Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
laskr99
üzenetére
Jaaa. Akkor félreértettem valamit. Egy videóban láttam, vagy olvastam valahol, már nem tudom. Azt írta/mondta hogy ha nem kell annyi lőszer, vegyem ki az oldal rekeszekből, így kevésbé hamar gyújtanak ki ha találatot kapok. Azt gondoltam van valami vizuális felület, mint a modifikáció nézet, ahol ki-be lehet pakolni a lőszereket.
-
7Sony7
addikt
Srácok, bocs, ha láma kérdés, de egyszerűen nem találom:
Hogy tudom beállítani, hogy kevesebb lőszerem legyen? A csata előtt közvetlenül tudom, de hogy ne kelljen mindig? -
7Sony7
addikt
Köszi srácok!
-
7Sony7
addikt
Srácok, amit a csapattagok mondanak, és kiírja bal oldalt, azt lehet valahogy állítani, hogy tovább legyen kiírva, és hogy kontrasztosabb legyen? El sem bírom olvasni, és máris eltűnik.
-
SP4C3
veterán
válasz
H3XHUN
üzenetére
Átérzem, Tier VI már néha játszható lesz, tier V-öt át kell ugrani. T29 meg nem prém verziója volt valamennyire élvezhető. MBT-70-nel még szívni fogsz, utána már ott az első abrams és ha megvan rajta a thermal vision, onnan lovon tudsz lenni. Ha USSR+Germany-t kapsz ellenetek, akkor csak fuss. Tudok tippeket adni, kitartást kívánok, gondolj bele, hogy én prém nélkül szoptam keresztül magam Tier V-ön. Ja, első tipp MBT-70-nel jól lehet a helikoptereket szedni.
-
H3XHUN
tag
Na jó vettem 90 nap prémiumot de minek... Most már 2. napja folytatom az USA T5-et de elég volt... Szart nem érnek ezek a tankok, M46 esetleg, önmagában a 7.0-s BR miatt.. Mellé 2-3. tanknak semmit nem tud az ember berakni. M48 Pukikaki II, SEMMIRE nem jó szarkupac. RB, 52-t csatából van 18 killem, pedig már heat-fs is kivolt rajta fejlesztve vmikor 3 év AB-n
M60 beméztem, nem kellett volna fejleszteni, meg sem veszem, rosszabb mint a M48, 7.7-es BRért LOL (vicc) Teljesen p2w innentől a játék... T55-AM1... kínai aranytankok le sem írom már. Teljesen játszhatatlan szar az egész USA T5... németeknek jobb amerikai tankjaik vannak mint az amerikaiaknak... hagyjuk már. Visszamegyek AB.zni a T54ekkel alap ammoval is többet lövök mint bármelyik usa heat-fs-el. Vagy esetleg a németbe a Leo1 fejlesztését... de áhh.. pantherokkal görcsölni vagy full uptierben Tiger2-vel. Prémiummal se... -
csongi
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Jobb ha nem tudod. Valtoztatni nem tudsz rajta.
.
Egy csomo dolog kozre jatszik. Sajnos alapbol a motor egy gyenge elavult, 10 eve nyuzzak. Skinelik, de a fizikai motor sosem lesz osszhanga a grafikai motorral.
Megzokni nem lehet, elfogadod, vagy rahagyod.
Asszem 5 evet huztam le ezzel a jatekkal. Es az alap bugok, mint amit irsz, sosem volt megoldva, mindig is jelen volt.
Ez a motor ennyit sem tud. Kb 2*10 szereplot tud kezleni erdemen, ott mar elviseleto lenne.
Pingeld meg a war thunder europai szervereit, es meglatod mi a helyzet a kiszo
galassal. -
7Sony7
addikt
Srácok, a hajóval meg a repülővel elvagyok. De hogy a tankkal olyan, mintha mindig tudnák hol vagyok, az bosszantó. A közelemben sincs senki, és puff. Sok száz méterről úgy lőnek ki, hogy észre sem veszem. Ház mögül, ahol kibukkanok, azonnal kilőnek, mintha átlátna a falon. Ez hogy van?
-
csongi
veterán
A mai napon a regisztrációmat is töröltem
.
Sok sikert mindenkinek ehhez a xarkupachoz.
Ezt a ruszkimaffia céget nem támogatom tovább. -
csongi
veterán
Ezen ne vitazzatok.
.
Nem a nemzet lesz a mervado.
.
Semmi koze hozza. sok mas befolyasolja.
Illuzio marketing ennyi jarmuvet lovest stb modellezni.
Ehhez a vilag legnagyobb teljes szerver terme is keves lenne egy 20 szereplos jelenlettel.
Ez az a felszin amit lattok a szemetekkel. -
laskr99
addikt
Kinek mi. Merkava MK3D-Merkava MK2-M1 Abrams-M247-AGS-Mk1 merkava kombóval. Ruszki tankokat darálni lehet, ha tudod hova kell lőni. Ruszkikkal meg pont emiatt szívok, vagy alsó lemez és torony ledob, vagy a front kellős közepén basznak át leok, abramsek és társai..
T80UM2 és T72M2 Moderna amivel folyton kikapok
-
SP4C3
veterán
válasz
H3XHUN
üzenetére
kb 10 csata van mögöttem, élveztem... viszont tankoknál és repülöknél is ugyanez volt a helyzet, de ahogy haladtam feljebb br-ben, úgy lett egyre egyértelműbb: BIAS, csak az orosz vonalat érdemes tolni -bármivel- mennél. Ka-50 maga a rákos sejt, T széria kontra abrams, na mit gondolsz??? Mig-ek voltak a férgek sim-ben 9.0 körül, de megjöttek a rakéták, majd most kitalálnak valami újat, a végeredmény ugyanaz, játsz a soviet vonalon, max a németek fognak fejfájást okozni, néha.
-
H3XHUN
tag
Üdv. Hajókkal van értelme foglalkozni? Nem úgy néz ki, hogy sok játékos lenne. A kiegyensúlyozottsági gondokra ami már ránézésre látszik rá sem merek kérdezni. Brittből T2-be eljutottam, HMS Eskimo. USA eddig elég gyenge, a csónakjaik full szar mind, a blue water hajók se túl jók eddig T2bem... Oroszba és németbe is olyan hajók vannak már T4 coastalba hogy csak na.
-
7Sony7
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
csongi, KROK: Írtam a supportnak, de még nem válaszoltak. Csináltam egy új reget, az sem működött! Azt hittem agybajt kapok. Aztán a tizen-huszadik próbálkozásra megjött a jelszó módosító email, azóta jó.
Úristen, amúgy de sok vakegér van ott... Állok a mezőn lerobbanva, egyszer csak felborít valaki. Sokan egymást lövik amikor egy kupacban vagyunk az elején...
-
7Sony7
addikt
Srácok, Újratelepítettem a windowst, És nem tudok belépni. Nem fogadja el a jelszót. Már kértem újat háromszor, de nem érkezik meg. Volt már ilyen? Mi a teendő? Support? Vagy regisztráljak egy újat? (Még az elején vagyok).
-
KROK640
nagyúr
Gyakorolgattam az assist lövést, itt épp a nyolcadiknál tartok zsinorban :

Mint látható nem mindig sikerül(t) (10 kill, 13 assist 5192 pont) :

-
KROK640
nagyúr
Egész jó köre volt a PBJ-1H-nak :

Egy részét mint földi légvédelem igyekezett teljesíteni

8 meccsből mindössze két bázist sikerült kidobni (hatot kellene összesen), érdemes megnézni, hogy a mindössze két bomberből álló presetemre milyen nagy számban kaptam bázisbirtoklást :

berepültem a föld alá (Mozdok) :

-
csongi
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Mukodik, csak van jobb.
Melyik Tier -ig tamogat?
Illetve az ME nagyobb bombazasi elvezet lehet.
De hajra, sok sikert.
, es sok eredmenyt.
Regen nehez volt felmaszni hozza. Most mar elerheto.
Fejlezd a loveszeket, a legfontosoabb a bombazokon.
Iszonyat komoly vedelemet ad. De ha te tanulsz meg loni, nah az meg magasabb vedelmet ad.Rajokban ez novekszik. Neha lehet talalni ertelmes csapat tarsat, es be is tudja fejezni a csatat.
Matekozz, mire mennyit kell dobni. Nem csak a bazis ad pontot. a foldi celpontokkal is szepen lehet kaszalni.
Legutobb egy sraccal Wyvern parost alkottunk, es a vegen megnyertuk, 4vs 2 ellen.
. Tudta mit kell csinalni, hogy kell repluni vele.
Nah kb 1000 korbol 1 ilyen van.
Azzal a geppel lehet tanulni egy atmenetet, a bombazo es a vadaszgepek kozott.
Nagyon hatekony. -
ddt500hu
veterán
Igen csak az a baj, hogy én a görgőre tettem a gázkart és egyáltalán nem fékez.
Viszont az irányítás menüben meg nem találom a kerék féket így nem tudok gombot rendelni hozzá.
Ha megmondanád melyik az igen csak hálás lennék.
#14855 csongi
A szívemre hallgattam. De melyik lett volna a jó választás? Sok nagy kapacitású prémium bombázó van ezen a szinten? -
csongi
veterán
A személyzet még csatában van idobuntetes, az micsoda? Ennek eltörlésére kellene beadni petíciót.
Lezuhansz, és vársz. Mit csatázik a szénné égett legénység?
ddt500hu: Nem a legjobb választás. Régen az volt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ddt500hu
üzenetére
Én is inkább bombázni szeretek, bár ma épp sokat vadásztam RBben, amúgy AB-s vagyok inkább.
A BV238 remek gép tényleg. De az nem csak a vízre tud leszállni? (rég játszottam már vele).
Ami a többi bombert illeti, RBben tényleg elég lassan állnak meg, én ki sem nyitottamsokáig a futót leszálláskor.
De a megálláshoz/lassításhoz jó módszer, hogy a szárnyfékeken kívül "illegteted" a gép seggét, konkrétan Q és E billentyűket nyomkodod felváltva, hogy a gép kb egyenesben maradjon, de a függőleges vezérsík csűrőlapjai is fékeznek ilyenkor. -
ddt500hu
veterán
Sziasztok!
Új vagyok a játékban, kb. 1 hete nyomom, csak a repülős része érdekel (egyelőre).
Full béna vagyok a vadászokkal, de a bombázós részt nagyon szeretem és meg is nyugtat.
Egyelőre szeretek 7-8 percig repülni egy bombasorozatért. Van prémium előfizetés, megvettem a BV 238-at (ezt nekem találták ki). Szóval tetszik.
A kérdésem az lenne, hogy hol találom a kerékféket az irányítás menüben?
RB-ben nyomom és szépen le tudok szállni csak a megállás nem az igazi. Persze sikerül de inkább direkt kitöröm a kereket mert úgy gyorsan megáll.
Az egér középső gombja nem fékezi le.
-
KROK640
nagyúr
Azt hiszem régen csináltam jól, amikor neki sem láttam az eventeknek, mondván nem nekem való, és valahogy most is ezt kellene tennem.
kezdjük azzal, hogy az előző task minden igyekezetem ellenére sem lett meg. Nem sikerült, nem jött össze. MEGINT. Ott bhasztam el, hogy nem volt rá 8-10 órám, csak hat ...
végül közel 6000 pont hiányzott a végén, amikor lejárt az idő.Akkor nekiláttam a mai adagnak, és a klasszikus "rámpás" haladási módszert tapasztalom ismét.
Az első 2-3 meccsben 2000 pont felett is teljesít akár az ember (minden esetben ugyanazt az 5.7-es német presetet használom, mivel az egyetlen amivel 2000 pont feletti meccsre esélyem van* ), szépen bele is lohalja magát, hogy ez menni fog. Aztán jönnek szép lassan a csak egy 1500 pontos meccs majd hirtelen romlik a teljesítmény : 600-1000 pontos (szorozva 0,8-al) meccsek következnek, végeláthatatlan mennyiségben, de egyszerűen nem sikerül már kitörni ebből a körből
nem megy. Az ember megvádolhatná magát a fáradtsággal és a belefásultsággal, amiben bizonyosan is van valami a 6-8 "fhasznak vagyok én itt?" meccs után, de van egy megfigyelésem is : a dolgok változnak meg. Hirtelen valahogy minden bázist kidobnak alólam, pont lelövik/leütközik előlem az ellenséges gépet, de a két leggyakoribb :
1. valakit üldözök és a teljes lőszerjavadalmazás után amit kilövök rá még mindig sértetlen mert 0,6km-ről is csodálatos módon elmozog mind elől, majd a következő pillanatban PUFF, hátulról kapok egyet és első lövedékre szétesik a gépem ...
2. valakivel szemtől szembe állunk (ezt is akkor szokta már a játék mikor borzasztóan nem ad), elengedünk egy-egy sorozatot, ő szépen egyszerűen kifordul a lövedékeim elől, én pedig beleszaladva az övébe azonnal meghalok. mert ő ki tud fordulni előle ... érted.Egyébként mostanában azt is megfigyeltem, hogy a bomberemen a lövészek (noha 75-ös ász képzettségű) nem nyitnak a tüzet a támadó gépre, amíg az találat(oka)t nem visz be a bomberemre. Hogy most elterjedt pillanatok alatt, hogy hogyan közelítsd meg a bombert úgy, hogy a lövész ne lőjjön, vagy a lövészeket nerfelték azt nem tudom, de épp ma jutott eszembe a sokadik ilyen után, hogy ideját sem tudom, hogy a gépem védelmi személyzete mikor lőtt le utoljára támadó gépet...
és ezek a jellegzetes dolgok a kezdeti sikeres mecsekben valahogy mintha kevésbé lennének jelen, és egy idő után meg már csak ezek történnek meccsről meccsre. Mintha lenne egy plafon amit csak nagy néha enged átlépni, egyébként annál nem lehet több pontod.
A végén még néha lejjebb is ejt a rámpa, mikor már csak egy-két jó meccs hiányozna, akkor biztos, hogy még kell vagy öt, mert azért sem enged ki a játék, aztánszokás szerint a legutolsó meccs meg egy jó erős overkill meccs, amikor már ígyis-úgyis lelép az ember utána.Aztán csodálkozom, amikor 12 meccs után még nincs 10 ezer pontom, holott az első két három meccsben 2000 pont felett végeztem. Mindezalatt a játékkeresési időkkel együtt eltöltöttem 2 órát...
Egyébként továbbra is tartom, ez a 40000 pont, amit össze kell szedni durván sok. Nagyon durván sok, a mostani pontozási rendszer mellett, 25 ezer is bőven elég lenne.* Azért ezt a presetet használom, mert mindegyik gép fullos, és mindegyik crew tag a gépen 75-ös ász képzettségű
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Én már semmiképp sem kezdeném előről... tegnap volt 8 éve, hogy játszok benne, igaz ebben rengeteg prémes meg eventes cucc is van.
-
Sgt. Chris
aktív tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Ügyfélszolgálatot keresném ez ügyben, de úgy rémlik, hogy ugyanazt az accot nem tudod PC-n és konzolon is használni. Ami szerintem elég nagy kitolás
-
Sgt. Chris
aktív tag
Hali! Valaki használja ugyanazt az acc-ot XBOX-on és PC-n? MI a trükkje, hogy ugyanazt a fiókot lehessen bereggelni? Próbáltam bindelni a PC-s email címet, de azt írja, hogy ez az email cím már megtalálható. Persze, tudom vazee, csak PC-n...
-
KROK640
nagyúr
A legtávolabbi objektum amit valaha láttam a játékban :

10 perc alatt 26 pont ... nem egy gyors módja az RB az event lehozásának ...

-
KROK640
nagyúr
De szeret ez a játék :

BTW ma 8 éve kezdtem el játszani ezzel a játékkal. -
KROK640
nagyúr
válasz
PAtr0n
üzenetére
Számomra ez nem volt egyértelmá, hiszen elgondolkodtat néha ... Nagyon sokan esnek abba a csapdába, hogy RBben több pontot kapnak, és akkor egyértelműen ott jobb.
De az ilyen kötvényfeladat és event egyértelműen jobb tényleg ABben. Ami a hagyományos LB-s fejlesztést illeti, ott is az AB felé hajlok, ha azonos időt nézi az ember, de kétségtelen, hogy néha RBben is szpen lehet haladni, pl bombereket inkább ott szeretek jó nagy boosterrel megjáratni, egy meccs után (ami kb 2-3 AB meccs ideje) 2-3 modifikáció is kijöhet (persze rank 3 alatt).#14824 BogyóBP Sajnos igazad van, egy task kb 8-9 óra mire lehozom (vagyis egy teljes munkaidős munkanap!) (szemben a korábbi 3-4 órával), ez 48 óránként, 10 alkalmon át eléggé esélytelen ... Ha az ember megakarja venni, az 12000GE, vagyis 2×10000GE (49,50 eur) ami mai árfolyamon 39823ft. Szóval a megvásárlása sem igazán opció, mertennyit egy játékban egyetéen repülőért, amit vagy használok majd néha, vagy nem, tuti nem adok ki, az is biztos ...
-
KROK640
nagyúr
A játék túláradó szeretete ... amikor 15 bázist kell kiszedni, és a két bomberes (két DO217) presetemre, reptérbirtoklást ad.
Először, másodszor, harmadszor is...
Aztán a 4db 1Tonnás bomba csak találat, meg egy db könnyű jármű, mert mennyivel elegánsabb 45(*0,8) ponttal távozni a meccsből, mint párszáz/párezer ponttal, hiszen a végén még haladnék az event taskkal, és nem kéne egész nap a játék mellett ülni... azt nem lehet, mert nem enged sehová. Túláradó szeretet, mondom én... -
KROK640
nagyúr
Végeztem egy érdekes kísérletet RB-ben és ABben, hátha gyorsabban lepergethető az event, sajnos azonban (ezúttal is) lesúlytó eredményre jutottam

Amit most leírok, repülő, RANK III ... A kísérletre a DO217E2 repülőt használtam, teljesen kifullozva, 75-ös ász személyzettel. A gép mind RB-n, mind AB-n jelenleg 4.7-es BR-el büszkélkedhet.Mentem egy meccs RB-t, amiben szereztem egy bázis kibombázásával majd a leszállással (és a győzelemmel, bár az nem számít) 411 pontot
Ez volt 7 perc 29mp
majd elmentem és ABben ugyanazzal a repülővel szintén kidobtam egy bázist, majd utána kiugrottam a gépből (nehogy valami másik géppel csatázás miatt extra pontot írjon jóvá) megnéztem mennyi pontot kapok, ez lett 437
Elsőre egyértelműnek tűnik az AB fölény, de nézzük a matekot, ami kissé fordulatosabb :
Mivel RANK III a repülő rangja, csak 0,8-al számolja el a játék, RBben azonban van még egy 1,4-es szorzó is, így a matek így néz ki :
411*0,8= 328 --> 328*1,4 = 460, vagyis 460 pont íródik jóvá az RB meccs végén. (ez reális, kb ennyi íródott jóvá, ellenőriztem)
437*0,8= 349 --> 349 pont íródik jóvá az AB meccs végén.Itt jön azonban a következő fordulat :
Míg az RB meccsen a cél fölé repülés, bomba oldás és visszatérés 7:29 másodpercet vett igénybe, addig AB-n ez 1 perc 5mp alatt megtörtén, kiugrással együtt. vagyis (ha a másodperceket nem nézzük), akkor nagyjából 1/7-ed (ha nézzük még kevesebb) idő alatt szerzek 76%-a annyi pontot, mint RB-n.
Ezt nyilván nem lehet általánosan elfogadott modellnek és esetnek számolni, de kétségtelen, hogy régen rossz, ha hétszer ennyi idő alatt nem szerzek még 349 pontot, ABben... Vagyis azonos időre kivetítve AB játékkal több pontot lehet összeszedni mint RBben.Persze változtathat a képleten még pár dolog, de azt hiszem alapvetően csak az arányok változnának és nem pedig a végeredmény. Tehát ha valaki időben akar hamarabb meglenni az event 40 ezer pontjával, akkor érdemes ABben csinálni. (RBben kevesebb meccsből lejöhet, de nem hamarabb)
BTW, jöhetnénk azzal is, hogy a RB meccses gép ezt 853kg bombára számolta a végeredményt, míg az AB-s 2400kg-ra, (és így kilogrammonként több pont jár RB-n a bombázásért ebből jól látszik) de ennek nincs jelentősége, mivel az RB bázisok sokkal kevesebb bombától kiesnek, így bázis, bázis elven vettem az összehasonlítást.
-
KROK640
nagyúr
Az év képe szerintem

come together a neve és vele összeakadva repültünk
-
Flecha
csendes tag
válasz
KROK640
üzenetére
Jönnek azok, persze nem olyan sebességgel, mint alacsonyabb BR-en, de most abban hol van a kihívás, hogy egy gépnél 3-5 csata alatt kifejlesztesz minden modifikációt rá? Pláne most, hogy a rank VIII bekerülésére számíthatunk, tutira csökkenni fognak a kifejleszthető modifikációk költségei magas BR-en. Emlékezzünk, rank VI és rank VII bekerülésekor is ez volt.
Egyébként ez meg függ játékmódtól is: AB-n értelemszerűen nem fognak úgy jönni a modifikációk mint RB-n vagy akár SB-n. Az RB ilyen téren annyiból jobb, hogy ott egy gépre koncentrálódik a megszerzett XP, és tetejébe többet kapsz, mint AB-n. Ezért is van az, hogy manapság pár kivételtől eltekintve csak és kizárólag RB-n fejlesztek gépet. Inkább megreszkírozom, hogy feltörlik velem egyszer-kétszer a padlót, mert stock a gép, mint belefeccöljek 100 csatát, hogy kifullozódjon. Bizonyos gépeknél persze kénytelen vagy alternatív megoldások után nézni (lásd: MiG-21 F-13... rakéta nélkül az a gép eléggé ki van herélve), ott sajnos marad az AB vagy a légiostrom. -
KROK640
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Én úgy is kis BRben találom meg az élvezetet, hogy gyakorlatilag több mint 3 éve folyamatosan prémiumom van.
Prémium nélkül már nem is nagyon lenne jó játszani, ha kevesebb XP még ha lehet jobban kint van az emberrel mint a kevesebb pénz, hiszen 6-7-8+ körüli BRben már azért nem jönnek olyan gyorsan a modifikációk. -
válasz
csongi
üzenetére
Van olyan csomag ami best buy-nak számít vagy teljesen random ahogy összokták állítani?
"Illetve érdemes eldönteni levegő vagy szárazföldi haderőnem."
Igazából mindegyikkel játszani akarok. Hajókkal is mentem már be és azzal is elvoltam.
"Az Orosz és Német nemzet a legerősebben támogatott."
Elég egyszerűen döntöttem a listában a legelső nemzettel kezdtem jászani azaz az amcsival de nincs még semmi veszve átnyargalok az orosz német vonalra akkor."Az alap goldot a szimpatikus nemzet kezelőire érdemes költeni."
Az összes goldot amim volt plusz legénység slotra költöttem az amcsiknál hogy minnél több géppel tudjak bemenni árkád meccsekbe
-
csongi
veterán
Ha költeni akarsz pénzt, akkor csomagot vegyél.
Illetve érdemes eldönteni levegő vagy szárazföldi haderőnem.
És annak függvényében választani nemzetet.
Az Orosz és Német nemzet a legerősebben támogatott.
Kezdőként nem kell túl aggódnod, sok támogatást kapsz a játéktól.
Az alap goldot a szimpatikus nemzet kezelőire érdemes költeni.
Az rengeteg csata és kill árán lehet fejleszteni, prémium nélkül. -
válasz
KROK640
üzenetére
Elkezdtem a játékkal kapcsolatban információkat keresgélni. Sajnos yt-on nem találni annyit mint a wottal kapcsolatban de így is sok hasznos infót találtam. Meg ráakadtam egy warthunder.hu weboldalra is. Ezek közül láttam valahol azt hogy ha kikapcsolom a javítást akkor spórolok vele. Elkezdtem reálozni valamiért jobban tetszik mint az arcade bár a sikerélmény erősen elmarad de azért mert igazán magam sem tudom mit csinálok. Ha sikerül lelőnöm valakit az inkább szerencse mint skill. Prémiumot nem tervezek egyelőre venni előbb derüljön ki hogy bejön-e a játék. Ezen okból prém járművet sem Talán elsőnek egy ilyen talizmánra gondoltam viszont megkéne tudnom melyik gépre érdemes. Említitek a körültekintő és átgondolt játékot. Ezalatt mit kell érteni?
-
BogyóBP
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nem lehet úgy tudom

-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Prémiummal nagyobb teret ad. Anélkül szigorú átgondolás kell.
BogyóBP
Magas BR-be már csak prémiummal lehet érvényesülni, anélkül szenvedés. Így van megalkotva a játék üzleti felépítése. Ez van. Vagy fizetsz vagy kis br-ben találod meg az élvezetet. Mindaddig így lesz, amíg lesz elég fizető közönség. Amint az kezd érezhetően fogyni, lejeb viszik a limitet, és már Br5-ben is fizetni kell, mer nem tudsz rentábilisan üzemeltetni gépeket.
ez van
-
BogyóBP
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én nagyon levagyok gatyásodva nem megy a játék, BR 11 ben már kb mindegy mit csinálsz tele van F14 essel bár ti lehet tankoztok.
-
KROK640
nagyúr
Akkor te még eléggé idejében kezdtél el spórolni. Én 2016 őszén kapcsoltam ki az automata javítást, akkor 3-400 ezer SL volt, mára folyamatosan 30 millió környékén vagyok. Persze ehhez nem árt az, hogy az ember körültekintően játsszon, és közel három éve folyamatosan van prémiumom is.
-
KROK640
nagyúr
Helyes, hogy korán elkezdett spórolni

De amúgy mennyi SL - és van?
A fegyver utánpótlást viszont fölösleges kikapcsolni, mert csak azt éred el hogy egyszer csak fegyver nélkül mész csatára
Egyébként azon a br automata javítás ami ingyen történik még elég gyors, így el tudom képzelni azt is hogy annak helyre, hogy kikapcsoltad a javítást relatíve sűrűn tudsz menni csatába. Érdemes megnézni a gépek ingyenes javítási idejét, néhány helyen mindössze néhány perc vagy néhány tíz perc. -
válasz
BogyóBP
üzenetére
Köszi a gyors választ.Annyit sejtettem hogy később gond lessz a kredittel.Azért is gondoltam arra hogy már most elkezdek spórolni ha van rá mód. Nem terveztem feljebb menni még inkább maradnék lent. Ez nem is kérdés számomra. Az eredeti kérdésemre tudod a választ hogy miért mehetek be csatába anélkül hogy javítanák a gépeimet? Itt kis szinten még ingyenes?
-
BogyóBP
veterán
Ha már ott spórolni kell akkor régen gond van. Akkor felsőbb tierbe ne is menj mert ott -10/15k is lehet egy rossz csata. Amúgy nagyon szarul van megcsinálva az egész, kb ugyanaz az elv mint a World of tanks ban hogy egy bizonyos szint után mindenképp költened kell a játékra nem is keveset ha előre akarsz haladni vagy csak szinten maradni.
-
Sziasztok
Remélem nem halt ki annyira a topic hogy ne kapnák választ. Véletlenül itt visszaolvasva találtam egy régi hozzászólásban hogy ha kikapcsolom az automatikus javítást akkor lehet SL-t spórolni. Kivettem a pipát sőt még a lőszerutánpótlásból is de ennek ellenére ugyanúgy visszatudok menni csatázni a gépeimmel. Mi lehet ennek az oka? A legnagyobb gépem egy 3.0 -ás F4F-4. Köszi ha kapok választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Frankó, kezdhetem előről. Mondjuk prémium dolgaim nincsenek benne, így annyira nem vág földhöz...de azért na.
Én már nem sűrűn játszok vele.