Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Nem értem a sparrow rakéta használatának elvét. Mitől függ a radar lock? Ha kedve van befogja ha kedve van nincs..Használhatatlan.
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
... és még mondják, hogy nincs pénze a magyaroknak ...
Másik oldalról viszont ennek azért örülök, mert így még a távoli kanyarban sincs az, hogy netalán leállítsák a szervereket, vagy különféle undorító bevételnövelő vagy prém ránk kényszerítő manővereket alkalmazzanak.
Bár... abban szinte biztos vagyok, hogy a meccsekbe bele van nyúlva. -
KROK640
nagyúr
A WT szülinapjának örömére, vásároltam félév prémiumot, valamint elkezdtem elkölteni a GE-ket.
Vettem egy JU288C-t (régóta megakartam már venni azt az OP szart), ezenfelül megleptem magamat egy finn Fokker DXXI-vel, egy finn AR196 A5-el, és még maradt 1200GE-m, amiből még nem tudom mit vegyek. Még egy román IARon gondolkodtam, de a 2,7-es BR az egyik legritkábban játszott BRem, plusz presetem sem nagyon lenne köré, de ennek ellenére még nem vetettem el. Szerintetek milyen repcsit lenne még érdemes vennem? 1-200GE nem baj ha marad, de a javát most kiszórom. -
BogyóBP
addikt
Valahogy nem jelzi a war thunder hogy rakétát lőttek ki rád??? Ez így tök gáz minden szimulátornál jelez.. RB ben ez mégrosszabb. Illetve azt se tudom hogy RB ben miért lő ki két darab AGM maverick ATG rakétát becélzás után..
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP
üzenetére
Igen, könnyű járműves csata, ami még élvezetes, meg adott esetben egyedül is megnyerhető

Sajnos a közepes tankok feltűnésével és a bombázandó célokéval, már csak három jó társsal lehet 80%-ra valószínűsíteni a csatát, ugyanez könnyű járműveknél még egyedül is megy az én szintemen.Az AB nekem fun. Pont azt nem szeretem az RBben amit írsz, hogy folyton leszállni utántölteni, meg rossz forduló és szakad a szárny (így mondjuk nagyon ritkán járok). Ráadásul ha megnézem a meccs hosszakat és összehasonlítom h azalatt mennyi AB-t lehet játszani (és mennyi gép fejlődik), akkor időben és megkeresett LBben kb ugyanott vagyok, mint RB-n, csak RBn szivatom magam...
De már a haladás is korlátozottan motivál, mivel Israelt és Kínát kivéve minden fán 7.3+-ban vagyok, de több fán 9.0+ -ban. Ehhez képest a kedvenc érám a 4.0 környéke és a 2.0 és alatta.A battle pass-t én is megszívtam nagyon rámentem az orosz B25J-re, már majdnem meg is volt a bolt szint a megvásárlásra (reset előtti este 3db speciális kötvényt hoztam le nem kevés munkával), és erre másnapra előzetes figyelmezetés nélkül RESET ...
Ha tudom legalább a német IL2-t kivettem volna, mert azt bőven megtehettem volna ... -
BogyóBP
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Könnyű járműves csata? 2.0 ban meg hurkalék vannak többször is csináltam már égi rém 10 egység megsemmisitő stb medallionokat.. 8-9BR na az már kutya. Ott RB ben egy rossz sanda pillanat és már el is szálltal. Sokszor élvezhetetlen is ha teledob su25 okkel vagy van már elmebeteg aki felszállás után le is lő. Általában nem megyek arkad csatákat mert nagyon lassan lehet vele haladni és szinte végtelen szélmalom harc. RB ben viszont drágább a menetelés és nagyon nehez gyűjteni a szürke oroszlánokat. Ez már szerintem az a szint ahol a játékra költeni kell ha előrébb akarsz haladni. Illetve rettentő örültem hogy jól le reseteltek a battle passom miután pár napja megvettem most megint mehetek elölről
A legrosszabb meg a szartores a túlterhelés miatt mivel egeres irányításnal gyakran a segítő egyenesbe rakja a gépet egy erősebb oldal irányú fordulónál és a szárny már le is szakadt. Halálom..
-
KROK640
nagyúr
NEM, nem, és NEM! Nincs könnyű járműves csata már a játékban nekem, 2.0-ával sem

Anno sok remek 2.3-as presetem azért lett visszanyírbálva 2.0-ra, mert álladnaóan 2.7-3.0-ba hajított, azaz nem könnyű jármáves csatékba.ma leültem, egy kis könnyű járműves csatára vágytam. Mentem 2db 2.0-ás német, 2db 2.0-ás orosz és 1db 2.0-ás svédet. Egyik sem volt könnyű járműves, mert mindig (és szinte mindig az ellenfélnél) 2.0-ra bekaptam vagy azt, hogy tele van az ellenség 2.3/2.7-el vagy volt olyan is, hogy egy darab 3.3-as volt az ellenfélben mindenki más 2.0, de ettől még bőven nem könnyű járműves volt a csata.
Az utolsó meccs volt a legdurvább, mindenki 2.0, és egy darab ellenfelünk egyetlen darab 3.0-ás géppel volt bent, és egyedüli 2.7-es playerként így köszönhettük neki, hogy ez sem könnyű járműves ... -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Ennek a zöld villogo karikának egy géppel a közepén mi értelme van a monitor bal oldalán? Azon kivül hogy csak idegesítő hangja van ugyan alt+r el ki lehet kapcsolni de mire jó? Csak a szövetséges unitokat pingeli és mutatja és baromi idegesítő így hogy fordítva működik. Ugyanez a helyzet az ide oda szaladgáló zöld vonallal a képernyő közepe fölött picivel ami a radarhoz kapcsolodik. Nemtudok rajta kiigazodni mert nem mutatja az sem az ellenséges csak a szövetséges járműveket. Szar az egész.
-
csongi
veterán
Legutoljara volt olyan gomb, ami hatom funkciot ellatott, attol fuggoen milyen eszkozzel mentem.
Sajnos ez egy komoly korlat, ha mindent is akar a jatekos jatszani.
A BF sorozatba egesz jol ment a jarmube a csoportos hasznalat.
Lehet nagyobb lepes es fejlesztes lenne, ha egy jarmube minden fobb helyre lehetne jatekos.
Parancsnok, iranyzo, vezeto.
Repuloknel, geppuskasok, bombazo tisztek, pilotak.Mindjart nagyobb elvezetet adna egy szazadnak a kozos jatek, sztem.
-
-
BogyóBP
addikt
Nekem a levegő levegő rakétánál a rakétakilövés van csak egy gombra téve az bekapcsolja a célkövetőt is.
-
-
Mivel, hogy szoktátok beállítani az irányítást hogy tűrhető legyen?
Ezek a dupla gombos nyomkodások nem tetszenek pl rakéta ügyben.
-
BogyóBP
addikt
BR 9 ben a repülős vicces kicsit

-
-
-
Valamit változtattak a Teamkill rendszeren?
Leszedtem a játékot, gondoltam simben tolom picit. x-edik csatában benéztem egy kínai csodát egy Leo/abramsnek távolról mert egy pillanatig láttam csak, majd bokor mögé ment. Rálőttem, motor sérült, majd megint, akkor felrobbant, én is és kidobott csapattárs megölése miatt.
Eddig ilyen sose történt, talán 1x mikor lebombáztam a csapattárs repülőjét levegőben, akkor -10k SL volt a díjam de ilyen nem, más szépen meg tud engem ölni és csatában marad.
-
csongi
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Az a lényeg, hogy a spawn kill működjön

A játékmódból adódható élvezeti érték már réges régen elveszett.
Igazi bugyuta az egész rendszer
Torrent alapú ingyenes kétpálcás klienssel.
xarbol nem lehet várat építeni.
Ez van, majd elkopik, és lesz más aki érdemben létrehoz egy jobbat. Ez a válság megeszi ezt a játékot is europába. Innen ki kopik szépen. ILyen nergia árak mellett, nem lesz sok kedv, még ingyenes módban sem energiát használni erre.
Most megmérettetik az üzleti modellje. Több fizető játékosa nem lesz, a meglévőkkel meg nem fogja tudni az emelt árak mellett sem rentábilisan tartani.
27Mrd árbevétel mellett ezt tudták összehozni. Szépmunka
Ha jól emlékszem a pandemia hajtott nekik plusz 8Mrd-t 2021re.
Naz most egy mélyrepülés jön. -
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Ráadásul, ami most nekem feltette az i-re a pontot, hogy a pályákat kiherélték.... Voltak fasza búvóhelyek (Karélia, Kubán), vízi lehetőségek kétéltű járművel az ellenség háta mögé kerülni (Berlin), de mostmár közel minden helyre tilos menni, mert visszaszámol, és vége.... Elveszik minden pályából a kreativitás lehetőségét. Gondolom a prémium userek sírtak Gaijin-nak, hogy honnan szedték ki őket, és szépen kiherélték a pályákból ezeket a lehetőségeket, nehogy fel tudj mászni bárhova is, kreatívkodni, jó helyet találni... A pályák fele piros zóna lett
-
csongi
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Én most megtaláltam a lelki békém.
Uninstall.
Egyszerűen elég volt ebből a motorból.
Eldől szerver szinten milyen eredményt lehet elérni.
Gusztustalan hányás. Ász kezelőszemélyzettel, 300 métere lévő tank 3 lövés után eltűnik.
Lvl 12es kezdő gyerekkel. 4. lövés szedi ki.
300-600-800mm módosított irányzékkel minden lövés egy helyre megy. A lvl3-as alap lőszerekkel elsőre kritikust lő, egy BR-el kisebb tankkal.
Egyszerűen olyan szinten torz a megjelenés, hogy bicska nyitogató. Pattog a beton oszlop a földön. Átmenetileg ismeretlen helyen, az micsoda?
Tényleg elég volt egy életre.
Keresek mást ami szórakoztat. Ez a fostalicska egy fostalicska marad.
A kelet szarja. -
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Most picit visszamentem Top Tierbe (9.7 német), hogy fejlesszem az új járművemet (Radkampfwagen 90), de undorító, ami ott megy. Nem elég, hogy eddig a prémium Ka-50-es fossá alázta a csapatot, mert már spawnkor állig felfegyverkezve indulhat (miközben én a német kis fostalicska helikopteremmel csak géppuskával indulhatnék spawnkor, de a 4 db 3 km hatótávú rakétát már nem rakhatom fel, de a Ka-50 spawnolhat 16 db 8 km hatótávú rakétával....), hanem feltétlen be kellett hozni a drónokat, amik ugyanilyen g*ci módra, sértetlenül irthatják a csapatot biztonságos több km-es távolságból....
T-72 TURMS-T és T-72M-Moderna prémium cuccok ellen tök esélytelen vagyok 400 mm átütésű lőszerrel, de sok esetben 600 mm átütésű rakétával is, 3 perc alatt kiirtják a csapatomat....
7.7-ig még el lehet evickélni prémium nélkül (úgy igazán 7.0-ig vettem észre, hogy aránylag lehet boldogulni viszonylag normálisan), de felette hatványozottan szopás, ha free user vagy.... -
csongi
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Értelmezted amit írtam?
Költöd a pénzed.
Ennél gyosabban akarsz haladni? Költsél többet.
Tanulmányozd az üzleti modelljét a játéknak.Más:
A Brit ágban megjelent 4,7 légvédelem, remélem megmarad ilyen hatékonynak.
Egyenlőre a tesztvezetésben tetszetős. Nagyon nagy volt az űr ebben a teknikában. -
-
válasz
KROK640
üzenetére
Régebben a szaggatás, majd az,hogy a bombázók random szar textúrával jelentek meg, 2-3 csata után lett ez. Majd corsairnél a motor hűtő lapok vibrálva mozogtak. M901 ha ellövöd az első lövedéket akkor visszateleportál a helyére és ha eltalálnak felrobbansz, ilyen random dolgok
-
-
Máté94
addikt
20k a maximum per 3. nap.
-
-
BogyóBP
addikt
Amúgy miért van az hogy nem lehet átugrani járművet hanem meg is kell venni ha egy utána lévőt akarsz megvenni? ez olyan hülyeség.
-
KROK640
nagyúr
válasz
BogyóBP
üzenetére
Egyáltalán nem esélytelen, a pontokat pedig kb 3 naponta adja, tehát 1 nap után még semmit se várj.
A pontok összege pedig sok mindentől függ : Az első és legfontosabb tényező, hány aktív tag van a klánodban, az adott időszakban mennyien játszottak? Mi anno azért egyesültünk egy másik századdal, mert 6-7 tagunkból 2-3-4 tag játszott rendszeresen, és így ha 2-300 pontot kaptunk 3 naponta akkor már örültünk, hogy jujj milyen sok. Most egy 100+ fős klánban vagyok, 3 naponta a 16-18-24 ezer pont sem ritka, de volt már majdnem 30 ezer is. Érdekes volt, hogy miután hozzájuk csatlakoztam egy hónap alatt többet haladtam a századjárművekkel, mint előtte, több játékkal, egy év alatt! A ME262-es századjárművet kezdtem el kihúzni, 1.5 év alatt a feléig ha jutottam. Mikor meglett a nagy klán, 2 hónapon belül repülhettem vele.
A másik tényező amitől függ, ám kevésbé, hogy te mennyit játszol. Ha semennyit, akkor nem kapsz pontot egyáltalán, tehát arra vigyázz, hogy a pontokat csak akkor kapod meg, ha játszol az adott időszakban. Viszont az, hogy te mennyit játszol az eléggé kismértékben függ, inkább csak akkor nyom sokat a latba, ha kicsi a század nagyon.
Valahogy úgy kell elképzelned, hogy van egy nagy vödör, és minél többen és többet hordjátok bele a pontokat, a három nap végén annál többet lehet szétosztani. Amennyire észrevettem a saját aktivitásodtól is függ, hogy mekkora százalékot kapsz a tagok által összehordott pontból.
A legtutibb recept, hogy csatlakozz egy olyan klánhoz amiben sok aktív(!) tag van így egymást segíthetitek. Sajnos egyes századok saját házirendet és aktivitást / közös játékot kívánnak meg, ellenkező esetben kiraknak. Szerencsére az aminek én tagja vagyok nem ilyen.Ma már ott tartok, hogy az összes század repülő és harckocsi kihúzva, már a hajókat húzom, de ha hamarosan nem jönnek újabb századjárművek, akkor már nem fogom tudni hová tenni a pontokat.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Századjárművet esélytelen összeszedni? Most csatlakoztam századhoz 1 napja. Viszonylag sokat játszom még munka után is szoktam de hát nemtudom mire kell figyelni és hogy adja a pontokat?
-
KROK640
nagyúr
Megváltozott a WT indító menüje, ahogy pár éve a főmenüt, most ezt is sikerült ocsmányabbá tenni :

-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nem ia tudom, a gepek egymas kozotti sebesseg viszonya mas.
Egyes bombazok ugy forognak mint a vadaszgep, ha tavolrol nezed. 10 mp alatt betolnak egy 180 fokos fordulot.
Az F82 murepulo 300km/h nal, egy motorral.
Ugyan azokat az ertekeket latod, de megsem stimmel valahogy gyorsabb, mint eddig.
Asz legenyseggel a kezdo, tartos forduloba leforog leforogja a spitit egy F4F el. Ajulasig terhelve a pilotamat. Ivet kellett valtanom, hogy ne ajuljon be a pilota. :).Valamelyik ferissitesnel irtak, hogy matyakoltak vele valamit.
Viszont az ellen gepek, most jobban lathatoak a sziluett tisztabb.
Ami erdekes, hogy zome ez sztem 80% felett kezdo par orat, vagy egy ket napot jegyzo jatekos. Also tierben.
Vasarolhat sok mindent, tudom, de a tudast nem
Voltak infok, hogy sok jatekos friss akkontal vag bele a jatekba, es abba kolt penzt. Nagyobb elvezetet ad.
Vagy a tokom tudja.
De megint valtozott.
Most mar azert van eleg repult oram, es nagyon sokat figyelem a jatekot is, mikor mi tortenik.
A foldi csatakban brutalis a megjelenes kesleltetes.
Ez sok mindentol lehet. De jelen van a legi harcban is.
Ismeretlen helyen van. Lehet a szerver kiszolgalason mulik, de el nem tudom kepzelni, mi a banat ez, egy samitogepes algoritmusba?Sztem ez egy kiskapu. Sokszor volt, hogynem lattak, ott allt elottem. De inkabb meglatnak, mindenhol. Egy lovest adok le, es pontosan belo a fedezekbe. (Nem tidom, hogy csonaljak. :) Hogy lehet kiszamolni egy lovedek roppalyat ha az indulo pont ismeretlen es annak a pillanatnyi allapota.? Valami csusztatas van, az biztos. :) -
csongi
veterán
Csak sikerült egy árkádot csinálni a reál repülésből. Szép munka Gaijn.
Nem csodálom, hogy megint tiltott a cset. -
KROK640
nagyúr
Na, ez meccs volt a javából :

46,7 T bomba, 8 kill 8 földi, 7625 pont. PE8, I175, LA7, LA5fFN, YaK9T
(egyből meglett ami hiányzott)
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nekem a külsejükkel semmi bajom ,de a régi gépek azért IRL is jobban bejönnek valahogy. (makettom is sokkal több II Vh-s gép van mint modern)
Azért a délutáni sikereim ellenére jobb szeretem a 6.0 alatti (és mégjobban a 2.0 alatti) érát.Jah hát szórom őket, igaz h gamet jóformán csak 14 és 18 óra között találok, de ez van.
Na, tolok egy kis 2.0-át
(event pontok megvannak már, BPvel jól állok) -
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Jó, akkor legyen így :
Az első irányított rakétás killem :

Újabb légigyőzelem egy másik meccsben :

Gépágyúval is megya dupla kill:

A rang sem számít :

Hát JETel ilyen meccset még nem mentem :

Végül 8 kill és 2200 pont lett a vége,nem tudom, hogy a játék kezdett el hirtelen a tenyerén hordani, vagy mi történt, de váratlanul megtanultam rakétával lőni, és gépágyúval is csak úgy szedem a kill-eket 9.0-ás BRben. (meccseket is pillanatok alatt talál most érdekes mód) Ráadásul mivel RANK VI, csak úgy ömlik az eventbe a pont

-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ahhoz az kellene, hogy ne HVAR meg Tiny Tim legyen a gépemen... Már amikor egyszer végre valahára kifejlődik, mert JETeknél egy gépet kihúzni még prémmel együtt is, rengeteg idő, és rengeteg totál esélytelenül lesz0pott meccs.
Véleményem szerint a rakás szerencsétlenségek sajnálása helyette, nagy előrelépés lenne, ha irányított/követő rakétás gép nem kerülhetne egy meccsbe olyannal, amelyik nem rendelkezik ilyennel. (De részemről már az is sokat segítene, ha nem lennék állandaón 0,9-1,3BR-el feldobva, stock gépekkel is).
Mindenesetre ezek azok a dolgok amiért 6.3 felett nagyon nem szeretek játszani, és hanyagolni is fogom mégjobban. -
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Mindjárt megsajnálom, no nem a konzol miatt, hanem, hogy nem sikerült a szüleinek megnevelni. Vajon a leősibb mesterséget űzőanyukájával is így kommunikál, hogy STFU?
Próbáltam már a játékot joy-al, teljesen más világ. De ő konzolon AIM segítővel és kontrollerrel játszik.Egyébként az egész BR-el bajom van, mert arról szól, hogy BUMM lelőttek távolról egy követős rakétával oszt szevasz. Ha észre is veszem, hogy jön a rakéta, nincs esélyem megúszni : RBn sikerül nagyon néha kikerülnöm, de a manővertől rögtön törik a gép, szóval ugyanott vagyok, ABn meg még konkrétan talán sosem sikerült kikerülnöm. Hőpatron, meg ilyesmi meg ezen a BRen még kurvára nincsen. Sőt, ilyen rakétám sem, esetleg pár száz (vagy ezer) agytépő meccs után...
mindegy is, amúgysem szeretem ezt az érát, a II VH-s része a nekem való a játéknak...
csak jó lett volna most az eventre normálisan szedni a pontokat, és közben gépet is fejleszteni. -
KROK640
nagyúr
Amikor valakinek nagypofája van, és csúnyán megszivatom :

Történt ugyanis, hogy mr skillesnek sikerült kilőnie nagy nehezen konzolról, követős levegő-levegő rakétával. Mikor megjegyeztem, hogy ez aztán a skill akkor csak egy sima "Stfu" volt a válasza Erre megírtam, hogy akkor már tudom, hogy nekem van igazam.
Majd ezután elmentem és szépen lelőttem. Az már nincs a képen de instant ki is lépett utána
-
Urna
tag
válasz
csongi
üzenetére
Nappali módban nem használtam még.. mert igazából ott simán látni mindent, ott max a grafika tweak segíthet.
Alt+F3 alapértelmezetten a billentyű kombója, szóval nekem annyi szokott lenni, hogy ha látom hogy éjjeli meccs, alt+f3, filter preset száma (nekem 1-es) majd mire lejár a 15 sec a beéledésig, már kész is az "NVD". Meccs végén pedig kikapcsolom. -
KROK640
nagyúr
válasz
Bertiee
üzenetére
Nálam ez sajna nem így történik, hogy több időt ölök a melóba akkor több pénzem van. Van egy fix időkeret amig meló van, és utána meg szabadidő, hogy abból 1%-ot vagy 99%-et WTzek, az anyagilag nem befolyásol, helyette nem tudok dolgozni. (Van egy költöztetős másodállás haverral, abból havi 1-2 költöztetés van, akkor tudok némi szabadidőt konvertálni pénzzé, de amúgy eléggé fix ez nekem).
Egyébként, hogy milyen fura... mára hirtelen pro lettem. Egész késő délelőtt és kora délután, szinte minden meccsben 1-2ik voltam, meccsenként 5-6-8-10 géppel, a pontok gyűltek mint állat, pillanatok alatt meglett a 40 ezer, meg lehoztam a meglévő különleges kötvény feladatot erőlködés nélkül, plusz egy újat, azt is lehoztam (+5BP haladási pontot adót) plusz a T2 és a T3 kötvény feladatom is megvolt, szóval öröm volt nézni, ahogy haladtam. Éppen kicsit jóleső kihívás, de azért fun bőven, és ha csináltam haladtam. Ha mindig ilyen lenne a játék, akkor egy rossz szavam sem lenne.
-
Bertiee
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Ez az event dolgot én már rég elengedtem. Nem tudom te mit csinálsz a civil életben, de én ha az eventezésbe beleölt idő csak felét melóval töltöm, kényelmesen meg tudok venni bármilyen prémium járművet csomagban -ami sokkal hasznosabb, hisz gold és prémium idő is jön hozzá - és még marad is pénz másra is...
-
KROK640
nagyúr
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha elengedem ezt az eventet, pláne, hogy kis repülő nincs is benne
a nagy repcsi meg még csak nem is eladható (és van egy olyan Tierben, aminek már az elődjétől is hupililát hányok).
Ma 24 meccset mentem 13:42-től idáig, (19:15) és van 22420 pontom. Ez bizony nagyon nem sok, ha azt nézem, hogy végig nyomtam a játékot, néha csak wc-zni álltam fel, meg egyszer tartottam egy kb 10 perces szünetet míg megfürödtem. Ez 5 és félóra, és éppen csak hogy a felénél állok! (holnap ha fejre állok se tudok 4 óránál többet játszani, az más kérdés, hogy 1-2 órát se biztos, hogy lesz kedvem).A pontok meg szerintem variálva lettek, mert gyanúsan kevés pontos meccseket megyek az utóbbi napokban.
vagy például az előbbi meccsben :
Két kör bomba, minusz két ellenséges bázis (1,71T-val számolta el valamiért a 2,4 helyett, ez gondolom pályafüggő, de ugye így valamivel kevesebb is érte a pont), meg egy lelőtt ellenséges játékos irányította repülőgép 775 pont??? 775... Ne szórakozzunk már!!! És akkor így kéne 40 ezer pontot gyűjteni! OMG...Hogyan lehetett volna ez egy jó és kellemes event?
Azt, hogy pontszám van és nem konkrét feladatok, még üdvözölendő változtatás is, de sajnos két dolgot eltoltak :
1. csak event járművel ér a T1
2. 40000 pont 48 óra alatt.Ha ugyanis mondjuk 72-96 óra van 40 ezer pont összeszedésére némileg barátibb, de szerintem 20-25 ezer pontnál doszt elég lett volna meghúzni a határt, és/vagy bevezetni azt, hogy T1-es gépek is mehetnek. T1-ben általában 3-5000 pontos meccseket megyek, ha ezt nézzük, akkor is 10 meccsről van szó, ami nem rövid idő. Ráadásul lehetőséget adnánk a kezdőknek és a kreatív megoldások is játszanának.
De T3-as meccsekben újabban valamiért csak 500-1500 pontot szerzek átlagban, ha nagyon jó a meccs, akkor 2100-2300 pont is előfordul (régebben ez volt az átlagos), és borzasztó ritkán 3000 felett. Ez önmagában véve determinálná, hogy kb 40(!) teljes meccset kell lemenni egy taskhoz (ABben, RBben még többet is), ami korábban kb csak akkor esett meg, ha azt a hülye célkitűzést választottam ki, hogy 10-szer nyerni akarok (35-40 meccsből megvolt az is kb). És mindehhez még hozzájön az is, hogy rank 3-4-ben csak 0,8× - 0,9× vannak a nehezen megszerzett pontok elszámolva. Tehát a 40 meccs az inkább 42-43 meccs lesz... Ez bizony nagyon tetemes idő! Tier VI-VII pedig azok a magasságai a játéknak amiket a hátam közepére se kívánok, de mindkettőben megpróbáltam gamet keresni, és láss csodát, ABben 7-8 perc után sem feltétlenül talált. Tehát nem csak utálom, de játék se nagyon sincs, így ez az opció kilőve. (pedig a készítők már most évek óta próbálják minél magasabb BRbe tolni a játékosokat).Egyébként kísérletezgettem RBben is, igaz csak bomberrel, de sokkal rosszabb arányok jönnek ki, mivel kisebbek a bázisok, kevesebb pontot érnek, egy-egy jó bombázás sem több 2-300 pontnál, aztán megint hosszas út a bázisra, leszállás, feltöltés, felszállás stb. meccsenként 450-550 pontot tudok realizálni. A négy teszt meccs (ami alatt összesen szereztem 1250 pontot) 27 percig tartott, így a pont/idő sűrűsége még az AB meccsekénél is lényegesen rosszabb.
Akárhogyis nézem, ha nem változtatnak a szabályokon, akkor ez az eddigi legnehezebb event, a szokásosnál kevesebb jutalommal, számomra teljesen érdektelen végcéllal, szóval szerintem felejtős...
De ha van valakinek valami megoldása amitől ömlik a pont, kérem ne tartsa magába!
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nem az a bajom, hogy nem nyertem meg. Hanem, hogy se assist, se kill, se földi, se semmi. Full nullásba az egész.
-
KROK640
nagyúr
Na, ma is egy pofon volt a szarnak, hogy játszottam.
Gondoltam lehozom a BP-t (AB repülő), ami T2-es feladatnak 3 assist lett volna. Először játszottam 3 meccset egymás után (2vb orosz 4.0 és egy angol 5.3) amiben konkrétan semmilyen eredményt nem sikerült elérnem!
Mindig mindent kilőttek előlem, leütköztek stb. Se assist, se bombázás, se kill, se földi. SEMMI*. Ezután jött két meccs 1-1 assistal, majd ismét ewgy csont nulla. Ekkor megváltoztattam a 2/3ig készen lévő kötvényfeladatot kaptam azt h legyen 7 crit hitem. Ezután se svéd 5.0-ra se USA 4.0-ra se német 6.0-ra NEM találtam gamet. Ilyen 7-8 perces keresések után sem. Akkor ennyit a BPről és a játékról mára. Holnaptól úgyis event...* ezt egyébként megfigyeltem, hogy időről időre vannak hullámvölgyek amikor akár több olyan meccset is tart a játék, hogyha fejre állok se érek el semmit! De semmit! Amikor felismerem ezeket a meccseket, akkor már csak ki szoktam belőlük lépni, függetlenül attól, hogy hány gépem van vagy hogy állunk. Mert ez sima time waste ezekben a meccsekben részt venni.
-
Urna
tag
válasz
csongi
üzenetére
nVidia kártyáknál az nVidia Overlay Game filter / "Játékszűrő" Alt + F3 alapból.
Adhatsz rá expozíciót, gammát, kontrasztot, még az árnyékot is leveheted. Tudtommal csak az A10-eknek van nvd-je, ami külső nézetben is csak "zöld", az AGM-kap thermalt csak-> sokat nem segít sőt...
Az overlay viszont jelentősen segít az éjjeli mappokon jóóval hatékonyabb mint az nvd modi (ha megvan / elérhető). Én minden esti meccset azzal játszok, a gunner thermal se feltétlen kell mellette.
Hátránya hogy minden új videókártya driver fissítéssel újra kell csinálni a filtereket. -
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Helikopternél van, repülőnél még nem talàlkoztam éjjellátó móddal.
A torkolattüzeket szoktam lesni, ha repülővel megyek be éjszakai Reál tank csatába, ha nem jettel vagyok, akkor a sebesség miatt lehet kiszedni pár tankot (F8F-1B-vel szoktam repkedni, amcsi 9.0 reál tankban is, kigyújtani, motort kilőni, könnyű tankokat kiszedni, 3x1000 font bombával bombázni hibátlan top tierben is) -
csongi
veterán
Hogy lehet éjszaka látni repülőgéppel? Pl BR7,0.
Real Tank csata és levadász az ellenséges repülő, de teljes a sötétség van. Van ezeknél éjjel látó mód? -
Van valakinek vmi ötlete arra ,hogy VR-ban miért nem indul el? Elég sok VR játékot játszok, akár openXR-ben is és eddig ilyen bajom sosem volt, simán indul hiába állítom be és külön VR startot választva sem
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Maradok az ABnál, az inkább nekem való

Mindenféle BRben szoktam játszani, ahogy épp jólesik. (vagy amit a feladat megkíván) -
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Össze-vissza játszok, (a lényeg, hogy 6.7 a maximum, felette nem tolom hiába vannak presetjeim és gépeim) ma is mentem több 5.7 - 6.0 körüli meccset, de volt 4.0 és 5,0 is pl.
De egyébként mostanában eléggé sokat játszok Tier 1-ben 1.7-2.0 és meg kell mondjam, hogy ezt a részét élvezem a legjobban a játéknak.
Maga az éra is bejön (bár makettban főképp később 4.0-6.7 közötti gépeim vannak, meg sok kedvenc gépem van onnan), másrészt nem szar, hogy ha nekiveselkedek akkor egyedül is megtudom nyerni a csatát, nem úgy mint a "közepes harckocsis" rendes bázisos felállásnál, ahol egyedül tényleg esélytelen lehozni, bármilyen preseted is legyen.
Nekem ez az alacsony tier merő fun
Még akkor is, ha ezzel szinte alig fejlesztem a későbbi gépeket - igen, a képen látszik már 11.0-ás gépeket húzok). -
KROK640
nagyúr
Durva karika volt : 11 kill, 12 földi, 2 asist 3800+ pont

-
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Ha kilépnék, és belépnék, biztos, hogy meg kell adnom a dlgokat. Ez okés.
A token le nem járatás ténye meg nem ér most nekem egy kört, és nem adna extra infót, és nem veszítettem semmit.
Ha acc-lopás van mail cserével akkor annak van 2 hónapja feltűnni... aki meg cseréli, kivárja... ez része sem lenne előrébb. -
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Most én csak azért kezdegettem játszani, mert kiváncsi vagyok, hogy email cserével párhuzamosan ki dob-e.
[de mondjuk pl epic, és steam fiókokat lehet 24 órán belül cserélni, de valahogy az ilyen WT, WOT/wows, escape from tarkow hasonlóak, meg vagy egyáltalán nem engednek (utóbbi), vagy 30 napig fut az új email a régi mellett, majd csere, majd töröltetés esetén is a régi még 30 napig él (első), vagy teló meg nem adása nélkül nem lehetséges (középső) mert jaj account eladás....]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igen igen.
27Mrd forintos forgalommal zárták a tavalyi évet
Nem buli a buli anélkül..
Ha tudom legalább a német IL2-t kivettem volna, mert azt bőven megtehettem volna ...
Mindig mindent kilőttek előlem, leütköztek stb. Se assist, se bombázás, se kill, se földi. SEMMI*. Ezután jött két meccs 1-1 assistal, majd ismét ewgy csont nulla. Ekkor megváltoztattam a 2/3ig készen lévő kötvényfeladatot kaptam azt h legyen 7 crit hitem. Ezután se svéd 5.0-ra se USA 4.0-ra se német 6.0-ra NEM találtam gamet. Ilyen 7-8 perces keresések után sem. Akkor ennyit a BPről és a játékról mára. Holnaptól úgyis event...