csiricsáré mozgást lekövetni joy-al...hát elég érdekes lehet a célzásról nem is beszélve.
RB-n már érdemesebb kipróbálni , jobb manővereket lehet vele összehozni mint egér/bill. párossal de a célzás még mindig problémás.
SB-re meg kell a gyakorlás és legfőképp kitartás. Az elején elég sokszor megrépáznak , érdemes fullos T1es géppel bemenni akkor még hasonló kaliberű lámákat is kifog az ember és lesz némi sikerélmény is.
-
-
predator00
tag
nem tudtok valami oldalt ajánlani ahonnan normális sebességgel lehet letölteni a gamet? torrentet is próbáltam de vicces ez a 250 seeder meg 15k leecher xd
-
Zadia
őstag
Meg tudjátok mondani,hogy az egyik gépem ikonján megjelent egy pilótafej és az mire való?
Konkrétan a Blenheim MK IV-en.
-
nemeth989
senior tag
Ahogy felettem a kolléga írta. Teljesíted a leírtak szerint megkapod a hozzáférést, ezután kijelentkezel majd vissza lépsz újra. A rendszer érzékeli hogy cbt-s vagy, és kapsz majd egy üzenetet, hogy van frissítés/update, kidob asztalra, és azt hiszem egy olyan 700mb-os "patcht" fog leszedni. Nekem így volt, mikor berakták a rendes kliensre. Mikor megvan a letöltés, a garázsban fog várni a tankold :-)
-
nemeth989
senior tag
-
bullseye
addikt
Kimaradt egy pár év, de azért elég sokat szimulátoroztam régen, úgyhogy alapvetően tudnék repülni + amúgy tesztben kezdtem a beállítások miatt. Egyes szintű USA vackokkal mentem, de ellenem is azok jöttek, elméletben egyenlők lettek volna az esélyek nagyjából.
Majd egyszer lehet kipróbálom az RB módot is, de ahhoz tutorial kellett volna, amit már rég végigmentem, csak a Steamre valahogy nem vitte át. Első felindulásomban szépen töröltem az egészet. Nem vagyok biztos benne, hogy muszáj átküzdenem magam a kezdeti nehézségeken, hátha aztán jobb lesz. Egy csomó játék akad, ami már az elején is elég jó.

-
Colos1
őstag
válasz
bullseye
üzenetére
Majd menni fog

Ha nincsen gyakorlatod joy használattal, először test flight -eket menjél, és gyakorolj. Amikor elkezdtem Flight Simulatorozni, kb. 3 órát szenvedtem, mire sikerült elérnem, hogy landoláskor legalább a kifutó környékére zuhanjak le
6 óra után már csak picit törtem össze a gépet a kifutón leszálláskor, és kb. 10 órámba telt, mire először leszálltam úgy, hogy nem törtem össze semmit 
Esetleg próbáld eleinte RB módba instruktorral, majd ha már megy, instruktor nélkül.
Amúgy melyik géppel repültél?
-
Fel
addikt
Az a baj, hogy szükség van a "kioktatásra", mert sokadjára sem vagy hajlandó felfogni, hogy azért nem használhatod most a prémium tankodat, mert majd csak a nyílt bétában lesznek elérhetőek... Az, hogy most nem elérhető, semmi köze nincs, ahhoz, hogy hol vetted a pakkot.
-
rollaz
tag
Azt írja, hogy special item-et kell vásárolni hozzá, ergo mintha meg sem lenne véve a pack. Tehát a kérdés, hogy mindenkinek ezt írja vagy csak esetleg azoknak, akik a ruszki oldalon vásároltak? Remélem sikerült érthetően fogalmaznom. Abban az esetben, ha mindenkinek ezt írja, nincs gond, csak szerencsétlenül fogalmazott a Gaijin. Ellenkező esetben mi, akik az orosz oldalon vásároltunk olcsóbban, elég kellemetlen helyzetbe kerülhetünk.
Annak felfogásával eddig sem volt gondom, hogy teljes értékűen OBT-ben lesz használható, köszönöm a kioktatást. -
bullseye
addikt
Kösz, de sajnos az kevés volt
Multipliert kellett még feljebb rakni 1.6-ra, hogy jól menjen.
Nem érte meg a vacakolást, mert ez a játék még mindig nem fekszik nekem. Én lövöldözök valakit kis sorozatokkal, és szinte semmi, engem viszont egy rárepülésből kiszedni. Akár egérrel, akár joyjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kíváncsi lennék rá, hogy a TK-ért kapott-e valamit a kis görcs, mert biza reportoltam.

Igazad van, miért nem hagyták a nyilván instabil szerverrel szenvedni az embereket, és mi a francért kezdtek neki inkább a hiba keresésének