- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
PedroPascal #2241 üzenetére
Ez pontosan milyen tok?
-
janeszgol
félisten
válasz
PedroPascal #3378 üzenetére
Érdekes válasz. Mindegy.
Mondjuk az éjszakai merülés könnyen elkerülhető. Maradjon töltőn a teló és nem lesz gond. Ha az éjszakai 10-12% merülést hozzáveted az elterjedt, de szerintem netto hülyeség 20-80 töltéssel, akkor az akku 50%-át nem használod. A maradék meg nem lesz elég 1 napra. A 80%-ig töltést meg lehet hagyni, azzal nincs gond, éjszaka töltsd, illetve engedd 20% alá és akkor az elég lehet már. Ekkor csak az akku kapacitás 20-25-30% marad kihasználatlan. -
janeszgol
félisten
válasz
PedroPascal #3357 üzenetére
"Lehet én is veszek majd egy 17pro-t mert engem is zavar a magas készenléti fogyasztás."
Tehát akkor mégis magas a telefon készenléti fogyasztása. Akkor miért van hülyének nézve Taxmo? És igen sok az az 1% óránként készenlétben. Pláne energiatakarékos módban. Leteszed a telót este 8-kor, majd reggel 8-kor felveszed az mínusz 10-12%. A semmire.
Valószínűleg nem a telefon szar amúgy, nem is a Droid 15, mivel egyelőre más márkánál nem olvasni ilyet. A One UI 7 lehet az oka. Komolyan mondom én voltam az egyik legnagyobb hangadó a frissítés késése miatt, de ha ekkora tré, inkább ki se adják.
Kíváncsi leszek majd mit mondanak az A56/A36/A26 vásárlói. -
N.otorious
senior tag
válasz
PedroPascal #3354 üzenetére
Ugyan olyan, csak ezt te se látod
-
válasz
PedroPascal #3366 üzenetére
Használat közben szerintem sincs értelme, itt viszont nem erről volt szó.
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #3344 üzenetére
jó, hát annak voltak nyűgjei, de ott is túlzásba vitte, sőt utána még átjárt az S24 topikba is sz@rozni az S24-et, és szinte mantrázta, hogy nem normális, aki megveszi
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3357 üzenetére
azt lassuk be hogy kva sok teruleten van hova fejlodnie a galaxy csucs szerianak, persze nem lehet minden tokeletes es mindennek van negativ resze ahogy az iphone-nak is. Ami inkabb szomoru, hogy tovabbra sem tudjak megoldani ezt a keszenleti merules dolgot a samsungnal. Mindent probal majmolni es masolni a koreai orias az almatol, de ezt az akksi sztorit valahogy nem tudjak abszolvalni. Mindamelett hogy megvannak a hianyossagok a samsungnal ( evek ota ugyanaz a kamera modul, nincs uwb, toltesi sebesseg stagnal stb) egy kivalo kompakt keszuleket reszelgetnek evrol evre, de ahogy masokat bosszant a banan, ugy engem ez a felesleges merulgetes. Kinek mi a fetise ugyebar....
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3355 üzenetére
mondja ezt a Pitaka guru aki mindennap ha tokkal kapcsolatos kerdes jon fel a forumon, akkor ezt mantrazza hogy Pitaka Pitaka, még sem kostolgatlak ezzel. Pedig mondhatna az ember, hogy kva unalmas...
-
N.otorious
senior tag
válasz
PedroPascal #3346 üzenetére
Én ilyen fóliát hasznalok, csak nem 50 hanem 5 dollar volt alin
. Jó nagyon, szemből mindegy milyen szögben van, látni, oldalról viszont elsötétedik egy bizonyos betekintési szög után. [link]
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3341 üzenetére
Akkor itt a forumon mindenki hisztizik amikor a keszulek hianyossagait, kritikait fogalmazza meg.
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #3341 üzenetére
volt szerencsém megtapasztalni még az S22 topikban is
örültem is, amikor elkerültem onnan készülékváltás miatt
-
t.imi
addikt
válasz
PedroPascal #3261 üzenetére
Én sem estem hanyatt a sima 25 képeitől. Éjszakai képminőség beltérben botrányos, városi képek nem rosszak. Nappali képek hozzák az A72 szintjét, 14t pro 2x körbefutja a huszonötöt. .
Látszik a sok éves szenzor, hiába hegesztik szoftveresen. -
misi111
tag
válasz
PedroPascal #3261 üzenetére
Pedig azért vannak gondok
-
dnelb
veterán
válasz
PedroPascal #3257 üzenetére
teljesen érthető pedig, az emberek a kutya/macska/gyerek/bármi ami mozog fotókra panaszkodnak, ebben a tesztben(mint ahogy sajnos a legtöbben) pedig nincs ilyen.
Ha lett volna ott bizony csúnyán pofára esett volna a Samsung, a másik kettő nem. Gyakorlatilag ma az egyedüli gyártó aki képtelen megoldani ezt.
-
Julian86
kezdő
válasz
Egy dolog az amit a tesztben elmondanak, egy másik amit a valós userek tapasztalnak.
-
Reggie0
félisten
válasz
Aki nem akar feleslegesen tekergetni videot:
A nagyobb szam a jobb. -
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3199 üzenetére
Ne felejtsd, egy ferfit 2 fele keppen lehet boldogga tenni es mennyire igazuk van a noknek, de ebbol egyiknél sem szerepel a telefon 😉
-
Reggie0
félisten
válasz
PedroPascal #3199 üzenetére
Itt a sok évődést elnezve vegul mennyivel egyszerubb es olcsobb volt raktarrol megvenni boltban par tizessel dragabban.
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3193 üzenetére
Hat oszinte leszek, nalam nulla de nulla pozitiv valtozas a 23-hoz kepest, de ezt sejteni lehetett.
belsoleg es kulsoleg sem erzek valtozast foleg ugy hogy mind a ketto pitaka tokos
de mar kvara viszketett a kezem, hogy a legujabb legyen nalam ami vegre ujra Snapi procis. Az S24 amikor exynos lett ujra, ott azert nem csereltem le a 23-at, mert nalam soha tobbet Exynos, eleget szivtam a 22 szeriaval, de szerencsere a Samsung is rajott, hogy vissza kell terni a snapira. Verhetetlen egyszeruen.
-
Talib21
tag
válasz
PedroPascal #3171 üzenetére
Megnéztem shop appban, már nem írják sehol, hogy ha samsungot számíttatsz be, akkor garantált összeget adnak, de egy 256 gb-os s23-ra ugyanúgy 171.000 ft a becsült összeg, de írja, hogy végső ár bevizsgálás után van. Szóval szerintem ez lehet kevesebb is.
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3088 üzenetére
Latom felrement az uzenet, leirtam mar, hogy nem az a foproblema, hogy nem tudom nyomkodni hanem a hozzaallas, mentalitasa es az egesz ugymenet amit muvelnek a Samsung Magyarorszagnal.
-
Reggie0
félisten
válasz
PedroPascal #3088 üzenetére
Apple az mashogy all a dolgokhoz. Ott neked kell orulni, hogy egyaltalan varhatsz
-
Kasya
nagyúr
válasz
PedroPascal #3080 üzenetére
Nem fognak. Meg kell rendelni ujra.
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #3071 üzenetére
Amugy siman, kerdeztem is toluk, hogy miszerint rangsorolnak, mert egy forumozo tagnak is azt mondták hogy marcius vege, de neki meglepo modon sikerult elokeriteni egyet es at is vehette. Milyen fura, nem? Biztos mar bekepzelem magamnak ezt a sok rossz csunya dolgot amit csinal a Samu
-
válasz
PedroPascal #2914 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
válasz
PedroPascal #2778 üzenetére
Lehet, hogy a sok AI-val küzdenek a tesztben
Több helyen már kint van egy ideje, szóval lehet, hogy nem kaptak.
-
*RLaci*
addikt
válasz
PedroPascal #2771 üzenetére
Persze, sok jóféle van már. Azért az Ez Fitet említettem mert én mindig azt rakom.
-
|AP|
veterán
válasz
PedroPascal #2707 üzenetére
az S22-n is a gyári fóliát használom, engem nem zavart a széle, nem tudom a 25-nél milyen. Remélem nem rontottak rajta, olvastam korábban, hogy téged zavar.
A Pitaka tokok annyira nem tetszenek, de lehet ránézek majd -
palesz53
senior tag
válasz
PedroPascal #2689 üzenetére
-
palesz53
senior tag
válasz
PedroPascal #2680 üzenetére
Van. Whitestonedome és Panzerglass biztosan, meg az Alzánál a Fixedből is van ar-es tempered glass.
-
TODI1111
veterán
válasz
"Van olyan üvegfólia ami szintén antireflex, tükröződésgátló bevonatú?"
Tudomásom szerint csak a gyári fólia tükröződésgátlós. -
Talib21
tag
válasz
Szia. Én alzaguard üvegfóliát vettem, 2 db volt 6760 ft. Körbe fekete keretes, nagyon szépen passzol, van hozzá felrakókeret is. Ujjlenyomatot fel kellett venni újra, és teljesen jól érzékel vele. Ahogy néztem felrakás közben portalanít is.
-
torrente777
tag
válasz
PedroPascal #2653 üzenetére
Most küldték !
Kedves Vásárlónk!
Még egyszer köszönjük, hogy a Samsung Galaxy S25 okostelefonra esett a választása. Az előrendelési időszakban minden várakozást felülmúló megrendelés érkezett az Ön által is kiválasztott készülékre, ami miatt, sajnos, készlethiány alakult ki. Szeretnénk megnyugtatni, hogy a rendelése beérkezett, a készletekért felelős munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a függő rendeléseket. Mindent megteszünk azért, hogy készleteinket feltöltsük, ezért szíves türelmét kérjük, amíg további információval tudunk szolgálni a megrendelt termék(ek) várható kiszállításával kapcsolatban. Munkatársaink a következő időszakban felveszik Önnek a kapcsolatot rendelésével kapcsolatosan.
Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet, szíves türelmét és megértését kérjük!
Köszönettel:
Samsung Webáruház -
TODI1111
veterán
válasz
PedroPascal #2653 üzenetére
Beállítások - Zárolt képernyő és AOD - Kapcsolattartási adatok
-
Julian86
kezdő
válasz
PedroPascal #2645 üzenetére
Küldj majd képet, hogy milyen lett.
-
válasz
PedroPascal #2542 üzenetére
Nem minőségibb, elhiheted. Nekem van/volt. Régebben igaz volt anyaghasználatban, de pár éve ez már nem így van. Főleg most, az S25 széria odaver, szerintem. 16 pro- m is volt, emiatt adtam el, hogy legyen egy S25+. Talán az Ultra a titán kerettel oké, jobb, ez meg alu. Kb semmit nem számít.
-
RockCNC
őstag
válasz
PedroPascal #2507 üzenetére
-
Talib21
tag
válasz
PedroPascal #2495 üzenetére
Android autó törlés újratelepítés megoldotta a problémát a csatlakozásra
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal #2507 üzenetére
Minden kifogást megértek, de mégis mi volt az alapelképzelés? Hát, srácok akkor kiadjuk ezt az új telefont, hát nem egy ájfon, szóval nem tudjuk mennyire lesz hypeolva, szerintünk nem nagyon, igazából ki se kéne adni, csak megprobáljuk, hátha pár kósza balek a világban megvenné a januári streaming után, hmmm, nem is tudom, nahhh, egye fene, óvatosan szóljatok a partnereknek...
Most meg beütött a b@sszameg? 😅 -
válasz
PedroPascal #2483 üzenetére
Nem mondasz hülyeséget, simàn lehet.
Éppen végeztem a reggeli edzéssel, a kaja automatánál ki is próbálom -
válasz
PedroPascal #2475 üzenetére
Szuper.
Csak ugyanazt tudom mondani, mint az előbb. Nekem csinálja és úgy, ahogy leírtam. -
válasz
PedroPascal #2469 üzenetére
Jobb az Apple pay. A fizetés 10-10 szer sikerül. Itt szokott gebasz lenni, hogy elsőre nem fogadja el a kártyát csak másodszorra, a terminál. Ez szoftveres dolog, ios-ben jobban meg van csinálva. Apró kellemetlenség, nem vészes. Megszoktam a jót, a hibátlant, ezen a téren.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #2458 üzenetére
-
S@c@
őstag
válasz
PedroPascal #2454 üzenetére
Azt hol vetted?
-
válasz
PedroPascal #2438 üzenetére
Jól tudod. Az enyém szlovákból jött.
-
danisuto
csendes tag
válasz
PedroPascal #2436 üzenetére
Vszeg más országok raktárait használják.
-
danisuto
csendes tag
válasz
PedroPascal #2422 üzenetére
Közben megnéztem, ha ma rendelném meg ugyanazt a modellt, már március 9. lenne a kiszállítás.
-
Thoty
senior tag
válasz
PedroPascal #2423 üzenetére
Android14 óta csak minimum 6 jegyű kódnál nem kéri az OK gombot. Szerk.: ha korábban 4 jegyű volt és frissült a telefon A14-re, akkor korábban nem lépett érvénybe ez a védelmi korlátozás, de ha új kódot vagy telefont állítasz be, akkor igen.
Hogyha beállítasz egy új minimum 6 jegyű pin-kódot a beállításokba akkor ott kéne mutatnia egy olyat hogy "Pin-kód feloldása az OK gomb megnyomása nélkül". -
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #2385 üzenetére
2 generacios elorelepes, minimum, hogy jobbnak kell lennie, de elvileg jobban lekorlatoz, mint "kellene".
A kerdes, hogy miert.
Na, de majd foltozzak meg, nyaron meg kiderul a melegedes majd. Remelhetoleg tanultak az elozo generaciobol.
-
válasz
PedroPascal #2369 üzenetére
Ok, kezdelek érteni, tényleg meggyőző lehet egy azonnal reagáló teló. Ok, hogy gyors az S23U, de nem az az eszményi villám, mint ahogyan azt egyes folyamatoknál várná az ember. Jóllehet nüanszokról beszélünk, mert az S23U egy gyors teló, de nem villámgyors. És igen, elvárható lenne egy 2025-ös telónál, hogy minden röcc nélkül bevágódjon. Direkt nem a betöltés szót használtam.
Mindemellett nekem még most sem középkategóriásnak hat az S23U.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #2378 üzenetére
Valami fura ezekben a tesztekben.
Szerintem valamit eltoltak One UI7-tel.
Az osszes teszt amit lattam nagyon leesik a teljesitmenye, mintha tul koran throttlingolna vissza minden.
Egyertelmuen szoftveres problema, a kerdes, hogy szandekos e.
Ugye az Ultra eseteben szoltak arrol a hirek, hogy xy%-kal nagyobb vapor chambert raktak bele, sima / + eseteben nem tudom mi a helyzet, de gondolom a teljesitmeny visszavetel ott is jelen van.
Ebbol kiindulva alapbol jo(bb) a hutes, de a tobbi SD Elite telefonokhoz viszonyitva nagyon visszavesz, es koran. Foleg 3D markban.
Persze ezek stress testek, de valami akkor is fura.
-
Thoty
senior tag
válasz
PedroPascal #2378 üzenetére
Én még át sem költöztem
Remélem, normál használat közben nem lesz forrófejű, meglátjuk. Antutu alatt az 50C nem zavar, csak tudjam, hogy ez normális.
-
semetka
őstag
válasz
PedroPascal #2370 üzenetére
Hívom őket, bár így is várom hogy hívjanak mert d.e már beszéltem velük hogy hol a rendelésem, azt mondtak utánanéznek. De akkor nem tudtam még amit írtak itt az előbb hogy valakinek törölték a rendelését.
-
Thoty
senior tag
válasz
PedroPascal #2359 üzenetére
2,3m pont körül. A következő kör már "csak" 2m körül volt, a meleg miatt szerintem throttlingolt.
Az S21U közel sem ennyire meleg... egy jó 10C-al hűvösebb Antutu közben. -
Dave Crank
senior tag
válasz
PedroPascal #2369 üzenetére
Én még S24U-ról váltva is úgy érzem, hogy megérte.
Pedig amúgy semmi bajom nem volt az S24U-val..
Nyilván benne van az újdonság is, de úgy érzem, hogy kb 100%-ra lett reszelve. -
semetka
őstag
válasz
PedroPascal #2361 üzenetére
Mindenképpen, esetleg átvinni új rendelésre ezt a hitelt vajon lehetseges-e? Nem akarnám újból lezongorázni a hitelfelvételt.
-
válasz
PedroPascal #2345 üzenetére
Érthető, hogy rabul ejt az újdonság varázsa, amelyet kevésbé evett meg 2 generációnyi upgrade, de 23-ról értelmetlen váltani. Ha valakit ez dob fel, akkor igen, vagy ha van valami műszaki gondja a 23-mal.
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #2342 üzenetére
S23-hoz képpest van egyáltalán észlelhető diferencia?
-
NY_A
őstag
válasz
PedroPascal #2316 üzenetére
Azért nem működik mert be van kapcsolva az Autoblokkoló.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #2315 üzenetére
Igen csak félreértettem, h az külön rendelés volt. Azt hittem, a kolléga a dobozban várta a töltőfejet.
Elnézést, ez esetben benéztem. -
bordi10
senior tag
válasz
PedroPascal #2305 üzenetére
Tárcsázóba: *#12580*369#
Az RF Cal sorban lesz a dátum -
válasz
PedroPascal #2210 üzenetére
Jó ez a tok? Nem magas a széleinél? Alacsony szélűt akarok, hogy tudjam használni rendesen. Pitaka, vagy más fajta aramid slim.
Úgy van beállítva, mint az iphone nál és beakad az ujjam oldalt meg alul -
Lala6
őstag
válasz
PedroPascal #2196 üzenetére
Én most egy ilyet rendeltem, ketten is javasolták itt a topicban a Pitaka helyett: https://smartdiszkont.hu/tactical-magforce-aramid-samsung-galaxy-s25-fekete-tok-131385
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #2196 üzenetére
De sunset remélem
-
Agent_007
tag
válasz
PedroPascal #2191 üzenetére
gratu! használd sokat megelégedéssel!
-
Joezyka
senior tag
válasz
Szép pakk!
Majd tokkal is csinálsz pár képet, hogy hogy áll rajta? -
válasz
Grat
-
válasz
PedroPascal #2141 üzenetére
Mindegy, ma már a gpay el fizettem, nem volt gond
-
válasz
PedroPascal #2141 üzenetére
A Google sokkal egyszerűbb UI első blikkre. Vagy csak már nagyon megszoktam.
"Gyors h. férés"
nem kicsit béna
-
válasz
PedroPascal #2129 üzenetére
Nekem azt írja nem támogatott ezen a telefonon.
Majd hamarosan... -
Dave Crank
senior tag
válasz
PedroPascal #2129 üzenetére
Nekem azt írja, ha indítom a samsung wallet-t, hogy ezen a telefonon nem elérhető.
Most átraktam ILO CSC-re, azzal sem. -
válasz
PedroPascal #2122 üzenetére
Mióta megy a wallet
Én is a dupla megnyomással fizetek veszem ki a zsebemből rányomok 2x magam fele fordítom és már fizetek is
többféle droiddal is használtam számomra ez sokkal kényelmesebb
a magic 6 próval meg kimondott szenvedés volt a face id miatt
az ujjlenyomytom meg annyira sz@r (fizikai meló hátránya) van hogy csak 4.re old fel a teló -
válasz
PedroPascal #2082 üzenetére
A vásárláskor írta, de igen 20.000 jár az Ultra mellé.
-
Kaba
veterán
válasz
PedroPascal #2058 üzenetére
Kb. 66 nap lehet ezúttal, az 50 napos elállás miatt.
-
lge73x
tag
válasz
PedroPascal #2058 üzenetére
14 napos elállás követően, de ha felhívod őket, a rendszerünkben látják a pontos összeget
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #2049 üzenetére
Már jött a GLS-től is értesítés. Bekerült a rendszerükbe.
-
dkess
őstag
válasz
PedroPascal #2033 üzenetére
Szia,
Nekem is Galaxy S25 512 GB Tengerészkék - január 25 -i rendelés.
Tegnap este óta a státusza: "Kiszállítva". Előtte vagy 3 napig az ezt megelőző "Szállítás alatt" .
GLS -től semmi értesítés. Samsung ügyfélszolgálattal cseteltem ezügyben - zanzásítva a válaszuk: várjak nyugodtan ...Üdv.: dkess
-
Kaba
veterán
válasz
PedroPascal #2029 üzenetére
Nem. A Samsung regionális raktára az szlovákiában van. A Raben hozza majd adja át a gls-nek.
-
pistutm
csendes tag
válasz
PedroPascal #2014 üzenetére
Ugy legyen!
Jet black?
-
kcsa
veterán
válasz
PedroPascal #1463 üzenetére
Ha jól emlékszem nem fér el az antenna, legalábbis valami ilyesmi a mondás.
-
gurus
aktív tag
válasz
PedroPascal #1478 üzenetére
Samsung.hu küldi a belépési kódot, hírlevélbe .Ha vásároltál tőlük és nincs tiltva a hírlevél, tavaly biztos kaptál. Félévenként küldi .
-
válasz
PedroPascal #1469 üzenetére
Ezt így még nem teszteltem... Igazából gépről nem is szoktam zenét hallgatni. PC-n csak játékhoz használom.
-
válasz
PedroPascal #1458 üzenetére
Szóval ez a fejes sara? Esküdi mertem volna, hogy a telefoné. Az S22 Ultrával nekem oké volt.
-
kcsa
veterán
válasz
PedroPascal #1451 üzenetére
Plus is tud UWB-t.
-
autotaxmo
őstag
válasz
Nekem is első rendelés volt az appbol, nálam sincs a csomagban toltofej, gondolom próbálnak spórolni.
-
okibots
aktív tag
válasz
Igen, nekem mind a kettő hiányzik a rendelésemből.
A töltő fejet alapból bele sem tette, a smart tag pedig menet közben mire végigvittem a rendelést kikerült a "kosárból". Jet Black szín, még sehol semmi híre hamva a rendelésemnek, ha valami mocorog az oldalon a kiszállítás folyamatánál, akkor írok nekik egy emailt, hogy ezeket is dobják már bele a csomagba.
Addig nagy elánnal várom a sült galambot, jobbat nem tudok -
Kasya
nagyúr
válasz
Nekem sem volt a rendelési listán, pedig először használtam az appot. Bár engem nem is igazán érdekelt.
Mas:
Az ESR tempered glass mar 2 napja megjott. Telefon meg seholA rendelesnel ott a telefon IMEI száma is. Gondolom akkor a raktáron már tuti ott van...
-
fehér_ember
addikt
válasz
PedroPascal #940 üzenetére
Az jó lenne ha lenne ultra kisebb átlóval (mondjuk cserébe 2-3 mm-rel vastagabb házban, mert hát valamit valamiért). Én is azt választanám inkább. De úgysem lesz.
-
Bilux
veterán
válasz
PedroPascal #929 üzenetére
Köszönöm, berendelve
-
válasz
PedroPascal #829 üzenetére
Igen, az alap színekből én is azt választottam volna! Exkluzívból pedig a Jet-black-et - bár azt még nem láttam élőben.
tms+: a piros nem az én világom, de ettől függetlenül tetszik. A kék viszont a kedvenc színem.
Plusz amúgy is szeretem a különleges színeket. Hogy mást ne mondjak, két hónapja cseréltem az autómat, abból is egy "extrém" zöld színűt választottam.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
PedroPascal #582 üzenetére
Azt en is vinnem azonnal de mivel mar a telok is lassan 7 colosak ugy hiszem nem adnak ki 10 colos alatti vagy a koruli meretu tabletet.
-
barnam_
nagyúr
válasz
PedroPascal #555 üzenetére
Ne is mondd, szinte mindegyik farmerem jobb zsebe téglalap formájúra van kopva
Tabletből nekem a 8" kategória kényelmes még, de az meg olyan, hogy akkor két eszközt hurcolsz magaddal?
Számomra a Tab S széria túlárazott ahhoz képest, hogy nem tudok rá nagyon felhasználási módot találni egy telefon és laptop ellenében.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
PedroPascal #555 üzenetére
En ugyan ezek okok miat vettem Ipad Mini-t, es majd jon az S25 is. Android kis méretu tablet is ritka ahogy a telefonok is, amik meg vannak az nagyon gyengék
-
válasz
PedroPascal #435 üzenetére
Részlet....akkor rendben. Köszi.
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #143 üzenetére
Szerintem már van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest