- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz
Dave Crank #2705 üzenetére
Helyette nézed a mikro- és makrokarcos fóliát, odaragadt retekkel a szélén, légbuborékokat, homályosodást, ráadásnak még a tapintása/csúszása is gáz. Mindez azért, hogyha 1 év múlva eladod, akkor szép legyen az új gazdájának Persze aki telócsere függő... Nekem amúgy tök8 ki mit tesz a telójára, csak vicces.
-
consono
nagyúr
válasz
Dave Crank #2622 üzenetére
+1 az Alzaguardra, kellemes meglepetés volt.
-
válasz
Dave Crank #2537 üzenetére
Nekem az i16 pro üzemidejét hozza. S25+
-
ALSAM
kezdő
válasz
Dave Crank #2514 üzenetére
Igen, úgy tűnik az exlusiv színekkel van gond, én is arra várok. Semmi értelmes visszajelzés, státusza szállításra előkészítve. Persze valószínű raktáron sincs. Akkor miért tudtam megrendelni ?? Akár vicces is lehetne, de nem az.....
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dave Crank #2514 üzenetére
A gond az exkluziv szinekkel van inkabb, ahogy eddig olvastam.
Nekem 22-i rendeles, Jet Black, amirol semmit sem tudni. -
waszabi07
aktív tag
válasz
Dave Crank #2428 üzenetére
Köszi így jó 24u-n is a 4 számjegyűvel is.
-
Thoty
senior tag
válasz
Dave Crank #2426 üzenetére
Akkor lehet, ha A13-on beállítottad és azóta nem változtattad meg, de ezt írtam is.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Dave Crank #2390 üzenetére
Én céget váltottam és az A53-at vissza kellett adni, cserébe kaptam ideiglenesen egy A13-at (akkor mondtam, hogy jó addig az A52 is bőven jó lesz, amíg megkapom a rendes telefont). Aztán kaptam az A25-öt. Gondoltam jó, majd jó lesz. Háááát az A52 még ennyi év után is jobb telefon mint az
Eddig azt hittem telefonálásnál az a 2-3 mp az ilyen 'gyári' kapcsolódási idő
hát nem az volt. Nagyon sok ehhez hasonló akadás van benne, akkor döntöttem el, hogy oké, akkor én magamnak veszek egy normális telefont...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Dave Crank #2371 üzenetére
Nagyon jó lett az S25 az biztos. Ha így halad tovább a Samsung akkor biztosan kiüti a trónról az almát. Igazából ez is a céljuk és jó úton haladnak úgy néz ki.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dave Crank #2293 üzenetére
Nem erdemes hasznalni szvsz, mert semmi erezhetot nem ment a SOT-on.
-
dnelb
veterán
válasz
Dave Crank #2329 üzenetére
24u-n a light mode többet ért mint az energy savinges -70%-os mód.
-
lge73x
tag
válasz
Dave Crank #2331 üzenetére
Hmmm ez a kijelző ébredés, bosszantó, elég sok mindent kipróbáltam, de nem jön össze
-
lge73x
tag
válasz
Dave Crank #2309 üzenetére
Köszi az infót, közben olvasom fórumokon, hogy másnál is vannak ilyen problémák.... átállítva az akkumulátor használat menüben optimalizáltból nem korlátozottba, műkődik, de a kijelző nem kapcsol fel. Ez főleg egy bejövő messenger hívaskor nagyon bosszantó.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Dave Crank #2310 üzenetére
Kösz az infót. Ma is okosabb lettem.
-
dnelb
veterán
válasz
Dave Crank #2319 üzenetére
-
dnelb
veterán
válasz
Dave Crank #2310 üzenetére
s24 ultrán ez a parancs nekem működött :
adb shell settings put system peak_refresh_rate 80.0Nézd meg valami diag appal hogy milyen frissítéseket támogat a kijelző (pl az s23 csak 96-ot támogatta, 80at nem), és akkor írd át a számot. Valószínűleg menni fog a 7.0-ban is. Egy próbát megér.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Dave Crank #2293 üzenetére
XD ..azt sem tudom miről beszélsz . Nagyon le vagyok maradva... egyébként ez mire lenne jó?
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Dave Crank #2235 üzenetére
Szia köszi. Mennyire vastag? És az ujj mennyire akad még a szélén? Ezen illetve a tactical aramid -on gondolkodom. (Ez utóbbi nyílván vékonyabb, de vajon véd is annyit?)
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Dave Crank #1544 üzenetére
Szia tesztelted már őket? Alza bőr (leatherguard) tokot nezted màr? Ezzel szemezgetek és kellene egy vélemény.
-
NY_A
őstag
válasz
Dave Crank #2097 üzenetére
Ha ezt olvastad, hogy a Samsung megszünteti akkor szerintem engedd el. Hosszú távon semmiképpen sem kifizetődő egy olyan alkalmazást használni ami nincs rendszeresen támogatva. Főleg nem üzenetkezelésre.
Ez csak egy vélemény -
polonic
félisten
válasz
Dave Crank #2100 üzenetére
-
Lala6
őstag
válasz
Dave Crank #2097 üzenetére
Samsung Store-ban még fent van. Tegnap telepítettem én is.
-
jololo89
tag
válasz
Dave Crank #1770 üzenetére
24u-t nem próbáltam.
-
NY_A
őstag
válasz
Dave Crank #1751 üzenetére
Felhívtam őket. Azt mondák hibás cím van megadva. Elmondtam a címet mondta, hogy módosították, holnap hozzák. Az a fura, hogy nekem a cím az applikációban is helyesen szerepel úgy, ahogy most is megadtam. Tiszta agyf@$z.
-
NY_A
őstag
válasz
Dave Crank #1749 üzenetére
Nekem az jött, hogy sikertelen kézbesítés. Pedig még a depoban van.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Szia! És szerinted a kamerákat melyik fogja legjobban védeni? Úgy értem, hogy melyik emelkedik ki legjobban a kamera sikjából? Alza Guard leather tokkal szemezek, de nekem mindenképp olyan kell, ami rendesen védi a kamerát, ha leteszem a készüléket!
-
tms+
aktív tag
válasz
Dave Crank #1611 üzenetére
nem nekem szólt a kérdés, de én is leírom
nekem a Samsung és a GLS app is február 3-at ír szállításra, a GLS-nél szállításra kész státuszban van
ugyanakkor, ahogy fentebb írtam nekem a GLS appban más a csomagszám, mint amit emailben küldtek, az emailes még mindig csak előrejelzett állapotban van
nekem egy csomag érkezik, nem rendeltem mellé semmi mást a Samsungtól, szóval érdekes, hogy mi történik
-
válasz
Igen.
-
olala
tag
válasz
Nem engem kérdeztél, de az én csomagom csak a depóban van még, de már a GLS-nél.
A web felület egyértelműen február 4-re ígéri, és ha csak nem vasárnap éjszaka logisztikázzák le a csomagelosztóba való szállítást, majd átszállítást és a többi szokásos lépést, akkor ez tényleg csak kedd lesz.
Ha nem írta volna ki a Samsung, hogy lehet hamarabb is szállítják, akkor ez egy szép Just-in-time akció lett volna, tartják a hivatalos ütemtervet.
Így viszont valamilyen szinten jogosan sárgul mindannyiunk feje (az irigységtől), hogy a szerencsésebbek / nem kuponozó emberek már a saját tapasztalataikat tudják megosztani a készülékekről és nem a youtube-ot kell vizslatniuk. -
Sodomizer
tag
válasz
Dave Crank #1590 üzenetére
Bocs, hogy kérdezem a Samsung oldalán épp 600k bruttó, vagyis durván 470n az 512g.
Neked hogy sikerült 480br-ra levinni?
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Dave Crank #1572 üzenetére
Szerintem felesleges, lehet hogy az a védő elrepedt de a kamera lencse olyan erős hogy szerintem kb kalapáccsal kéne rá ütni erősen hogy baja legyen. Soha nem karcolódott meg nekem egy telefonon sem, pedig kapnak port/koszt rendesen
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Dave Crank #1549 üzenetére
majd kíváncsi leszek a véleményre hogy milyen
nem tudom hogy vegyek olcsón egy watch 5 pro-t vagy egy ultra-t. -
TODI1111
veterán
válasz
-
waszabi07
aktív tag
válasz
a watch u-t is most rendelted?
-
tms+
aktív tag
válasz
Dave Crank #1279 üzenetére
Nekem a Rabennél azt írja, hogy Úton és lerakott, a tervezett kiszállítás 02.04., tegnap a GLS-től is kaptam emailt, hogy ma van (01.31.) a tervezett kiszállítás, de náluk a rendszerben csak előértesítésig jutott a csomag, közben a Samsung is küldött emailt tegnap, hogy a Termékeim úton vannak, ott pedig 01.29. volt a várható kiszállítás.
Ezek alapján örülhetek, ha 4-én hozzák.
Nekem is azzal van bajom, hogy már sokadik státusz mutatja 2 napja, hogy ma kellene érkeznie, de mégsem hozzák ma. Ne meg persze az is bosszantó, hogy akkor minek írták ki, hogy akár 02.04. előtt is megkaphatod, ha nincs így.
Néztem, hogy az S23U előrendelésben 3 nap alatt érkezett meg, az jobban tetszett.
-
S@c@
őstag
válasz
Dave Crank #1279 üzenetére
En is most ezen dilemmázok, mert a munkahelyemre kértem, ma pedig home officeban lennék. Most bemenjek, vagy sem?
2x is kuldtek emailt, hogy jön.
de se SMS se más.
-
olala
tag
válasz
Dave Crank #1199 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a netes rendelés egyszerű.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Dave Crank #1147 üzenetére
A merülési problémák alatt mit értesz? Egy ismerősöm költözött smart switxhel nem panaszkodik hogy nagyon gyorsan merülne, ez egy galaxy a széria.
-
Lala6
őstag
válasz
Dave Crank #1163 üzenetére
Nekem is megjött a GLS mail, hurrá
Csak érdekesség képp: A Samsung chat-en módosítottam a kiszállítási címet, sikeres volt. 2 napra rá kaptam egy emailt is a Samsungtól, hogy sikeresen módosították a címet (kupont is tettek a levélbe), meg is köszönték, hogy időben jeleztem. Erre a GLS email-ben az eredeti szállítási cím szerepel... A GLS-nél módosítottam, remélem már jó lesz
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Dave Crank #1149 üzenetére
GLS-től most jött értesítő, hogy holnap szállítják.
-
válasz
Ajjaj. Akkor lehet, h nyomok egy fr-t. Mennyire biztos ez?
kengyel: Nekem a 24U is oké lett volna.
batai15: Igen, ezer éve kb. A stacked widgeteket nem ismerem.
Az egyetlen dolog ami nem tetszik, h nagyon fakó a kijelző. Élénk beállítás mindkét telón:
-
danisuto
csendes tag
válasz
Merülési problémák? Mire gondolsz?
-
NY_A
őstag
válasz
Dave Crank #1084 üzenetére
Nekem is most jött e-mail.
-
polonic
félisten
válasz
Dave Crank #1084 üzenetére
Neked mikori rendelés?
Meg tudnád nézni a korábban belinkelt raben oldalon a rendelési azonosítóval milyen dátumokat mutat neked? -
válasz
Dave Crank #933 üzenetére
Köszönöm!
-
danisuto
csendes tag
válasz
Dave Crank #874 üzenetére
A rendszer nekem február 4-et mutat, a megrendelésnél pedig oda volt írva, hogy ez lehet hamarabb is a készlet függvényében. Rákérdeztem cseten, mi a valóság (mert anno amikor a 22-t rendeltem, hetekig állt a mostani "szállításra előkészítve" ikonon, és 2 hónapot vártam a telóra), azt válaszolták, a jelzett dátum az irányadó. Úgyhogy én a jövő kedd-szerdában bízom.
-
polonic
félisten
válasz
Dave Crank #874 üzenetére
Volt már erről szó korábban. Beszélj te is a chaten az ügyintézővel, hátha neked tudnak valamit mondani.
De egyébként annyi az info van, nekem ezt mondták, hogy a megrendeléskor kiírt dátum a mérvadó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest