Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
" A kontraszt meg eléggé nagy ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni a háttérből való belenyúlás jelenlétét..." - évek óta ezt mondom, hogy bele van nyúlva, de rengetegen összesküvés elméletet kiáltanak erre.
Azt pl megfigyeltem, minél nagyobb LB boostert lövök el, annál inkább semmit sem fogok tudni csinálni a csatában csak free fragnek leszek ott.
De másban is megnyilvánul :
Kezdem azt érezni, amit annak idején az elején, hogy ezek a kötvény feladatok meg eventek LEKŰZDHETETLEN nehézséget jelentenek ...Miután ha kill kellett assist volt, ha assist kellett kill volt, sokadik megkezdett T3-as kötvény után kirolloltam (már 100K SL-ért) hogy menjek négy meccset amiben van 4 killem.
Erre egyértelműen a jól bevett 5.7-es németet használtam, és egy 1 órás podcast végighallgatása után, 7 meccs után, van 3db 4 killes meccsem, meg négy olyan amiben 2-3 killem, meg volt, hogy 7 assistom volt.
Persze nyilván este 10-ig még csak lesz egy olyan meccsem, amiben lesz 4 killem, de egyszerűen nem értem, hogy miért kell ennyire nyújtani ... annyira világos, hogy a minél hosszabb ott seggeltetésem a cél ... pedig nem feltétlenül lépnék ki ha lehoztam a kötvény feladatot, lévén RBn is bőven lenne dolgom az 50%-os modifikáció off miatt ...Ezzel csak azt éri el, hogy azt mondom, hogy nem tudom ezt vállalni, hogy napi 2-3-4 óra míg kötvény feladatokat hozogatok le, akkor inkább hagyjuk az egészet a BP és GE vételezéssel együtt.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ahhoz nem kell szimulátor, hogy a script eldöntse, hogy az adott csatában ki, melyik oldalán áll a szopott faxnak. A kontraszt meg eléggé nagy ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni a háttérből való belenyúlás jelenlétét...
A wot-ot otthagytam emiatt - pár millióan még előbb ébredtek ott is, mint én - , de úgy tűnik, hogy ez a félkarú rabló is erre a sorsra jut - pedig ez sem így, ennek indulva szerezte a hírnevét. Kár értük...Más, nem ennyire lehúzni akaró fejlesztők munkáinál fel sem merül az ennyire alacsony szintű belenyúlás érzete - pl. MWO, STO; valamennyi P2W ott is van, de messze nem ekkora és ennyire érezhető mértékű. Itt meg duplán dolgoznak azért, hogy hihetővé tegyék a hiteltelent: szimulátornak tűnő elemekkel próbálják meg leplezni a háttérben zajló, sötét üzelmeiket.
Érdekes, hogy a tisztességesebbje megél a fejlődési/gazdasági előny, a festések és egyéb apróságok/"apróságok", mint egy-egy játék ára járművek árusításából is, csak ezek a vadkeleti zsebmetszők nem.Sajnálom, hogy az értékes hozzászólásodat ennyivel és így félresöpröm, de ma is felidegesített ez a "játék" - pl. a házfalon átlövő, de mögötte sérthetetlen 8.8-as szekér&társai - , pedig nem ültem előtte sokat...
-
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A szena bala pattog.
.
A vekony pancelt atlovod nagy kaliberrel de nem kritikus. Geppuskaval meg kikopogtatja 5-6 talalattal.
A Nemet Wilber kritikusra lovi a brit tank agyujat.
A brit 20 as Apds, meg lepattog a nemet agyurol.A raketa nem megy at a tiger2 panceljan. 300feletti atutessel. Ha bemegy a toronyom az agyu melett csak a parancsok vakul meg.

A loszer mennyisege nem befolyasaol csak a kivalasztottakk egyeneknel.
Nem meghatarozhato, hogy melyik tarolokat toltse fel.Orosz automata loszertarolonal mindegy lenne. Nem befolyasol a valosagban, csak a toltesi ido valtozna.
.Ekkor szoktam kilepni...
-
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Oldalról egyáltalán nincs szóródás vagy valami repeszrombolási sebeződés vagy eltalál valami oda rajzolt emberke formát vagy lőszert akkor történik valami de olyan 6-8 után már biztosan mert valamiféle élet sebeződést számolgat.
Ezt onnan veszem hogy ha odaragad egy ellenfél pl: le van láncolva vagy a motorja végre feladja akkor nem tud mozogni és kb 8 lövés után végre felrobban és nem a motortűz miatt mert megesik az is ha elfogy a poroltó.
A tesztelésnél sajnos fullos lőszerrel vannak a tankok nehéz leutánozni hogy ne találd el a lőszereket mert tele rakja sajnos ami nem játékszerű mert a profik nem visznek magukkal csak félig kb de sose tele.
+Ugye szemből se tökéletes ez a játék NEM szimulátor nincsen valódi fizika lemodellezve nincsen robbanás és tűz sem pl oda nyomod az ágyú csövet a gyakorlóban a nyitott legénységhez eldurrantod semmi bajuk nem lesz.
De a kis teher autót is átlőheted ha nem ér kritikust akkor semmi baj nincsen ami nem valós mert, ha az acél szerkezetet vágom ketté mint a légvédelmi német lövegen akkor ott lenne bőven repesz szóródás.De átütéseknél is kimarad a halálos repeszszórás ami legalább a vezetőre vagy arra a részére a tanknak kellene hogy hatással legyen de semmi nem történik vagy csak narancssárga lesz tőle elég sok esetben főleg ha egy alacsonyabb szintű tank lövi a nagyobbat pedig tök mindegy ha az oldal vékony lemezt lövöm meg vagy gyenge pontot ugyan az a fizika kellene hogy ráhasson.
De nem így működik nézi az adott BR-t ki kit lő meg és ha alacsonyabb akkor nem ad annyi sebzést tisztára mint a world of tanks sebzés lenne
kicsi vagy még lőjjél többet.Az is vicc amikor az APDS-ek pattognak a játékban és elég 30fokban elforgatni egy tankot azt már 72-foknak nézi és 3.25x páncélzatot számol hozzá pluszban kb.
Csak CHA(Cast Homogenous Armor) armor az a szerencsétlen amcsi tank ami vaj puha acélt jelent 220BHN a legkeményebb részén mert több rétegből áll és a többi része puhább még ettől is.
Még az APDS volfrám ötvözetből készül és legalább 2x olyan kemény szóval a kis pihepuha szétnyalódna mint amikor a gagyi csavarok szoktak a keményített szerszámacél kulcstól.
De persze a játékban olyan könnyű pattogni mint kecskeszarnak a deszkán mert egyforma minden anyag szerintük valóságban meg nem.
De ez miatt is nem szimulátor a játék.

A driver szerepét itt pár milliméter acél játssza ami nem ugyan az mint az emberi szövet kicsit keményebb lenne de a játékban 200%-os lehet a legénység ami azt jelenti 2x kell kilőni 1 találat az nem találat simán bírják a kritikus repeszeket.
-
Kotomicuki
senior tag
Nagyon gusztustalan P2W-nek lettek megint áldozati a mai csatáim:
- a T14-et a 17 fontosakkal néha sebezni sem engedte, ami találatot engedélyezett rajta a script az nem volt kritikus, majd a csata legvégén, hogy dobjon valamit nekem is, a Concept 3 gyatra ágyújával és alaplőszerével egy lövéssel engedte szemből kikapni (addigra a fél csapatunkat egylövésezttete vele a disznó programkód a shörmim és a "bosszúálló"-mon kívül)
- az object 211 pihe-puha oldalába vágódik a su-152-m lőszere, mire az továbbáll, mintha semmi sem történt volna (azér' belül lennének dolgok, amiken fennakadhatna a lőszer, vagy a szilánkok egy ekkora malactól...)
- az IS-2 oldalába vágódik a IV/70-em lőszere..., semmi..., se lánc, se sebzés..., a Tigrisről legalább a láncot engedte leszedni a máskor halálos lövésnek (+1 BR, nagyon érződött (itt is) az egész csatán, hogy én ott csak eleség lehetek)
Mindhárom csatát egyoldalúan nyerte az ellenfél, félidőtől mindig be volt szorulva a csapat a saját térfelére és látványosan nem tudott onnan kitörni, vagy bármiféle eredményt elérni..., netán: ellenállást felmutatni.
Ilyen események után ne csodálkozzanak, ha 1 gép elvesztése után nem lépnek vissza az emberek a csatába, mert az eleve elrendeltetett és engedélyezett, nulla közeli eredménnyel még mindig mínuszos tud lenni a javítás, pláne 3 járgányra az "élményről" nem is beszélve!Továbbra sem tudom megemészteni a svéd 75-ös ap-iből 4db, embereket vivő találatait túlélő T-28-as esetét, amikor egy arra járó Matilda 40 mm-s AP meggymagja meg menetből egylövésezi a td-met... (Vö: pl. az object 211 vs. su-152 esetével)
Azér' odalen' ilyen szemétség még nem volt divatban régebben!Nagyon remélem, hogy az Ultimate Admiral: Dreadnoughts mintájára, előbb-utóbb csak-csak kihoznak repülős és tankos játékot is, ahol a fenti aljasságoktól mentesen lehet végre ÉLVEZNI is a játékokat - egy-egy prémjármű áráért, előfizetések nélkül!
-
Synaptic
senior tag
Egy kérdés. Miért csak a minimal ill. a full client -et engedi letölteni ? Az UHQ -ra kattinva nem csinál semmit.
-
Alg
veterán
Megérkezett az 50% SL leárazás, meg lehet venni a kifejlesztett gépeket megint féláron
-
https://staticfiles.warthunder.com/upload/video/EN_Video/F111_4cfccf090cadd533bd8c34c1321185a1.mp4 [link]
ja ez kell mint falat kenyér a 11-es tankoknak biztos menni is fogok 11-be
-
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Hat néha jo meccsek vannak addig játszom vele de amikor elkezdi akkor hamar betelik a pohár azt félre rakom
.Már amugy 1.0 elég kemény lehet 1000 2000kg-os bomba agyon csap es csak repkednek sokan már az elején.
-
Alg
veterán
Pont most jött ki az új Premium buying guide
-
KROK640
nagyúr
Itt az új patch, king of battle
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Gazdagnak ugyan nem mondanám magamat - F2P amúgy is - , de tegnap egy "főműsoridőbeni", szárazföldi, árkád csatában lelőttem egy repülőt - a sok közül, meg több ágyúzás is volt, mint azt én még elviselhetőnek tartanám...
Mikoron a csata utáni - eléggé lesújtó - összesítést megnéztem a garázsban, akkor a lelőtt repülő típusa ez volt: F4U-1D(MI), azaz, már most sem elegendő a "fejlesztők" szerint a terrorbombázás szintje a tankcsatákban, ezért még gépi "verőlegényeket" is alkalmaznak a játékosok számára elérhető, szerintem túlzott lehetőségek mellett.Csak nem ezzel a mesterséges feszültségkeltéssel próbálják meg leplezni azt, hogy a játékuk, a sok éves tákolás ellenére - hiába is tartalmazna jó elemeket, ha ezt az eleve elbaxott, MMO-s alapokhoz végsőkig való ragaszkodásukkal, meg a többi, "majd a jövőben gondolkozunk rajta" a cselekvés helyettel tönkreteszik és emiatt - még eléggé messze van attól szinttől, hogy azért legálisan kérhessenek pénzt?!
-
Daffchy
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Annyira nem játszák már a gamet?
Köszönöm mindenkinek a kimerítő választ, igazán hálás vagyom, elég sok mindent át kell még látnom a játékban mi merre, hogyan...
Eddig is ismertem, de csak most kezdenék/kezdtem el vele játszani.
-
-
7Sony7
addikt
Szuper a cucc gyerekek, 300 a ping.
-
Alg
veterán
válasz
csongi
üzenetére
A tobbieket nem kenyesztetik agyon premiumokkal.
Próbáld ki akkor az izraeli repülős ágat elkezdeni

A Sakeen a játék leggyengébb gépe, borzalmasan frusztráló. Persze ott Weizman Spit mk.IX premium amit ha megveszel egyből könnyebb
Legjobb tank? IS-7 meg E100
Az árát ne nézd meg, E100 nincs jelenleg eladó, IS-7 1850 dollár
Amúgy meg van pár premium buying guide videó YT-on.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Daffchy
üzenetére
Huhh, ha bele gondolok, hogy a mai napig bánom, hogy 7,5k HUF-ot adtam anno a wot-ban egy akciós tier VIII.-as prémium járműért - ez volt az első ilyen magas szintűm is egyben - , hogy utána nerf-eljék a tankot, aztán meg a játékot is az élvezhetetlenségig...
Ebben a játékban sem attól kell félni, hogy maj' jó lesz, mert az egyszeri költés hatása hamar elmúlik a script-ben és aztán (uú) lehet nyelni sorozatban a 2-3-4 xar csatákat az 1-1 elfogadhatóért cserébe...
Tankos játék lenne, de a levegőből hatékonyabban lehet, meg KELL is harcolni és ráadásul, hogy növeljék a légvédelmi egységekkel az amúgy kínkeserves foglalatosságra való késztetést, a légvédelmi géppuskák kilövési szögét is nerf-elték, így meg már a szinte folyamatos ágyútűz mellett nagyon ritkaságszámba megy az élvezhető csata.
Ezek után, ERRE a "játékra" költeni?!
A szösz se adná alájuk a lovat, amikor teljesen rossz irányba tévelyegnek a "fejlesztők" és nagyon nem akaródzik nekik kitalálni az erdőből!
Sz'al, én egyből vennék a prémjárgányhoz egy BR-ban hozzáillő repülőt is, hogy legyen valami felmutatható eredmény is a folyamatos költést igénylő és elváró "játékban"...
-
válasz
csongi
üzenetére
Azért írtam a T-55AM1-et mert az 1-től 8-as BR-ig mindent húzott
valami ilyen a legjobb
+még jó helyre is rakta nem tudtak mit kezdeni veleha amcsi akkor még sherman jumbo vagyis prémbe Cobra King amivel nem lehet mit kezdeni ha olyan a matchmaking csak nem tud 8-as BR-ig húzni aszem IV V maxja
-
csongi
veterán
válasz
Daffchy
üzenetére
Nemet, Usa, Orosz.
A tobbieket nem kenyesztetik agyon premiumokkal.
A forditott lo esete.
.
Probald meghatarozni milyen BR szintig szerernel eljutni. Olyat valassz ami oda is ad fejlesztesi pontot. A jarmu kinyitasa csak egy dolog. Jelentos osszeget emeszt fel a modok kihuzasa.
Lehet nyitott szazadokhoz csatlakozni, ott a szazad jarmuveket lehet kihuzni. Valahol a prem es a sima ag kozottiek. -
Daffchy
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Köszi a részletes választ.
Ha sima fejlődési ágat nézem az USA, de a fizetősből abszolút értékben kérdezem a legjobbat, laikusként az is USA, plusz ahogy tesztelgettem az alapján is.
-
válasz
Daffchy
üzenetére
jó kérdés
de az is jó kérdés lehetne előbb hogy milyen nemzet?
sajna itt inkább repcsi szempontjából vannak többségben ami ugyan úgy fontos mert kb BR 7.0 bár most már 1.0 (1000KG-os bombákkal ) is lebombáznak szóval a légi fölény fontos
Amúgy még régebben ajánlottam volna a 8.3 T-55AM1-et nagyon jól kihúzható volt vele az orosz ág 10-20.000 fejlesztési pontot is lehetett körönként csinálni ha ráéreztél meg könnyű volt.
De most már feljebb rak folyamatosan ahol nem olyan nagy szám a tank 8.7 lett és a 9.7-es tankok ellen nem olyan hatékony
+ régebben gyakran rakta pl: német 7.3-ba ahol max a leo1 meg hasonló HEATFS volt a max ami "karcolgatta"
szóval nem volt sok minden ami szemből átlőhette -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Lehet nem egy szimpatikus kérdés, de mi a legjobb megvásárolható tank jelenleg a játékban? Mindegy, hogy csomag része vagy aranyért vehető.
Előre is köszönöm!
-
-
SP4C3
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mit akarsz ezzel a szerencsétlennel?! Kína + soviet pro. Easy mode gyerek. A játék igazi rákfenéje, Ka--50-nel ment a legtöbbet simulatorban...
-
https://www.youtube.com/watch?v=KpZAXQw02Jk&lc=UgwACmE-t4jBvVdHnXp4AaABAg.9w5viitf7LD9w77qBRKS9 [link]
Viper Zero 873 feliratkozó
Egy számomra új videós nem rossz max stalker szokott néha jókat csinálni de sajna nem olyan a wt mint a wot ahol mindenről már készül/készült szinte naponta tartalom -
ledgeri
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
....túlgondolod, sokrétűen.
A játék stereo-mixe van elcsúszva. Semmi extra szoftver-cucc nem kell, és nincs igény semmi hasonlóra. (A hangszórók meg nem a monitoré).
Csak egy ennyi csúszkát keresnék, mint az FOV, csak hanghoz. UI-ban nincs... hátha van valami betöltődő txt, amiben egy számot átírhatok... Kb ennyin múlik. -
csongi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha szoftveresen szeretnél térhatás szerűséget sztem nagy szenvedés lesz.
A fülessel sem tudtam össze hozni. Win-be sikerült valamit össze tákolnom, de a játék már nem kezelte.
A játékban beállítások hang. ott válaszd ki azt a hangkártyát amire csatlakoztattad a monitor hangszórót. -
csongi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Én Fülessel küzdöttem.
Nézd meg a játékban támogatott eszközöket, és ahhoz igazodj. Természetesen ezek a magasabb árfekvésű eszközök.
Ami nincs a listába azzal képtelenség érdembe összehozni.
Maradtam a Sztereónál.
De lehet bármilyen hangrendszer, ha nem kapsz hangot, akkor mindegy honnan jön.
Ha a szerver oldali kiszolgálás vagy a hálózat gyenge felesleges költeni erre.
Nálam mostanában, olyat csinál, ha a hátra haladás gombot nyomom akkor is előre megy a gép.
Van hang és látszik a por a lövéskor de a tank nem. Ott van előttem 2 méterre, átmegyek rajta. Majd 3 perc üldözés után a pálya másik pontján megjelenik a csapatattársam.A szerver választó csak irányadó, kétszer sem biztos, hogy EU-s szerveren vagyunk.
A játékosok 70%-a kínai vagy orosz. Fos ping és PL.
Ha éppen ezek jók, akkor is rengeteg az anomália.
Ez lehet hálózati gond is. -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Hangszóval használva a játékot (ami régiféle, 3d gombos, de emaitt a szélesebb 3d miatt pl autós játékokban térben pontos környezetet generál közelhardcban) azt vettem észre, hogy túl nagy a "hallószög":
-Ami szemben van az szemből hallatszódik, ami pont mögöttem van az is mögülem hallatszódik, de:
-Ami jobbra balra 90°-ban van, az 45°-ról hallatszódik,
-Ami 90°-ról hallatszódik az meg 120+°-ra van.Nem tudom, hogy hol hogy és mit kéne állítani, mivel már speakeren vagyok. De ez nagyon úgy tűnik mintha Headphones beállítás lenne.
Nagyon zavaró, hogy hallom, hogy jön valami pont balról, de biztos, hogy nem oda kapom a nézőpontot, mert az a szög rossz. Úgy emlékszem ez pár éve nem volt így.
(Ugyanezzel a setuppal pl Arma3-ban én vagyok az első aki kiszúrja honnan jön egy lövés, csak hangról, majdnem fokra pontosan)Bármi tanács?
-
csongi
veterán
190 ezer játékos és játszhatatlan lagghalmaz a szerverek. Szánalmas.
-
KROK640
nagyúr
Én szerintem ez az event nem adja ki, és tök fölösleges vele foglalkozni.
Az egy dolog, hogy vagy 3 napos késéssel szálltam bele, de : Azóta is szerelgetek, szerelgetek. Már amit lehet, de semmi teteje. Eladható szemetet még nem találtam ( így az event tizenkettedik napján, mindössze 1,5 nappal a vége előtt!!) viszont úgy vettem észre, hogy négy féle "tradable" containeer van, mindegyikből még vennem kellene (nem is keveset) az érdemi előrehaladáshoz.
Szerettem volna kivenni a KI48-II ochu-t, zöld is a kupon kerete de amikor a gyárba megyek akkor visszadob a végtelen soha véget nem érő szerelgetésig, azt sem tudom mit csinálok.
Én nem értem, hogy miért kell egyre átláthatlanabbá tenni ezt az egész kacatos event rendszert, meg beiktatni mesterséges várakoztatásokat (15-30 perc még legyártódik valami, de van, hogy 8 óra kell neki) de nekem ez nem fog kiadni semmit.
Inkább kihasználom ,hogy még az event megy addig 8.7-be (német) és 9.0-ba (usa) találok gamet 10 perc helyett 1-2 perc alatt, és fejlesztem ezeket a preseteket.
Battlepassban meg 64/0-ás vagyok, 54 volt a cél, a következő értelmes a 100-as szinten lévő töltőképernyő lenne, amit meg már esélyem sincs elérni okt 26-ig, szóval szerintem ideális lehet a játék minimalizálására egy ideig. -
KROK640
nagyúr
nem tudom, hogy lesz így az event, de képtelen vagyok ládatermelő meccseket menni. Plusz úgy érzem, most pár nap szünet is kéne, mert ahogy bániok velem a játék az mindennek a teteje.
Igazából a sokadik le nem jegyzett csak végig bosszankodott shithole meccs után jött ez így : (AB repcsi meccsek - direkt lejegyeztem az utolsó tízet)1. kínai hegyvidék, frontline : 5.7es némettel vagyok, 75-ös crew minden fullos. Bomberrel kijövök, kidobják alólam a bázist (dölöslege4sen oldottam) majd arra jár egy ellenséges vadász és azonnal one-hit. Ezután két vadászgéppel is kijöttem (BF109-ek) pontot nem sikerült szereznem egyikkel sem, sajnos, de minkét esetben a nap free fragje voltam a játékosnak az tuti. (a semmiből megjelenve egyetlen lövéssel szárnyat és pilótát lőtt). LOSS - 9%
2. írország. Az utolsó helyen végeztem, mindenkit is lelőttek, kilőttek, leütköztem előttem. ha le ALT+TABoltam volna a játékot lehet több pontom lett volna egy irányba repülve le a térképről is, de h jobban szórakozok az tuti LOSS - 45%
3. Afrikai canyon légicsapás : Amerikai 9.0 Akár az előző meccsben, pontosan ugyanaz volt a műsor. Mindenkit kilőttek, lelőttek, leütköztek, csak free frag-nak voltam ott. Minimális pont 40% HA. megjegyzem, hogy egyetlen irányított rakétám sem talált, volt amelyik 1km távból is kilövés után félúton "eltűnt" ezt a jelenséget egyébként ma nagyon sok alkalommal láttam, a rakéta egyszercsak "eltűnik". LOSS - 42%
4. Bourbon island : Német 5.7. Gyűlölöm ezt a szar pályát mert túl nagy. Halálra untam magam mire félúton voltam a kidobanó célpontok felé. Egyetlen lövés volt a repülőmnek és százerszertszarrászanaszéjjel robbant szegény DO217E2. Esélyem sem volt. QUIT. (nyilván nem fogom 5 percig nézni hátulról a vadászgépemet ami nyilván ugyanígy fog járni). LOSS - 48%
5. Golán fennsík : Amerikai 9.0 mint az előző amerikai meccsben, pontot szerzeni nem sikerült, összesen 8db irányított követős rakétát lőttem ki, egyik sem talált. Ezzel egyébként ma 20 (HÚSZ!) ilyen rakétát lőttem ki, és egyetlen egy sem talált!!! NULLA találatom volt. Ez minden korábbi statisztikámat negatív irányba döntöttem meg! Mikor kezdő voltam 3/4-edes találati rátával rendelkeztem. LOSS - 42%
6. Sínai félsziget : Amerikai 9.0. Totálisan nulla elért eredmény, 0 földi, 0 légi. Kilőttem 6db irányított rakétát, egy sem jutott célba. Ugyanaz a majom lőtt le háromszor is. A negyedik gépem már ki sem jött LOSS - 19%
7. Bourbon island : Amerikai 9.0. 3 légi kill, 8 földi. Rakétaindítás 8db találat 1db. WIN - 78%
8. kínai hegyvidék légicsapás : Amerikai 9.0. 0 légi, 0 földi. 1 crit kilőtt rakéták : 4 találat 0db LOSS - 47%
9. írország : Amerikai 9.0. Forduló harc, én nekem elkerüli a rakétámat az előttem lévő, hiába fordulok akármilyen élesen, engem persze eltalált a követős rakéta. rakéta indítások : 4db találat : 1db Win - 78%
10. írország, német 5.7 : bombaoldás előtt lelőtték a DO217-et. Kijöttem egy BF109-el de sajnos a lövedékemet elfújta mindig a szél. Látványosan képtelen voltam eltalálni, lelőni bármilyen ellenfelet is. QUIT
Szerintem jól látszik, hogy hullámok vannak játékban (most a végén kerültem emelkedőbe), és amikor ereszkedő van, akkor az ember bármit tehet, csak bukta van. Mellesleg az elmúlt bő 1,5 órában (ez a 10 meccs) mindössze egyetlen ládát kaptam.
Szóval ha az volt a játék/gajin célja, hogy vegye el a kedvemet az egésztől (minimum mára, de inkább az egész eventtől) akkor az bizony sikerült!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Nekem, aki mint írtam is, alapból picit inkompatibilis, mert alkalmi játékos jó lenne egy elkapott ilyen event, Rank boost-ra. (gondoltam majd haloween-re lesz valam... hát nem.) Azt a két hetet farmolnám ha tudnám...
De a hajózás az arról szól, hogy amint betöltök a játékba már 3 full salvo USN lövedék áramlik felém (magasabban). Ha kifordulnék, a hülye spawn miatt valakibe bele megyek. Mindenki nose-in harmad sebességgel megy előre. Borzalom
Tegnap meg már oda jutott a játék, hogy 4* mindenki betöltött csak én nem, és csak spectatorozhattam volna. Ilyenkor ha meg kilépek, akkor 10 perc Crew in battle bünti. Egyszer meg mikor vártam fél percet arra ami normálisan 1 másodperc (betöltés járműválasztóba) és rányomtam a kilépésre, aztán adta be, de utána egyből ki is dobott...
BÁR.
Minden BlueWater hajó 3.0-3.3-mal kezdődik, szóval aki nem hajós, de csak majdnem az rápróbálhat haladni hajókkal
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Jól látod, arról szól kacatos event, hogy minél többet játsz, ráadásul T3 és T sok között, tehát nem is azzal amivel kedved van, mert T1-2 -n nem kapsz semmit. Ez eléggé bebasz mivel újabban az 1.7 körüli BR a kedvencem.
Ráadásul azt néztem, hogy nem i kapok ám minden meccsért kacatot, ha nincs elég harci aktivitás akkor nuku. Tegnap volt, hogy 3 óra alatt kaptam 5 dobozt. Gondolom ennél sokkal-sokkal több járt volna (korábban 10 percenként járt, szóval 18 dobozt kellett volna kapjak)Ez a mesterséges időhúzás, hogy egyes fázisok között kötelező 15 percet várni külön rettenetes, persze h elfelejtem mikorra van kész. Össze akartam rakni a kis japán repcsit, mivel az előző két kacatos event bebizonyította, hogy kb sosem jön össze egy prém ára az eladott szemétből, de szerintem megint csak exportra fogok termelni, mert újfent totál érhetetlen számomra ez az egész.
Ráadásul a játék minden szart tud közölni patch note szinten a hangárban, de azt véletlenül sem, hogy hello, event van, ezt és ezt kéne csinálni.
-
csongi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Soha nem értettem az értelmét.
Vagyis van értelme. Lehető legtöbb időt tölts el a játékkal, vagy fizethetsz érte.
Ha lehetne még tudnám bonyolítani. Valahol ott kezdeném, hogy el kell készíteni az első fakereket, lehetőleg 40* majd eljutni a jelenkorba, és közbe menedzselni az embereket, hogy életben maradjanak, és fejleszteni tudjanak.A jelenlegi már egyszerűsített valami. De tökéletesen alkalmas arra, hogy ezen eszközök 90% a valutáért kerül értékesítésre. Ez is egy bevételi forrás.
-
ledgeri
nagyúr
.... ebből sem lesz semmi. 2 nap alatt lett meg kétszer fél a napi lehetségesből.
Kész a siklóbomba, a rendszer foce-ol, hogy kipróbáljam... Erőltetett tutoriallal. A bomba fél másodperc alatt kiesik a képről, 1-2-ig még repül, de vízbeesik, restartnál megint force-olt tutorial. Kilépve kérdezi mi volt a hiba. Az alatt a fél másodperc alatt nem láttam, force-olt tutorial miatt nem tudom.... passz, okézok. Erre se bomba, se a megjelölt alkatrészek. Ezek mindegyike eltűnt.
-
ledgeri
nagyúr
Aki rendesen halad a most futó építőssel és első nep kezdte, az most hol jár, mennyinél? Persze most is benéztem.... így csak ma kezdtem bele...

-
7Sony7
addikt
Jóvanna, értetlen vagyok kicsit.

-
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Automatikusan bedobja a presetbe az atomos bombázót/vadászbombázót magas BR-ben játszva, ha kifejlesztetted, ha nem. Drónt sem fejlesztettél, mégis ott van a presetben magas tierben...
2500 belépési pont csak az atomos repülőhöz kell, ha van más repülőd, az jóval kisebb belépési ponttal jár, általában 470-520 között -
7Sony7
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nem úgy van, hogy ha 2500 pontot megszerzek meccs közben, akkor mehetek a repcsivel?
De akkor sem tudom, hogy került oda, én nem fejlesztem a repülőket, nrm vettem ilyet. Mondjuk majdnem mindegy, úgysem használnám, semmi értelme. Max egyszer kipróbálnám, de ennyi. -
válasz
7Sony7
üzenetére
hát még nem kaptál semmit amíg 2500belépő pont nincs meg addig csak nézed ezt a bélyegképet mint bármelyik olyan tanknál vagy repcsinél ami nincs meg xD.Nekem régen összejött jó párszor szerencsére a jó 7.3-as német opé összeállítás miatt de nem figyeltem sokszor mert párszor kipróbáltam de nem nagy szám hamar vége a meccsnek több pénzt hozhat ha bent maradsz persze van amikor segít megnyerni a meccset akkor használtam.
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
A napi belépésért kapott láda nyitások csak három típus közül kerülhetnek ki (1. vmilyen booster; 2, jobb booster ill beckup, 3. akár arany sas vagy prém gép) vagy minél tovább van meg a sorozat úgy növekszenek a jutalmak is idővel?
-
7Sony7
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Szerintem jobb a Win 11, mint a 10, de Nekem semmivel nem nyújt többet, mint a 7.
-
-
aradebil2
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
7Sony7
üzenetére
Fogalmam sincs hogy lehet B29-esed, amennyire tudom az nem prém gép, csak regular, és akkor bizony 7.3-ig el kell fejleszteni az amerikai fát.
Ez az atomdobálós azonnal győzős dolog meg pár patchel ezelőtt jött be.Szerintem próbáld ki arcade-ba, még élvezetesebb is a játék

-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, az a kérdésem, hogy van egy pár prémium csomag vásárolt tankom, különböző nemzetekből, ezeket be tudom egy helyre csoportosítani, hogy a csatákban ezeket elérhessem?
-
7Sony7
addikt
válasz
laskr99
üzenetére
Nem szeretem. A Fiú gépén az van, de áááá. Az elejétől kezdtem, de leragadtam a 7 - esnél.
Krok: vagy nem játszom.
Majd meglátom.Amúgy nem is vettem, de a gépeim között van egy B-29. Ez hogy? Meg
Egyszer csak volt egy atomrobbanás, és nyertünk. Ezmiez?
Amúgy ha ledobta valaki az atomot, az kurv@ra nem győzelem.
-
7Sony7
addikt
Gyerekek, asszongya az easy anti-cheat, hogy nemsoká csak win 10 en működik majd. Ugye ez csak a hajóshoz kell?
-
Pakmara
őstag
Pálya leosztás függ a BR-től? Vannak mappok amit most 5,0-ben látok először.
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Azt a helyzetet meg el is felejtettem hozzátenni, mikor pl headon van, és egymásra lövönk nekem csak találat, vagy az sem, ő meg mondjuk pilótát lő. vagy amikor összeütközünk, és a másik kapja a kill-t én meg semmit.
prémnél ez ritkábban fordult elő, de előfordult. Most sajnos az ellenkezője fordul elő nagyon ritkán
-
KROK640
nagyúr
válasz
András12345
üzenetére
4,5 év folyamatos prémium után néhány hónapja visszaálltam free-re. (ennek okai : két kacatos event alatt nem tudtam elegendő GJC-t összegrindolni a féléves félárú prémre; nem úgy mint korábban, mert nemrég megváltoztatták a dolgok menetét. Ezenkívül a leértékelés mértékét is csökkentették, hogy tényleg egészen biztosan ne működjön az "ingyen prém", tavaly ősszel még vettem pénzből, de amikor a tavaly őszi és idén tavaszi kacatos eventből gyűjtött GJC sem volt elég együtt, akkor úgy döntöttem itt az ideje feladni. Úgy érzem, nem azzal kellene a változtatásokat jutalmaznom, hogy akkor innentől amellett, hogy rongyosra játszom magam, még évente kétszer fizessek is. Bár mindemellett ha fizetnem kell(ene) akkor még nagyobb eséllyel sz*rok az eventekre, pláne, hogy azokat is évről-évre nehezebbnek érzem.
Amit azóta tapsztaltam : rengeteg uptier (bár előtte is eléggé sok volt). Ami viszont fura, hogy elfúja a lövedékemet a szél (repülő) szétlövök valakit elejétől a végéig, naná, hogy a csak assist (ilyen ki és mire fel kapja a kill-t? ) sokszor kilőnek előlem mindnekit és csak free fragnek vagyok a pályán. Ezek előfordultak prémium alatt is, de érzésre jóval ritkábban mint most.
Végül de nem utolsó sorban : 38M SL-ről bő 5 hónap alatt sikerült úgy leesni 33M SL-re, hogy a fele akkora LB hozomány miatt (meg mert sokat játszok olyan tierben ahol minden fullos) jóformán alig hoztam ki új valamiket (gép, modifikáció). Ez javarészt az egekig érő javítási költségeknek köszönhető, prém nélkül 6.0 felett kb esélytelen akár csak nullásnak is maradni hosszú távon.De próbáld ki : ha lejárt a prémed, akkor csak 3 hónapig ne vegyél, és játszál közben napi 3-5 meccset. érdemes lesz megnézed, hogy mennyire konteó amit írunk, illetve, hogy a végén hogy állsz SL-el, ha magas tierben játszol.
-
csongi
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Kilovom a motort es siman forog a torony.
.
Iranyzom parancsnokom kampec. Csak csetteg az elsotoszerkezet.
Ellen lo es kampec vagyok.Piros agyuval szetkap.
A 20mm APi lovedekem atut 40mm.
Nem tudom a motort kiszedni az agyuba kart tenni.
Bezzek a nyomorult 50 es az szetver mindent es a lancot is sebzi.
Az agyu cso sulyedes egyasik fortelem. Kepes maga ala loni egy orosz fos, ugy, hogy annyira alatta vagyok kozvetlen, hogy az alvazat latom a tornyot nem. Siman lefele tud loni. Eeees jon a magyarazat.
Szerver vissza jatszast kell nezni, mert jatekban nem ugyan azt latni.
.
Ergo fos, lehet ferditeni.
-
7Sony7
addikt
válasz
András12345
üzenetére
Nem tudom hol írtam olyat, hogy soha nem "1shotolok" (jelentsen ez bármit), de szerintem valamit félreértettél. Nagyon nem jellemző rám, hogy direkt elbújva várjam az ellent.
Ez a kritikus találat... Nem értünk egyet. A legutóbbi példa: megyek az úton, egy kanyar után felbukkan előttem keresztbe egy M18. Kapáslövés, a hátulját kaptam el. Kritikus találat. Megállt, géppuskával megsorozott, az enyémet javitani kellett. Megállás után azonnal elkezdte fordítani a tornyot, és ki is lőtt, míg én nem tudtam mozdulni. Akkor hol a kritikus találat? Ha nem tud visszalőni, akkor kritikus. -
Pakmara
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
Oké teszek egy próbát így
Ok hogy panther rossz hátramenetben (így gyorsan rákeresve valóban), de mégis inkább balance paraméternek (direkt szivatásnak) tűnik mint olyannak aminek mindeképp be kell kerülnie a játékba hitelesség végett. Bezzeg mondjuk az optikák közti különbség nincs benne...
-
csongi
veterán
válasz
András12345
üzenetére
A top tiert kevesebben toljak. A legtobb rank2-rank4 kozott vannak. Aztan felfele fogy a jatekos halmaz.
Kimagasloan megfigyelheto.
Egy nagyobb fejlesztesi csomag utan megugrik a jatekos szam. Akkor sokan vesznek valamit. Belepnek es tarolnak. Olyan akkontok, amik alig mennek. De a jatekos ver profi
.
Ezek a szunnyado profik.
Majd eltelik 3 het es felszivodnak.
Vissza all a megszokott mennyisegre.Napszakra lehet osztani. este megszaporodik a varas jatekosok szama. Reggel du nincsenek.
Valtoztass. Ne fizess 3 honapig. Aztan vagy lesz konteo vagy nem.
.Nem mindegy, hogy freevel tesz feljebb vagy premiummal.
Mindkettot teszteltem felvaltva. Nincs konteo, egyeszeru tapasztalas.
Fizetsz akkor hatekonyabb lesz a cucc.
Egyszeru statisztikai is megmutataja. A ranglistas helyed szepen csokken vagy emelkedik.Itt nem kell uber nagy dolgokra gondolni. Kb 20% a diferencia. Ha eleg idot tolt az ember vele, megerzi milyen sok.
Asz legenyseggel full jarmuvel, premiummal megnonek a lato tavolsagok, az atutesek erezhetobben novekednek. A sajat jarmu lathatosaga is valtozik.
Valtogass idoszakot es figyeld a valtozast.
Ez tisztan uzlet. Eszkozok amivel a fizetes iranyaba terel. Nem jotekonysagi intezmeny. Azert mert van free mod.
Amit a gajin kommunikal az ferditett info, es finoman fogalmaztam. Kinai Orosz cucc.
Kicsit turkalj a neten, hany dev accontot toltak ki jo sok euroert.
A sok user, akiknek sorszam van a nevuk utan, mint vissza engedett csalasert kitiltott.
A fizetett youtuberek videoi maga a fertok. Bohockodas.
Latszik egy par videon, hogy 1000000 goldokkal mennek. Ki lehet szamolni mennyi dollar lenne.
.
Ezer jel van a reszletekbe, csak latni kell oket. -
András12345
aktív tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Ez kb. úgy hangzik, hogy te senkit sem 1shotolsz sosem, téged viszont mindig. Hagyjuk már...
Kritikus? Szerintem ha kilövik a fél legénységed, de a torony meg az ágyú működik még, az elég "kritikus" lehet...
Tipikus a Pantherek pl, ha nem top tier. Vagy a tornyán sérül és akkor el tud menekülni talán, vagy lejjebb sérül, és akkor a sofőr off, de vissza tud lőni. 1 lövésből szinte sosem szeded ki...De ugyanez az összes Abrams is. Relatív nehéz egy lövésből kiszedni, mert sok benne a hely...
-
7Sony7
addikt
válasz
Pakmara
üzenetére
Ja, vk nekem is van. Én megyek elöre vele, hadd szóljon.
András: Tökmindegy, hogy konteónak hívjuk vagy máshogy. Ha rálövök hatot, nem sérül, ő visszalő, én kiégek, az akkor is sz@r. Mert ilyen is van rendszeresen.
Meg a "kritikus találat" tól vagyok kész. Eltalálom, jiírja, hogy kritikus, 2mp múlva meg szétlő. Mi volt ebben akkor a kritikus, ha vissza tud lőni? -
András12345
aktív tag
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy komolyan gondoljátok, hogy akinek nincs prémiumja, azt csak uptierbe rakja
Ha játszok, akkor csak prem fiókkal, olyan battleratingben, aminek a +1.0 tartományában népszerű járművek vannak, nyilvánvaló, hogy állandóan felfele fog rakni.
Erre rájön az is, hogy ha a +1.0 tartományban van egy népszerű prémium jármű, akkor rohadt sokan játszanak vele, és az is felszívja az alatta lévő BR-t.Más példa, mikor elkezdtem újra játszani pár hónapja, nem volt meg a Leo2A6.
Realisticben játszom, egyedüli 11.7-es járművel, 2A5, nem volt túl jó, úgyhogy csináltam egy lineupot a Leo2A4 köré, 10.3br, tök jó, úgyis mindenki 11.7-ben tolja, biztos sok lesz a downtier.
Ehhez képest sztem csak a meccsek 1/3-a volt downtier, az összes többi 10.7, meg 11.0 meccs volt. Elenyésző, de volt pár 11.3-as meccs is. Prémium fiókkal toltam akkor is. Mi az oka? A rengeteg 10.7-es prémium tank.Nem egy atomfizika ez, és nem kéne ostoba konteóval megmagyarázni
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Lenne egy sokadik noob kérdésem. Pantherrel hogy érdemes manőverezni? Ez az extra lassú hatramenet kiboruto..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
kicsi vagy még lőjjél többet.

ja ez kell mint falat kenyér a 11-es tankoknak biztos menni is fogok 11-be