- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- De mennyi az annyi?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #13594 üzenetére
Akkor olyan Corsair, amit pár hónapja rakhattak be, mert korábban nem volt ilyen
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
KROK640
nagyúr
válasz Találtgyerek #13596 üzenetére
Kifullozva nagyon állatok...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Én arcadeban is látom, hogy egy csata mikor érdemtelen a folytatásra. ha pl azt látom h az első 2-3 gép kb semmit nem teljesített (0 dolog, vagy max 1 assit/földi) akkor elgondolkodok h a további gép kihozása helyett, kilépjek És beszokott jönni, az utolsó 1-2-3 gép már ilyenkor nem szokta megmenteni a csatát....
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #13580 üzenetére
Ezen én is kiakadtam, mert nekem is a legritkább esteben sikerül vele kiszórnom egy kör bombát, kettőt meg aztán már tényleg csak jó ha húszból egyszer.
Na, az jó ha letették a B17G-t, csak a baj az, hogy szerintem B25-től felfelé az összeset (B24, Privateer, a három B17-es) reálisan arcadeban olyan 2.0-val kellene lejjebb tenni (de minimum 1.0-al), pláne ha már egy sorozat az ellennek.
Elég ezeket a gépeket pl a német DO217E2-vel összehasonlítani +2-300km/h sebesség +1Tonna bomba 0.6BR-el alacsonyabban...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Találtgyerek #13579 üzenetére
G10, G14-est érdemes kihúzni. Nekem jobban bejöttek mint a K4 ...
-
csongi
veterán
F4U BR5,7
Bitang jó kis gép. Utolsó körben 5 gépet szedtem vele.
A 4db 20-as szaggat.
Kicsit Slidol a gép de meg számolni kell vele. Eléggé gyilok vas. -
Francia91
veterán
Gyorsabban ment a P-51H teljesítménybeli kifullozása, mint gondoltam, és még 7 ingyenes javítás megmaradt
A 4.3-as P-51D is megvan, és ki van fullozva, de az ehhez képest egy talicska szar. Utálom is rendesen, nem lehet vele repülni. Nagyjából ettől is hasonlót vártam, de eddig egészen szépen teljesít, nincs rá panaszom
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Alg
veterán
válasz Francia91 #13584 üzenetére
Én ha azt látom hogy veszett a meccs (elég hamar lehet látni), pláne mikor ilyen 7v3-ban jön az ellen, akkor általában fogom magam, leszállok, javítás és kilépek a pitsába, franc fizeti a javítási költséget feleslegesen, inkább megyek a következő meccsbe.
Gyakran megesik hogy mire én elhelyezkedek rendesen, hogy na akkor kezdjünk, keressünk ellent, addigra a fél csapatom kill nélkül halott, szóval rögtön vissza a bázisra és next round.
Felesleges még 10 percet szenvedni+javítást fizetni azért a max 1, esetleg 2 killért.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #13585 üzenetére
Vágom én, de így?....
-
Francia91
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz Francia91 #13582 üzenetére
Én nem szoktam bombázókkal menni RB-be. Az elején Arcade-ban még játszottam velük,de realisticben unalmas kicsit. Persze kinek mi tetszik.
Néha hiába vannak ilyen "jó" bombázók a németeknél, az amcsik 5 perc alatt megnyerik a meccset az AD4-ekkel lent. Oda se érnek a bázisokhoz a mi bombázóink.06-3o/9759I39
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #13581 üzenetére
Mert a Ju 288-ason és Me 264-esen 20 mm-es lövészek vannak, amik elég jó védelmet adnak. Ha ügyes vagy velük, a bombázás mellett 2 kill simán becsúszik a bombázókkal.
Tudom, mert nekem a Me 264-es megvan, minimum 1 kill szokott lenni a bombázás mellé, de néha 2 is megvan[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz Francia91 #13580 üzenetére
Nem egyszerű vele játszani. Nem kimagaslóan jó gép,de találtam rá egy jó skin-t és már csak a látványa miatt is repülök vele. A Bf109-ekkel is ezért mentem sokat,mert szerintem azok a legszebb gépek.
Javítási költséggel nagyon nem foglalkozom. Van 50 000 000 lionom.
Meg 20 meccsből 2-3x lőnek le általában. Szóval ezeket nem szoktam nézni.
Azt viszont észrevettem,hogy most rengeteg a bombázó a németeknél.
Majdnem olyan most,mint régebben az amerikai csapatoknál.
Fele fighter,másik fele bomber.06-3o/9759I39
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #13579 üzenetére
D12-essel a javítási költsége miatt nem repkedek, sajnos a Griffonok és BearCat-ek eléggé megnehezítik a dolgomat. Valamint a Fw 190-esek nem fekszenek nekem. Pedig ki van fullozva a D12-es is, de régebben vhogy jobb gép volt.
A Ki-84-esek is megvannak, kifullozva, de a 6.3-as (ami korábban 6.0-ás volt....) Ki-84 Hei-nek is 20k a javítási költsége....
F7F TigerCat-nek is közel 20 ezer a javítása, persze a prémium F7F javítása 6.700 Lion, adatlapon tök ugyanazt tudja, mint az én kifullozott F7F-esem.... Csak az nem prémium, ezért odab*sznak neki jókora javítást, mert jól használható gép... Mostanság rámentem azokra a gépekre, amiknek 10k alatt van a javítása, és jól is használhatóak: F8F-1 BearCat, PBJ-1H, P63A-10, P-38J, N1K2-J, Typhoon Mk1a. Ezekkel jó meccseket lehet menni, és nincs a csillagos egekben a javításuk.
B-29-esnek is odaraktak majdnem 40 ezres javítást, közben meg az airspawnos 30 mm-es ágyús gépek egy laza sorozattal röhögve leszednek a spawn után 2 perccel úgy, hogy még bombázni sem tudtam, mert el sem jutok odáig.... Kösz, de ez nem kell nekem
Azon csodálkozok, hogy legalább a Gaijin arra rájött, hogy a B-17G nem való 6.0-ba, ahol korábban volt, hanem letették 5.3-ba, ahová tényleg való[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #13577 üzenetére
Nekem még csak tankoknál van ászos legénységem, repülőknél még vmiért nem foglalkoztam vele. Nem repültem egy géppel annyit, hogy az RP alapján kigyűljön az ászra való pont, aranyért meg még nem vettem Ász képzést
-
Francia91
veterán
válasz KROK640 #13575 üzenetére
Reálban nem mindegy, hogy mire van állítva, ezt próbálom magyarázni....
Árkádban, amit Te játszol, abban mindegy, Reálban marhára nem mindegyBetettem minden slotba különböző BR-ű gépeket direkt szemléltetésképpen. Mivel only reálozok, arra van állítva alapból nekem minden. Olvasd el felül, hogy mit ír.... Mivel a 6.7-es repülőt választottam ki, csak és kizárólag annak a BR-jét figyeli, a többi mintha ott sem lenne, figyelmen kívül hagyja. Amikor az 1.7-es gépet választom ki, akkor meg nem fog feldobni 6.7-be, mert csak a kiválasztott gép BR-jét figyeli.
Remélem így már érthető, és látod, hogy nem presetként kezeli Reálban a WT a betett gépeket, hanem az adott EGYETLEN kiválaszott gép BR-je a fontos, mert csak azzal repülsz, mással nem.5 db presetnek azért nem jó megoldás amúgy, mert nekem minden nemzetnél pl 1 fullosan képzett legénységem van, így 1 sloton használok minden gépet, gyorsabb és egyszerűbb volt úgy felfejleszteni a legénységet. Ha külön-külön slotban fejlesztgeted a legénységet, prémium nélkül rámehet az életed is. Jó, mivel én csak Reált játszok, nekem egyszerűbb egy legénységet fejleszteni, és abban az 1 slotban váltogatni a gépeket. De reálban így célszerű a legénységfejlesztés
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Amit a WT Live oldalról töltesz le, azok csak számodra látszanak.
Amit az ingame "Customization" menüben lehet venni 200 GE-ért, (vagy lootbox-okból nyitni/marketplace-en venni), azokat mindenki látja.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Francia91
veterán
Lehet bizony!
Itt egy régebbi példa
(Aki nem túl régóta játszik, annak ez a kép furcsa lehet . Akkor még nem BR-be, hanem Tier-ekbe voltak osztva a gépek, az alapján voltak meccsbe rakva)[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
Lehet skineket változtatni?
apple user
-
frame>24
addikt
válasz KROK640 #13567 üzenetére
Ahogy Francia írja, repülőkkel leginkább RB-n megyek, ezért.
Képtelenség egy normális videót találni róla, a skin "Cápeti" WT-s változata, az igazi a RepTárban van kiállítva Szolnokon.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Francia91
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #13562 üzenetére
A legénységről (ami szintén lehet ász ahogy mondod, de mi pl a fullos gépeket ászolt gépeknek hívjuk klánon belül, az előző klánban is ez volt a megenvezésük) majd szintén kívánok írni, mint ahogy arról is, hogy miért lehet jó egyszerre több produktív preset egy fán belül, de ezek már kevésbé fontos dolgok, az előző postban a tényleg lefgontosabbakat akartam elmagyarázni neki.
(tág témakör ez, lehetne nagyon sokmindenről írni még)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
KROK640
nagyúr
NGTX : nem felejtettelek el, csak nemigazán volt időm megírni amit akartam.
Tehát, a gépek kiászolása :
Amikor a gép ikonja mögött a háttérben megjelenik halványan egy kis ász jel. Ez tulajdonképp azt jelenti, hogy a gépre minden modifikáció kifejlődött. Az újabb gépek azért érződnek rosszabbnak mint a régiek, mert még nincs meg rájuk minden modifikáció. A fejlesztések nagyon is számítanak!íme egy kiászolatlan, azaz még nem teljes fejlesztésű gép :
Egy gép kiászolva, vagyis minden modifikáció megvan a gépre :
A BR (Battle Rating) szintén egy fontos dolog, ez a kis szám a gép neve alatt. Ez mutatja meg, hogy az adott repülő, egy 1.0-10.3ig terjedő skálán milyennek számít. Fontos, hogy a BR kiászolt állapotra vonatkozik, vagyis előfordulhat, hogy egy stock (fejletlen) gépet elsőre sokkal gyengébbnek érzel majd, hiába magasabb a BR-je.
Fontos, hogy a preset összeállításakor arcadeban a három legmagasabb gép BRjének az átlagát veszi, de csak akkor ha a különbség nem haladja meg az 1.0-t. Vagyis hiába raksz be egy 8.3-as gép mellé két 6.0-ásat, az attól 8.3 marad... ha viszont két 7.7-est teszel be mellé, jó eséllyel lesz az 8.0 összesen a preseted.
Pont ebből kifolyólag nem is éri meg nagyon széthúzódó presetet csinálni. Kb ez a maximum ami még belefér : 7.0-tól 8.7ig van de 8.3-as az átlagEnnek a képen 8.3 az átlaga és mivel a rendszer +-1.3-as BRel dolgozik, erre legrosszabb esetben 10-es BRű gépeket kaphatok ellenfélnek, legjobb esetben pedig 7.0-ásokat. (saját tapasztalata : Az esetek 80%-ában a legrosszabb eset fog bejönni, legalábbis nekem állandóan "felfelé" kell játszanom.
Miért pirosak a gépek? Azért mert kivettem az automata javítást, így nem javulnak meg automatikusan csata után. Lassan maguktól megjavulnak "ingyen". Érdemes ezt a lehetőséget választani (szedd ki a kis pipát ott ahol pirossal bekereteztem) rengeteg SL-t (Silver Lion) lehet vele spórolni.
Itt látható is, hogy a gép sérült.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
TROLOLL most mi történt :
Ma beléptem WT-re, de mire bement a hangárba én le ALT+TABoltam, mielőtt kipörgettem volna a napi jutalmat.
Mikor 2-3 óra múlva vissza ALT+TABopltam a játékba, kiírta h a 15cm PZW42 tesztvezetése lejárt. majd ezután mikor rámentem a jutalom felvételére (akkor majdnem 1M SL helyett ) kipörgette a 15cm PZW42 tesztvezetést. majd a felugró ablak közölte h le is járt a tesztvezetés.
Szóval még most a semmihez (tesztvezetés) képest is a semmit kaptam.
Azon már fent sem akadok h 5 éve repülök, 1451 repült órám van, mindössze 2 órám harckocsival, mégis csak az utóbbira kapok tesztvezetést... .De legalább most nem Calliope.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Francia91
veterán
válasz Bertiee #13551 üzenetére
Mi úgy oldottuk meg, hogy felismerjük egymást a levegőben, hogy egységes farok vagy szárnyfestést alkalmaztunk a repülősök közt, ami messzebbről is felismerhető.
Aztán egy ideig működött az a módszerünk, hogy ketten levadásztuk az ellenséges repülőket az égről, addig egy társunk B-29-essel várt a reptéren a tiszta égre, és ahogy levadásztuk az utolsó ellent is, szállt fel, és ment bombázni. Mi pedig a vadászokkal spotoltuk neki az ellenséges tankokat. Ezzel a taktikával jóideig elvoltunk. Aztán elkezdtek behozni légvédelmeket ellenünk.... Oda már nagy és lassú volt a B-29-es
Szerettem a Reál CW-t.
Amikor még én játszottam, akkor azthiszem, hogy 6.7 volt a maximum BR, ezért voltunk k*rva mérgesek, mikor a Kugelt felrakták 7.0-ba, pont az egyik legjobb AA-t vették el tőlünk (ha nem repültem, légvédelmisnek még jó voltam a Kugel-lel, néha azzal mentem be CW-be. Ráadásul akkor még volt full HVAP-T befűzése, ami az IS-2-est is vitte a megfelelő helyen lövöldözve)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Bertiee
senior tag
válasz Bertiee #13550 üzenetére
A német srácok bemutatják a lényeget:
https://www.youtube.com/watch?v=UC6mwGZs-J0
Én speciel azért szertetem, mert az irányítás realisztikus, nem szimó, viszont markerek nincsenek, a csapattársat is csak bizonyos távolságból jelöli marker (párszáz méter). Az ellenséget SEMMI sem jelöli. Nehéz észrevenni egy repülőt, és még ha nem vigyázunk csapattársat is le lehet lőni, mert egy kilométerről eleresztett sorozatnál még nem markereli a csapattársat...
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
válasz KROK640 #13545 üzenetére
A CW igazándiból Sqadron Battle néven található meg jelenleg. A mostani felállás szerint 10.3-ban indul a 2 hónapos idény, majd kb. hetente(?) változik lefelé 0,6-0,7 BR-enként, egészen 4.0-ig, vagy 4.3-ig, az az alja.
Ez a Realistic módra igaz, Árkád CW-t nem ismerem, nem mentem évek óta.
Ahogy Francia mondta 8 vs 8 fő, repülőből max 4, de lehet csak tank is 8 db.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz KROK640 #13545 üzenetére
Clan War - Klánháború: Két klán 8 - 8 tagja megy egymás ellen földön és levegőben egyszerre. A repülősök (az én vezetésemmel) dolga volt leszedni az ellenséges repülőket, és támogatni a tankkal lévő társainkat, bombázni, jelölni az ellenséges tankokat. Szerettem, jó volt, a repülősök vezetője én voltam Mk. 22-es Griffon Spitfire géppel.
A THN tagja voltam, ott AB-ben kezdtük az ipart, majd áttértünk Rb-re (alapvetően Reálos voltam már akkor is)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
SP4C3
veterán
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Francia91
veterán
A 3.7-essel régen repkedtem, de kb 3 éve 80%-ban tankozok, így a repülős ággal nem nagyon foglalkoztam (9.0-ás jetekig eljutottam anno, ott már nem érdekelt a repülgetés, néha PBJ-1H-val bejöttem trollkodni Reál repcsibe, és ennyi).
Aztán most elkezdtem fejlesztgetni az elkezdett gépeket, hogy megnézzem, mit lehet kihozni belőlük, ezekből egyik a P-63A-10 lett, ami elnyerte a tetszésemet, fullosan egész jó gép ez is.Közben amiket a kb 3 év alatt berakosgattak a kifejlesztett gépeim közé a fejlesztési fába, elkezdtem kifejlesztgetni. Akkoriban pl csak a 3.7-es P-38L volt, most meg a prémiummal van legalább 4 verzió a P-38-asból. P-47N és a P51-H is újdonság számomra, B-34-es, és még sorolhatnám. És mivel reál repcsiben azt vettem észre, hogy kb 4.3 - 4.7-ig lehet jól boldogulni, kifejlesztem ezeket a gépeket, hogy ne legyen lyuk a fejlesztési fában
Németeknél meg az Me 264-est szereztem meg, briteknél pedig a bombázó ágat húzom kifele, mert marhajó a bombaterhük."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
KROK640
nagyúr
Tyűha! Rég vot ilyen durva meccsem : Német 5.7
15.6T bomba, 8 Kill, 2 assist 27 földi, 7412 pont. (és best squad)Mindez prémmel 208146 SL-t kerestem, 11118 LBvel...
-
Ngtx
aktív tag
válasz KROK640 #13531 üzenetére
Egyébként miután rájöttem, hogy a Japán nekem nem lesz pálya, mert nem megy a "harc stílusomhoz" azután elkezdtem Német és Szovjet vonalat is játszani. Sokkal jobban bejön, viszont akkor első körben az, hogy:
Mit jelent az, hogy egy gép nincs ki ászolva?
Az feltűnt már, hogy mindig az aktuális gép tovább fejlesztett verzióját tudom fejleszteni. Vagy is hát azt dobja alapból.
De ha az "szarabb", mint elődje akkor mit tehetek? Fejlesztem és nem veszem meg?Annak van bármi értelme ha egy akár kezdő gépnek mindig fejlesztem a motorját, vázát, kompresszorát, lőszerét stb? Az úgy jó? Vagy, mintha a szarnak adnám a pofont?
Számít bármit a gép Harci besorolása? Azt leszámítva, hogy fejlettebb a gép.. Kezdő vs 2.3 például?
Szép kis gyűjtemény!
[ Szerkesztve ]
apple user
-
KROK640
nagyúr
Egy kis helyzet jelentés, melyik fával hogy állok :
-
KROK640
nagyúr
Egyébként ennek fényében tuti a nem kiászolt gépek a magyarázat. Játsz velük sokat és egyszercsak jó(bb) leszel velük.
De szerintem érdemes lenen még a pilótarendszerről, a BR renbdszerrúől stb. bezsélni, csak előbb majd mutasd hol járszInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Auuuu...
Csak mert én 5 éve. De legalább akkor tudok majd neked sokat mesélni olyanokat, amit hidd el, jó ha tudsz.
Rengeteg szívástól kímélhettem volna meg magamat, ha anno egy veterán elbeszélget velem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Ennek az lehet az egyik oka, hogy a magasabb BR-es gépeid még nincsennek kiászolva. Ugyanannál a gépnél is ég és föld lehet a kiászolt és stock gép között.
Különben hanyas RANKban és BRben vagy ? (mi a legmagasabbad?)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Teljesen csövesbánat a szerver, hatalmas LAG és pocket lossok, néha csatát se tud keresni az ember. Folyton bejön h művelet megszakadt időtúllépés miatt. Persze akkor mikor pont végre nem egyedül kéne szívjak, meg prémem is van :angry:
-
KROK640
nagyúr
Ez is remek meccs volt.... Igaz h nyertünk, prémmel, 150%-os boosterrel, csak épp kemény 4(!) pontom volt!
Egyébként szegény AM1-el úgy vagyok, hogy napok óta szó szerint semmire nem jó, valahogy mindig egyből lelövik mielőtt bármit is leérne... Pedig néztem alapból vadászgépnek sem lenne rossz (csak lehetne kihozni 0 bombateherrel) meg a 2000font + 12×250font igencsak izgalmasan hangzikInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Francia91
veterán
Meglett az Me 264-es.... Felettébb érdekes, hogy kizárólag prémium gépek szednek le, azokat nem sebzi a 20 mm-es lövész...
Minden más normális gépet leszedek a lövészekkel, ezeknek pedig meg se kottyan.... Játszi könnyedséggel szednek le a 20 mm-es lövészeim ellenére.... K*rva érdekes....
-
KROK640
nagyúr
CSODA TÖRTÉNT!!! CSODA TÖRTÉNT!!! CSODA TÖRTÉNT!!!
NYERTEM EGY MECCSET A LADOGA nevű pályán!!! Nyertem!Mondjuk megjegyzem h ez most prémmel volt, mint ahogy látszik h ma már azzal nyomultam (lásd korábbi csaták a listában)
-
KROK640
nagyúr
Legközelebb úgy fotózz, hogy látszódjon a játékmód és a BR is ... (ok, vágom, hogy AB, de na)
Egyébként pont ugyanattól szenvedsz amiről én írtam az előző oldalon. Ha az első 3-ban vagyok akkor tuti veszítünk, ha a középmezőnytől hátrébb vagyok, meg nyerünk. így lehet jó lassan fejlődni...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
12 kill, 6 assist, és laza loss ígyis : (de nem hiába szeretem az evenetes USA presetemet)
fura h elvileg az volt a kötvény feladat h érjel el 22 crit hitet (10-et minimum sikerült) mikor kiértem a meccsből már azvolt h 18 assist és ebből mind a 6 el volt számolva. nagyon fura ... (ha ezt tudom sokkal több gépet hagyok crit után tovább menni)
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #13505 üzenetére
Igen, mert vannak gépek amiket valamiért kivettek. Pl nekem a német fám tele van olyan olasz géppel, ami azóta az olasz fán van fent, és a németen nem elérhető.
Az eventes gépek meg olyan, hogy akkor mi motiválná a régi usereket az eventre, ha megint kapnák ugyanazt a gépet ami már megvan nekik régebbi eventből? Hm, mondjuk ha megvan valakinek akkor kaphatna (párezer) GE-t (ahogy erre már volt is példa), az nekem spec elég jó motiváció lenne... jobb minthogy a kuponokkal kísérletezzek a piacon.
Ráadásul így akkor azokat a gépeket is be lehetne szerezni a jövőbeli eventeken amiket korábban valamiért kihagytunk (nekem pl a Tandem MAI)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
csongi
veterán
válasz KROK640 #13504 üzenetére
mit értesz az alatt, hogy kiveszik a repülőket a tech treeből (bár régebben erre volt példa, és akinek addig megvolt az továbbra is használhatta) meg méginkább az alatt, hogy "Olyan eszkozok jelennek meg, amiket nem talalsz a faba."? lehetséges eventes gépekre gondolsz itt?
Amit írtál.
Vannak olyan gépek amiket kivettek, a fából, a preimiumból, vagy eventes volt aztán soha többet. Ez mi?
Ennyi erővel készítek egy Xszárnyút és azzal repkedek amíg le nem bukok, ? -
KROK640
nagyúr
válasz csongi #13503 üzenetére
mit értesz az alatt, hogy kiveszik a repülőket a tech treeből (bár régebben erre volt példa, és akinek addig megvolt az továbbra is használhatta) meg méginkább az alatt, hogy "Olyan eszkozok jelennek meg, amiket nem talalsz a faba."? lehetséges eventes gépekre gondolsz itt?
A BR-ek tologatása elvileg balance lenne, csak azt nem értem, hogy azokat miért nem tudják javítani (pl USA fa arcade) ahol már 1+ éve leírtam, hogy mit merre kellene állítani, a hivatalos fórumon is, és sehol semmi ...
Sajnos hónapok óta én is egyedül játszom így aranycsatákat menni pl totál esélytelen (az az, ha nem vagytok meg 4-en) pedig most kéne prémet vennem, mert eléggé sok időm van a játékra a vírus helyzet miatt. Akár napi 6-8 órát is rászánnék a játékra, ha érdemes lenne. De persze prémet jelen (saját) gazdasági helyzetben biztosan nem pénzért akarok venni, aranyat meg nem tudok szerezni mert nincs kivel ...
Na dolog ez a maradj otthon is, de 2-3 napokig kaptunk 1-1 50%-os boostert, meg X ideig egy éves leárazott prémet aztán ennyi ... Ha 50%-ra levitték volna a heti prémet akkor 2 hétre rögtön be is neveznék.
Főleg most látom azt h prém nélkül semmi esélyem. A minta ugyanaz : benne vagyok az első 3-ban akkor 1000% hogy veszítünk. Ha középmezőnytől hátrább vagyok, akkor jó eséllyel nyerünk, kivéve ha boosterem van mert akkor veszítünk... És emellé konstans 0.7-1.3BR hátrányban játszom különösen ha booster is van.Nyilván sokatokban felmerült a kérdés, hogyha ennyit panaszkodom miért nem uninstallálom már a játékot? Nos a helyzet az, hogy rég megtörtént volna, amikor rájöttem, hogy két légy egycsapásra valahol nekem ez a játék. Ugyanis miközben játszok, remekül tudok bárkivel telefonálni / voip beszélgetni, vagy éppen podcastet vagy valami dokumentum tracket hallgatni, sőt néha csak simán zenét hallgatok. Sőt, olykor a munkával is össze tudom hozni. És miközben ezen dolgokat végzem, nem csak bambáén magam elé bámulok, hanem közben jól szórakozok, vagy legalábbis grindolok, ami hasznos. (mondjuk ezutóbbi hasznossága azóta kezd kérdő jel lenni mióta olyan magas BRre értek a nekem produktív presetek, hogy már ha itt lennének a régi társaim sem nagyon tudnánk produktívan együtt játszani, lévén ők járnak 5.3-6.3 magasságában én meg több fában is 6.7-8.3...
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Ilyen ez a szartander. :). Egy parazor en is toroltem az evek alatt.
Most a korona helyzet miatt vannak olya jatekosok es szazadok, hogy csak pislogok. Mikor gyanus csoda dolgot muvelnek, megnezem azbadatlapjat, es ha kell visszanezem a videot. De mar az adatlapjabol kiderul, milyen szponzora a gajinak. :).
Elengedem, ugysem tudok ellene tenni semmit.
A tobbi se sokkal jobb.Minden online jatekba ez megy. Ahol megveszed, ott a csalas megy. Itt a magas befizetok vannak vedelem alatt.
Utoljara 400 jatekost bannoltak. Volt mikor irtam a reportolt jatekosok nevet. Voltak a bannoltak kozott olyanok akik a listanom szerepeletek.Szovetseges oldal agyhalott. A fizetosok jelentos resze Nemet olasz agat viszi a levegobe. Foldon a Nemet, Orosz. Most meg megy penz szoras a svedekre.
Alapbol ott kezdodik a jogserelem, hogy kiveszik a tankokat repuloket a techtree-bol.
Ez mi mar? :).
Olyan eszkozok jelennek meg, amiket nem talalsz a faba.
Elmennek a picsaba. :).
Jarmuveket modositanak kenyukre kedvukre, tolovatnak b.r-bol le fel.Penz penz penz. Ez a jatek mozgato eleme.
B.r 2.7 be felig teli csatak vannak. De 4.3 korul vagy feljebb meg teli van. Ez ilyen. Ugralok a br-ek kozott, ott jatszom ahol eppen lehet ertelmes koroket menni.
2 vesztes agyhalott csata utan, valtok br-t nenzetet, vagy lemegyek a foldre.
De sokat segit ha van csapat, foleg olyan csapat, akikkel egyutt is lehet harcolni erdemben.
Ott mar egyenlobb a kuzdelem. Nehez de izgalmasabb csatak azok. :).Francia91 is egyedul repul. Rohadt nehez, es nagyon ritka mikor normalis egyutt allas van.
Mar 2-3 csapattaggal le lehet hozni egy csatat.
Persze ez sok egyutt toltott ora, es tapasztalat szerzes eredmenye.
Majd vissza telepited. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik