Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
na persze, hogy az az egyetlen repülő szerez kill-t (meg dob le két kör bombát) aminek nem kell fejlődnie! A többi meg semmi, de semmi! Meg sem lep, hogy 150%-os boosterrel történik mindez ...

-
KROK640
nagyúr
A P66 is beszállhat a legendáés 6-os klubba, ráadásul mindezt még stockként sikerült elérnem vele B)

Pont azzal lett vége a meccsnek, hogy kilőtték a pilótám. A legtöbb killem ellenére, még támogató is lettem :

-
KROK640
nagyúr
na, ez egy jó meccs volt, (érdekes h az 5 killből egyik sem a cometé) és meglett az első 10.0 feletti gépem, a 10.3-as Mig 19S

Azért elég kemény preset ez :

-
csongi
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Reál volt

Csak azt játszom.
Annyira átlátszó a gajin.
Karácsony előtt vettem prémiumot egy csomagba. 8-as Br be két tankot kihúztam fullra, pikk pakk. Ment mint a karika csapás, első találatok vittek mindent. brit tankokkal tolom.
4 órával a lejárta előtt elkezdett szívatni...
Az Amcsi vonalon betettem a T26-ot. A panther 2 nek nem ütötte át a hasát
Éljen a fokozó. egylövéses voltam minden körbe.
Most szétk@rták a Brit ágat. A 7,3-at foltolták 7,7-be.
Egy egész Br szűnt meg a Briteknél. Egy lyukas csorba lett az egész.
Biztos sírtak a fizetősök, hogy a Tiger meg a többi premium hullottak mint a legyek.
Most meg mocsok jól érzik magukat. Konkréten kiállnak a magaslatra és kocavadásznak, mert a 6,7-es Brbe nincs ellenfelük. -
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Én csak reál tankban booster-ezek (keveset repülök egy ideje, pedig a fő csapásvonalam az volt). Ott úgy zajlik, hogy 2 perc alatt le van darálva a csapatod, ha boostert aktiváltál, és köpni-nyelni nem tudsz a meccsen. Minden más booster mentes reál tank meccsen simán tudom hozni az átlag 3-4 killt, ahogy aktiválom, mintha egy 5 perce játszó kezdő volnék, köpni-nyelni nemtudok, megmozdulok, kiszednek.....

-
KROK640
nagyúr
Teljesen tipikus ... 300%-os boosterem van, szóval 7db géppel mindössze 2 killt sikerült összeszednem, cserébe még jó hatalmasat vesztettünk is, elgázoltak minket, egy pillanatig sem volt esélyünk sem!
Aztán kaptam az egészre olyan pofátlanul kevés LB-t még a 300%-os boosterrel együtt is, hogy a pofám leszakad!!! A 8300SL meg viccnek is nagyon rossz, mivel csak a javítási ktg 33000SL, plusz ehhez a lőszer és bombatöltés ...

Továbbra is abszolút áll, minél nagyob boostert lövök el, annál pocsékabb meccset kell végigszenvednem!

-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Számomra tök jól használhatóak az amcsi és brit gépek is, szeretek is velük repülni. De így felesleges, hogy nincs csapatom, nem galamblövészetre jövök én be meccsbe, hogy egy komplett csapat ellen egyedül harcoljak.
Spitfire LF Mk. IX és Tempest Mk. II-es pl favorit brit ágról nálam. Amcsiknál az F7F és F8F-1 szintén nagyon jól használható gépek. Ha van csapatod persze -
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Jelenleg át is tértem a németekhez, elkezdtem fejleszteni a Do 335-öst. Megvan egy ideje, sosem repültem velük, így hát nekikezdek kifullozni....
Amcsi-brittel így semmi értelme repülnöm, hogy 10-ből 10 meccsen percek után egyedül maradok. Én eltudom kerülni a konfliktust, a többiek miért nem?..... -
KROK640
nagyúr
változatosak lettek végre, a bombázandó célpontok :

-
csongi
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Igen!
:)
Szovetseges oldalon, fejjel a falnak szisztem van.
Taktika, hogy ki haljon meg elsonek.
:D
KB minden 30. mecs mikor sikerul valakival valakikkel csapatba tenykedni.
A jatekok zomeben egyedul maradok a vegere, es a repteren kuzdok a maradekkal.
Nem ritka a 8vs 1.
Ritkan elofurdult, hogy igy is nyertem.
Igaz csak 2db ellent szedek le a tobbi elbaxa. -
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
A probléma az volt, hogy el sem indult a WT... Azt a részét még tudtam, hogy a játékból ki lehet menteni, de nem indult el.... Aztán gondoltam egyet, kikapcsoltam az Anti-Cheat opciót, és elindult....
Érti a fene.... De legalább ki tudtam menteni 
Most megy egy másik problémával állok szemben, konkrétan hogy Win10 Pro x64 alatt az nVidia Optimus nem észleli a játékot, indításkor ki is írja, hogy "DirectX 10-et vagy magasabb DX verziót nem támogató kártyával van indítva a játék", és az Intel HD3000-essel futtatja... Ha BIOS-ban fixre belövöm a Quadro kártyát, akkor oké, de akkor Win alatt sem vált vissza integráltra, fixen a Quadro megy, akkor is ha nem kell... nVidia Vezérlőpanelban már hozzárendeltem az aces.exe-hez az nVidia kártyát, de akkor is az Intel-lel futtatja.... Most ezt próbálom megoldani

Win 7 x64 alatt simán tudta az Optimus, hogy váltson a Quadro-ra a WT indításakor
Jaa igen, laptopról van szó amúgy /Dell Precision M6600, i7-2720QM, nVidia Quadro 4000M, 24 GB RAM/ -
Francia91
veterán
A billentyűzet/irányítás beállításokat melyik fájl tárolja, hogy ki tudjam menteni?
-
KROK640
nagyúr
Amúgy most nézegettem a svéd fát, és hát eléggé "érdekes", ahogy elnézem 3 gépesnél nagyobb prestere nem is igen lesz szükségem.
Az azért eléggé meredek, hogy azután h a 4.0-át kirakod 1db 4.0-ás és 2db 3.7-es gépből, a következő lépcsőfok mindjárt a 6.7 a maga kettő gépével, aztán jön is a 8.3 egy 8.3-as, egy 8.0-ás és egy 7.7-es géppel...
Szóval igencsak kis presetek jöhetnek majd szóba.
-
KROK640
nagyúr
No, résezmről megvan a J6K1 is (specifikációk alapján elég durva gép lesz, szerintem nem is kéne eladjam).
na meg a TIS Ma, amiről már döntöttem h igencsak bekerül presetbe is.Persze ha van valakinek okosabb ötlete, ne tartsa vissza ...
-
-Ronnie-
csendes tag
Sziasztok! Melyik prémiumot lehet érdemes beszerezni a a német vonal "aljáról"? BV238, P47D még mindig rendben vagyon vagy le lettek butítva? Orosz vonalról esetleg? Jó sokat kihagytam és nem tudom most mi lehet jó vétel. Ha már akció van...
Köszi! -
KROK640
nagyúr
10:31 2019.12.17.
Na, van 1.95 Northern Wind címmel.
A patch olyan 4GB körüli méretű, de előtte elég sokat szarakodott mielőtt elkezdte tölteni -
Alg
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nekem múltkor a kínai Chaika - val lett meg 6 kill egy meccsen, a hetedik is csak a lőszeren meg a csapattárson múlt (a végén már nem működik mind a 4 géppuska és míg harcoltam a csapattárs kilőtte).
Ja, RB

Előtte meg volt egy olyan meccs ahol az ellenfélnek 0 killje volt nálunk meg mindenkinek sikerült lezuhanni és kikaptunk (nekem jött egy csapattárs hátulról harc közben).
-
KROK640
nagyúr
És az I16 type 10, amivel 9 gépet lőttem ki :

-
keneseig
tag
Sziasztok!
Valaki tudna mutatni Magyar leírást a hajók lövedék fajtáiról?Valahogy azt nem találok.
Köszi!
-
KROK640
nagyúr
Valaki megtudná mondani h most miért vesztettünk??? :angry:
11 földi járművünk van a 21-el szemben :
Az ő repterük majdnem kiszedve, a miénk sértetlen :
Gépekből sem fogytunk ki, és ledobtam majdnem 30 tonnát :
-
KROK640
nagyúr
Na ez jellemző ...
500%-os SL booster, és akkor :
1. Ladoga (utálom nagyon, szinte mindig veszítek rajta)
2. Természetesen vesztettünk
3. 6db assist, meg mindössze 1db kill
-
copass
veterán
sziasztok
kérdés: max 60 fps-t hogy lehet beállítani? nem találtam. -
KROK640
nagyúr
Huh, az anyját de rock'nRoll meccs volt (megérte megint szünetet tartani) :
A Greiffet megérte másodjára is kihozni, 16.5T bomba és két kilőtt repülő :
Jah a két Greiff összesen szép pályafutást futott be 32T bomba és két légi kill 7324 pont... :
... ami a végére 9568 lett és egy szoros win :
A jutalom sem maradt el, 311308 SL, prém nélkül. Igaz volt 150% + 15% SL booster :
-
KROK640
nagyúr
Üdvözülendő változtatás : tegnap és ma eddig 3 meccsen voltam, mind a háromban 4 bombacélpont bázis volt.
-
KROK640
nagyúr
Na ennyire még amióta WTzelk nem dobott le a rendszer : 8.3-ban voltam (germany) és jól látható h az ellenfélnél van egy P40f, I153M62, PE2-205 és Potez 631 is ... nálunk meg 9.0

-
KROK640
nagyúr
Bug Thunder :
Ugyan a fél szárny és a motor is hiányzik, de a propeller a levegőben magától még forog, sőt halad a géppel megegyező irányban és sebességben :

Ezek a házak pedig részben lebegnek :
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dingle
üzenetére
Az a baj, hogy ez nálam nem így megy :( lemegyek a földire 2-3 nbombából kimegy egy tank, mertt több nem. Érdekes., régen lazán ki tudtam őket dobálni, egy ideje nem megy :( Másik oldalról a két P47 + F4U az 8-10 kill aslapjáraton, így inkább arra fogom őket használni, minthogy fűnyíróként kétes kimenetelű földizgetést folytassak. A másik gond, hogyha van 24 földi és kidobok 12-t bizony sokszor ez nem elég.
Ezzel szemben 2.0-án bármelyik géppel lehjet földizni, és hiába van 60-70 földi, egy nagyobb bomba 3-6ot is kiszed. A meccsek is rövidebbek, azaz hamarabb van meg a 10 meccs, és a wager.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. -
Dingle
tag
válasz
KROK640
üzenetére
2*P47 az rögtön 2*3 tank, ha nem számoljuk a rakétákat rajta, ami még egy tankra biztos elég, csak jól kell célozni vele, aztán van az F4U, azon is van 2 bomba, és van 2 bomba az SB2C-n is. Ez 12 db földi célpontra elég. Általában 24 van egy pályán, kivéve ha frontline a mód.
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jövőbeni (fizetős) SAAB gépek miatt csinálták szvsz az egész fát.
Draken/Viggen pl. szerintem jó eséllyel várható. -
KROK640
nagyúr
Na, ez aztán a Svéd fa xD
ez mind ...
egy ingyenes tarcsi, egy fizetős 4.3 és egy fizetős 8.7 ...
Mindig meg tud lepni a Gajin -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
közben megtaláltam a changelogot, gladiator repaint lesz [link]
-
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hehe

3gép. ebből kettő fizetős
De legalább van új orosz heli.
8,0 tól semmi értelme a RB tankozásnak. A játék fele helikopter vadászatból áll. -
KROK640
nagyúr
LOOOOL!
Az 1.91 rekord rövid életű patch volt, most jött ki az 1.93 Shark Attack címmel.
Nekem most frissít. nem nagy patch 3GB körüli. -
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kösz. Közben eszembe jutott h van egy droidos telóm is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dingle
üzenetére
Az a bajom a 3.3-al, hogy szemben a 2.0-val, az már nem könnyű járműves. És még a könnyű járművest le tudom hozni, addig itt már ugye közepes/nehéz tankok vannak, amiket jó esetben lehet csak kidobni (be kell kopogni a tetejükön, megvárni h kinyissák azt, majd beadni a toronyban lévőnek, csak akkor hat) vagy kihajítani mind a 3 bázist meg a repteret, amihez megint csak elképesztő mennyiségű bomba kell, és nem árt egy csapat aki fedez.
A 2.0-át még úgy ahogy eltudom vinni a hátamon, de 3.3-ban már tapasztalataim szerint kb ugyanolyan random mint máshol. (hiába csinálok meg 10-12 kill-t, nem sokat segít) . Hétköznap reggeli órák nekem totál kiesnek. -
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Annyit nem adok egy 96-os, kitért
Amúgy scalemates marketplace-en van 15ért is, az már talán vállalható, csak most kicsit elegem lett a munkás kitekből és inább építenék egy új tool-os Eduardot vagy TamiGawát. Meg jó lenne saját szemmel látni mielőtt megveszem hogy mégis milyen...
-
Alg
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem fordítva van, először szereztem meg a játékban, és azóta vadászok egy kitre belőle de már csak a Mistel-t kapni

-
Dingle
tag
válasz
KROK640
üzenetére
Továbbra is tartom magam ahhoz hogy egy 2 fős squad, 3,3 AB US presettel a nyerő GE Wagerre. Egymagam is sokszor megnyerem a csapatnak, még egy céltudatos játékossal nem lehet nagy kihívás.
Illetve ami még segít, az csak az EU szerveren játszani, hétköznap, reggeli órákban, mikor ilyen 7 vs 7 és hasonló meccsek vannak. -
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hm, érdekes...
Na most sajnálom kb először, hogy Windws Phoneom van. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
KROK640
üzenetére
telefonos app, talán nem illegális, elvégre steam community-ben is fentvan: [link] sokféle lehetőség van, nagyrésze hulladék. csak a WT-s emailcímet kéri, logint nem, én az avalon és guns of glory-t toltam ki kb. 1 hónap alatt, 1200+2000 ge. utazás közben nyomkodni jó, ha eléred a célt (pl. level 16 castle), akkor 20-30 percen belül landol a GE.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na, azt hogyan?
tegnap nekünk sikerült Iglával 100GE-n elbukni egy újonc aranycsatát, de rossz érzésem is volt a dologgal kapcsolatban nagyon nem akartam ... De a GE meg kellet volna -
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A do menekülésben jó.
Kemény mint a dög nehéz kilyukasztani. Zuhanásban jó. szemből jó.
De inkább küzdők egy Do-val mint egy Ju-val
Az harap elől hátul lent fent, szemből.
Nekem mumusom. Egy rohadék.
Viszont ha egyszer leszállt utána már nehezen mászik fel, akár az ME -
csongi
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Enemy oldalrol a Ju 288 egyik legutalatosabb vas. :). Egy jol fejlesztett pilota csapattal eleg gyilkos. Bomba teher ledobasa utan meg kozelharcba is bemennek vele nagymagassagba.
Mas:
Anyit repultem a britekkel, hogy egyre jobban elvezem. Pariba van a nemetekkel. De mindegyik ellen mashogyan kell repulni. Egy Fmk9 2000m alatt megeszi a Nemet gepeket. De az a durva, hogy 7-8000en is ugyan ez van :).
Ki kell blekkelni 3- 6 kozotti magassagot. Ott nagyon jol mukodnek a nemet gepek.
Sajnos ebbe a Br-be csak ez az egy spiti kepes. -
KROK640
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én OPra gyűjtenék, vagy jó nagy prémet vennék (prém időt).
Nekem sajna csak 780GE-m van, de talizmánon gondolkodok 8.0 körül ... -
Mr.Csizmás
titán
buyers advice: mit érdemes venni a félárasokból? a P-61ről sikeresen lemaradtam, németeknél megvan a He-219, valami másra még áldoznék, 1258 GE-m van perpill, vegyek egy Ta-154-et, vagy gyűjtsek még valami op cuccra, Ju-288 vagy Do-335?
-
KROK640
nagyúr
Egy kis érdekesség a hangárból, táncoló ME 163 :
https://www.youtube.com/watch?v=e2MDIKX09sw&feature=youtu.be -
KROK640
nagyúr
RAJzik a SUN :D
-
KROK640
nagyúr
Nah, hogy mutassak valami jót is :
Ez egész jó meccs volt, 5 kill, 23 földi (és persze festéket nem kaptam) :
Ütős menet a SU2MV5-től, 2 kill és 28 földi :
Még durvább AWESOME menet a SU2MV5-től, 4 légi kill és 14 földi :
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
"The anti-tank guided armament comprises of Vikhr ATGMs accompanied by laser guidance, with a maximum range of 10 km and capable of 1,000 mm of armour penetration. Additionally, the helicopter can be equipped with 9M39 “Igla” infrared homing air-to-air missiles, and there is also the possibility of installing 80 mm unguided rocket pods, bombs, or eight 23 mm gun pods on the helicopter’s wing pylons."
-
Bertiee
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Próbálj más BR-t, tegnap ma például mentem pár reál kört a 7.0 P-80-al, egyszer dobott 7.7-be, de ott is csak 1-2 db. 7.7-es enemy gép volt, a java 7.0-ás. A csaták nagy része max 7.3 volt,de mindig adott mellém proposokat is (6.7 spit és P51-H), az enemy Aradó, Me 262, Horten, néha F84, F89, MIG-9 (7.3)
-
frame>24
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Óh, ez a kétoldalon lévő team roster egy mod, vagy be lehet valahogy állítani ingame? - még sehol nem láttam, streamereknél se, szal érdekelne!
-
bazsi83vp
senior tag
Szerintem a festékkészlet kifogyott a random generátorból...
-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
-
-
Alg
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szerintem megnézi a PH fórumot és direkt az itteni tagokat szivatja
-
válasz
KROK640
üzenetére
Ez semmi. Én 8.0-án játszom, gyakorlatilag 3 napja nem voltam nem 9.0 meccsben. Eddig legalább korán reggel 8.0 volt, de már az se. Klántársammal ezért 9.7 gépekkel akartunk menni tegnap este, ha már úgyis ennyi 9.0 játékos van. 6 perc várakozás után kinyomtuk, mert nem rakott be.
Utána 9.0-át hoztunk mi is. 1 percen belül berakott a 10.0 Phantomok ellen. Már a látszatra se adnak, szánalmas. És had ne mondjam mennyit költöttem a játékra az elmúlt 1 évben, szóval nem ezen múlik. Csak tudnám mi alapján pikkeli ki az algoritmus kit kell szívatni.Megérdemelnék hogy mindenki lemondja a prémiumot amíg nem publikálják a match making algoritmus részeteit, szemét egy banda az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

délután jövök