Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Én nem kaptam semmit, ugyan úgy a top up üzenetet kapom.
-
KurtCobain
őstag
Van új verzió. immmr 1.1.92
Nem próbáltam, nem tudom milyen. -
KurtCobain
őstag
A 20-as, telenoros számommal működik, a 30-as, de vodához hordozott számommal nem működik.
-
KurtCobain
őstag
Nálam már úgymond "működik" az immmr, csak a régi regemmel nem enged be, újat meg nem enged, mert nincs rajta a white list-en.
Akkor ez ennyi volt. -
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz
herdsman12 #24151 üzenetére
A VoipYo-nál nincs sip szerver, így nem fog működni. Amúgy meg az adott dellmont szolgáltató domain elé kell a sip. is. (Pl: sip.freevoipdeal.com).
-
KurtCobain
őstag
Másnál is megpusztult az immmr? Egyszer akarnám használni, akkor sem tudom...
Hívásnál kapcsolati hibát dobott, logout-nál is, adat törlés, vagy újratelepítés után csak fehér képernyő fogad, és a myaccount oldal se tölt be. -
KurtCobain
őstag
Vagy csak nem jó sip szervert ír be.
A múltkor írtam, hogy nekem sem küldi el a számomat. Most tesztelgettem kicsit.- sip.stuntcalls.com: elküldi a számot,
- sip.voipblazer.com: elküldi a számot
- sip.freevoipdeal.com: nem küldi el a számot
- sip.browsercalls.com: nem küldi el a számot. -
KurtCobain
őstag
válasz
itanczos #21865 üzenetére
Most kipróbáltam a SIPGO-t, és nekem is rejtett számot ír. Egyelőre nem jöttem rá hogy lehetne működésre bírni.
A beépített androidos sip kliens, a csipsimple, meg a zoiper pl úgy működik, hogy az azonosításhoz használt felhasználónévhez/authentication username-hez (kliensenként eltérő lehet a megnevezése) kell beírnod a dellmont-os felhasználóneved, a normál felhasználónév lehetőséghez meg a telefonszámod, amit ki szeretnél jelezni (ennek ugye megerősített számnak kell lennie).
De a SIPGO-ban nincs ilyen autentikációs felhasználónév lehetőség, ezért nem küld ki számot. CineDOG1 valószínűleg csak az olcsomobilhivassal, vagy más voipinfocenteres szolgáltatóval használhatta a sipgo-t. Náluk még csak meg sem kell erősíteni a számot, a sip settings-nél beírod a számot, és azt küldi ki. Hirtelen kevertem a kettőt, azt hittem hogy a dellmont-nál is így működik, de aztán eszembe jutott, hogy pár éve, talán 2, változtattak a dolgon, és csak az autentikációs felhasználónévvel működik normálisan.
Ha rákeresel, láthatod hogy pár éve sakkoztuk ki ezt a dolgot.Hozzáteszem, ez az androidos sip-es dolog, iphone-nal nincs tapasztalatom.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Oroszlánom #21860 üzenetére
Mivel sip kliens, ezért a stuntcalls honlapon beállított alapértelmezett számot fogja kiírni.
-
KurtCobain
őstag
SipGo 4.61, újra aláírt verzió, nem fog frissülni a play-ről.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz
schferenc77 #20103 üzenetére
Az alapból 100MB-os blue net csomag most 333MB-ot ad február 1 és május 31 között, 490Ft-ért.
És már többen beszámoltak arról, hogy van 4G-jük.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Sayuar #19824 üzenetére
1., Nekem eddig ők váltak be minőségileg a legjobban. Mert nyilván nem annyian használják, mint a többi klónt.
2., De másodperc alapú.
3., Az egyetlen flotta, ami konkurenciaként szóba jöhet -szerintem-, az a DPI, de annak 3620Ft a havidíja, és nem mindenki beszél el annyit (pl. én).
4., Jó, ez tényleg f@szság.
5., Ez nem érdekel, mert ha valamit feltöltök, azt el is használom. Mellesleg van paypal-em, így duplán nem érdekel.
6., Nem csak napi kuponozás van, gyakran vezetnek be újabb hülyeséget. Én még akkor regisztráltam, amikor itt a topikban szóba lett hozva, akkor néhány száz forintból csináltam kétezer valamennyit, azóta abból telefonálgatok.
7., Inkább annak kéne örülni, hogy tudod valamivel csökkenteni a percdíjat.
8., Én is leveleztem velük többször, velem nem voltak nagyképűek, sőt inkább segítőkésznek mondanám őket.+1.,: Attól, hogy neked nem felel meg, másnak még jó lehet. Tudod, mint a Ganxsta számban, kicsit máshogy megfogalmazva.
+2.,: Ők is valami 8Ft körül veszik a mobilpercet, nem várhatod el tőlük, hogy beszerzési ár alatt adják tovább... -
KurtCobain
őstag
Én a CM12.1 beépített sip kliensét használom egy ideje, nem nagyon panaszkodnak a másik oldalon. (Olcsómobil + 130-as végű sip szerver.)
-
KurtCobain
őstag
Olcsómobilhívással nekem se megy a tesztszám, freevoipdeal-lel viszont igen.
-
KurtCobain
őstag
Ez a volt 'Telenor próba', volt ez az 500 megás, meg a 2 gigás deezeres. Aztán megszüntették a deezer ajánlatot, maradt ez az 500 megás. De néhány napja lecserélték a próba ajánlatot mytariffosra.
Megrendelésről tudsz valamit? 1220-ön, pötyögve meg lehet rendelni, vagy csak ügyfélszolgánál?
-
KurtCobain
őstag
válasz
betyarr #17947 üzenetére
Ha júli 21.-ig megrendeled a klikket, akkor azt a 3 hónapot végig tudod használni, és ha feltöltöd a kártyát, akkor utána is fogod tudni használni a klikket, de már 1190Ft-ért, de 150 megát kapsz érte.
Ha egyenleghiány miatt törlik, akkor utána bukta. Nem fogod tudni megrendelni újra. -
KurtCobain
őstag
válasz
bicajoskema #17876 üzenetére
Ha beregisztráltál, akkor itt tudod beállítani a telefonszámod a SIP híváshoz.
Belépés: felhasználóneved*olcsomobilhivas.hu + jelszavadSIP híváshoz alkalmazások:
CSipSimple, Zoiper, SipGpNem SIP híváshoz pedig: MobileVoip, vagy FreeVoipDeal
Érdemes mindkét módszert kipróbálni lassított nettel. Nekem a mobilevoip-pal is megy lassítottal.
A beállításokhoz a keresőben találsz segítséget.
-
KurtCobain
őstag
válasz
bicajoskema #17874 üzenetére
Olcsómobilhívás
Kapsz ingyen 120Ft-os kupont, ami 40 perc vezetékes, vagy 10 perc mobilhívásra elég. -
KurtCobain
őstag
válasz
Sayuar #17444 üzenetére
Régen a browsercalls-nak se volt sip szervere, másik klón sip-jével viszont működött. Kipróbálhatnád.
(#17444) Sayuar:
Szvsz a legjobb minőségű a G711, a G729-et az alacsony sávszélesség igénye miatt használják, nem a minősége miatt.Egyébként írtam korábban, hogy nekem is vannak/voltak problémáim a voip hívásokkal.
Nekem is Snapi400-as telefonom van.
Volt hogy engem nem hallottam, és meg mindent. Ez főleg a voipblazer sip szerverével volt. Biztos terheltebb, mint a többi. A browsercalls és a freevoipdeal sip szerverével jobb lett a helyzet, de tesztelgettem kicsit, és azt vettem észre, hogyha kicsit gyorsabban beszélek, akkor megnő a packet loss, és néhány szavam vége lecsípődik.
Próbáltam több sip progit, több kodeket, mindnél ez volt a hiba. Én sem mondom, hogy nem a telefonomban van a hiba, pláne hogy CM12.1-es rendszert használok, lehet az okozza nálam.
Viszont a mobilevoip + olcsómobilhívás eddig bejött, kicsit magasabbra húzott mikrofonnal.Ja igen, nekem megvan még valahol az a régi 0.04-es csipsimple, ami tartalmazza a G729-et alapból. Megkeresem majd és feltöltöm.
Úgy rémlik, hogy meg is szignóztam, hogy ne akarja frissíteni magát. -
KurtCobain
őstag
válasz
sing1ep1ayer #17320 üzenetére
A segítőkészségről csak annyit, hogy keress rá itt a topikban néhányunk hozzászólására, ne egy komment után alkoss véleményt.
Ha tartasz itt egy közvélemény-kutatást, hogy ki milyen kombót használ, vagy mit tart jónak, elhiheted hogy rengeteg variáció születne.
Nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy melyik a jobb. Én pl sokáig a telefonom beépített sip kliensét használtam, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy minden hívásomnál hallóznak csak. Áttértem mobilevoipra, azzal most jó. Előtte pedig mobilevoipról tértem át sip-re, mert hasonló problémám volt.
SIP hívásnál meg ugye az is közrejátszhat hogy tiltja-e a szolgáltatója.Szvsz mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia hogy számára melyik a legjobb megoldás.
Ez nem parasztság, nem hozzászólásgyűjtés, nem felesleges áramfogyasztás. Nekem ne anyázzon senki, ha csak hallózást hall a másik oldalról, mert én rossz beállítást ajánlottam neki. Pedig nálam minden rendben működik...
-
KurtCobain
őstag
válasz
sing1ep1ayer #17318 üzenetére
Pedig teljesen igaza van.
-
KurtCobain
őstag
válasz
nfsu17 #17289 üzenetére
Kuponokkal tovább csökkenthető a percdíj. A FB és twitter megosztásért 300-300Ft-ot lehet levonatni egy-egy feltöltésből.
Meg most a 300 perces feltöltéshez ajándék 30 perc feltöltés jár.
A kuponok oldalon meg mindennap más akciós kupon jelenik meg, pl -10%, -100ft, stb. -
KurtCobain
őstag
válasz
taranis #17178 üzenetére
Ez másodperc alapú, úgy tűnik hogy fix percdíjas, és nem 10 euró a minimum feltöltés, tölthetsz akár 120, 490, 720, 990, 1490Ft-ért is. Ha nem beszélsz sokat, akkor szvsz ez jobban megéri. Főleg, hogy így kuponokkal lehet csökkenteni az alap 12/3Ft-os percdíjat. Meg nem áll benne annyi pénzed.
Ugyanúgy a dellmont a háttérszolgáltatója, de eddig az a véleményem, hogy jobb a minősége. Használtam a BC accomat a voipblazer sip szerverével, elég rossz minőségű.Eddig bejött. Nem szeretek nagy összeggel feltölteni, a FVD és BC is megszívatott úgymond, a kezdeti jó percdíjakkal és a jó minőséggel, amit eleinte produkáltak.
-
KurtCobain
őstag
Értem.
Egyébként ma végre sikerült a twitteres kupont is előcsalni.Tehát aki ki akarja próbálni az Olcsomobilhivas.hu-t.
1680Ft-nyi egyenleg (140 mobilperc/560 vezetékesperc), 841Ft-os feltöltésért (így 6Ft a mobil, 1.5Ft a vezetékes).
- Regisztráció után fel kell iratkozni a hírlevélre: kapsz 120Ft-nyi egyenleget ingyen.
- Kuponok oldalon rányomsz az orgonavirag kuponra, kapsz 119Ft kedvezményt a 120Ft-os csomagból.
- Megosztod facebookon, kapsz 300Ft-os kupont, azt felhasználod a 60 perces csomagra.
- Megosztod twitteren, kapsz másik 300Ft-os kupont, azt megint felhasználod a 720Ft-osra.Azt még nem tudom, hogy másik fb/tw fiókos megosztásnál újra ad-e kupont, vagy mindig egyforma a kuponkód, és fiókhoz van kötve, hogy ellövöd-e.
-
KurtCobain
őstag
Te hogy csináltál 1050-et?
Én amit látok: 120Ft ingyen, 120Ft 1Ft-ért (orgonavirag kupon), 720Ft-os 60 perc csomag -300Ft FB kupon. Az 960Ft (80 mobilperc), 421Ft-ért. Még van a 490Ft-os kisebb csomag, de annál nem lehet ezt a kupont felhasználni. A következő lépcső meg 990Ft.Egyébként kipróbáltam, 1Ft-ért csináltam 20 perc mobilhívást, ~9 perces beszélgetés alatt nem volt hiba, jobb volt mint az átlag dellmont minőség. (ZTE V5, CM12.1 beépített SIP)
Twitteres 300Ft-os kupont hogy lehet előcsalni?
-
KurtCobain
őstag
válasz
_kullancs_ #16765 üzenetére
Ha az összefoglalóból olvastad a 0.6Ft-ot, akkor van egy rossz hírem. Már 3-4Ft között van a legolcsóbb (mobilra).
Illetve a legkisebb feltölthető mennyiség az 10 euró. Vannak viszonteladók, náluk lehet 5 eurót is tölteni, de nem kis haszonnal dolgoznak, majdhogynem drágább az 5 eurós feltöltés... -
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16317 üzenetére
Mennyiért vetted, ha nem titok?
-
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16186 üzenetére
Múltkor volt hardveraprón új voip adapter 3000Ft-ért, lemaradtam róla. Érdemes figyelni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
fujifilm1 #16174 üzenetére
Most voipblazer sip-jével használom. 2 acc-om van, BC és FVD, mindkettőnél ugyanaz van.
Groundwire-t tuti nem fogom megvenni, nem ér már nekem ez az egész +2k-t.
CM12 van a telómon, de megfordult már jópár ROM rajta, meg ugye az előző telómon is hasonló problémák voltak.
Ritkán használom laptopról is, Zoiper-rel, a nagy többségben jó szokott lenni a hívás minősége, de ott is előfordulnak hibák.
Na de próbálkozok még, hátha megtalálom a hiba okát (már ha nálam van). Meg legalább hamarabb lefogy a pénzem róla...
-
KurtCobain
őstag
4x1.2GHz, 2GB RAM.
(#16167) Zénó75
(#16171) Zotyatv
(#16172) zeon.huMár megszokásból mindent kilövök mielőtt telefonálok. Már csináltam olyat is, hogy amikor az adott app fut, akkor max órajelen járatom a CPU-t.
Vírusirtót nem használok.Amikor jó, akkor meglepően jó a minőség, de a legtöbbször recsegős, akadozós.
-
KurtCobain
őstag
Célhardveren tudom hogy kevesebb a probléma, de én mobilon használom. Pl a felettem hozzászóló kolléga tableten használja és ahogy írta, nincs problémája.
Nem most kezdtem a voipozást (2013 nyara óta szinte csak azt használok), csak most lett elegem belőle.
Az a baj, hogy ennyi idő alatt már annyi beállítást meg alkalmazást kipróbáltam.. ha találok is valami jó beállítást, a következő hívásnál már ugyanolyan rossz.
Kezdetben tök jó volt, de egyre csak csúszik lejjebb a minőség.Most is csináltam próbahívásokat, többféle kódekkel, meg a mobilevoip-pal is, utóbbi kicsit jobbnak tűnt. De legutóbb is azért váltottam át inkább a zoiper-re, mert a mobilevoip volt sz@r.
Lassan-lassan inkább visszatérek a gsm hívásokra.
-
KurtCobain
őstag
Olvasom itt, hogy mindenkinek akadás nélkül megy a voip, meg szinte hibátlan. Ti hogy csináljátok?
Én nem tudom, de az utóbbi időben bármivel próbálom: mobilevoip, zoiper, csipsimple, u-law, gsm, akármilyen kódek, mindegy milyen sip szerver, vagy nem hallanak, vagy akadozik, recseg... Ha wifi, ha mobilnet, tök mindegy neki.
A telefon: ZTE V5 (Snapi 400, 2GB RAM, tehát még gyengének se mondható), de az előző Jiayu G3T-n is hasonló volt. Gyakorlatilag már félek használni, mert a hallóóózást hallom csak. Lehet meg sem várom már, hogy leteljen az összeg, ami rajta van.
Ennyire szar lett mostanság a Dellmont?Milyen más voip szolgáltató van ~15Ft-ig, amit normálisan lehet használni? Reenger kilőve, a csak +3621-es szám miatt nem gyere be.
-
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16124 üzenetére
Írtam hogy elfogadom a te sorrendedet, de most is te rugózol a témán, eléggé lekezelő stílusban, amiből jobb lenne visszavenned. A frusztráltságodat ne rajtam vezesd le.
Leírtam azt is, hogy már többször ki lett vesézve a téma, legutóbb ~5 hónapja, és azóta nem szólt senki, hogy teljes árat vont volna le, ezért hitetlenkedtem eleinte.
És nem, nem fogom felhívni az üfsz.-ot, mert egyrészt annyira nem érdekel a téma, max ilyen fórumon megvitatós téren, másrészt meg nem hívom fel akarva-akaratlanul a figyelmüket egy esetleges kiskapura.
És én itt a témát befejeztem, pont. -
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16113 üzenetére
Régebben én is hasonlóképpen vélekedtem: [link]
Aztán megkaptam, hogy nem jó a sorrend, mert nem kell várni annyit:
[link]
Jó párszor ki lett már tárgyalva itt ez a dolog, pl. keresőben: vetésforgó. Meg a bluemobile-os topikban is volt róla többször szó. Mindannyiszor más megoldás született.Én nem próbáltam egyik módszert sem, legutóbb is csak 2 hónapig használtam a 133MB-os netet, utána ment be a 2. slot-ba a klikkes kártya. (El akarom használni mielőtt lejárna.)
Akkor legyen érvényben a te sorrended.
Keresőnek: bluemobile vetésforgó. -
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16106 üzenetére
Én hiszek neked, csak többen is írták, hogy elég 1 hónapot kihagyni.
Esetleg akinek még van ezzel kapcsolatban tapasztalata, az leírhatná.
-
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16104 üzenetére
Itt pl a tag úgy használja ahogy írtam.
Egyszer ki fogom majd próbálni.. Csak van még a 300Ft-os telenor klikkes kártyámból, és a lejárat előtt szeretném elhasználni. -
KurtCobain
őstag
válasz
interstate76 #16099 üzenetére
Nem jó a sorrend.
Elég csak 1 hónapig a 33MB-osat használni. Nem a lejárattól kell eltelnie a 90 napnak, hanem a megrendeléstől.
Tehát:
133
133
33
133
133
33
stb. -
KurtCobain
őstag
válasz
Sayuar #15904 üzenetére
2 választ kaptál a kérdésre.
Egyikük leírta, hogy 128kbps-re lassított nettel voipozik. Akkor mi itt a gond?
Amúgy meg megválaszoltad saját magadnak, hiszen 80kbps-et mértél, ami kevesebb mint 128.Én androidon használom mobilevoip-pal, lassított neten is működött. Lehet, hogy a droidos kliens alacsonyabb bitrátájú kodeket használ.
-
KurtCobain
őstag
válasz
szundybence #15155 üzenetére
Ennél érthetőbben nem tudom leírni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
szundybence #15153 üzenetére
Az előbb leírtam, hogy miért nem.
Az első felsorolásban úgy értelmeztem, hogy a 2. hónap végétől kell megvárni a 90 napot az adott csomag újbóli megrendeléséhez, de nem így van. Az első aktiválástól számított 90 nap múlva lehet újra megrendelni az adott csomagot. Így gyakorlatilag minden hónapban lehet neted 90Ft-ért, de akkor minden 3. hónapban 33MB van csak. Vagy minden 3. hónapban 790-ért a 333MB-os.
-
KurtCobain
őstag
Ez már nem érvényes.
McLaca leírta a frankót. 90 napnak kell eltelnie az újbóli aktiváláshoz.
Vagyis, ha a 133MB-os csomagot preferálod, akkor első 2 hónapban ugye a 133MB-os (a 31. és 60. nap között le kell mondani a megújulást), a 3. hónapban meg vagy a 33MB-os 90Ft-ért, vagy a 333MB-os 790Ft-ért, majd utána megint mehet a 133MB-os csomag 90Ft-ért. -
KurtCobain
őstag
válasz
sipi25 #15013 üzenetére
Arról nem is beszélve.
Most meg van ilyen akció is:
Töltse fel blue mobile egyenlegét 2014. december 1. és 31. között 3500 Ft, vagy annál magasabb értékű címlettel és a megszokott 33 blue mobile ajándékperc mellé most további 33 percet ajándékozunk Önnek, amelyet bármely belföldi alapdíjas, vezetékes, illetve mobil hívásirányba felhasználhat. Meglévő és új ügyfeleinknek is!
Az ajándékpercek a feltöltéstől számított 30 napon belül használhatóak fel.Meg ott van a blue duó is. 499Ft/hó-ért 2 számot 9Ft-ért lehet hívni (első hónapban ingyenes).
Szóval ha feltöltősben gondolkozunk, akkor szvsz, csak a bluemobile.
-
KurtCobain
őstag
De multipontot kell gyűjteni, vagyis rá vagy kényszerítve egyéb költésre. Tegyük fel 1000Ft-ot el kell még költeni, az 2500/hó. Akkor már percdíjban gyakorlatilag ott vagy, mintha bluemobile-os lennél, ráadásul ott trükközni sem kell, és nincs megkötve a lebeszélhetőség.
Nem kötekedni akartam, csak szerintem nem éri meg a molmobile, pláne nem voip alternatívaként ajánlva. -
KurtCobain
őstag
Azért ahhoz a 28Ft-hoz más is kell ám.
-
KurtCobain
őstag
válasz
atomchicken #14880 üzenetére
Vagy a bluemobile nete, vagy a klikk.
Úgy tudom a 300Ft-os telenor sim már nem létezik. Hardveraprón van egy tag aki árul (nyugatinál) 500ft-ért, 400ft lebeszélhetőséggel. Egyszer vettem már tőle.
Nem linkelek, mert reklámnak számít. -
KurtCobain
őstag
válasz
Rodzser Mór #14735 üzenetére
Én még a 15 napos napi ingyé' 3x-osat használom. Nálam Reenger -> bármi más irányba tökéletes wifiről és mobilnetről is. Máshogy nem próbáltam.
-
KurtCobain
őstag
Nekem is a tököm tele van már a dellmont-tal.
BC: Zoiper, uLaw (internetcalls sip) és MobileVoip: tünet ugyanaz, akadozva hallottam én is és a hívott is. Inkább GSM-ről hívtam...
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Úgy tudom, hogy a 15MB-os net csak addig él, amíg nem rendelsz meg másik csomagot, utána törlődik automatikusan.
Ha lejár a 15MB, akkor nem lassítják, hanem nem használható tovább.A "vetésforgóban" is van hiba. Ha 5. hónapban a 33MB-osra fizetsz elő, akkor bukik az egész.
A helyes:
1. hónap Bluenet M 90Ft (133MB)
2. hónap Bluenet M 90Ft (133MB)
3. hónap Bluenet S 90Ft (33MB)
4. hónap Bluenet S 90Ft (33MB)
5. hónap Bluenet L 790Ft (333MB)
[Itt lehet még egy hónap 333MB 790Ft-ért]
6. hónap Bluenet M 90Ft (133MB)
7. hónap Bluenet M 90Ft (133MB)
8. hónap Bluenet S 90Ft (33MB)
9. hónap Bluenet S 90Ft (33MB)
STB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest