- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17149 üzenetére
Ma ismét szélsőséges csaták voltak leginkább: +1 BR és semminek sem tudok érdemben ártani, viszont helyből kilőnek - ahogy az egész csapatot is - , vagy akár top közeli BR és szinte mindennek kritikust lövök és legfeljebb másodszorra, de megvannak, miközben feltűnően ritkábban tudnak rajtam likat ütni és még nyerünk is - már megint nem érzem, hogy én irányítanám a gépezete(me)t, ez a másik véglet.
Olyan húzzuk-vonjuk csata nemigen volt, amiben egyenletesebben oszlanának el a találatok és a sebzések...Panaszkodok itt, aztán napokig csak az első variációból kapok megin'...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #17138 üzenetére
En azert nem boosterezek. Ha rakok fel akkor kb semmit nem tudok csinalni..sebzes nelkul keresztbelovom az ellent vagy meg se tudok mozdulni mert instant fekszek 2m mozgas utan. Igy ha van booster akkor hagyom elveszni vagy ezek a +10-30% semmiket elnyomom ott meg aranylag jatszhato(fejlesztesi pontosak) Mondjuk en nem veszem ezt a jatekot komolyan. Nemet ag tank kivan huzva fullra..helikoptereket fejlesztem, repcsik kb feluton vannak de az nem mozgat..van 2.5-3 milla silverem nem nagyon van mire elkolteni...tegnap az utolso meccsen mar otthagytam a masodik tank kozben..kilottek mindenen is keresztul bejottem a masodik tankkal mar spawnonvolt az ellenfel 4 harckocsival..2 kilottem leesett a protection pukk altf4. Vannak nevetseges meccsek nagyon.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #17133 üzenetére
Nem lenéző vagyok, Te titulálod szopatásnak az RB-t. Hol említettem most bármit az AB-ről?
Tankban meg a teljesítményeddel arányosan jöhetsz több járművel is. Repülőben meg nem, de ez a valóságban is így volt, nem ugrottál be másik repülőbe, ha lelőttek, arra az egy gépre kellett vigyázni, ezért volt izgalmas egy ripityára lőtt géppel visszaküzdenem magam a reptérig, volt hogy kicentizve jutottam oda, a keveréket állítgatva pl, hogy az üres olajtartálytól leállni akaró motorban maradjon még annyi kraft, hogy 12 km-re visszajuttasson -
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17115 üzenetére
Mechwarrior Online
Hasonló világnézettel, mint ahogy a Forza-t leírtad: a játékosért dolgoznak benne és semmiképp sem "követelődnek". A pénzért vehető újdonság kezdetben kicsit OP, de aztán az is beáll a sorba és nem borítja a MM-t, mint itt. Ha meg játszol vele event-kor 1-2 órát, akkor mindened is megvan benne. 50%-os leárazás is gyakrabban van, ahol el lehet költeni a megszerzett aranyat, aminek messze nincs akkora jelentősége, mint itt. A valódi, emberbarát F2P MMO megtestesítője - évek óta...
A Star Trek Online, már melósabb és monotonabb, ha prémium-ot farmolnál benne, de még ez sem olyan direkt gáncsoló stílusú, mint a wot, vagy a wártündér.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #17108 üzenetére
Ilyenkor vagy rank II-be megyek és úszik a kötvényes cucc, vagy bele kell nyomni egy tucat csatát, aztán feloldja a korlátozásokat - kielégítetted a fizetőképes kereslet igényeit a kellő számú halálaiddal - és beadja végül. Az, hogy addigra tógád rámegy, időben és javítási költségekben is, a gaijint érdekli csak, mert ezzel akar
rákényszerítenirávezetni a prémiumvásárlásra. (Videósokat nézve, akik prémiumosok, annyi idő alatt, míg én kiszenvedem a "könnyű" napi feladatot, annyi idő alatt már a 2. kötvényfeladatot farmolják..., és nem csak amiatt, mert "jobb" játékosok.) -
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #17091 üzenetére
Nekem, a multkor 20 criitet kellett lonom br12 csak sima hit kvazi mindenre. Engem is lottek szembol oldalrol tobben, de nem tudtam meghalni...anyaztak is chaten.. tankot nem tudtak beloni ugy hogy belehaljak..a 20 crithet kellett 15 meccs..amikor meg assist kell, akkor minden pukkan azonnal meg karcolasra is.Rengetegszer nem szamolja el a spotolast.
-
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #17085 üzenetére
Hát ez egy fura meccs volt. Összesen volt 3 halott a játékban.
Tőlünk 1 lelőtt gép.
Egy Do 335 a 2. percben kezdett tüzet nyitni a pályán lévő tankokra (kifejezetten tankokat lőtte). Mit lőtte, one shot-olta őket. 1 perc alatt kilőtt annyit, hogy vége is lett a meccsnek. Alig ért be valaki.
Nem gondoltam volna, hogy ennyit ér, ha valaki végig tudja lőni a földi célpontokat. Mondjuk szerintem a tankokon volt a kulcs. 1-2 lövéssel vágta ki a nehéz tankokat.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #17073 üzenetére
Nem hát. És nem is 4K-ban játszom. Az előző 3060TI 8GB-al, meg még az előtte lévő 1660Ti 6GB-al sem volt ilyen probléma 1080p-ben.
Itt annyi van, hogy előreléptem 1440p-re. Most próbából nem is natívan ment a játék, hanem quality DLSS-sel. Ez nem segít rajta, ugyanúgy kivágott tálcára.
-
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #17040 üzenetére
Te kizárólag repülsz? És csak AB-t?
Engem talán most jobban érdekel ez a Bp, mint az előző. De én tankozom elsősorban, a repülők is csak azért kellenek, hogy legyenek néha kéznél földi RB-be.
Bár az alacsony Tier-es légi AB-t még szerettem régebben.
"Egyik sem érdekel, szóval most kb addig fogok fejlődni míg a totál véletlen elsodor."
Ilyenkor fejlődik az ember a legjobban.Ilyenkor minden könnyebben megy.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #17025 üzenetére
A világ legjobb játékosa sem lehet hatással a winrate-re ilyen szinten. Hiszen ott van mellette még 2 tucat játékos. 50-50 % körül kell lennie a winrate-nek hosszú távon.
És átlagban az összes gép minden meccen rárepül és lelövi őket? A Többiek mit csinálnak? Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki statot hamisít, de azt meg minek....
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #17018 üzenetére
A régi bombázós léttel nem volt maradandó kapcsolatom, akkor nem voltam aktív, így nincs mihez visszavágynom.
#17017 Urna Az nem segítségnyújtás, hogy elvárod, hogy értsek veled eggyet abban, hogy:
-"minek bombázózni?"
-ha eljut egy olyan szintre egy meccs, hogy te már kilépnél, akkor nekem is kéne...
-leírod hogy azért éltem túl mert ők nem csináltak valamit ami valahogy működik... de, jaj milyen vagyok, hogy én viszont kipróbáltam valamit, amiről én nem tudtam, hogy mennyire, és egyáltalán igen-e, aminke következtében A:az én egyik célom teljesült, B:az egyik övéjük meg nem.
A winrate-ezősdi már rég nem érdekel, nem egy olyan MMOs meccsem volt ahol meccs-xp-top vagyok, nem is csak csapat, de a csapat behalt, vagy 10%-nyi vagy kevesebb idő alatt valahogy elfogy az ellen, és én kb el sem értem az első objektívet, pedig adott karakter/jármű max sebességgel haladok...így meg nem sokat érek vele, vagy más, ha nekem mutogatja. Míg mondjuk egy állás-független, alapból hátrányos helyzet béli mini-küzdelemben, szituációban szivesen részt veszek, mert tanulhatok belőle, lásd replay-végjáték (első felhőelérés utáni rész).(Az autopályás hasonlatod akkor lenne igaz, ha én követelném, hogy Ground és Naval játékban legyen már startkor kikérhető a nuke... ehhez most picit túllőtt volt
)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #17010 üzenetére
Egy bombázónak sosem kell keresnie egy fightert, interceptort, hogy lelője azt, vagy csak próbálja, míg az a másik egyik irányból másodlagos feladat, míg másik másik oldalról kb erre lett tervezve, emellett a bombázó meg azért meg tudhatja védeni magát. Kb mintha egy kapusnál néznéd a rugott gólok számát, és vonnád felelősségre, hogy miért alacsonyabb mint a többieké (de nem biztos, hogy 0 lesz egy szezonban...)
Az megint más dolog, hogy miért is jó, hogy van ticket rendszer, ÉS time-limit, ÉS egyből-vége-működés, ha a mások oldalon elfogy az ellen.
A fentinek az összesége, hogy ha a csapatom lehalt, és van még 2-3 ellen gép, még van esélyem akár nyerni is, ha a szitú úgy hozza, szóval csak azért kilépnem, mert "nagy eséllyel nem nyerek" még nem egyértelműen helyes.A másik meg: egy játékmódban ahol senki sem lát valakit, aki messzebb van x távnál, az a mechanizmus, hogy van 2 mód, hogy azért mégis, picit visszás. De ez ugyanaz, mint a koponya rárakása arra, aki kilőtt (mert a bosszú édes?), vagy a tank, hajó részben kibombázni repülővel azt aki azonos járműkategóriában kilőtt, de vissza pl nem fog tudni lőni téged repcsibben.... (hogy azt, hogy akkor a légi cél nem látszik HUDdal támogatva, de akkor viszont a felszíniek auto-pingeltek a fentinek mennyire unfair szitu, ne is említsem részleteiben).
#17013 Urna
Te képes voltál homokozóban végigpróbálni az összes szitut ami eléd került élesben, élesben való elédkerülése előtt? Vagy másképp: sosem próbáltál ki valami élesben, ami előtte eszedbe sem jutott?
Ezen felül az "add fel, mert a másik oldalnak ettől akkor jobb" gondolat az egész játékot ásná alá ha pár lépéssel tovább megyünk.... -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #17011 üzenetére
A-20G-vel, B-25-össel és B-17-essel anno marhajó szimulátor és Reál meccseket mentem, sok esetben a lövészekkel szedtem 5-6 killeket (átültem a helyükre).
5 éve biztosan hanyagolom a témát, az első széllökettől meghalnak a lövészeim, semmit sem érnek....Mire átülnék a helyükre, már nem élnek, és anno maguktól is gyújtottak ki ellenséges gépeket (egy legénységi helyen vagy 5 géphez Expert képesítésük van), most meg semmi
Csodálatosan nerfelték az egész bombázós ágat, pedig élvezetes Reál mecseket lehetett menni. Szimulátormeccsekről nem is beszélve
Csak pár korábbi meccsem a régi szép időkből:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
laskr99
addikt
válasz
KROK640 #16996 üzenetére
Olyan mint a freecash és társai. Tapjoyon keresztül le kell töltened appokat játszani/x szintig eljutni és akkor megkapod érte a GE-t.
Én alapból az ilyen KOA és társai játékokra megyek rá, mert pl 25ös szintért ad 1200 GE-t, 30ért megint, előtte meg kb 900 a kissebb szinteken. Nekem el van mentve a régi app is, úgy 2 appban tudom csinálni, a régi appban 18000GE amit szereztem, az új appban eddig 2500 körül.Ha esetleg kipróbálnád(az új play storeban fent van) akkor szólj, mert adok egy kódot, mert ha valaki beírja, akkor ha szerez x GE-t annak ha jól emlékszem 10%-át én is megkapom.
-
laskr99
addikt
válasz
KROK640 #16994 üzenetére
Mivel megvan a p59a, az előző repcsis(nem az f5a) event alatt 4.0->9.0 lett a vége úgy, hogy még a lenyithato cuccok is ki vannak fejlesztve, megvéve, de azokból kimaxolva csak az f9f lenyithato alja, f86-ok, f3h, f104 van kihúzva maxra, meg ugye topnak az f4c.
Ha lesz F4S akció akkor az eventes gjn-ből megveszem azt, meg még a free GE app miatt van 3k GE-m szóval R13-as Mig21 is jönni fog. De lehet addigra mire az akciós lesz meglesz 2 csomagra a gjn.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16989 üzenetére
Úgy nézem legalább ő húzta a rövidebbet egy légcsavar leállással. Én is jártam már így. Sőt nem is törekedett ütközésre (hiszen az elszámolás szerint az nem TK). Hanem egyszerűen darabokra lőtt a másik bombázó a védelmi géppuskákkal már a kezdésnél.
Ground RB-be is megy néha az érthetetlen TK. Egyes légvédelmek megkergülnek és a csapattársakat lövik. Volt, hogy bombázóval mentem vissza és szembejött egy csapattárs, hogy ő is leszálljon. Erre valamiért szitává lőtt.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16967 üzenetére
Próbáld tesztelni árkádban amikor látod a távolságot mert szerintem neki távolabbról jönnek a lövedékek pl:neki 1000méter neked meg 800 a hatótáv és hiába kezdtétek egyszerre ha őt el se érik a lövedékek szóval ő már elfordult 850-nél de lőtt egy sorozatot előbb 1000-ről te neked meg csak 800-on belülről volna esélyed.
A 800méter meg a fegyver összetartás maxja de attól még a vízben vagy földön nem kéne eltűnnie a lövedéknek és vannak eltérések pl: jeteknél BR 12-13 van aminek 1200+ méter hatótávja van de BR6-nál is találni nagy hatótávolságú ágyúkat a gagyik meg 800ig se mennek el. Ez a gusztustalan hazudozás ebben a játékban mert valójában 3-4km-ig halálos és ilyen bádoglemezes szar repülőket simán szétszednek.
Én ezt vettem észre nem is próbálok szembe sorozni a jobb ágyú ellen inkább kitáncolok el se talál és ha majd 800-on belül vagyok esetleg megpróbálom de inkább lefogom fordulni (általában jobb géppel megyek ami jobban fordul)
De az is lehet ha mind a ketten egyforma géppel vagytok szóval egyforma ágyúval de teljesen az kell hozzá hogy ugyan az gép legyen még nemzeten belül is mert ott is van eltérés.
pl: amcsi prémium splitfireMK IX Ennél észre vettem hogy igen a szerver lagg miatt lehet valakinek előnye. De lehet látni tankoknál is hogy repül ugrál valaki vagy az én gépem miatt vagy az övé ami laggol de nem találja a játékost ilyenkor ki se írja pedig packet loss van.
De a fákat oszlopokat kerítéseket is érdemes egy apró sorozattal tesztelni mert ott is észre venni hogy helo szia eltűnt a lövedék most épp nincs szerencséd.Na meg a játék elején a vissza számolás már ott laggol
stopperrel megnézed teljesen más időzónába került a játék:
1 kicsi késés és jön a 2 aztán kompenzáció rohadt gyors 3 lesz belőle és így tovább.... -
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16965 üzenetére
Tesztben próbáltad hogy mennyi a lövedék max útja
Szóval a vízben elég jól látni hogy van amelyik repcsinek max 800méter
(ettől mocskosabb amikor a tanknak 300-ra van korlátozva vagy a légvédelemnek 600-ra)Felmész magasra kb 2500méter megszóród és voálá abrakadabra eltünteti a lövedékeidet xD sose lesz 2000méter lő-táv útközben a gazsi ellopta
Minden gépnek más a lő-távjaés nem csak a kaliberben ágyúban vannak eltérések hanem gépenként is más.
Főleg jó kis előnyt élveznek a prémium gépecskék pl: Do 335 B-2, Wyvern S4 -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #16955 üzenetére
Valahogy sosem tudtam megszeretni az AB-t, nincsenek 5-6 percig vérremenő csaták és fordulóharcozás az ellenséggel, majdnem minden gép egyformán fordul és gyorsul, csak a tűzerő számít AB-ben.....
Reálban gyönyörűen ki tudom használni a gépek egyedi jellemzőit (Fw 190 pl zuhanóharc modor, Spitfire emelkedés + fordulékonyság)Ez pl egy marha élvezetes meccsem volt, és egyedül hoztam le.
Ez egy nagyon élvezetes 1 vs 1 volt
Ez szintén egy olyan, amilyet Arcade-ban sosem tudtam volna művelni, mert ott nem sok különbség van a gépek fizikája közt -
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16948 üzenetére
csak free fragnek vagyok betéve.
Igen ez egy nagyon rossz szokásuk ettől megy el sok játékosnak a kedve a játékuktól.BP számomra mindig lehetetlen feladat volt túl sok mindent kell csinálni és túl sok időbe telne.
Az eventes járműveket mostanában sikerül megszerezni az is valami
-
válasz
KROK640 #16935 üzenetére
2013 márciusi a regisztrációm dátuma.
low Br tetszik nekem inkább mind tankoknál mind repülőknél. (BR5-6 ig max de inkább 1-2-3 körül játszom)
Régen repülőknél BF110 C4 és Do-k jöttek be aztán Me410 széria szóval a nehezebb kategóriák. Ez fölé nem mentem, nem is érdekelt. Persze ez régen volt, lehet sok minden változott. Nem gridelek, csak néha játszom egy egy menetet.
Földieknél meg nagyrészt minden ami autocanon, minden ami AA. -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #16908 üzenetére
Ja, igen... azt is kifelejtettem, hogy gyanúsan gyakran történik az ABben, hogy amikor a második kör bomba oldhatóságát várod, és valaki rád áll, akkor kerülgeted a lövedékeket, majd mindig (!) mikor már 0mp van a következő bomba oldásig BUMM bekapsz egy instant halálos lövést. Nem előtte, nem utána, hanem pont akkor.
Ma még azt is megcsinálta a kedves játék, hogy mennydörgő akartam lenni (pusztísd el a legtöbb földi unitot te a meccsben) akkor pár földi kilövése után (persze két társam megint nagyon hajtott rá szintén) akkor váratlanul különös módon a föld mágnesként magához rántott és a gépem balra szárnnyal előre belezuhant a mellettem lévő sziklafalba ami kb 2-3 repülőnyi távolságra volt tőlem. majd a következő gépemet, pedig 2-3 földi után a talaj váratlan mágnesessége kapta el és csapta földhöz. Mindkét esetben a játék oldalt azt mutatta, hogy "olyan balfasz voltál hogy a földbe csapódtál". Én meg láttam amit láttam. Ki is léptem.
Szarjon sünt amelyik ezeket a ganéságokat belerakta, de hogy itt a meccsekbe bele van nyúlva az 101%, mert ilyen véletlenek, ráadásul rendszeresen, nincsennek.Ennek egyébként az lesz a vége, hogy lassan semmilyen célom sem lesz a játékban, és semmit sem akarok majd elérni.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16906 üzenetére
De én nem kértem és nem is kérem a beszabályzást, hadd játsszak úgy, ahogy tudok!
Ne legyen az egyik csatában 90%-ban kill-es a lövedékem a másikban meg csak 10%-os... (túl feltűnő a két állapot közötti különbség; nem kell az ILYEN "kompenzáció", csak játszani akarnék, mindig azonos feltételekkel)
Ha már kilövet a P2W-ekkel, akkor legalább az azonnali javítás költségét vágja már hozzám, ne kelljen azt is nekem állni... (ugyanis, ha nincs eredmény, mer' akkor éppen nem engedi a sebzést, akkor a végén zseton és pénz sem lesz..., én meg ki fogok lépni az ilyen csatából, mer' fölöslegesen nem akarom a javítási számlámon tovább növelni a mínuszt, aztán siránkozzanak csak, hogy a fél csapat kilép)
Ne akarjon sorozatban akár nyolcadjára sem ugyanarra a map-ra és ugyanarra a játékmódra betenni..., nem hiába léptem ki onnan már elsőre sem!
Valóban, túlságosan "figyelembe veszi" a script az aktuálisan elérendő feladatokat, vagy a megszerezhető jármű, vagy modul "közelségét" és ilyen esetekben, gyakran extra szemét módon dobálja az azok megszerzését lehetetlenné tévő dolgokat. (addig minden simán ment a libikókán, de akkor, hirtelen csak lefele..., "érdekes")
Sz'al, volna még min csiszolni!
Ellenpélda továbbra is a MWO: ott is van P2W, de messze nem ilyen, játékgyilkos mértékben és végig a játékra lehet koncentrálni és azt élvezni, mert nem szarozik a MM manipulálásával, meg a föntebb felsorolt, legalja MMO-s szarságokkal. -
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #16894 üzenetére
Te is a lényeget...
Egyébként ja, az első fele magáért a többit csak azért mert V-ig van vagy 8 utána meg gépenként ad egyet vagy 2-őt, és meg akartam nézni, hogy mikor nő, és mennyivel, és most viszatörölgetni szintlépésenként nem éri meg.
De az első fele is azért, mert annyira nem érdekel a repcsis rész, hogy csak air assaultban húztam az ágat addig, ott meg bombázóket nem lehet vinni de ki lettek húzva, de most presetelgesssek megint, mikor bombázóznék? Nem, az ott maradt, elfér. De pl hajóhúzósdi tetején, ahol lassan haladgatok, ott az alap első slot 5 helyén rotálgatom a hajókat (blue, meg costal) mindig a lefrissebbet húzva, a backup(előző) meg majd kikopik (maradék modulok meglesznek idővel), ha 3-4* kilőnek csatánként.De mondjuk ez is csak idén esettle, hogy létezik, és működik... Pedig van fiókom már 10 éve...
-
kigyi_23
addikt
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #16772 üzenetére
Egyre többet és többet...
Tankban is minden frissítésnél egyre jobban szedálják le a pályákat.... Már ott tartunk, hogy hiába vannak dimbes-dombos pályák, már a dombocskákra sem mehetsz fel a tankoddal, nehogy kreatív lehess, és ki tudd használni a pálya domborzati tulajdonságait (Karélia pl csodálatosan ki lett herélve). Hát még véletlen kiszedsz onnan pár prémium tankos és prémium fiókos játékost, és elsírják magukat Gaijin-nak, hogy "Onnan kilőtt az a free user, miért mászhat fel oda?"
Szégyen amit csinál a játékkal a Gaijin, csakhogy a pénzeszsákok kedvében járjon... -
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16742 üzenetére
Stockos géphez, az kell, hogy a csapatod hamar kitakarítsa az ellent, de ne az összeset, hanem dekkoljanak a bázisukon és akkor lehet földizni és AI-t lőni. Abból a pár száz pontból meg szép lassan oldani ki a dolgokat. Harcolni öngyilkosság.
Most a Mig-17-tel vagyok bajba stockosan. Állandóan feldobja. Nagy sebességgel egy zuhanó kő, alig fordul, célozni nehéz vele. De hiába a nagyobb sebesség, akkor sem éred utol az enemy gépeket. Magyarán leráznak, lehagynak, lefordulnak.
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #16712 üzenetére
11.7 tank..ma játszhatatlan volt..a feladatokat mar le se szarom. Heten szabin vagyok..hetfon volt meccs ahol 13 assist 2 kill..ma sokan atlottek hazakon dombokon, lathatatlan volt thermalon.. takarasbol celozva instant lottek kilometer tavbol, termeszetesen bulls eye..par altf4 volt..a heten a hullam alja van
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16705 üzenetére
Általában én is - a "Nyerj!" már önmagában elég az "újratervezéshez"... -, de itt már elfogyott a lehetőség a BP-osra, ill. elkövettem azt a hibát, hogy a kihívás és a BP miatt rank III-ban szerettem volna megoldani - 1 óra múlva meglett, de a két, előbb említett dologban szinte semmit sem haladtam előre...
...és azt is tegyük hozzá, ami már meglett említve itt, többek által, hogy a játék állandóan változik, általában nem előnyére, de ezek a feladatok nem követik le ezen változásokat, tehát pl. a régen "sétagalopp" 120 kritikus találat elérése ma már nagyon nem uaz.
#16704:
F2P-ként nagyon ritkán létezik "jó preset", mert itt a script a döntő: mit enged éppen meg és az eléggé széles skála nagyon egyoldalú tud lenni. Tehát az UP sorral is meglehet a hónap/év csatája, ha éppen olyan kedve van a programkódnak..., de az nagyon ritka jelenség és akkor lényegtelen, hogy éppen miben ülök, össze fog jönni a messze átlag fölötti (vég)eredmény.
Az ajánlást köszönöm, de egyik járgány sincs még meg - és nem is tervezek költeni erre a "játékra" - , mert 6.0 környékén már szinte megáll a F2P előrejutás a techtree-ben és nagyon nem gazdaságos e fölé menni sem, különösen prémiumjárgányok hiányában, amik azért - hosszútávon - kitudják termelni a felmerülő költségeket. -
wednesday
őstag
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16675 üzenetére
Én 2 év játék alatt egy napi belépésből és egy hadizsákmányból 1-1 millió SL-t nyitottam.
A legnagyobb szerencsém az volt mikor 60 ezer SL-ért (láda + kulcs) eventes cuccból nyitottam egy Zrínyi prém járművet. Összesen 3-ból, mert nem látom értelmét az összefarmolt SL-t így elszórni.
Mikor van ilyen 2-3-at nyitok és kész.
Szóval szerintem én ezzel kimerítettem már minden szerencsémet.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16671 üzenetére
Ilyen nálam is előfordult (legutóbb a mostani, TD-s BP kihívásnál), néha egy ki-belépés megoldotta - ezt írta is vhol a játék, hogy negyedóránként "nagy"frissíti magát, vagy ki-belépéssel lehet a meg nem kapott eredményeket jóváír(at)ni..., mielőtt a support-hoz fordulna a delikvens, tehát viszonylag gyakori jelenség lehet ez is.
Ill. van még jócskán "furcsaság" a "játék" tarsolyában:
Itt az ellenkező műveletet hajtja végre, mint kellene az egyik értékkel... (ez a leggyengébb láncszem a sorban, tehát az átlagra kerekítés miatti veszteség sem játszhat(na) közre) -
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16650 üzenetére
"a Mariner nagyon kéne"
Megkérdezhetem, hogy mire?
Mert ahogy látom eléggé lassú, nagydarab, így eléggé nehéz lesz vele bázisra lopakodni, hiába is cigölne már elegendő bombaterhet.
Tankosba meg dettó: könnyű célpontja a légvédelemnek a nagy mérete és a sebesség hiánya miatt. -
BogyóBP
addikt
válasz
KROK640 #16644 üzenetére
Ismerős a szitu, RB be 13 és afeletti battle rate be be se menj. A top tierbe mindenki Amraam rakétával jön amit szinte esélytelen kikerülni csak max megszökni lehet előle ami azért kicsit vicces. Illetve sok tier megint unbalanszolva van, van akik fegyverzete még mindig op a többihez képest. Konkrétan szar lett az egész.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16634 üzenetére
De ki venné meg?
Már 3.0-ban is vannak hasonló - vagy jobb - , vadászképességekkel megáldott gépek, 3.7-ben meg több bombát cipelni tudó vadászbombázók is.
A nagyobb hatótáv, amit - egyedüliként - fel tudna mutatni ez a "csoda", meg nem igazán jelent kézzelfogható előnyt, ebben a "játékban"......már csak a T14-ből kell hasonlóan kiábrándulnom - matematikailag még meglehet... - és teljes lesz a csalódottságom, ebben a BP-ban. (P-47 nem kell a Spit'-ek mellé, hajózni meg nem hajózok - arra ott az UA:D)
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #16620 üzenetére
CAD-ezek 3D-ben, LightRoom (kizárólag RAW fotókat szerkesztve) és Vegas Pro sűrűn van használva. Így nekem alapvető dolog a 32 GB RAM a laptopban és az asztali gépben is
Mert mindkettőn csinálom, mikor melyik van kéznél
Egyszer az asztalin, máskor a laptopon
A laptopom videokártyája cserélhető, ezért van benne most Quadro M3000M, de Quadro P5000-ig megeszik bármit, MXM 1060-ast és 1070-est is -
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16611 üzenetére
Igen, van egy kihívás, ami június 12.-től július 3.-ig ad 30 BP "pontot", ha megcsinálod ezalatt a 20k, "lecsupaszított" küldetéspontot a BP-s járgánnyal - nagyjából felezte nálam a csatavégi pontszámot.
Nekem viszont nagy segítség a 80. szint eléréséhez az a 30 pont és ennél "egyszerűbben", ennyit nehéz összekalapálni, ebben a "játékban". De az 57. szinten megnyíló, lvl. V-ös üzlet "kinyitásához" sem rossz...
Bár, nem tudom, hogy miért is hajtok, mert az T14-et nem tartom olyan jónak a gürcölésért - Tigrisek&tsai ellen a ~100 mm-es átütés eléggé karcsú, miközben a páncélját, amire építene ez a tank, már az ennél kisebbek is átviszik - és a VI. szintű jármű sincs még kihúzva, amire talizmánt tudnék venni - mondjuk, a 20. "szárny" is most van még csak készülőben, sz'al, ez is felejtős...
Ha tudnám, hogy mi lesz a következő BP-ban a rank III-as prémium felhozatal, akkor lehet, hogy inkább arra tartalékolnám a kötvényeket - pl. a T34-57-t/M4 Firefly-t inkább választanám a T14 helyett.---
A "semmiből" engem kilövő tankok nálam is jelentkeznek és nagyon idegesítőek!
De az is zavaró, amikor "lőhetőnek" jelöl 1 célpontot, de az mégis (folyamatos(an)) takarásban van - és ez sem egy ritka jelenség. -
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640 #16611 üzenetére
Én most tankos részt tolok, de olyan szinten gennyes fekély agáték amióta a frissítés bejött, hogy egyszerűen képtelen vagyok normális eredményt elérni. Nyilván főleg azért, mert felidegesít és utána nem tudok koncentrálni, de az első pár meccs amitől felmegy a vérnyomásom sem túl rózsás. Az update óta vannak nálam ghost tankok. Nem mindig, de gondol egyet a játék indul a meccs majd amikor rányomok egy villanás eltűnik a kép visszajön kiír valamit a textúrákkal kapcsolatban és onnantól számíthatok ghost tankokra is már. Többször láttam lánctalpakat mozogni, de ez még a jobbik eset, mert olyat is, hogy az út közepén nekimentem egy valaminek gondolom tank lehetett egykor, de semmi sem látszott belőle.
Ilyenkor nagy élmény, hogy kilő a nagy semmi. Csapattárs esetén még ok látom ott van hallom mozog a kipuffogó füst, de ellenfél esetén nagyon nehéz így. És nem javítják csak hallgatnak. A gépem nem a legalja van bőven memória 32GB-ból gondolom kijön a játék és amúgy sem egy gépigényes valami ez szóval nem értem. Raidben van M2-es SSD is szóval az sem éppen lassú. Én mindent megtettem, hogy jó legyen, de ez a hiba random előjön.
Aztán persze a szokásos rálövök egy tankra jó helyen csövön, de semmi ő meg simán ki tud szedni visszamegyek ugyanarra a tankra megint rálövök ugyanúgy én leszek egy halom roncs.... Nagyon nem tudok most kibékülni ezekkel a hibákkal.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16581 üzenetére
Most volna egy javítás, könnyű feladat, de ilyenkor, "érdekes mód" nincs az amúgy "szokványos" kiba@szás a "játék" részéről, amikor az 1-2 foglalópontos és városi pályás őrület megy egész nap - tulajdonképp egy eszetlen, kocsmai bunyó-szimulátor, mindenki-mindenki ellen az egész - , amin ennek volna is esélye - "hátul" megbúvva és semmi értelmeset nem csinálva - , hanem a nyílt, 3 pontos map-ok hirtelen előkerülnek a semmiből és jönnek futószalagon, nehogy összejöhessen pár próbálkozásból, hanem fél délutánon át legyek leszedált, mozgó célpontja a(z erre) fizetőképes keresletnek...
A kötvényfeladat: 100 jármű kilövése, vadászgéppel..., mondom jó, akkor vadászbombázok és pár nap alatt, talán összejön. De nem! A játék 100 játékos elleni lelövést akart, ami 2-3 hét is lehet, amilyen tempóban, nekem engedélyezné azokat - +1.0 BR, a másik oldalon a kiválasztottak, stb...!
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16579 üzenetére
Amikor már a (kis) térképről látszik, hogy megint válogatott lúzerekkel kerültél egy csapatba, akik a kiindulási pontról nem akarnak/tudnak kimozdulni..., és e-mellé, csakhogy biztosra menjen a script, még a lövéseid sem sebezhetnek, de téged minden visz, egyből...
...és mindezt a nyerj meg adott számú csatátnál - 50 és 85%-kal (kötvény, közepes)...De legalább már a napi 4 pont alá esett a begyűjtendő, azért a használhatónak túlzottan nem tűnő gépért...
Ja, meg jön az új event 5.-étől: gyűjts 35k pontot, 2 naponta egy rank II (kettes!) járgányért.
Amikor tudtam és a script is engedett játszani, a 30k akkor se volt meg... -
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16569 üzenetére
...és ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy tulajdonképpen mit is akar a "játék" a lehúzáson kívül, merthogy ezekkel a feladatokkal csak a kényszerű csapattársak élményét, sikerességét rombolja, az is biztos...
---
Javítás: nem 12, hanem 15 bázis kidobása a kötvényes feladat, de már 12-nél járok, ennyire megkönyörült rajtam az MM (Panaszkodj és minden megadatik!
) - és rátaláltam a már évekkel ezelőtt kifejlesztett és felfejlesztett, rank hármas Dornier Do 217 E-2-re, ami a 4 tonna bombájával egy bázist, önállóan ki tud ütni (igaz, hogy nem annyira mozgékony, mint a japcsi B7A2, ami még nehezebbé teszi a túlélést és a sikeres rombolást is a némettel), de az a 4.7 már nem túl egészséges környezet az ilyesmire, mivel ott minden bizbasz, legalább 20 m/s-kel emelkedik és vagy 200 km/h-val gyorsabb is nála - meg többen is jönnek föl az átlagosnál az "ingyen" frag-ért...
Ja, ha már B7A2...
6000 méter fölött dobáltam véle, amikor az igennagytudású P-63 a biztos siker tudatában kezdett rám nyomulni. Ekkor, az utolsó dobás után megindultam hazafelé és elkezdtem zuhanni. Amcsi gép zabla szájba, szemellenző föl és csak közelít. Mikor már-már lőtávolba ért, akkor dobott vissza a pályára a script (nem lehet kirepülni a map-ról), őkelme meg távolabb került 1,5 km-rel és pont a csapattársaim bejöveteli pontja közelébe, így hamar megkergette és lelőtte a falka.---
...és ha már régi gépek: úgy emlékszem, hogy anno még voltak 37 mm-es gépágyúval ellátott P-38-ak is, amiket most nem találok...
Rosszul emlékeznék, vagy történt velük "vmi"? -
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #16562 üzenetére
En most csak hétvégente játszom...jott hogy 32 kritikus találat, 29 nem jott ,hogy lepattan sima hit, akkor is ha ott találom el ahol mindig crit...vagy siman atmegy a tüske es semmi sebzes. Meg jöttek azok a meccsek ahol a spawntol 2 meterte mar elhullottam ka50 ka52, apach...stb.. igy lejart 29/32 állásnál...
De megint mokoltak valamit mert valamivel realisztikusabb lett a robbanás es tuz..
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16556 üzenetére
Köszönöm!
Akkor az drága mulatság lesz, de a BP végéig se tudnék a végére jutni, olyan feltételek voltak..., és egy segédkezz javításokban 6/10-et dobtam el, mert már napok óta nem tudtam senkit se megjavítani rank III.-ban..., ha visszagondolok, akkor az még egy teljesíthető feltétel volt az utána következőkhöz képest - nyerj, 85%, meg még csinálj vmit (vmivel)/gyűjts adott medált/érj el helyezést 1.-3. is mellé..., ó, hogyne!
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #16539 üzenetére
Elmúlt napok.
Előttem áll jár a motor, látom a kipufogó füstöt, a tank sehol
7-8 kör lemegy első lövésre kiszednek a nem tudom kik és honnan.
3 lövést lead, és akkor rajzolja ki a tankot. Addig csak a kevés füst látszik.
A 10 kör környékén már kezd helyre állni, és onnan már hamarabb látom, mint ahogy tüzelne. Biztos a gépem bemelegszik a 10 körre és felveszi a fordulatot.
Az újítsd meg a prémiumot üzenet a legelső ami megjelnik. -
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16534 üzenetére
AB-be nem könnyebben szednek le a vadászok, mert sokkal könnyebb felmászni?
Az tény, hogy ezeknél a "csirkeólaknál", ami áll 2 pajtából, lehetne valami sokkal komolyabb célpont is. Mert ezt egy megpakolt vadászgép is kidobja.
Semmiből nem állna, ha lenne egy jó nagy HP-val rendelkező ipari komplexum, amit több nehézbombázónak kéné jól megszórnia.
Egyrészt így a bombázók együtt is repülhetnének, ami sokkal jobb tűzfedezetet jelentene. Akkor már magányos vadászoknak felmenni elég kockázatos lenne. Ha meg csapatba állnak akkor, a mi vadászaink is feljönnének mert ott a célpont és így hasonlítana is valamennyire a játék a valóságra. Mert most az van, hogy egy B-17-es megy rá egy kis tanyára meg a kert végi pottyantósra.
Mert most csak egyéni célok vannak a játékban és a csapattársaid kvázi ugyanúgy az ellenfeleid szinte...persze, hogy mindenki megy a saját feje után. Nincs is értelme ennek, hogy melyik csapat nyert veszített, mert nincs csapatjáték, mert maguk a játékmódok nem támogatják.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16530 üzenetére
Nekem nemrég volt légicsapásos és én voltam az egyetlen CAS repülő (bombázó nulla) és mindenki más vadászgép.
Én most kicsit repülőzgettem event miatt (aztán letettem róla, annyit nem ér), de ez normális, hogy 3-6 perceket vársz egy csatára? Ráadásul úgy, hogy repülő event van és kiírja, hogy 40 várakozó...és akkor is vársz.
A csapásmérőket húzom, de azt is tankcsatára inkább.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16504 üzenetére
Nálam a dobj ki 6 bázist (inkább, mint lőj ki nehéz tankkal 16 ellenfelet) volt a feladat, amire 4 órám volt.
Az első csatában meglett három.
Aztán pár reptérfoglalás után még egy.
Na, de ezután már tényleg elkezdett szop@tni a játék: ha végre sikerült bombázós csatába bekerülnöm, akkor vagy mindenki fönt volt az ellenféltől - tőlünk senki... és ez senkinek sem tűnt föl a fűnyírók közül... - és az elsők között potyogtam le, vagy olyan gyorsan legyalultak mindent és dőlt el nagyon korán a csata, hogy alig lehetett 1-2 bombát kiszórni, ami meg kevés volt 1-1 bázishoz.
Pár tízezer ezüst (javítás) és jó pár tartalékkártya elszórása után azért meglett, de nagyon érződött az egészen, hogy direkt a játékos és a feladatai ellen megy MM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest