Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Nem éppen egy fos P-47D-1 makett: [link]
Becsülöm a türelmét a makettezőknek, anno én mindig csak addig jutottam (addig volt izgalmas), amíg összeragasztottam őket. Finomreszelőt/papírt, hőlégfúvót, festéket, stb... még véletlenül sem láttak. Na hazudok, volt egy kifestett Mi-24-es harci kopterem, de visszagondolva,elég okádék volt

-
Francia91
veterán
Én sem nagyon játszok a Tier 5-ös gépeimmel (5 db van, 4 amcsi és 1 német), pedig ott vannak.
Meg valahogy jobban bejönnek a hagyományos jellegű gépek
Most azon vagyok, hogy kifullozzam a meglévő gépeimet Tier 4-ig. Az F7F-fel nehéz lesz, elég fasza BR besorolást kapott azzal a 6,7-essel... Vannak olyan meccsek, amikor only jetek ellen megyek...
Most briteknél, oroszoknál és az amcsiknál kifullozom az összes Tier4-es gépet (kivéve az i-185-öst (M71), az egy rakat fos), ha ezekkel megvagyok, akkor jöhetnek a jetek. Azok közül csak az F-80C van teljesen felfejlesztve -
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ne azt nézd, hanem azt, hogy kis időbefektetéssel ingyen kapod őket. Wargaming mikor ad ennyi acsit egymás után, amivel prém vackokat nyerhetsz? Szökőévente egyszer, Gazsi meg mostanában okádja magából. Az más kérdés, hogy ezt a Krónikás Spitfire event-et egyszerűen képtelenség hatékonyan csinálni. Németként buzinehéz, ha meg a másik oldalon vagy akkor meg jó csapat kell. Ja meg az a "semmi" 225 győzelem ugye...
-
RG4L
őstag
-
PAtr0n
addikt
Na igen, az olasz MG-t én Breda-Cafat-nak hívom, mert egy darab cafat jelenlegi állapotában. Gyászos na.
A 70-es számmal kapcsolatban meg hát... nem elég egyszerű kivitelezni. Ötlet az van, de alapjába véve az lenne a jó, ha nem tűnne el olyan hamar a füst. (Csináljuk szélcsendben
) Majd még beszélünk róla.Micsurin:
Nincs baj a sírással, csak akkor ha az mindennapos
-
D.Orion
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz olyan WW2 event amikor lehet is repülni a németekkel. Gaijin most már igazán bekaphatja, hogy minden téren és lassan minden nemzetnek szétcseszi a játékát.

-
RG4L
őstag
Patron, Francia, lehet kéne a segítségetek. Biztos tudjátok (vagy nem), hogy lehet beküldeni screenshotokat, amiket hetente elbírálnak, a legjobb 5-6-ért szoktak GE-t fizetni. A minap (előző fél órában) beugrott egy kurva jó ötlet. Idén lesz a 2. Világháború végének 70. évfordulója - ezzel kapcsolatban szeretnék csinálni egy képet és nevezni vele.
Talán egyedül is meg tudnám csinálni, de szeretnék kísérletezni vele, hogy ütősebb legyen, ezért kellene lehet segítség. A kép egyszerű: felmászni magasra és kiírni az égboltra egy 70-es számot. Nagyjából úgy nézne ki, hogy ilyen hihetetlenül jó gépekkel repülnénk, mint a P-51, La-5/La-7/Yak-Valami és egy brit gép, lehetőleg Spacefire, talán lenne benne B-17 is.
Az amcsi+brit páros írná fel a 7-est kék színnel, az orosz pedig a 0-t pirossal. Azért kéne magasra menni, hogy egymásra téve a két képet úgy nézzen ki, mintha ugyanakkor készült volna az egész a totál megegyező háttér miatt.
Próbálkoztam már a Pífiddyvánnal RB beállításokkal, hogy megnézzem milyen is lenne az egész. Valszeg majd AB beállításokkal kell próbálkozni, úgy gyorsabban megy egy teljes hurok.
Itt a P-51-el egy teljes hurok (4 kép egymásra pakolva, mert gyorsan elhalványodik a füst):

Szerk:
A lényeg, hogy felvételeket sikerüljön készítenük custom battle-ben (arról készül replay), majd én full grafon visszanézem és elkészítem a képet. Gondoltam még olyanra is, hogy minden egyes részt egymás mellett repülve csinálnánk meg (ekkor talán egy erősebb füstcsíkot tudunk húzni), vagy pl. a hurkot úgy, hogy egymást lekövetve pl. 200-200 méterre. Illetve ha mondjuk szárnyvégeken húzzuk a füstöt, akkor ha totál oldalnézetből készül a kép, lehet egy gép is eléggé láthatót húz.
Mivel 3 nemzetet emelünk ki, a jenkiket, briteket és ruszkikat, ezért még talán úgy is meg lehetne csinálni, hogy a két "kék" közé közrefogni a "pirosat" és valahogy úgy. Vagy oldalra fordítani a gépet pl. a 7-es vízszintes részének végén, hogy látszódjon, az egy P-51, ilyesmik
-
Micsurin
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
A prémizálás nem netto hülyeség. Azt mondani viszont már az. (Már megbocsáss)

Igen eg prém gép jobban megéri papíron, de ha valakinek nem tetszik az adott nemzet mondjuk tier4es kínálata, az jobban jár azzal hogy egy olyan gépet repül amivel jó, több killt ér el és elvezi a játékot mintha egy olyat amivel nem. -
Micsurin
nagyúr
válasz
gradient99
üzenetére
Tier 4 prémium gépet nézz , azok Tier 3-tól igen jó előnyt adnak DE CSAK ha 250% a szorzója

netto hülyeség már megbocsás: ha van olyan gép/tank amit sokat használsz és pénz/xp gondod van prémiumizálhatod azt. sokszor több ezer GE , amiből szinte már veszel Tier 4-es prém gépet , ami nem 200% hanem 250% , és főlega ruckyknál valamiért kicsit jobban teljesítenek (PL FW190 D9 dora)
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Ha nem aktív, prémium nem jó.
ha van olyan gép/tank amit sokat használsz és pénz/xp gondod van prémiumizálhatod azt.
Vagy vehetsz prém repcsit/tankot, az jobban megéri, viszont ugye kötött, hogy mik vannak milyen szinten.Ha jól elvagy xp-kredittel akkor a legénység fejlesztését is megérheti.
Én kifogtam rá egy 50%os leárazást, oszt uccu neki.
Repülőknél főleg csak a g tolerance és a wp maintance érződik, de tankoknál nagyon kijön az előnye amikor pikk pakk visszadobja a legénység a leszakadt láncot, illetve gyorsabban töltik a lőszert.Viszont semmiképp ne konvertáld közvetlenül.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gradient99
üzenetére
Átváltás nem , inkább prémium , az a legjobb. 3 meccs alatt többet szerzel mint ha átváltotad volna , vagy vegyél prém gépet

-
gradient99
tag
GE-t mire érdemes költeni? Jármű? Legénység? XP átváltás? Prémiumra nem tervezem mert ne vagyok annyira aktív hogy megérje
-
Micsurin
nagyúr
Hogy talán a rendes árért megkapom
eseteg van rá esély , de ez
na mind1 , erre a gamera többet nem költök (elkezdtem WoWozni és nem épp olcsó a 2 együtt
) ezt megfogadom , de az M46 még össze farmolóm mielőtt pihentetem az angól tankok jöveteléig 
az VGA kódok mennyi Ge-t adnak ?
-
Micsurin
nagyúr
Ezek a ládák mekkora kamuk , nem őt nézztem , de a srác 12.000 GE költötta tigris (P)-re és semmi csak wagerek esetleg 3 nap prém v 300 ge beszarok
Gazsi helyében pofám leszakadna 
szrk.: mennyit szedtetek össze wavegerel ? 6090 arany össze jöhet ?
(eddig sose mentem el 13. napid , de kéne az M46 "Tiger"
olyan kis cunci szíísza
) -
Francia91
veterán
Nah, ma kaptam egy Golden Battles Wagert
Hétvége felé hogy értek rá összejönni?
-
BR-Steel
tag
WW2 event nem piskóta
AB max 3 perc egyik oldalon csak Ju-88 bombázók szétbombáznak mindent.
RB oda meg egy örökkévalóság mire betesz egy csatába. 225 győzelem OMG hajam kihullik mire meglesz 75%-on.
-
RG4L
őstag
Valaki szeretne wineket gyűjteni az AB eventen?

-
Micsurin
nagyúr
Egyet láttok
szrk.: az nem tiszta meddig mert azt nem látom a szövegben mert 225 azért nem piskóta de sebaj . hét , jövő hét nuku suli , torok-mandula gyulladás van
irány az event 
-
Micsurin
nagyúr
225 győzelem az Eventen és tiétek az orosz prémium spitfire!
Szrk.: nem elírás! 225!! És minden meccsen 75% activity!!! DE 15 mecssenként van rá esély, hogy megkapjátok. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
A lecsatolható üzemanyagtartályokat nagyon sok gép használta, rengeteg amcsi és japán gép, ahogy tudom már le van modellezve a játékban csak még nem tökéletes, ezért nincsen "aktiválva". Igazából sima RB csatákban jelenleg tök felesleges lenne bármelyik gépre is feltenni ilyet, majd ha lesznek hosszú missziók, akkor talán lesz értelme.
-
Micsurin
nagyúr
Gondoltam , mert IS2 ÉS IS2-1944.mod ellen nem fair
sőt , szerintem némelyik amcsi is túl szívós
a KwK88 meg nem elég erős 
repcsik: F4-re kéretik vissza a 20mm-es pod , FW200 kevesebb benyó , sőt , kézi csúszkát a gépekre , hogy percre pontosan adhassak meg benzint , meg jó lenne benzin gondolát is betenni , BF109-eken pl voltak , és még pár gépen , amikor elfogy belőle akkor meg mint a bomba leesne , és nem venne el onnantól a gép teljesítményéből
OKNagy távolságon fejlesztett crew-al is pontatlan , és a 30° töltettel is vannak fenntartásaim. Replay , látom , hogy 30° a becsapodási szög , és nem sebzi az effektív páncélt , ami a furcsa mmert 130mm a penje 30° esetén.
@RG4L: Nem felesleges , mert ha teszem azt abba teszem a kerozint , majd mikor harcra kerül a sor , azokat ledoóm , és emiatt kevebb kerozint kell magammal cípelnem , ergo jobb lesz teljesítményem , érted mit akarok kinyögni nem ?

-
Hauptmann
veterán
Lesz külön olasz ág valamikor? Jó lenne.
-
RG4L
őstag
A minden ilyen kis hülyeség alatt az új DM-et értem, nagyon remélem, hogy sikerült jóra megcsinálniuk. Elvileg már készen van és csak devblogot várunk róla, na meg persze a dev szervert. (Legalábbis Lassar azt mondta, hogy majd devblogban meglátjuk, milyen is lesz valójában, neki pedig hiszek)
-
PAtr0n
addikt
válasz
üzenetére
Imádom az ilyen "pakkokat" a foglalási ponton, annyi eszük nincs, hogy kivonulnának a szélekre, meg is érdemelték!
Nekem eddig max 2 kidobott tank volt a rekord.(#9006) RG4L:
Biza, tényleg szép. Remélem összekapják magukat Gazsiék, és lesz hama-hama olasz tree.Hauptmann:
A BF 110 a kedvenc heavy fighterem, utána jönnek a Do-k, és csak azután a Ki-k. Beau idegen tőlem, pedig az se rossz gép. Jöhetne több variáns valóban. -
Szőrös
veterán
"1.49-ben lesz javítva minden ilyen kis hülyeség"
Gonosz on : Te még hiszel a mesékben ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy bárcsak így lenne , most megint visszatértem egy kicsit remélem most már tényleg hamarosan jön a csudapecs.
BR változtatás is benne lesz ? Az nagyon kéne még.Ja és igen , olasz gépeket a népnek. Na azokat nagyon várom.
-
Francia91
veterán
Én is szoktam bombaterhet változtatni, főleg B-17-nél szokásom, ott van választék bombákból (B-17G), meg általában éppen egy darabban sikerül visszaérnem a bázisra 2-3 motorral jó esetben
De pl az IL-10-zel is csinálok ilyet rendszeresen, hogy először nagyobbat viszek, aztán újratöltés után a kisebbeket -
törölt tag
Történt már 1 hónapja kb, de csak most szólt a barátom, hogy feltöltötte
Azóta nem volt ilyen szép zárásunk szakaszban

-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion
üzenetére
Mondok egy konkrét példát. Bemész RB-ben egy Ju 88-assal, ledobod a bombaterhed egy bázisra, és van akkora mákod, hogy haza tudj menni, landolni és újratölteni. Teszem azt, most úgy gondolod, hogy más bombateher kéne, mert más célpontokra mész, akkor a menet a következő:
-megvárod, amíg újratöltik a lőszereket/megszerelnek/megtankolnak
-miután a játék visszaállította a géped a kifutó végére, hogy eredj felszállni, akkor szépen három másodpercig nyomva tartod a J-t, változtatsz bombaterhet és amit akarsz, majd megnyomod megint, hogy to battle.Amire figyelni kell, az az, hogy a SZERELÉS/ÚJRATÖLTÉS után nyomd a J-s dolgot.
Eddig tuti működött ez a dolog, sokan vissza is éltek vele, azóta nem hinném, hogy változtattak volna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elden Ring
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tier 5 nehéz lenne az MK1.el húzni
szóval számomra vackok, hiába vannak szinte ingyen
kis tieres "vackok" 

de eddig csak szemét amit adnak
) köszi .