- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
A 3.7-essel régen repkedtem, de kb 3 éve 80%-ban tankozok, így a repülős ággal nem nagyon foglalkoztam (9.0-ás jetekig eljutottam anno, ott már nem érdekelt a repülgetés, néha PBJ-1H-val bejöttem trollkodni Reál repcsibe, és ennyi).
Aztán most elkezdtem fejlesztgetni az elkezdett gépeket, hogy megnézzem, mit lehet kihozni belőlük, ezekből egyik a P-63A-10 lett, ami elnyerte a tetszésemet, fullosan egész jó gép ez is.Közben amiket a kb 3 év alatt berakosgattak a kifejlesztett gépeim közé a fejlesztési fába, elkezdtem kifejlesztgetni. Akkoriban pl csak a 3.7-es P-38L volt, most meg a prémiummal van legalább 4 verzió a P-38-asból. P-47N és a P51-H is újdonság számomra, B-34-es, és még sorolhatnám. És mivel reál repcsiben azt vettem észre, hogy kb 4.3 - 4.7-ig lehet jól boldogulni, kifejlesztem ezeket a gépeket, hogy ne legyen lyuk a fejlesztési fában
Németeknél meg az Me 264-est szereztem meg, briteknél pedig a bombázó ágat húzom kifele, mert marhajó a bombaterhük."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs