- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
mSchumi87 #3444 üzenetére
Ez mind kínai, alapból kizárta. Ráadásul az X200 Pro Mini B20 nélküli. Sem az itthoni 5G-t, sem az itthoni 4G-t nem támogatja.
A Xiaomi kicsi telója nem is annyira kicsi. Ja és reklámos.
Az Edge 50 Neo jó telefon, nekem is van, de 4-5-6 év supportot nem fog kapni. Szóval kizárva.
Oppo Find X8s. Ugye ez is kínai, amit kizárt. Plusz nagyobb, mint az S25. Akkora, mint a Xiaomi 14/15. De talán ezzel az X8s-el tehetne egy próbát. -
PedroPascal
őstag
válasz
mSchumi87 #3267 üzenetére
Az hogy ennyire leminősítik ennek a kameráját az marhaság. Egyik telefon sem tökéletes minden körülmények között kamerában. A minősíthetetlen képek bajnokai meg aki szkenerként akarja használni, lehetne ezt sorolni. Érdekes nekem jó, az összes iPhone ismerősöm azt mondja Samsung jobb. De ez is olyan mint minden más. Mindig lesznek elégedetlen emberek. Szerencse hogy lehet kapni sok kínai csodafónt ami "tökéletes". Használtam már tartósan Oneplus-t ezt úgy mondom.
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
mSchumi87 #580 üzenetére
Sokat gondolkodtam én is azon. De a rendszer iOS nekem idegen, külön kell tollat venni hozzá és a kijelző nem oled. Szerintem a Tab S9 még kompaktnak mondható. Az új Snapdragon 8 elit-el is kiadhatna egy ilyen a Samsung idén, 16 GB rammal. De nem hiszem hogy lesz ilyen mert Tab S10-ből is csak +os volt a legkisebb. Nem tudom, nincsen igény egy jó max 10"-os Tabra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest