- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
danisuto #2971 üzenetére
Nemrég vettem Watch Ultrát, nagyon király cucc. Előtte Gear S3 Frontier volt, azelőtt meg a sima Gear S (ebbe belement sim kártya is, azt tudtam önállóan is használni, ha nem akartam telefont vinni valahova). Ez a Watch Ultra megy e-sim-mel, szóval az előző két órából minden megvan benne, amit szerettem.
Ha gondolod, tudok adni olcsósításhoz egy ilyet privátban, bár azt nem tudom, hogy ezt más is felhasználhatja-e, ki kell próbálni, ha aktuális (én most nem veszek másik órát egy ideig):
Egyedi Samsung webáruház okosóra kuponkód W2D-kezdetű (20%). -
laci0530
senior tag
válasz
danisuto #2969 üzenetére
Lassan akkor csak helyre kerülnek a dolgok. :-) Nem gondoltam, hogy a fehér árnyalat is exkluzív, ha így tudom, vártam volna a jet black-re kicsit még, na mindegy.
Az M25- kezdetű, húszezres kupon kombinálható a szokásos többivel, már el is lőttem egy usb-c adatkábelre és egy Smart Tag2-re, össz-vissz kevesebb, mint 1600 forint volt a kettő így.
-
eM'82
addikt
válasz
danisuto #2013 üzenetére
Nekem nem tudtak értelmes választ adni. Azt tudták elmondani amit látok én is az app-ban, hogy szállításra előkészítve. Sztem bullshit. Tekintettel a 23i rendelés napjára. Várjak. Kösz
De hogy nem bírnak infót adni hogy kb mikor kezdik el feldolgozni a kiszállításokat, az egy vicc. Elvileg ez nem a sarki kisközért webshopja hogy ne tudják követni, timingolni.
-
-
laci0530
senior tag
válasz
danisuto #1090 üzenetére
Ugyanígy jártam, fehér, 1TB, a státusz a megrendelés óta változatlan (Samsung webshopos vásárlás).
Viszont a beszámítani Észtországba a DHL-lel elküldött telefonra megjött tegnap az e-mail, hogy a megrendeléskor kalkulált vételárat elutalják a bankszámlámra, ha 7 napon belül nem nyilatkozom, hogy nem fogadom el.
-
Davee.
tag
válasz
danisuto #487 üzenetére
Neked nem tűnt fel, hogy a felvett videó lejátszásánál sötétebb a kép majd pár mp után kivilágosodik? (ezt csak telefonon csinálja, átdobtam az S22 ultrára, majd számítógépen nézve itthon nincs ez az effekt)
Illetve csak az ultrát próbáltam, de teljesen ugyan az a szitu mint az S22-nél, adaptív módban beesik a hz videó lejátszásnál és beszaggat a videó. Hihetetlen, hogy még mindig a GalaxyMaxHz-val kell majd szórakozni.
Előrendeltem az S25 ultrát, mert unom az S22-nél, hogy a videó elején néha fps drop van, illetve videózás alatt is be tud szaggatni, de most kicsit elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged