Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
Miklós315
üzenetére
Miért kell feladnia?
Mert ő saját bevallása szerint nő, de a környezete meg azt mondja hogy nem lehet az. Nem tudom ez miért nem világos...
Szerintem nem kellene úgy érvelned, hogy rögtön meggyanúsítasz csúsztatással. Persze ez csak egy javaslat.
Nos, miért releváns a születési neme ebben az esetben? Mert én továbbra sem látom a különbséget.
Valószínűleg azért, mert én nem úgy képzelem el, ahogy te: "a 90+ kg-os, szakállas "Béla" immáron "Petraként" tolakszik be a nők közé". Egyébként hányszor volt erre példa?
Aki transz nő, az nőnek is akar látszani. Sokszor első ránézésre nem is lehet megmondani hogy nő volt.
Ha szerinted nem így van, akkor szívesen meghallgatom miért nem."... önfeladásra kötelezel egy adott felet egy másik javára. Innentől már nem tolerancia, hanem külső hatásra történő önfeladás (nem kompromisszum alapú win-win-jellegű döntés)."
El is olvasod, amit leírsz? Ez a fordított esetre miért nem érvényes?
A svéd példa pedig hipotetikus példa.
De jól látod, számomra nem tolerancia az, hogy kiszorítanak egy csoportot, mert "zavaróak". Egy bizonyos határig.
Nyilván hallottál a tolerancia paradoxonról. Sehol nem tűrnek el mindent: pl. az olyan ideológiákat, amik az alkotmányos rendet veszélyeztetik.
Ezért azt kérdem: Mi az ami miatt a transzutálatot tolerálni kell? Mi az ami miatt a transz egyének bizonyos igényeit (női WC-használat) nem kell?"De struccolj csak..."
Itt nem én struccolok. Folyamatos hivatkozást látok tőled hogy "nyugaton" ezt meg azt csinálnak. Ennek a forrására gondoltam. Egyébként továbbra sem látom, így (strucc) hogy vársz értelmes eszmecserét.A tudományos módszert azért szoktam felhozni, mert olyan módszer ami elég jól szűri a kognitív torzításokat. De az egyén saját belső érzelemvilága elég nehezen vizsgálható.
Talán ha létezne egy agy-CT-s módszer, ami kimutatja hogy valaki "tényleg" transz, az elfogadható lenne számodra?"A pszichológiai/pszichiátriai állásfoglalás világos... mindkét részről: megoszlott a szakma."
Amennyire én tudom kb. annyira megosztott a szakma, mint az evolúció kérdésében.
Igen, tudsz találni olyan tudósokat akik szerint téves, de messze a nagy többség mellette van. Egyébként ez (a szakmából hányan támogatják) egy könnyen ellenőrizhető állítás, szerintem érdemes utánanézned."Nem a közösség kárára, az már kontraproduktivitást jelentene."
Egyszerűbben le tudod írni, mi kára származik a közösségnek abból ha valaki férfinak születik, de később nőként folytatja az életét (vagy fordítva)? Mintha egy 5 évesnek magyaráznád.
Bocs, de a harmóniás-kompexitás magyarázatod nem tudtam egyszerű eszemmel felfogni. Az ilyen deepity-gyanús mondatoknál mindig bekapcsol a BS-detektorom. Bagdy Emőke megnyilvánulásainál pl. 3 másodpercenként csilingel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest