- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zagloba
aktív tag
válasz
gyula38 #29757 üzenetére
Lassan írom ,h mindenki megértse!😊 5 fontos 30 napos előfizetésem van! Ezért korlátlan hívásom van! Tehát nem fizetek se a mobil sem a vezetékes hívásért!😊 De az is lehet ,h engem szeret a program!😊 2 hónapja használom és amit elsőnek feltöltöttem pénzt, még most is rajta van ! Nem von róla semmi plusz díjat! Az 5 fontos havidíjat bekapcsoltad? Mert ha nem fizetted be, persze,h számol a vezetékes hívásért!😊
-
Zeki
nagyúr
válasz
gyula38 #28693 üzenetére
Ha az embernek nem kell korlátlan, hanem elég heti 300 perc, akkor a Dominóhoz van ilyen kiegészítő 600Ft-ért. Ráadásul az appban mutatja is, hogy mennyi van még hátra. Viszont ha lejár az 1 hét, csak a következő napon lehet újra aktiválni.
Igaz, ez havi szinten drágább mint a viber out, de nem kell hozzá mobilnet. -
tibor23
senior tag
válasz
gyula38 #28676 üzenetére
Mi többen használjuk a Viberout-ot, ugyan nem egyenleggel, de az INUM számokat ingyenesen lehet vele hívni, és tökéletesen működik, mindig rendesen kijelzi a hívószámot akár bejövő akár kimenő hívásoknál is Androiddal és PC-n is. Teljesen jó a minőség INUM Voip-on végződtetve. Ne nyugodj bele, hogy egy rakás szar, mert nem az. Vedd fel velük a kapcsolatot, nyiss egy panaszt.
-
anadroid
senior tag
válasz
gyula38 #19261 üzenetére
29-én 17 óra tájban küldte ki a Dellmont a semmitmondó értesítést, ugyanis az alábbi szövegben semmilyen adat nem szerepelt.
Dear customer,
We would like to inform you about our latest rates which will be effective from 01-11-2015
Kind regards,
Bestvoipreselling
Ebből nem lehet kitalálni, hogy mi változik. Hónapok óta ezt csinálják. A többi nagyker szolgáltatásuk azonos szövegű emailjében ott vannak az új díjszabásra mutató linkek. Tehát a magyar partner csak 1-én 0 óra után tudhatta meg, hogy miért fogják reggeltől szidni az ügyfelei.
-
Sayuar
senior tag
válasz
gyula38 #19256 üzenetére
tovább kell lépni a dolgon
és a lehetőségek közül a ár/érték szerint a legjobbat kell választani.
A jelenlegi ászf szerint nem kell megindokolni, hogy miért kéred vissza a pénzt... de ha beindulna egy lavinaszerű visszaigénylés (pl. a mostani áremelés miatt) akkor gyorsan átírnák az ÁSZF-et...miattam 1x már módosították azt
a szerint, hogy csak paypal-lal fizetik vissza a pénzt a 110%-os garancia címén, banki utalással nem.
-
anadroid
senior tag
válasz
gyula38 #19252 üzenetére
Az említettek áremeléséhez csak annyit, hogy a beszállító (Dellmont) jelenleg (november 1-től) 0,05237 €-t kér egy percért. Ez a korábbinak több, mint a kétszerese. Tedd rá a kinti áfát és szorozd be 315-tel (euró külker eladási árfolyam az OTP-nél+költség), és kb. 19 Ft jön ki. (Szabályosan persze a magyar áfát kellene rátenni.) Az egyik szerintem arra állt be, hogy a beszerzési ár közelében adja a mobilt, mert a többi irányból még marad haszna, a másik meg kb. 30%-ot keresni is akar.
-
Sayuar
senior tag
válasz
gyula38 #19252 üzenetére
inkább kérd vissza a megmaradt pénzed!
Ha lényeg, hogy a GSM számod legyen kiírva híváskor, akkor ott a dellmont.
Ha nem gond a 0621-es hívószám, akkor ott a nomadikus digi: bármilyen digi előfizetés mellé (digi mobilnet, satTV, CaTV) 500 Ft a nomadikus telefon havi díj, és a magyar mobilokat 6 Ft-os díjon hívod percenként, másodperc alapon.Mióta WP-m van nincsenek minőségi gondjaim a a voipblazerrel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gyula38 #19252 üzenetére
Nem ŐK emelték. Ők viszonteladók. Az eredeti partner emelt. Ők is a betamax/dellmont hálózathoz tartoztak így, mert az ő szolgáltatásukat adták tovább hivatalos viszonteladóként.
Anno írtam a bestvoipesellingről, ők is velük szerződtek, és 8 Ft körül volt egy perc.
Na most meglehet nézni, mennyi:
https://www.bestvoipreselling.com/calling_rates/#letter-H
ennyiért kapják a viszonteladók.Mindenki az a bestvoipresellinggel szerződött, most megszívta. Na meg az ügyfelei is.
Ha belépsz a voipinfocenter.com-ra, akkor ott látszanak a percdíjak, amennyiért te kapod.Szóval a luxemburgi betamax volt a genya. Mindenkit megszopatott.
-
-
-
-
yourname
csendes tag
válasz
gyula38 #14389 üzenetére
Azért ne feledjük, hogy a UPC MVNO szolgáltatása mögött a Vodafone áll, ennek fényében én nem várok tőle sokat...
#14396 tyuli76
Szerintem a Dellmont levágta a kezdő nullát, és 67 vagy 670 kezdettel gyártott egy nemzetközi hívást neked. Van is egy pár egzotikus ország ezzel a nemzetközi hívóval, kerek 0,5 usd percdíjjal (Nauru, Northern Mariana Islands -
club1
veterán
válasz
gyula38 #14389 üzenetére
Konkrétan a UPC kisebbik csomagja 9990 Ft a drágábbik 15000 Ft havidíj körül van. A kisebbik 150 perc beszélgetést és 500 MB netet tartalmaz, a nagyobbik 400 percet és 2 GB netet. Keményen túlszámlázós netet. A meglévő előfizetőiknek persze ezt a két csomagot lényegesen olcsóbban nyomatják (4500-6500 Ft), de véleményem szerint az sem versenyképes a voippal.
-
club1
veterán
válasz
gyula38 #8617 üzenetére
Ha te is bejelented hibára, talán csinálnak a problémával valamit. Vagy nem.
-
edk-
őstag
-
-
club1
veterán
válasz
gyula38 #8466 üzenetére
Én Tré mobilnetet használok, ott nem vettem észre mostanában gondot a feltöltési sebességgel/késéssel. Sőt ha lassítanak, akkor is csak a letöltésit lassítják, a feltöltési marad 3-4 Mbps. Ennek megfelelően nálam ritkán veszik észre, hogy voip, mobilneten telefonálok. A pillanatnyi telefonom (S4 mini DUOS) előtt nálam szolgáló telefonokon (ZTE Blade, Alcatel 993D, Alcatel 997D, Samsung Galaxy S DUOS) viszont nagyon jellemző volt amit te írtál, azaz inkább engem hallottak nagyobb késéssel, de szinte csak mobilnetet használva. Ebből pedig én inkább telefonra, és csak másodsorban a mobilnetre gondolnék...
-
interstate76
addikt
válasz
gyula38 #8420 üzenetére
Tényleg, azt meg tudnád írni, hogy milyen 4 magos telód van, amin nem megy igazán jól a VOIP?Közben megtaláltam a választ.(#8432) andatti Az SMS-ezésre a Rebvoice a legolcsóbb, ha valaki sok üzenetet küld, akkor simán megéri 2 accountot (egyet a hívásokra, egyet az sms-ekre) fenntartani.
-
interstate76
addikt
válasz
gyula38 #8412 üzenetére
Én szinte egész nap gépközelben vagyok, így már tejesen megszoktam, hogy kimenő hívások esetén a fejhallgatóért nyúlok, nem a mobilomért. A múltkor egy boltból kellett hazaszólnom valamiért, és az első mozdulattal nem a mobilt, hanem a fejhallgatót kerestem.
Na mindegy, a lényeg: win7 alól kifogástalan minőségben lehet voip-ozni.
-
club1
veterán
válasz
gyula38 #8412 üzenetére
Így van. Amióta áttértem 400-500 MB szabad RAM-al és két magos 1.7 GHz-es processzorral rendelkező okostelefonra, tizedelődtek a voip szoftverekkel tapasztalt problémáim (azért előtte sem volt nagyon sok). Az egymagos okostelefonokon bármikor kialakulhat torlódás, 100 MB szabad (rendelkezésre álló) RAM alatt dettó. Ez pedig a rendszererőforrás-igényes voip szoftverek problémamentes működését akadályozza.
-
interstate76
addikt
-
-
anadroid
senior tag
válasz
gyula38 #7813 üzenetére
Ezek nekem olcsóbbnak tűnnek:
Austria [FIX] 0,00600 € (≈ 1,89 Ft)
Austria [FREE] 0,00200 € (≈ 0,63 Ft)
Austria [MOB] 0,01300 € (≈ 4,08 Ft)
Austria [SPC] 0,01400 € (≈ 4,40 Ft)Germany [FIX] 0,00600 € (≈ 1,89 Ft)
Germany [FREE] 0,00200 € (≈ 0,63 Ft)
Germany [MOB] 0,02200 € (≈ 6,91 Ft)Hungary [FIX] 0,00600 € (≈ 1,89 Ft)
Hungary [MOB] 0,02900 € (≈ 9,11 Ft)http://www.hungarofon.com
Regisztrálj, kérd a regisztrációs kérést visszaigazoló email feladójának küldött külön emailben a "Még olcsóbb" tarifa alkalmazását (enélkül drágább), fizess be (utalj át) eurónként 315 Ft-ot a regisztráció megtörténtét jelző emailben levő számla javára.
A részletes díjszabást, egyéb beállítási dolgokat a belépésed után láthatod.
Minimális befizetés 1 euró.
Másodperc alapon, saját számod kijelezhető.
-
denis.p
tag
-
denis.p
tag
válasz
gyula38 #7648 üzenetére
Köszönöm, ez szuper
Még annyit légy szíves megmondani, hogy melyik a bázis, azaz hogy a nagy fekete doboz, ami LAN-on csatlakozik a routerhez, valamint a kicsi tartó, amibe a telefont kell rakni, az telefonkábellal van összekötve, vagy rádió összeköttetésű? Tehát a rádiókapcsolat a tartó és a telefon között van, vagy a nagy fekete doboz és a telefon között? -
denis.p
tag
válasz
gyula38 #7631 üzenetére
Szia Gyula!
Lenne pár kérdésem a Gigaset A510IP készülékkel kapcsolatosan.
1. A nagyobb fekete dobozt kell LAN-on csatlakoztatni a routerhez és a kis tartó egyben a töltője, amit bárhol el lehet helyezni a lakásban?
2. A böngészőn keresztül lehet ugye ezt is bekonfigolni és 3 vonalat tud kezelni. Tehát lehet egyszerre rajta FVD, Ephone, és egy harmadik, pl neophone account is? -
Okosandroid
tag
válasz
gyula38 #7631 üzenetére
Kicsit láma vagyok még a dologban
Mennyi beállítás szükséges egy ilyen készülékhez? Voip ismereteimnek még nagyon az elején járok
Lehet láma a kérdés,nézd el nekem de megbírkózik vele egy hozzám hasonló kezdő is,vagy igényel némi jártasságot?
Az az igazság hogy egy ideje számítógéppel használom a FVD progit és nagyon tetszik,de kifogástalan hangminőséget is szeretnék
-
törölt tag
válasz
gyula38 #7631 üzenetére
A mi esetünkben 3 telefonszám van regisztrálva a VoIP szolgáltatónál, ezeket felváltva szoktuk használni. Mennyire körülményes tárcsázás előtt egy ilyen telefonon beállítani, hogy melyik telefonszámot jelezze ki a hívott félnél?
Jelenleg PC-n keresztül bonyolítjuk a hívásokat, ott csak 3 kattintásba kerül ez a művelet. -
Murphys2
tag
válasz
gyula38 #6968 üzenetére
Töltsd le a legújabb android verziót. Az már támogatja a fizetős szolgáltatást. De semmi infó nincs a honlapon, én is észrevettem. Már írtam itt a Viber fórumra is, ott mindig van egy Viber alkalmazott. Ő szokott válaszolni a kérdésekre.
A honlapon az van, hogy azért vették bele most a programba, hogy ingyen el lehessen érni a Fülöp szigeteki hozzátartozókat. Azokat is, akiknek nincs VoIP elérhetőségük. De rá lehet keresni országok áraira is (Csak telefonon). Lehet, hogy a szolgáltatás még nem indult el. A franc tudja akkor. -
törölt tag
válasz
gyula38 #6960 üzenetére
Szerinted miért? Valaki biztos felhívta rá a figyelmüket... Olvasd el a Play -en a hozzászólásokat, hátha lesz köztük ismerős!
De ezzel a változtatással adtak a sz..nak egy pofont. Ki a túró fogja ezt használni kimenő hívásra. Hát ez még az ActionVoip -os árnak is majdnem a duplája mobilra. A vezetékesről nem is beszélve. Hogy adjam meg a számot bárkinek, ha csak 3 hónapig él. Fizessek 6 ropit évente egy 21 -es számért? Nemááá...
-
törölt tag
válasz
gyula38 #6916 üzenetére
Egyrészt kísérletezni. Van legalább 6 droidom. Ezek a mini PC -k (mint általában a droidok) elég sok mindenre használhatók. Főleg egy automatizáló programmal. X esemény hatására, műveletek végrehajtása. A bejövő hívás eseményt a program tudná használni, csak hát ez nem teló. Így viszont minden mini PC -nek lehet saját telefonszáma. Vagy akár különböző számokról (más accountból) érkező hívásokra, különböző parancsok végrehajtása. Másrészt a barátnőmnek is csinálok egyet. Ő Spanyolországban él. Tudod, az emberek többségének (főleg az időseknek) dunsztja sincs ezekről a lehetőségekről. Nekik ez az egész skype, meg VOIP, meg okosteló totál kínai. De ha csak egy számot kell bepötyögni a vonalasba és nem kell vagyonokat fizetniük, hogy beszéljenek a lányukkal, akkor annak nagyon fognak örülni. Én meg szerzek piros pontot apóséknál. Na, az sem olyan könnyű!
-
-
evrynet0
csendes tag
válasz
gyula38 #6843 üzenetére
Nah végre valaki
szal néhány kérdés….
1. Bejövő hívások ingyenesek?
2. A számlát postázzák vagy csak interneten lehet megnézni?
3. Van valami online felület ahol meglehet nézni dolgokat?
4. Lehet kártyával is fizetni vagy csekken vagy csak utalással?
5. Előre vagy utólag kell fizetni?
6. Mióta vagy náluk?Asszem most ennyi….
Kösz
-
törölt tag
válasz
gyula38 #6835 üzenetére
Köszi! Legalább kiderült, hogy nem én vagyok béna. TitaniumBackup vissza tudná nekem állítani a korábbi verziót, de ez az egész Androidos híváskezelés egy nagy....
A.: Alapértelmezek egy programot és akkor az almenü almenüjének almenüjében kell túrkálnom, ha mégsem azt akarom használni.
B.: Nem csinálok alapértelmezést, és 77 felugró ablakban kattintgatok, mire elindítok egy hívást.
Szerintem mepróbálom E-Robot -tal megoldani. Megkeresem a VOIP -hívás indító activity -jét. Ha megfelelő a netkapcsolat, akkor a hívás gomb felett megjelenik egy ugyanolyan kinézetű floating widget, ami a VOIP -ot indítja. Akkor mindegy, hogy a rendszerben mi az alapértelmezett hívásmód. -
club1
veterán
válasz
gyula38 #6728 üzenetére
Én szinte csak sip-et használok, de célhardverekkel (ATA, külön Gigaset ip telefon)+QoS. Azokkal pedig nem szokott szakadozás lenni az optikai bérelt és a kábeltv vonalainkon. A tapasztalt hibajelenségek kb. 4-5000 perc beszélgetés után gyakorisági sorrendben:
1., Az összekapcsolás csak egyoldalúan jön létre (a hívott nem hallja a hívót vagy fordítva)
2., Az összekapcsolás két külön fél között jön létre (a hívó hallja a hívottat, a hívott viszont mást hall)
3., Nagyon halkan hallja a két fél egymást
4., Bepattanások, besípolások hívás közben
5., Hívás megszakadása
6., Egyéb
A fenti hibaarány kb. 1%. (Dellmont szolgáltatások)Nos ugyanez mobiltelefonon kicsit egészen másképp néz ki (MobileVoip, CSIPsimple és natív SIP kliensek általában Androidokon). Ott a hibajelenségek vagy tízszer gyakoribbak (Wifi és 3G is), mivel gyakran erőforrás-problémákkal küzdő - tehát nem célhardverről - van szó és nagyobb látenciájú és kisebb rendelkezésre állású átvitelről(mobilnet). Utóbbi pedig nyár elejével nekünk nagyon sokat romlott (akkor vezették be a Telekomnál a csomagszűrő rendszert).
-
válasz
gyula38 #6728 üzenetére
Próbálj ki egy magyar szolgáltatót.
Hátha ők normális vonalat adnak, csak számolj olyan 15-20 ftos percdíjjal. Annyiért meg már nem éri meg szórakozni a voippal.
Ez ilyen, jól ki van találva.
Illetve hát pont fordítva, hogy a 3G nem kimondottan erre van kitalálva szerintem. Persze létezik vidotelefonálás szolgáltatás, de szerintem a kutya sem használja.Még egy kérdés: milyen telefonod van?
Nekem THL W200 on Groundwireval G711 el szinte tökéletes, és alig van késés. Ugyanakkor egy ZTE V970-en el sem indul a hívás groundwireval. -
törölt tag
válasz
gyula38 #6721 üzenetére
Véletlenül futottam bele ebbe a topikba. Megláttam ezt a CSIPSimple programot. Gondoltam, kipróbálom és beállítottam rajta az ActionVoip accountomat. Még van mit tanulnom a programon, de azt tapasztalom, hogy bármit állítgatok rajta, nálam is szakadozik és folyamatos "hallózgatás" van a túloldalon. Az AV saját kliensével nem volt ilyen problémám és ha átváltok rá, akkor most is tökéletesen működik ott, ahol a CSIPSimple -vel is próbálkoztam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest