- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
xhege
veterán
válasz
Joezyka #2874 üzenetére
Nyilván minden viszonyítás kérdése, de a jelenlegi csúcskategória mezőnyében bizony a Samsung a végén kullog a beltéri fotózás tekintetében. Nyilván lehet vele jó képeket is csinálni, de ez a ritkább. Jó fényviszonyok mellett azonban szerintem az S25 Ultra kamerája mér teljesen versenyképes.
-
|AP|
veterán
válasz
Joezyka #2703 üzenetére
az évek alatt eljutottam odáig, hogy tokot már nem használok a telefonjaimon, de kijelzővédelmet azt még mindig.
Én azért ragadtam a sima S szériánál, mert gyakorlatilag ez az egyetlen telefon 150mm-es magasság alatt android vonalon és nekem nagyon fontos a kompakt méret.
Épp ezért nem használok tokot sem, szerencsére nem vagyok egy telefondobálós/leejtős típus, eddig nem bosszulta meg magát a dolog. A jelenlegi telefonomon (S22) van pár apróbb kopás a kereten, de ezt 3 év használat mellett elnézem neki. Tervezem eladni és lehet emiatt kicsit kevesebbet kapok érte, de a 3 év kényelmesebb használat fontosabb.
A kijelző viszont más tészta, ott nagyon zavarnának a mikrokarcok, ezért a Samsung gyári fóliát használom, ami tökéletesen bevált. Olyan a kijelző, mintha új lenne, szóval ebből nem engedek
Holnap jön az S25-öm, arra is a gyári Samsung fólia fog menni -
tms+
aktív tag
válasz
Joezyka #2703 üzenetére
Én azért teszek rá fóliát, mert kiidegel már az is, ha mikrokarcos a képernyő, akármennyire is vigyázom rá, elég neki egy idő után a zsebből ki/be is.
Az S22-t próbáltam pl. használni fólia nélkül: tengerparton levéve a rövidnadrágot, ki is csúszott a zsebből végigkarcolva a képernyőt. Nyilván lehettem volna figyelmesebb, de nem mindent lehet 100%-ban megelőzni.
Ráadásul az S24U-nál voltak, akik jelezték, hogy lekopott az oleofób réteg, azokon nem volt védelem.
+ elég sűrűn cserélek mobilt, ilyenkor az előzőt eladom, szóval ilyen szempontból is megéri védenem. igyekszem mindig jó minőségű védelmet szerezni, hogy ne zavarjon használat közben
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Joezyka #2388 üzenetére
Én amíg nem jött meg az S25U, és mivel egy héttel hamarabb elment az S24U, addig egy Xiaomi redmi note 13-t használtam.
Hát, oké, hogy alsó szegmens, vagy közép alja, de hogy egy egyszerű telefon hívás, tárcsázás is belaggol, és várni kell majd 1-2 sec-t.
Nem is bírtam volna sokkal tovább vele, de cégesbe éppen ag volt kéznél. -
válasz
Joezyka #2270 üzenetére
Profilképet ettől függetlenül tudsz berakni (a kártya szerkesztése előtt lent a kör alakú képnél), de nem fog megjelenni a hívásnál, csak a profilkártyánál beállított háttér (ami továbbra is lehet rövid videó):
Arra kell figyelni, hogyha beállítasz egy profilkártyát, akkor ezt is felülírja, szóval miután megvan a profilkártya, rakd be újra, így lesz profilkép is, amit meg minden más szolgáltatás mutat.
Az, hogy miért nem lehet állítani a kártyán, tényleg nem tudni, talán javítják majd.
Amúgy nem tudom még mindig mi olyan bonyolult egy ilyen hívóképernyő normális beállíthatóságának lefejlesztésén, amikor az Android kezdeti verzióiban simán benne volt a funkció...
-
laci0530
senior tag
válasz
Joezyka #1724 üzenetére
Nekem nem engedte, ráadásul az Unicredit Banknál a vásárláskor pont nem is volt visszatérítéses akció a webshopra (csak az alap multistore 10%, de ott meg nem lehetett volna a kuponokat felhasználni, amiket itt a kosárhoz raktam, drágább lett volna úgy), pár napja jelent meg az újabb 10%-os lehetőség.
Ugyanúgy tracking eredmény sincs a szállításra amúgy január 23-a óta, mint eddig. Gáz.
-
xhege
veterán
válasz
Joezyka #1720 üzenetére
Ezért is írtam a kérdezőnek, hogy nézzen utána mert a Garmin nem olyan okosóra.
qltstar: nincs esimes Garmin.
Agent_007: mindegyik Garmin kompatibilis az S25 Ultrával. Bringások a MIP kijelzőt szokták szeretni, Forerunner 255, ha strapa óra kell Instinct széria, ha térkép kell Forerunner 955 vagy Fenix 7. Ha amoled kijelző Furerunner 265, Instinct3 amoled, térképpel Forerunner 965, Epix 2. He rengeteg pénz van rá Fenix 8 valamelyik tagja. -
Joezyka
senior tag
válasz
Joezyka #1264 üzenetére
Jó feladom... elkönyveltem, hogy nem lesz tengerkék... lesz másik szín, tok lesz rajta úgy is tökmind1.... Erre a telefonszámomat nem fogadja el sehogyan sem amikor a címem próbálom (Érvénytelen telefonszám), anélkül nincs cím regisztráció...
Igen próbáltam minden formátumot:
a telefonomban is ilyen formában van és kapok rá hitelesítő kódot a samsungtól a két faktoros hitelesítéshez: 36301234567
Amiket próbáltam még:
+36301234567
+36 30 123 4567
+36-30-123-4567
0036301234567
0036 30 123 4567
0036-30-123-4567Hogy is volt az a rendelés a könnyű, a szállítás a problémás?
-
Bzzz
senior tag
Szia, csak RDD kuponnal, az meg ritka mint a fehér holló, nem ad neked senki és a samsung sem valami technikai hibára hivatkozva. Szóval ezzel kell beérned. Esetleg készülékbeszámìtással még lejjebb viheted. Van K&h és ersténél visszajáró 10% samsung store-ból való vásárlásnál, de azt nem tudom tényleg visszakapod,mert azt ìrták egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged